SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.962
- Πόντοι
- 6.196
Παιδες σημερα περασα 2 φορες λογω δουλεια μια νωρις μεσημερι και μια προς το σχολασμα παλι μεσημερι προς απογευμα δεν ειδα καμια και τις 2 φορες κια ξενερωσα.Μονο ο ενας απ τους διδυμους κλασσικα ηταν εκει κ δεν ρωτησα τπτ γιατι ειναι ψευτες.Μετα ξαφνικα βλεπω τσιγγανα (μαλλον λογω ρουχων το λεω) η οποια οριακα εμοιαζε μ εποντια που με αλλα ρουχα δε θα καταλαβινα τιποτα.Την προσεξα μπηκε στο μαγαζι εκει απεναντι απ τον οαεδ και δεν εκανα κινηση μονο παρακολουθησα.Κατεβηκε κατω στο δρομο προς την λαικη που εχει το τερματακι των λεωφορειων και εκοψε αριστερα μετα το βενζιναδικο.Δεν μπηκα πιο βαθια την εχω στο ματι να παρακολουθησω.Αυτη ναι αξιζε!Και γυφτισσα να ναι αξιζε φουλ ηταν κανονικη ουτε πρεζου ουτε τιποτα.Επειδη ειχα μαθει οτι χρηστρια δουλευε στο εν λογω μαγαζι τα βραδια για το κλεισιμο βοηθουσε σκφτηκα μηπως παει κ αυτη απο κει η γυφτισσα.Πελλατισα μου φανηκε δεν εκανα κινηση απολως κοιτουσα το στυλ,πουτανε θα ελεγα αλλα ηταν και ωραια γυναικα νεα 28-32 το πολυ καλη οχι χοντρη καυλε σωμα.Ασπρη ητανε!Κοντεωε να μου σηκωθει στην ιδεα οτι θα μπορουσε εστω να πισωσει!Αν την δειτε να θυμαστε ειναι λευκη και γυφτικα ρουχα πολυ καυλιαρα γυναικα φουστα φορουσα μακρια με πουτανε περπατημα.Μαρεσε πολυ,αν πετυχω τις αλλες θα τις ρωτησω.Μετα δεν ειχα οχημα να ξανακετβω απογευμα.Πηγες κανεις σας καμια βολτα?Πρεπει να γινει κατι να επιστρεψει η Ηλιαννα,η πιο καυλα πουτανα εβερ που θα μπορουσε να δουλευει παντου σε στριπ και στουντιο,κατι εχει γινει την ψαχνω ερχοταν απο πειραια αν την ξερει καποιος ας μας πει,αν πετυχω τις αλλες θα ρωτησω να μαθω μηπως εεχει προβλημα υγειας ξαφνικα γτ μου χε πει περνουσε δυσκολα αλλα εγω πιστευα εννοουσε τις δοσεις τις.Τρομερη γκομενα,την περιμενω για ξεσκισματα!Παντως οποις περασει κ δει κατι ενδιαφερον ας μιλησιε μην ντρεπεστε καθολου ολες τα ιδια ειναι κατι κανουν αν οχι ολα.Μια δυο τρεις θα σας πουν ειδικα οι γυφτισσες οι πρωτες ψευτρες που οταν τις παρεις χαμπαρι τα λενε ολα.