Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Περνάνε τα χρόνια, αλλάξουν τα γούστα του κοινου περί αισθητικης..γιατι δεν θελει κανενας να τις γαμησει μυστη??
Περνάνε τα χρόνια, αλλάξουν τα γούστα του κοινου περί αισθητικης..γιατι δεν θελει κανενας να τις γαμησει μυστη??
Έχω ακούσει το καλύτερο ντουέτο κάνουν με τη Βερόνικα...ψιλοτσακωνοντε.."φέρουν εδώ, δικός μου"...Πηγα Ελένη διδυμου 8 υπέροχο στόμα
Θα τιμηθούνΈχω ακούσει το καλύτερο ντουέτο κάνουν με τη Βερόνικα...ψιλοτσακωνοντε.."φέρουν εδώ, δικός μου"...
Εμένα, δεν με αφήνει η γυναίκα μου...Ψήνεται κανείς για παρτουζα σε μπουρδελο το Σάββατο ;
Το καλύτερο τσιμπουκι φίλε. Deep throat μέχρι οισοφάγο, πολύ λυσσάρα. Έχει εξαφανιστεί δυστυχώς (Φιλιππιδου) πολύ καιρό τώρα....Εκεινη η hoover η λιζα απο φωκσιας και φιλιππιδου που καταπινε σπαθια τι απεγινε ρε μαγκες?
Παίζει δηλαδή διπλό ταυτόχρονο τσιμπουκι κι από τις 2; Σπάνια το βρίσκεις αυτό....!!!!Έχω ακούσει το καλύτερο ντουέτο κάνουν με τη Βερόνικα...ψιλοτσακωνοντε.."φέρουν εδώ, δικός μου"...
Από τα καλύτερα τσιμπούκια η Λιζαρα, ήξερε να το δουλεύει καλά και πολύ καλό παιδί.Το καλύτερο τσιμπουκι φίλε. Deep throat μέχρι οισοφάγο, πολύ λυσσάρα. Έχει εξαφανιστεί δυστυχώς (Φιλιππιδου) πολύ καιρό τώρα....
Μου θύμισες τρελές καταστάσεις..........!!!!!
Δεν παίζει μπαλα πια να φανταστώ...Από τα καλύτερα τσιμπούκια η Λιζαρα, ήξερε να το δουλεύει καλά και πολύ καλό παιδί.
Οχι δεν παίζει αυτόΠαίζει δηλαδή διπλό ταυτόχρονο τσιμπουκι κι από τις 2; Σπάνια το βρίσκεις αυτό....!!!!
Δεν παίζει...? Δηλαδή στον γλύφει λίγο η μία και μετά τον καθαρίζει η άλλη και τον γλύφει και αυτή και μετά τον καθαρίζει η άλλη...???Οχι δεν παίζει αυτό
Ναι αυτό γίνεται δυστυχώς.Δεν παίζει...? Δηλαδή στον γλύφει λίγο η μία και μετά τον καθαρίζει η άλλη και τον γλύφει και αυτή και μετά τον καθαρίζει η άλλη...???
Μπλιαχχχ...Ναι αυτό γίνεται δυστυχώς.
Έχει σταματήσει εδώ και 4-5 χρονιά αν θυμάμαι καλά.Δεν παίζει μπαλα πια να φανταστώ...
Έδινε και κωλο .Έχει σταματήσει εδώ και 4-5 χρονιά αν θυμάμαι καλά.
Να προσθέσω επίσης ότι πολύ καλό τσιμπούκι έκανε και η Χριστίνα η Ελληνοουκρανεζα για όσους την θυμούνται.
Ότι θέλεις έκανε, αλλά εδώ φίλε συναγωνιστή αναφερόμαστε στις τζιμπουκλουδες και όχι στις κουλουρτζουδες.Έδινε και κωλο .