Dwayne The Cock Johnson
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2022
- Like
- 124
- Πόντοι
- 1
Εχουμε κατι γιαυτη?
Εχουμε κατι γιαυτη?
στην Αθήνα της έδωσα 70 όχι 80 που είχα γράψει εκ παραδρομής , γυναικάρα , δεν μοιάζει με τρανς, μικρο λεπτό ψωλάκι , κορμάρα καλή μόνο γιά ενεργητικούς ,συμπαθής . Ισραηλιτολλανδέζα μου δήλωσε (;)![]()
![]()
Μάλλον δεν ξέρει τι της συμβαίνει.
Φιλε πηγα εγω σε αυτη 3 φορες πριν 2 χρονια νομιζω. Απο τις καλυτερες μπορω να πω με πολλη ορεξη για σεξ. Την πρωτη φορα ηταν μεθυσμενη και ξεχασε να μου ζητησει λεφτα . Πηγαινε και δεν θα μετανιωσεις.Κανείς που δοκιμασε εδώ https://distintas.net/bratz-costena
Πηγα εγω και ηταν χαλια. Μου ειπε 150 ευρο για 1 ωρα, αλλα μετα ηθελε εξτρα για να την γαμησω. Πιπα με προφυλακτικο και χαλια.Φιλε πηγα εγω σε αυτη 3 φορες πριν 2 χρονια νομιζω. Απο τις καλυτερες μπορω να πω με πολλη ορεξη για σεξ. Την πρωτη φορα ηταν μεθυσμενη και ξεχασε να μου ζητησει λεφτα . Πηγαινε και δεν θα μετανιωσεις.
Πηγα εγω και ηταν χαλια. Μου ειπε 150 ευρο για 1 ωρα, αλλα μετα ηθελε εξτρα για να την γαμησω. Πιπα με προφυλακτικο και χαλια.Κανείς που δοκιμασε εδώ https://distintas.net/bratz-costena
Ναι, καλή
Τεράστια βυζιά, μεγάλη πούτσα, φιλική, δεν λεει όχι σε τίποτε, περάσα υπεροχα
Νασε καλα! Ευχαριστω!Τεράστια βυζιά, μεγάλη πούτσα, φιλική, δεν λεει όχι σε τίποτε, περάσα υπεροχα
200 ούτε με σφαίρες , ήταν στην Αθήνα πριν απο μήνες ΟλλανδοΙσραηλινή . Ωραίο σώμα , δεν σηκώνεται με τίποτα ,ψιλομούφα .Είχα δώσει ευτυχώς (μόνο...)70€Αδερφια μου αλητες πουλια! Καποιος που να δοκιμασε την συγκεκριμενη?
Μου ειπε 100 για μιση και το σκεφτομαι γιατι μου αρεσε το προσωπο της. Δεν αξιζει δηλαδη ε... Δεν γαμιετε καλα?200 ούτε με σφαίρες , ήταν στην Αθήνα πριν απο μήνες ΟλλανδοΙσραηλινή . Ωραίο σώμα , δεν σηκώνεται με τίποτα ,ψιλομούφα .Είχα δώσει ευτυχώς (μόνο...)70€
Δεν θυμάμαι, δεν νομίζω πως προσπάθησα , λογικά μόνο παθητική είναι.100 πολλά είναι, εμένα επειδή δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα -ούτε φιλιά πχ - μου είπε πως θα μου πάρει 50€ ...Μου ειπε 100 για μιση και το σκεφτομαι γιατι μου αρεσε το προσωπο της. Δεν αξιζει δηλαδη ε... Δεν γαμιετε καλα?
Από τις χειρότερες μου εμπειρίες![]()
![]()
Μάλλον δεν ξέρει τι της συμβαίνει.
Ήταν Ελένη SunricePedia Mia Laura apo Ellada exei kanenas apopsi pige kanenas ?
Aksizei ???Ήταν Ελένη Sunrice