You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσιμπουκάρες 2025
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 264080
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 156
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 0 άτομα (0 μέλη και 0 επισκέπτες)
Ἐν τούτῳ πηδα
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2025
- Like
- 572
- Πόντοι
- 80
Άρχοντας! Μπορείς να μου στείλεις pm ποιες δέχονται και με πόσα?Έκανα λογαριασμό για αυτό το θέμα το οποίο αποτελεί το λόγω που πάω στις πουτάνες καθώς τα τσιμπούκια και το χύσιμο στο στόμα είναι η απόλυτη κάβλα για εμένα.
Το καλό τσιμπούκι για εμένα πρέπει να είναι ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΚΑΠΟΤΟ και να συνδυάζει εμφάνιση, τεχνική (deep, γλύψιμο αρχιδιών κτλ) και δυνατότητα για τελείωμα στο στόμα ή το πρόσωπο.
Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα οι επιλογές είναι περιορισμένες και κάποιες για να τα πάρουν στο στόμα θέλουν έξτρα αλλά συνήθως όλο και κάποια καινούργια σκάει και κάνουμε την κάβλα μας.
Η GOAT για εμένα ήταν η Σόνια από Φυλής 84-65 καθώς ήταν μουνάρα και με μικρό έξτρα τσιμπούκωνε καλά έγλυφε αρχίδια και τα έπαιρνε στο στόμα με χαμόγελο!!!
Στο σήμερα, παρακάτω κάποιες κοπέλες που μου αρέσει να τσιμπουκώνω (δεν γαμάω σε μπουρδέλα) οι οποίες συνδυάζουν εμφάνιση, CIM και τεχνική, φυσικά όχι όλες όλα αλλά στο σύνολο είναι καλές για εμένα:
(δεν θα αναφέρω ποιες κάνουν CIM με έξτρα για ευνόητους λόγους)
1) Ράνια Φυλής 84, είναι πολύ όμορφη κάνει ωραίο βαθή τσιμπούκι (όχι deepthroat) και είναι πολύ κάβλα να σε τσιμπουκώνει ένα τέτοιο κοριτσάκι
2) Άννα Τάι Φυλής 86πάνω, πάλι λόγω εμφάνισης γλύφει ωραία άλλα μέχρι εκεί. Μπαίνει στην λίστα λόγω εμφάνισης καθαρά
3) Βίκυ Φυλής 69ισόγειο, 30+ χρονών αλλά όμορφη γυναίκα με τσιμπουκόχειλα και γλύφει και αρχίδια
4) Αννίτα Φυλής 65, Αλβανίδα νέαρη average σε ομορφια αλλά ιδρώνει τη φανέλα με υπομονετικό γλυψιμο αρχιδιών και χύσιμο στο στόμα στο βασικό πρόγραμμα.
5) Άννα Χωματιανού 11, νέα πολύ όμορφη με τσιμπουκόχειλα ρουφάει καλά και ιδρώνει τη φανέλα και σε τσιμπουκώνει με χαμόγελο.
6) Μιχαέλα πρώην Φιλιππίδου 11, τελευταία φορά Φωκαίας 25 κάτων. Ψηλή αδύνατη και γυμνασμένη. Ωραίο βαθύ τσιμπούκι με ένταση και καθόλου αγγαρεία.
7) Εμμανουέλα Φωκαίας 27. Αλβανίδα 35+ έχει χαλάσει εμφανισιακά αλλά την παίρνω χρόνια και δεν την αλλάζω παλιά που ήταν αδύνατη και πιο νέα ήταν από τα καλύτερα για εμένα.
Τσιμπούκί , μούλιασμα αρχιδιών και χύσιμο στο στόμα στο βασικό πρόγραμμα.
Honorary Mentions: Αν δεν βρώ κάτι θα πάω με αυτές γιατί είναι καλές αλλά μέχρι εκεί
1) Ντάρια Αγκύρας 9/12
2) Μιχαέλα Φωκαίας 17
3) Βάνα Φυλής 59
Επίσης αναφέρω την Ιζαμπέλα από Φιλιππίδου 11 (αν κάποια στιγμή επιστρέψει) καθώς ήταν εντελώς ανώμαλη, τσιμπούκωνε δυνατά, έγλυφε αρχίδια κωλοτρυπίδα, της γάμαγα το στόμα πολύ άγρια, την έφτυνα και με έξτρα έκανε νομίζω τα πάντα.
Όποιος το έχει διαβάσει όλο θα καταλάβει ότι δύσκολα θα πάρω κάποια που δεν είναι όμορφη (με λίγες εξαιρέσεις) και με τίποτα δεν τσιμπουκώνω γριές.
Κάποιες από τις παραπάνω κάνουν χύσιμο στο στόμα με έξτρα €€ αλλά δεν μπορώ να το γράψω εδώ. Μπορούμε να το συζητήσουμε σε PM.
Ελπίζω να βοήθησα κάπως και θα επανέρχομαι με ότι νεότερο βρίσκω (ή θυμάμαι) για να κρατήσουμε το θρετ ενεργό καθώς νομίζω ότι είμαστε αρκετοί που μας αρέσουν τα τσιμπούκια
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Οι μισές το έχουν μέσα στο στάνταρ πρόγραμμα τους...Άρχοντας! Μπορείς να μου στείλεις pm ποιες δέχονται και με πόσα?
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Μετά από πολύ έρευνα και εμπειρία ανακυρωσω -Βασιλισσα της Άγριας Τσιμπουκας- :
Τον Ρωξάνη του Φιλιππίδου 11α/β!!!
Δυστυχώς, φεύγει αρχές Μαρτίου και ξαναγυρίζει Ιούνιο...
Τον Ρωξάνη του Φιλιππίδου 11α/β!!!
Δυστυχώς, φεύγει αρχές Μαρτίου και ξαναγυρίζει Ιούνιο...
Ἐν τούτῳ πηδα
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2025
- Like
- 572
- Πόντοι
- 80
Αυτές που το κάνουν με έξτρα ψάχνουμεΟι μισές το έχουν μέσα στο στάνταρ πρόγραμμα τους...
Ἐν τούτῳ πηδα
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2025
- Like
- 572
- Πόντοι
- 80
Λοιπόν για το 2026 εγώ θα παραμείνω στην ιsabella Φιλιππίδου 11 , διότι το γουστάρει και το κάνει άψογα ,δεν έχω κάνει σεξ μαζί της και όλο μου λέει της το χρωστάω,δεν ξέρω αν θα γίνει και ποτέ διότι δεν μαρεσουν αυτά τα σώματα μέσα στην πλαστικουρα,με ανάβει αφάνταστα το πρόσωπο της λες και την έφτιαξε ο θεός μόνο για τσιμπούκια, ωστόσο θα πω ένα καλό τσιμπούκι δεν γίνεται να μην ξεκινάει με γλυψιμο αρχιδιων και να μην τελειώνει με πρόσωπο η στόμα οπότε ναι .. Miss BJ 2026 Isabella
Τελευταία τροποποίηση:
Ἐν τούτῳ πηδα
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2025
- Like
- 572
- Πόντοι
- 80
Και αυτή η μικρή ή Άννα στην Χωματιανου δεν παίζεται, αν εγλυφε αρχιδια και δεν έβαζε δόντια θα ήταν κορυφή , στην χωμάτιανου μια ήταν η βασίλισσα και την έλεγαν "Αντριάνα"Για εμένα μέχρι στιγμής θα έβαζα πρώτη με διαφορά την Μιχαέλα στο Φωκαίας 17. Συνδυάζει την τσόντα εμφάνιση με απίστευτη τεχνική -πνιξίματα, σάλια, προσπάθεια να τον πάρει όλον μέσα- και γνήσια καύλα για αυτό που κάνει επειδή το γουστάρει τέρμα. Δεν με απασχολεί αν δέχεται ή όχι τελειωτικό στο στόμα ιδιαίτερα (νομίζω πως όχι) γιατί προτιμώ να την σφυροκοπάω και να τελειώνω μέσα της...
Εν συνεχεία, θα προτιμούσα την Άννα από Χωματιανού γιατί κάνει τρελό παιχνίδι με τη γλώσσα της και τους καθρέφτες στο δωμάτιο και έχει μια απίστευτη σεξουαλικότητα αυτό το κορίτσι που ανασταίνει και άγιο.
Τρίτη θα έβαζα την έτερη καυλιάρα Μιχαέλα στο Φωκαίας 25, η οποία επίσης κάνει τσιμπουκάρα απλώς μου δίνει λίγο την αίσθηση ότι το πάει πιο γρήγορα για να σε τελειώσει αν γίνεται λίγο νωρίτερα ενώ οι προηγούμενες 2 παίρνουν το χρόνο τους.
Πορνερ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 10
- Like
- 937
- Πόντοι
- 371
Σε ποιο νούμερο; Ευχαριστώη Κωνσταντινα σου κανει επιθεση στον πουτσο με το που μπαινει στο δωματιο,και σε τελειωνει μεσα σε 2-3 λεπτα(εγω δυσκολα μ[πορω να κρατηθω περισσοτερο)

Ἐν τούτῳ πηδα
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2025
- Like
- 572
- Πόντοι
- 80
Μπα πιστεύω είναι θέμα εμφάνισης, Μεταξουργείο αυτές που κάνουν ελεύθερα δεν βλέπονταιΝα ρωτήσω κάτι, πιστεύεται ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, που βγαίνει υπέρ της Φυλής, οφείλεται στην τιμή των υπηρεσιών της Φυλής?
Δηλαδή, υπάρχει ξεκαθαρη σχέση κόστους/απόλαυσης?
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
La Verdadera Reina de la Mamada Salvaje!!! (9.0) | Φιλιππίδου 11Α (& Φυλής) (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας
Κριτική για το Φιλιππίδου 11Α (& Φυλής) (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας από MALA BARISTA με βαθμολογία 9.0
Διαβάστε την λίστα των παροχων,
Εάν δεν σας καλύπτει, τι νά πω;
Την πληρώνω δίπλα βεβαια την Τανα...
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Όλες...Αυτές που το κάνουν με έξτρα ψάχνουμε
Εάν πας καθαρός και της το ζητήσεις δεν νομίζω να το αρνηθεί δεδομένου ότι θες να σου κάνει μόνο στοματικό και είσαι καθαρός. Κάνει επίσης τρελό παιχνίδι με την γλώσσα και τον καθρέπτη όσο σε γλείφει και επιτρέπει και δάχτυλο εκτός αν περάσεις από το κωλαράκι της. Για το δόντι που λες δεν μου έχει τύχει και ομολογώ ότι μου κάνει εντύπωση.Και αυτή η μικρή ή Άννα στην Χωματιανου δεν παίζεται, αν εγλυφε αρχιδια και δεν έβαζε δόντια θα ήταν κορυφή , στην χωμάτιανου μια ήταν η βασίλισσα και την έλεγαν "Αντριάνα"
Εγώ με την σειρά μου θα προσθέσω και την Σόνια στο Φωκαίας 13 που είναι και ο τυχερός μου αριθμός! Δουλεύει πρωινά και κάνει εξαιρετική πίπα και γλείψιμο αρχιδιών με τελείωμα στο στόμα.
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
..Και πολύ καλά κάνεις!!!Ιsabella Φιλιππίδου 11 ,δεν έχω κάνει σεξ μαζί της και όλο μου λέει της το χρωστάω,δεν ξέρω αν θα γίνει
Παραμενουμε ασφαλείς!
Και για τα Μπουκια, πάντα οινόπνευμα μαζι σ!
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 3.518
- Πόντοι
- 456
Αλίσια Συγγρού 42 απ' τις τοπ πίπες με φουλ τεχνική μαεστρία
Ἐν τούτῳ πηδα
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2025
- Like
- 572
- Πόντοι
- 80
Μια χαρά για φυλής έχουν αναφερθείβλεπω αναφερεστε μονο σε μαγαζια . Απο τις CG υοαρχει καποια προταση που να ειναι γνωστη για στοματικο της ;;
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 38K
?
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 2K