Το 2019 στην Κρήτη συλλάβανε έναν οδηγό Κτελ (52 ετων) γιατί εκτελούσε σχολικό μεθυσμένος τον πήγανε στα δικαστήρια και έφαγε 27 μήνες φυλακή χωρίς δικαίωμα έφεσης εγγυήσης και τα συναφή , το Πρώτο Θέμα τότε εγραψε βαρύς ο πέλεκυς, και το τσουτσέκι που έκανε αρκετά κακουργήματα και έστειλε στον τόπο τον άλλο την αφήσανε ελεύθερη με κατοίκον περιορισμό να χέσω τον φεμινισμό και το DEI (diverse equility inclusive)
Αν πηγαινουν του σκοτωμου και εκτος οριου ταχυτητας ειναι εντελως παρανομοι αλλα η αριστερη λωριδα για τον Ελληνικό ΚΟΚ ειναι :
Συγκεκριμένα, το άρθρο 17 του ΚΟΚ αναφέρει ότι σε οδούς με περισσότερες από μία λωρίδες ανά κατεύθυνση, η κίνηση πρέπει να γίνεται στη δεξιότερη λωρίδα που εξυπηρετεί τον προορισμό του οδηγού, ενώ η αριστερή λωρίδα χρησιμοποιείται μόνο για προσπέραση ή όταν η δεξιά λωρίδα δεν επαρκεί λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης. Επιπλέον, απαγορεύεται η παραμονή στην αριστερή λωρίδα χωρίς λόγο, καθώς αυτό μπορεί να θεωρηθεί παρακώλυση της κυκλοφορίας.
Ολα αυτα βεβαια ξαναλεω εννοειται οτι τηρειται το οριο ταχυτητας
Μπαρμπαδια που ολη η Εθνικη ειναι ελευθερη , και τα 3 ρευματα και μου καθεται με 90 στην αριστερη απο τον κομβο την Κηφισιας μεχρι την Θηβα , ειναι να τον περιμένεις κάπου να σταματησει και να του βγαλεις το τιμονι απο το αυτοκινητο και να το πετάξεις στα χωράφια.
Δηλαδη ηταν μια γυναίκα πεσμενη κατω στο δρομο, κόσμος τριγύρω και ενας καδος σκουπιδιών για να την προστατέψει και η αλλη λεει δεν την ειδα καθολου!!!!
Δηλαδη ηταν μια γυναίκα πεσμενη κατω στο δρομο, κόσμος τριγύρω και ενας καδος σκουπιδιών για να την προστατέψει και η αλλη λεει δεν την ειδα καθολου!!!!
Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit.gr, φαίνεται το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο Ουκρανές, να περνάει με κόκκινο και να πέφτει πάνω στο αγροτικό
σημερα ενας ηλιθιος κατεβαινε αναποδα το δρομο και πηγε να μπει στον κεντρικο χωρις να κοιταξει.σταματησαμε πολυ οριακα και προσπαθησα ευγενικα να του εξηγησω οτι ειναι εντελως μαλακας ετσι οπως οδηγει.μου απαντησε σχεδον αδιαφορα πως δεν πειραζει που πηγαινε αναποδα σε μονοδρομο.αφου τον εκλεισα καλα κατεβηκα απο το αμαξι,κλειδωσα και καθισα απεναντι στο καφενειο για καφε.μολις παραπονεθηκε που "παρκαρα" ετσι,του ειπα κι εγω δεν πειραζει...