Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αποτριχωση στην πλατη θα ναι καλυτερα, αν και θα πονεσεις λιγάκι, αλλα αντρας εισαι θα αντεξεις δεν ειναι κ τοσο τρομερο!!!επειδή έχω και εγώ πάρα πολλές τρίχες στο σώμα σκέφτομαι να τις πάρω με κουρευτική με τη χαμηλότερη σκάλα γιατί δεν πάει άλλο..απλά ας μου πει όποιος το έχει δοκιμάσει αν μετά θα βγαίνουν πιο άγριες όπως στο ξύρισμα..ευχαριστώ..
Έχεις δοκιμάσει και ξέρεις;Αποτριχωση στην πλατη θα ναι καλυτερα, αν και θα πονεσεις λιγάκι, αλλα αντρας εισαι θα αντεξεις δεν ειναι κ τοσο τρομερο!!!
Αποτριχωση στην πλατη θα ναι καλυτερα, αν και θα πονεσεις λιγάκι, αλλα αντρας εισαι θα αντεξεις δεν ειναι κ τοσο τρομερο!!!
φιλε μη ξυρισεις ποτε ουτε με μηχανη.θα βγουν και πιο αγριες και πιο πυκνες.κανε με κερι σε επαγγελματια οχι σπιτι αλλιως πιο ακριβη λυση ειναι το laser κανει δουλειαΚαποια στιγμη στο μελλον μαλλον θα κανω laser σε καποια σημεια αλλα οχι ακομα..θα δοκιμασω με κουρευτικη αλλα θελω να μου πει καποιος αν βγαινουν περισσοτερο αγριες οι τριχες...η αποτριχωση κατα τη γνωμη δεν εχει νοημα γιατι ειναι για μερικες βδομαδες μετα χρειαζεται παλι...
κατι τετοιο εννοεις τυπε????Τα μουφα Laser IPL στα κέντρα αισθητικής δεν κάνουν δουλειά για πλάτες κλπ αν έχεις χοντρή τρίχα. Είναι φτιαγμένα για γυναικείο χνούδι. Μόνο τα πιο δυνατά σε δερματολόγους-πλαστικούς και πάλι παίζει.
δεν βγαίνουν πιο άγριες και πιο πυκνές οι τρίχες άμα τις κόβεις/ξυρίζεις, αυτό είναι ένας μύθος που κυκλοφορεί πάρα πολλά χρόνια.φιλε μη ξυρισεις ποτε ουτε με μηχανη.θα βγουν και πιο αγριες και πιο πυκνες.κανε με κερι σε επαγγελματια οχι σπιτι αλλιως πιο ακριβη λυση ειναι το laser κανει δουλεια
κατι τετοιο εννοεις τυπε????
[/img]
Σχετικα με το laser:
1)για αραιωση τριχων σε ολο το σωμα (εχω πολλες) πρεπει να κλεινω ραντεβου καθε 2 μηνες ή μπορω να κανω μετα απο 1 χρονο τη 2η συνεδρια ;παιζει ρολο;εχει καμια διαφορα;ποσο % των τριχων φευγει μετα την 1η συνεδρια;
2)τι τιμες παιζουν για μια ολοσωμη;εγω με ενα προχειρο αθροισμα εβγαλα 700 ευρω ..τοσα χρειαζονται;
Ευχαριστω