Νέα

Transexual Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nicosiabull
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 490K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

BuckNaked07

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2024
Like
12
Πόντοι
0

Το τελευταίο μήνα πήγα και με της δύο κοπέλες, έχω να πω πώς και τα δύο κορίτσια αξίζουν.

Με τη Yoko είμουν εγώ ενεργητικός, πολύ έξαλλη και καβλιάρα. Τη πίποσα αφότου τελειώσα και με έχυσε. Ωραία τίμια εμπειρία.

Με τη Rabeca όμως ήμουν παθητικός, τη μέρα που τη συνάντησα είχε πιο πολύ κάβλα από μένα και έχω να πω το διασκέδασα αρκετά. Δεν έχει τη τόσο μεγάλη πούτσα που είναι ακριβώς στα γούστα μου και έχει την όρεξη τίγρη που πάλι είναι ακριβώς στα γούστα μου. Γαμάτη εμπειρία.

Προσωπικά θα πήγαινα ξανά στη Rebeca επειδή ένιωσα πιο οικία με το άτομο ενώ με τη Yoko είναι άτομο που θα γούσταρα αν είμουν πιο νέος μαζί της.

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
36
Like
4.430
Πόντοι
1.446
Για την Freire έγραψα κριτική στο distintas αλλά δεν την βλέπω ... φοβερή μαλακιά κωλάρα αλλά : δεν φιλάει και ολίγον ξεπετέ . Αν σου περισσεύουν γιά μία δοκιμή οκ . Σεξ δεν κάναμε ,την βγάλαμε με 69 . Μπορεί εσένα να σου ταιριάξει ...

Counterstrike

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα,

Για αυτή εδώ έχουμε κάτι?

Καινούργια φαίνεται στο what's up φωτογραφία δεν έχει. Της έχω στείλει μήνυμα αλλα αναμένω.. αν υπάρχει κάποιος που θα δοκιμάσει πριν από εμενα ..

User159

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Η Λία είναι εδώ, προσέξτε τις κωλοτρυπίδες σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom