Νέα

Τροχαία ατυχήματα-δυστυχήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.462
Πόντοι
3.656
Τύπε μου, η φώτο με την πλευρά του συνοδηγού από το ταξί τα λέει όλα.
Τους σκότωσε κανονικότατα η βλαμμένη.
Το θέμα με το βίντεο είναι πως δεν δείχνει όλη τη σύγκρουση αλλά το τελείωμα της και είναι τέτοια η γωνιά που ένας καλός δικηγόρος μπορεί να το εκμεταλλευτεί για να γλυτώσει κάτι η μαλακισμένη.
Ούτε καν
Από τη στιγμή που οι κατσαπλιαδες όντως έκαναν αιμοληψία σοβαρή και δεν έχασαν το δείγμα κτλ κτλ τη γαμησε
Στο βίντεο είναι ξεκάθαρο πως αυτός περνάει άλλωστε με πράσινο οπότε ισχύει και η απόδειξη του αντίθετου οπότε πάλι τη γαμησε
Επίσης άλλη μια λεπτομέρεια οι ασφαλιστικές σε χρεώνουν χοντρικα ένα μικρό ποσό της τάξης 5-10 ευρώ για νομική προστασία (ουσιαστικα τα έξοδα του δικηγόρου εν ολιγοις)Ακόμα και να την είχε προσθέσει το συμβόλαιο στα ψιλά γράμματα λέει πως αν η ασφαλιστική κρίνει πως δεν θα κερδηθεί η δική δεν τα καλύπτει καν (λέμε τώρα για την περίπτωση που βγήκε το αλκοτέστ μηδέν!)
Και πάλι όμως καμμια σημασια δεν έχει γιατί ο άνθρωπος εφυγε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.357
Πόντοι
12.756
τα κανε η μικρή πουτάνα όλα ..
βγηκε ο αλλος για μεροκάματο και θα γυρίσει σε κάσα.

ανοιχτος δρομος χωρις κινηση , και πιωμένη που ηταν οχι απλα δεν κατάλαβε φανάρι αλλα θα νόμιζε οτι ο δρόμος ειναι δικός της
Βαλε και τις αλλες μεσα που σίγουρα θα ηταν πιωμενες και αυτες .. γιατι απο οτι φαινεται καμιά τους δεν ειδε το φαναρι να της βαλει καμιά φωνη
να πατησει κανα φρενο.
Μπορει να μαλακιζοντουσαν και ολες στα κινητα τους και να εδειχνε η μια στην αλλη στορυς και τικ τοκς ..

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.462
Πόντοι
3.656
τα κανε η μικρή πουτάνα όλα ..
βγηκε ο αλλος για μεροκάματο και θα γυρίσει σε κάσα.

ανοιχτος δρομος χωρις κινηση , και πιωμένη που ηταν οχι απλα δεν κατάλαβε φανάρι αλλα θα νόμιζε οτι ο δρόμος ειναι δικός της
Βαλε και τις αλλες μεσα που σίγουρα θα ηταν πιωμενες και αυτες .. γιατι απο οτι φαινεται καμιά τους δεν ειδε το φαναρι να της βαλει καμιά φωνη
να πατησει κανα φρενο.
Μπορει να μαλακιζοντουσαν και ολες στα κινητα τους και να εδειχνε η μια στην αλλη στορυς και τικ τοκς ..
ΤΥΠΕ ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΑ ΜΠΛΟΚΟ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΛΑΙΩ ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΜΑΝΤΕΨΕ

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.771
Πόντοι
456
Στην Αττική οδό για Καρέα κάτω από την γέφυρα της Λαυρίου που θεωρητικά πιάνει Καρέας κ έχει όριο 80..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.357
Πόντοι
12.756
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΗ
ΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ

εκει κανονικά πρεπει να χτισουν ενα κιοσκι της Αστυνομίας :tooth::tooth:
Κάθε φορα εκει ρε πουστη μου .. :tooth::tooth:

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.462
Πόντοι
3.656
κι εσύ από το αμάξι γράφεις στο κινητό?
Τυπε σιγά μην οδηγήσω χωρίς να πιω πας καλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εκει κανονικά πρεπει να χτισουν ενα κιοσκι της Αστυνομίας :tooth::tooth:
Κάθε φορα εκει ρε πουστη μου .. :tooth::tooth:
Γνήσιο υπογραφής κάνουν ξερεις

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.357
Πόντοι
12.756
Τυπε σιγά μην οδηγήσω χωρίς να πιω πας καλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γνήσιο υπογραφής κάνουν ξερεις

Μπορει να ειναι εκει για να σε πιασουν απο την ηλεκτρονικη διασταυρωση αν δεν εχεις περάσει Κτεο , η αν δεν εχεις αλυσιδες χιονιου στην Βουλιαγμενης :rockon::rockon:

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.462
Πόντοι
3.656
Μπορει να ειναι εκει για να σε πιασουν απο την ηλεκτρονικη διασταυρωση αν δεν εχεις περάσει Κτεο , η αν δεν εχεις αλυσιδες χιονιου στην Βουλιαγμενης :rockon::rockon:
Κτεο πέρασα ανασφαλσιτο το χω άρα είμαι κομπλέ ε?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.357
Πόντοι
12.756
Κτεο πέρασα ανασφαλσιτο το χω άρα είμαι κομπλέ ε?

Δεν εχεις ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , εισαι ετοιμος για τον δρόμο :rockon::rockon::rockon::rockon:

Σε λιγο προβλέπω ρε μαλάκα ο Κουλης να πει του Χρυσοχοιδη ναπουμε να κανει κανα ντιλ με τις πουτανες στο δρόμο και οταν τις φορτωνεις
να σου λενε μολις μπουν μεσα
- Φιλαρακο για δωσε μου λιγο αδεια ασφαλεια κτέο κτλ να τσεκάρω κατι :rockon::rockon: γιατι για να σου κατσω πρεπει να τσεκαρω στο gov.gr οτι σε βρηκα οκ στα χαρτια :rockon::rockon:

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.462
Πόντοι
3.656
Δεν εχεις ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , εισαι ετοιμος για τον δρόμο :rockon::rockon::rockon::rockon:

Σε λιγο προβλέπω ρε μαλάκα ο Κουλης να πει του Χρυσοχοιδη ναπουμε να κανει κανα ντιλ με τις πουτανες στο δρόμο και οταν τις φορτωνεις
να σου λενε μολις μπουν μεσα
- Φιλαρακο για δωσε μου λιγο αδεια ασφαλεια κτέο κτλ να τσεκάρω κατι :rockon::rockon: γιατι για να σου κατσω πρεπει να τσεκαρω στο gov.gr οτι σε βρηκα οκ στα χαρτια :rockon::rockon:
Μαλακά πνιγηκα χαχαχαχαχχαχαχαχαχα

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
31.056
Πόντοι
7.046
Κάθε ημέρα σκοτώνονται κάμποσοι και πολλαπλάσιοι μένουν σακάτηδες και τραυματίες. Άλλη μια ημέρα στην Ελλάδα, αστυνόμευση μηδέν.

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.462
Πόντοι
3.656
Κάθε ημέρα σκοτώνονται κάμποσοι και πολλαπλάσιοι μένουν σακάτηδες και τραυματίες. Άλλη μια ημέρα στην Ελλάδα, αστυνόμευση μηδέν.
Τυπε είσαι υπερβολικος
Τα παιδιά είναι στην πρώην Αμερικανική Βάση στο Ελληνικό και μετράνε την ταχύτητα
Δεν έχουν ξαναπάει ποτέ εκεί
Άσε που ως γνωστόν μόνο εκεί τρέχει όλη η Αθήνα στην παραλιακη ποτέ
Και μέχρι τις 23.00 ΤΟ ξηνερωνα όλοι με 49 πανε

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
2.204
Πόντοι
456
εχει σηκωσει ενας τυπος βιντεο για τους ηλιθιους που πηγαινουν του σκοτωμου στην αριστερη λωριδα και κολλανε με μεγαλη ταχυτητα πισω απο προπορευομενα οχηματα.στα 600+ ποστ που εχουν γινει κατω απο το βιντεο,περισσοτεροι απο τους μισους θεωρουν οτι η αριστερη λωριδα πρεπει να ειναι αδεια για να προσπερνουν οι ηλιθιοι,ενω βρεθηκαν και κατι ακομη πιο ηλιθιοι οι οποιοι πιστευουν πως το οριο ταχυτητας ισχυει για τη δεξια λωριδα και οχι για την αριστερη.παραγουμε περισσοτερους ηλιθιους απο αυτους που μπορουμε να καταναλωσουμε.

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.462
Πόντοι
3.656
εχει σηκωσει ενας τυπος βιντεο για τους ηλιθιους που πηγαινουν του σκοτωμου στην αριστερη λωριδα και κολλανε με μεγαλη ταχυτητα πισω απο προπορευομενα οχηματα.στα 600+ ποστ που εχουν γινει κατω απο το βιντεο,περισσοτεροι απο τους μισους θεωρουν οτι η αριστερη λωριδα πρεπει να ειναι αδεια για να προσπερνουν οι ηλιθιοι,ενω βρεθηκαν και κατι ακομη πιο ηλιθιοι οι οποιοι πιστευουν πως το οριο ταχυτητας ισχυει για τη δεξια λωριδα και οχι για την αριστερη.παραγουμε περισσοτερους ηλιθιους απο αυτους που μπορουμε να καταναλωσουμε.
Τυπε ας προσέχαμε πρώτα στα κόκκινα στη μέθη και μετά ας βλέπαμε και αυτό
Το βίντεο δεν το ξέρω και δεν το έχω δει
Παντως η αριστερή λωρίδα αυτοκινητοδρομου είναι οντως μόνο για προσπέραση και όχι για μόνιμη κίνηση.
Φυσικά ( όπως πχ και με τις κάμερες ή τον έλεγχο οχήματος από μπάτσους και την διαστολική ερμηνια) η κίνηση επιτρέπεται μόνο όταν υπάρχει συμφορηση

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
2.204
Πόντοι
456
Τυπε ας προσέχαμε πρώτα στα κόκκινα στη μέθη και μετά ας βλέπαμε και αυτό
Το βίντεο δεν το ξέρω και δεν το έχω δει
Παντως η αριστερή λωρίδα αυτοκινητοδρομου είναι οντως μόνο για προσπέραση και όχι για μόνιμη κίνηση.
Φυσικά ( όπως πχ και με τις κάμερες ή τον έλεγχο οχήματος από μπάτσους και την διαστολική ερμηνια) η κίνηση επιτρέπεται μόνο όταν υπάρχει συμφορηση
τυπε,μπορω να προσπερασω στην αριστερη λωριδα με 120 χλμ ενα οχημα που πηγαινει με 100 ή ενα φορτηγο που πηγαινει με 90,χωρις να χρειαστει να κινδυνευσω απο ενα επιδοξο σουμαχερ που θεωρει οτι στην αριστερη λωριδα οδηγει με οσο γουσταρει και πρεπει να κανουν ολοι στην ακρη να περασει.εινα απολυτα νομιμο και το οριο ταχυτητας ειναι εξισου σοβαρο παραπτωμα για να το αγνοουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom