Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ironman1979

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
1
Πως και εχει αρχίσει πάλι το ακα σε τρανς και gay? Τόσο δεν φοβούνται η παίρνουν χαπι πρόληψης HIV??

Stupid Horse

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
7
Like
833
Πόντοι
366
Πως και εχει αρχίσει πάλι το ακα σε τρανς και gay? Τόσο δεν φοβούνται η παίρνουν χαπι πρόληψης HIV??
Οι πιο πολλές παίρνουν κάτι χάπια αλλά δεν είναι μόνο το hiv. Μπορείς να κολλήσεις ένα σωρό παράσημα

ironman1979

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
1
Λίγο να πιέσεις η να το ζητήσεις δεν ακούς αμέσως όχι, αν παίξουν και χρήματα τότε το σκέφτονται πιο πολύ, κυρίως οι νεοφερμενες. Το ζητάω απο την αρχή, αν υπάρχουν ίσως , μπορει, συν έξτρα, κλείνω και φεύγω, δεν παίζουν

_Escobar_

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
626
Πόντοι
81
Οι πιο πολλές παίρνουν κάτι χάπια αλλά δεν είναι μόνο το hiv. Μπορείς να κολλήσεις ένα σωρό παράσημα
και που ξέρεις ποια παίρνει και ποια όχι; αν ειναι συνεπής ή οχι;; και τι ιικο φορτίο εχει η καθεμια; εννοειται εκτος Aids μπορεις να κολλήσις διάφορα ακομα και με το τσιμπούκι χωρις καπότα....ειδικά οι βραζιλιάνες τρανσ κάνουν φουλ ακάπωτα και οι περισσοτερες σιγουρα θα έχουν κάποιο ΣΜΝ τουλάχιστον.

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.906
Πόντοι
206
και που ξέρεις ποια παίρνει και ποια όχι; αν ειναι συνεπής ή οχι;; και τι ιικο φορτίο εχει η καθεμια; εννοειται εκτος Aids μπορεις να κολλήσις διάφορα ακομα και με το τσιμπούκι χωρις καπότα....ειδικά οι βραζιλιάνες τρανσ κάνουν φουλ ακάπωτα και οι περισσοτερες σιγουρα θα έχουν κάποιο ΣΜΝ τουλάχιστον.
Πολύ σωστός.

Stupid Horse

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
7
Like
833
Πόντοι
366
ολες οι βραζιλιανες κανουν ακαποτα και χωρις λεφτα αν θες. εμενα μου εχουν πει αρκετες

billias °

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
30
Like
2.943
Πόντοι
1.196
Γιατι το ακαποτο είναι δελεαστικό και η υπέρτατη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν...οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε!!!

_Escobar_

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
626
Πόντοι
81
Γιατι το ακαποτο είναι δελεαστικό και η υπέρτατη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν...οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε!!!
ναι δελεαστικο αν θες να κολλήσεις οτι υπάρχει από HPV, κοδυλώματα, συφιλη, μέχρι Aids...:D:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ολες οι βραζιλιανες κανουν ακαποτα και χωρις λεφτα αν θες. εμενα μου εχουν πει αρκετες
ετσι ειναι...κ εδω μεσα βλέπω υπάρχουν διάφοροι που κάνουν ακάπωτο ή πινουν χυσια και το προμοτάρουν κιόλας...τελειωμενοι τελείως

billias °

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
30
Like
2.943
Πόντοι
1.196
ναι δελεαστικο αν θες να κολλήσεις οτι υπάρχει από HPV, κοδυλώματα, συφιλη, μέχρι Aids...:D:
Εννοούσα ότι είναι δελεαστικό σαν ευχαρίστηση.
Άλλο να κάνεις σεξ ακαποτα και άλλο με σκουφί.
Προσωπικά δεν το έχω κάνει,δεν θα το έκανα ποτέ και ούτε το ζητάω...αντιθέτως μου το εχουν ζητήσει. Ακαποτα μόνο με τον άνθρωπο μας.
Ούτε θα παρότρυνα κάποιον να το κάνει.
Από εκεί και πέρα ο καθένας είναι για τον εαυτό του.

Stupid Horse

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
7
Like
833
Πόντοι
366
Εννοούσα ότι είναι δελεαστικό σαν ευχαρίστηση.
Άλλο να κάνεις σεξ ακαποτα και άλλο με σκουφί.
Προσωπικά δεν το έχω κάνει,δεν θα το έκανα ποτέ και ούτε το ζητάω...αντιθέτως μου το εχουν ζητήσει. Ακαποτα μόνο με τον άνθρωπο μας.
Ούτε θα παρότρυνα κάποιον να το κάνει.
Από εκεί και πέρα ο καθένας είναι για τον εαυτό του.
Αναρωτιέμαι αν υπήρχε ακόμα η μυθική creampie clan αν θα έκανε παράνομα κρεμπιεδιασματα σε τραβελους

Stupid Horse

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
7
Like
833
Πόντοι
366
ο χρηστης Κωστακης πρεπει να εκφερει τη γνωμη του σαν πρωτοπαλικαρο της κρεαμπιεκλαν

wrestler_gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2016
Like
12
Πόντοι
0
Ξέρουμε τι χρεώνει το μωρό;
είχα πάει παλιότερα μαζί της, πολύ καλή! Πολύ καλό παιδί, δυνατό εργαλείο και στα του αγώνα όπως έπρεπε. Θεωρώ ότι είναι από τις καλές περιπτώσεις.

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
10.995
Πόντοι
6.727
είχα πάει παλιότερα μαζί της, πολύ καλή! Πολύ καλό παιδί, δυνατό εργαλείο και στα του αγώνα όπως έπρεπε. Θεωρώ ότι είναι από τις καλές περιπτώσεις.
Θα την δοκιμάσω...Με αυτό το εργαλείο πρέπει να αξίζει

Mpikenolon

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Προφανώς μένει*- υποθέτω την "μανατζάρει" - με την Μόνικα από πάνω (νταλικέρης με περούκα πού έγραψε ένας συναγωνιστής) Τής είχα γράψει, δεν μου είχε απαντήσει.
*Ξέρω το μπαλκόνι και την θέα αυτή στην Π.Τσαλδάρη , Καλλιθέα...
Απάντηση ??

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom