Νέα

Τροχαία ατυχήματα-δυστυχήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 120K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.819
Πόντοι
37.562

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
109.267
Πόντοι
46.423

• Λύπη
Αντιδράσεις: Y13

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.825
Πόντοι
216
Έχουμε φτάσει στο 2025 και ακομα δεν εχουν γεμίσει τους δρόμους κάμερες, οταν στην υπόλοιποι Ευρώπη εχουν απο την δεκαετία του 90.

Τι είπες τώρα ρε; Να κυκλοφορώ με το μωράκι στις 3 το πρωί στουπί, να σκοτώσω 2-3 άτομα, να έρθει η φωτογραφία σπίτι, να τη δει η γυναίκα μου και να με χωρίσει παίρνοντας μου τα μισά;

Ή να ανεχτούμε τα μπατσόνια που θα κάθονται στη ΓΑΔΑ να τον παίζουν με τα βίντεο από τις κάμερες που θα έχουν στηθεί έξω από την Ποσειδώνος στο Poseidonio.

Αυτή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Καλύτερα να σκοτώνονται στους δρόμους και να μας σφάζουν στα σπίτια μας από το να παραβιαστούν τα προσωπικά μας δεδομένα.

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
6.910
Πόντοι
1.056
Πάμε γερά..... ΠΟΣΟ Μ@Λ@ΚΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τραγωδία στη Δράμα: Νεκρός 14χρονος που οδηγούσε αγροτικό και ντελαπάρισε – Στο νοσοκομείο ακόμη ένας ανήλικος​

Ακόμη ένας ανήλικος τραυματίστηκε σοβαρα, ενώ οι άλλοι δύο είναι καλά στην υγεία τους

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.989
Πόντοι
9.931

Αν δεν κανω λαθος δεν οδηγούσε φορτηγό αλλα επιβατικό.

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
6.910
Πόντοι
1.056

Αν δεν κανω λαθος δεν οδηγούσε φορτηγό αλλα επιβατικό.
Είμαι σίγουρος ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ! :woldman:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.819
Πόντοι
37.562

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.989
Πόντοι
9.931

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
6.910
Πόντοι
1.056
Ευτυχώς ΜΟΝΟ ατύχημα και ΟΧΙ δυστύχημα, αν δε, ήταν και ώρα λειτουργείας .... :headbang:

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.989
Πόντοι
9.931
  • Λύπη

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.825
Πόντοι
216
Σήμερα το πρωί έτυχε το εξής περιστατικό. Βγαίνω από την μικρή μου πόλη να πάω στη διπλανή. Ώρα 8:30 το πρωί που γίνεται της πουτάνας από κίνηση. Στη διασταύρωση βλέπω να έρχεται φορτηγό και ξεκινάω μιας που είχε μια απόσταση. Λίγο πιο κάτω και ενώ ήμουν με το όριο όπως κάθε μέρα, βρίσκω μπετονιέρα. Μπροστά αυτή, πίσω εγώ με απόσταση πάνω από 1 φορτηγό γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται και από πίσω το φορτηγό. Ξαφνικά μας προσπερνάνε ΤΡΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ άπαντες. Και από απέναντι κομβόι οι εργαζόμενοι. Επειδή έχουμε πολύ κίνηση από φορτηγά πάντα προσέχω τους πίσω καθρέφτες και ΠΟΤΕ δεν τους είδα πίσω μου. Τα ΖΩΑ προσπέρασαν διότι δεν τους άρεσαν τα 80-85 που πηγαίναμε με όριο τα 90. Έπρεπε να τρέξουν.

Εδώ λοιπόν σκέφτηκα το εξής. Αφού είμαστε τόσο ζώα γιατί το κράτος δε γίνεται και αυτό ζώο; Αφού θεωρούμε ότι η ζωή μας δεν αξίζει μια να το κάνει και η πολιτεία. Να αντικαταστήσει η τροχαία την Εφορία. Μπλόκα παντού και πρόστιμα. Όπως γινόταν τις παλιές καλές εποχές στα τότε προηγμένα κράτη της εποχής. Χίτλερ, Στάλιν, Πολ Ποτ. Σε σταματάνε και σε γαμάνε ασάλιωτα. 100000€ πρόστιμο και πλήρης κατάσχεση της περιουσίας σου μέχρις αυτού του ποσού.

Πχ ο από πάνω πιτσιρικάς που στούκαρε στα ΕΛΤΑ θα μάθει; ΠΟΤΕ. Γάματον λοιπόν ασάλιωτα να μάθει. Πάρτου ότι έχει και δεν έχει να ισιώσει για μια ζωή. Και αν οι γονείς του τον αποκληρώσουν να ζει με συσίτια μιας που το μισθό θα τον παίρνει το κράτος μέχρι αποπληρωμής.

Φυσικά ο αστυνομικός να παίρνει ποσοστά. Να σκοτώνονται μεταξύ τους ποιος θα στηθεί στην τάδε ευθεία ή έξω από το δείνα μαγαζί.

Τι μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής και μαλακίες. Πεταμένα λεφτά. Μας έμαθε ποτέ κανένας ότι δεν σκοτώνουμε το διπλανό μας; Όχι φυσικά. Μόλις σηκώσαμε 1-2 φορές χέρι στον άλλον μας τσάκισαν στο ξύλο και μάθαμε. Είτε ήταν γονιός, είτε δάσκαλος. Το ίδιο και με το κλέψιμο. Γιατί στην οδήγηση να είναι διαφορετικά;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.989
Πόντοι
9.931
Πχ ο από πάνω πιτσιρικάς που στούκαρε στα ΕΛΤΑ θα μάθει; ΠΟΤΕ. Γάματον λοιπόν ασάλιωτα να μάθει. Πάρτου ότι έχει και δεν έχει να ισιώσει για μια ζωή. Και αν οι γονείς του τον αποκληρώσουν να ζει με συσίτια μιας που το μισθό θα τον παίρνει το κράτος μέχρι αποπληρωμής.

Φυσικά ο αστυνομικός να παίρνει ποσοστά. Να σκοτώνονται μεταξύ τους ποιος θα στηθεί στην τάδε ευθεία ή έξω από το δείνα μαγαζί.

Τι μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής και μαλακίες. Πεταμένα λεφτά. Μας έμαθε ποτέ κανένας ότι δεν σκοτώνουμε το διπλανό μας; Όχι φυσικά. Μόλις σηκώσαμε 1-2 φορές χέρι στον άλλον μας τσάκισαν στο ξύλο και μάθαμε. Είτε ήταν γονιός, είτε δάσκαλος. Το ίδιο και με το κλέψιμο. Γιατί στην οδήγηση να είναι διαφορετικά;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν τους λεει τίποτα το χρηματικό πρόστιμο γιατι πολυ απλα πολυ δεν εχουν ουτε περιουσία, ουτε τίποτα 100νταδες χιλιάδες στην τράπεζα, μονο με την φυλακή υπάρχει περίπτωση να γίνουν άνθρωποι. Π.χ. του πιτσιρικά πρέπει να του πάρουν για δυο χρόνια το δίπλωμα και μετα τα δυο χρόνια να ξαναδώσει εξετάσεις για δίπλωμα, σε περίπτωση που τον πιάσουν να οδηγεί χωρις δίπλωμα ΦΥΛΑΚΗ! 3 μηνες,6 μήνες, 1 χρόνο δεν ξερω ας τα κανονίσει ο νομοθέτης.
Να δεις πως θα γίνουν κυρίες ολοι αν κινδυνεύουν με στέρηση διπλώματος οδήγησης για 2 χρόνια η φυλακή αν σε πιάσουν να οδηγείς χωρις αυτο.

• Like
Αντιδράσεις: foobar

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.825
Πόντοι
216
Δεν τους λεει τίποτα το χρηματικό πρόστιμο γιατι πολυ απλα πολυ δεν εχουν ουτε περιουσία, ουτε τίποτα 100νταδες χιλιάδες στην τράπεζα, μονο με την φυλακή υπάρχει περίπτωση να γίνουν άνθρωποι. Π.χ. του πιτσιρικά πρέπει να του πάρουν για δυο χρόνια το δίπλωμα και μετα τα δυο χρόνια να ξαναδώσει εξετάσεις για δίπλωμα, σε περίπτωση που τον πιάσουν να οδηγεί χωρις δίπλωμα ΦΥΛΑΚΗ! 3 μηνες,6 μήνες, 1 χρόνο δεν ξερω ας τα κανονίσει ο νομοθέτης.
Να δεις πως θα γίνουν κυρίες ολοι αν κινδυνεύουν με στέρηση διπλώματος οδήγησης για 2 χρόνια η φυλακή αν σε πιάσουν να οδηγείς χωρις αυτο.

Και πάλι δε λέει τίποτα γιατί οι ποινές στη χώρα μας είναι αστείες. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει συγχώνευση είναι να έχουμε να λέμε. Εδώ τους πιάνουν δεκάδες φορές για άλλες υποθέσεις και είναι πάλι έξω. Βλέπε γύφτους...

Για εμένα το γράφω πάλι είναι το να επιστρέψουμε πίσω σε λιγότερο πολιτισμένες εποχές που δεν υπήρχε κοινωνικό κράτος. Ναι πείτε ότι είμαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ και νοσταλγώ τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων αλλά κάθε μέρα βλέπω τέρατα. Κάνω σχεδόν 100χλμ σε επαρχιακούς δρόμους και πόλεις τρέμοντας για το ατύχημα. Δε μπορώ να δεχτώ ότι κυκλοφορούν δίπλα μου τέτοιοι άνθρωποι.

Χτες πχ άργησα και ήμουν ψόφιος. Δε θα μπορούσα να τρέξω με 120χλμ για να γλιτώσω 1-2-5 λεπτά; Γιατί τόσα γλιτώνεις στην τελική. Δεν το έκανα όμως διότι ήξερα ότι δεν ήμουν καλά. Σήμερα το αντίθετο. Τελείωσα νωρίτερα και πάλι 90 μαξ γιατί δε με ένοιαζε να χάσω αυτά τα 1-2-5 λεπτά.

Επίσης δεν ξέρω τι παίζει με τις κατασχέσεις. Ίσως να πρέπει να αλλάξει αυτό. Τις προάλλες δεν έγινε ένα ατύχημα που άλλαξαν θέσεις; Μήπως θα πρέπει να κατάσχεται το όχημα εκείνη τη στιγμή και ας βρίσκεσαι στα Άγραφα μαζί με τις αρκούδες; Και ας ανήκει στον πατέρα σου, θείο σου κτλ. Υπάρχουν τρόποι ώστε να ακινητοποιηθεί ένα όχημα σε εκείνο το σημείο χωρίς να γίνει ζημιά. Και παραλαβή μετά από ένα μήνα με τσουχτερό πρόστιμο στον ιδιοκτήτη μέσω ΑΑΔΕ.

• Like
OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.989
Πόντοι
9.931
Και πάλι δε λέει τίποτα γιατί οι ποινές στη χώρα μας είναι αστείες. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει συγχώνευση είναι να έχουμε να λέμε. Εδώ τους πιάνουν δεκάδες φορές για άλλες υποθέσεις και είναι πάλι έξω. Βλέπε γύφτους...

Για εμένα το γράφω πάλι είναι το να επιστρέψουμε πίσω σε λιγότερο πολιτισμένες εποχές που δεν υπήρχε κοινωνικό κράτος. Ναι πείτε ότι είμαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ και νοσταλγώ τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων αλλά κάθε μέρα βλέπω τέρατα. Κάνω σχεδόν 100χλμ σε επαρχιακούς δρόμους και πόλεις τρέμοντας για το ατύχημα. Δε μπορώ να δεχτώ ότι κυκλοφορούν δίπλα μου τέτοιοι άνθρωποι.

Χτες πχ άργησα και ήμουν ψόφιος. Δε θα μπορούσα να τρέξω με 120χλμ για να γλιτώσω 1-2-5 λεπτά; Γιατί τόσα γλιτώνεις στην τελική. Δεν το έκανα όμως διότι ήξερα ότι δεν ήμουν καλά. Σήμερα το αντίθετο. Τελείωσα νωρίτερα και πάλι 90 μαξ γιατί δε με ένοιαζε να χάσω αυτά τα 1-2-5 λεπτά.

Επίσης δεν ξέρω τι παίζει με τις κατασχέσεις. Ίσως να πρέπει να αλλάξει αυτό. Τις προάλλες δεν έγινε ένα ατύχημα που άλλαξαν θέσεις; Μήπως θα πρέπει να κατάσχεται το όχημα εκείνη τη στιγμή και ας βρίσκεσαι στα Άγραφα μαζί με τις αρκούδες; Και ας ανήκει στον πατέρα σου, θείο σου κτλ. Υπάρχουν τρόποι ώστε να ακινητοποιηθεί ένα όχημα σε εκείνο το σημείο χωρίς να γίνει ζημιά. Και παραλαβή μετά από ένα μήνα με τσουχτερό πρόστιμο στον ιδιοκτήτη μέσω ΑΑΔΕ.
Αν κοπούν οι καταδίκες με αναστολή και πηγαίνουν φυλακή εστω και για τρεις μηνες θα δεις πόσο θα σφίξουν οι κωλοι. Σημερα σου παίρνουν το δίπλωμα και οι περισσότεροι την επόμενη μερα οδηγούν κανονικά, αν ήξεραν ομως οτι αν τους πιάσουν φεύγουν κατευθείαν για κελι εστω και για ενα μηνα, ελάχιστοι θα παρανομούσαν.

• Like
Αντιδράσεις: foobar
OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.989
Πόντοι