που να βρεις κουράγιο να απαντήσεις. Διαφωνείτε μόνο για να διαφωνήσετε.Γιατί άμα αλλάξω θέμα τι θα γίνει;
Αμα θες να αλλαζεις θεμα καντο. Εσυ γινεσαι ρεζιλι
που να βρεις κουράγιο να απαντήσεις. Διαφωνείτε μόνο για να διαφωνήσετε.Γιατί άμα αλλάξω θέμα τι θα γίνει;
Τυπε ξεκινησε με αυτο εδω και ξαναδιαβασε το πρωτο ποστ που εκανα και ισως να καταλαβεις οτι σου εχω ΗΔΗ απαντησει....που να βρεις κουράγιο να απαντήσεις. Διαφωνείτε μόνο για να διαφωνήσετε.
Αμα θες να αλλαζεις θεμα καντο. Εσυ γινεσαι ρεζιλι
όχι φίλε μου δεν μου έχεις απαντήσει και μην πετας τη μπαλα στη κερκιδα με λεξικα κι αρχιδιες. Δεν θα μου βγεις απο πανω.Τυπε ξεκινησε με αυτο εδω και ξαναδιαβασε το πρωτο ποστ που εκανα και ισως να καταλαβεις οτι σου εχω ΗΔΗ απαντησει....
![]()
....ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΣΑ το αρχίδι !![]()
Τροχαίο στον Άγιο Δημήτριο: Χειροπέδες στον 20χρονο οδηγό μηχανής που παρέσυρε το 2χρονο αγοράκι - Δεν είχε δίπλωμα
Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 20χρονος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησηςwww.newsit.gr
Εχεις σκεφτει να πας σε κανα ψυχιατρο τυπε;όχι φίλε μου δεν μου έχεις απαντήσει και μην πετας τη μπαλα στη κερκιδα με λεξικα κι αρχιδιες. Δεν θα μου βγεις απο πανω.
1 Ειπα ξεκαθαρα πως οι αθηναιοι ειναι αυτο αυτο κι αυτο.
2 Εσυ μου λες ολοι οι ελληναραδες ετσι ειναι και πως δεν εχει σχεση η πολη
3 Επειτα σε ρωταω που ακριβως διαφωνεις σε αυτα τα τρια που είπα και δεν πήρες θέση.
Θα μου πεις καθαρα, οτι διαφωνείς με το ασεβεια στον ανθρωπο, θρασύδειλοι ή οτι δεν τους γουσταρει κανεις, ούτε οι ίδιοι τους
και άσε τις εξυπνάδες τις ιντερνετικες.
ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ που έγραψα για τους Αθηναίους (εφοσον παντου ετσι ειναι κατα τα λεγομενα σου) τότε συμφωνούμε και οι 2 και διαφώνησες για να διαφωνήσεις, όπως σου εγραψα και πιο πανω.
Και για να μη ξεφευγουμε, σε καμια άλλη πολη της ελλαδας δεν υπαρχει το φαινομενο να παει ο αλλος αναποδα στον μονοδρομο κι αν του τη πεις να παει να βγει κι απο πανω
![]() Δύο νεκροί σε τροχαίο με μηχανή στην ΑργυρούποληΜοτοσικλέτα με δύο αναβάτες, έναν άνδρα και μια γυναίκα, εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους
|
το εχω ξαναπει......σούζα ! λυπάμαι τους συγγενείς, ειδικά του συνεπιβάτη !
![]()
Αργυρούπολη: Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο με τους 2 νεκρούς - Η στιγμή που η μηχανή πέφτει πάνω σε κολώνα
Όπως φαίνεται και στο οπτικό υλικό, η μηχανή έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και έκανε «σούζα» όταν ο οδηγός της έχασε τον έλεγχο και χτύπησε πάνω σε κολώναwww.newsit.gr
όχι φίλε μου δεν μου έχεις απαντήσει και μην πετας τη μπαλα στη κερκιδα με λεξικα κι αρχιδιες. Δεν θα μου βγεις απο πανω.
1 Ειπα ξεκαθαρα πως οι αθηναιοι ειναι αυτο αυτο κι αυτο.
2 Εσυ μου λες ολοι οι ελληναραδες ετσι ειναι και πως δεν εχει σχεση η πολη
3 Επειτα σε ρωταω που ακριβως διαφωνεις σε αυτα τα τρια που είπα και δεν πήρες θέση.
Θα μου πεις καθαρα, οτι διαφωνείς με το ασεβεια στον ανθρωπο, θρασύδειλοι ή οτι δεν τους γουσταρει κανεις, ούτε οι ίδιοι τους
και άσε τις εξυπνάδες τις ιντερνετικες.
ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ που έγραψα για τους Αθηναίους (εφοσον παντου ετσι ειναι κατα τα λεγομενα σου) τότε συμφωνούμε και οι 2 και διαφώνησες για να διαφωνήσεις, όπως σου εγραψα και πιο πανω.
Και για να μη ξεφευγουμε, σε καμια άλλη πολη της ελλαδας δεν υπαρχει το φαινομενο να παει ο αλλος αναποδα στον μονοδρομο κι αν του τη πεις να παει να βγει κι απο πανω
![]() Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρός 45χρονος που στάθμευσε στη ΛΕΑ, τραυματίστηκε ο γιος τουΤο τροχαίο σημειώθηκε επί του ΠΑΘΕ, στο ρεύμα προς Αθήνα - Νταλίκα έπεσε πάνω στο ΙΧ με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 45χρονου
|
Την εχει φαει διαγώνια πισω, μηπως δεν ηταν σωστα σταματημένος στην ΛΕΑ και ο λακαμας ο νταλικέρης δεν υπολόγισε σωστά την απόσταση;
![]()
Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρός 45χρονος που στάθμευσε στη ΛΕΑ, τραυματίστηκε ο γιος του
Το τροχαίο σημειώθηκε επί του ΠΑΘΕ, στο ρεύμα προς Αθήνα - Νταλίκα έπεσε πάνω στο ΙΧ με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 45χρονουwww.protothema.gr
Κανας βαλκανιος νταλικέρης πάλι;
Την εχει φαει διαγώνια πισω, μηπως δεν ηταν σωστα σταματημένος στην ΛΕΑ και ο λακαμας ο νταλικέρης δεν υπολόγισε σωστά την απόσταση;