Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
φιλε εισαι ανομαλος
αυτη την περιοδο βρισκεται η
ξερει κανεις τπτ?καμια φωτο παιζει?
συγνωμη αλλα αρνητικο ειναι να μη βαζει δικεσ τησ φωτο κ οχι οπως μιλας εσυ.Αν και θα μιλησω πρωτη φορα αρνητικα για ατομο η συγκεκριμενη δεν ειναι αυτη στις φοτο...καλησπερα μαρκελλα :-) και στους συμπατριωτες μου
ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιον ρια μου....Τι να πω μωρη φιλη περιμενα ποιο εξυπνους τους ροδιτες για να τσιμπανε τοσο ευκολα τοσο αληθοφενες fake photo![]()
Αλλο ετσι ειμαι κ αλλο ετσι θααααα ηθελα να ειμαι ;)
καλοκαιρι εννοειται , οπως περυσι!!!!!!!!!!!!!!Ναι γαμωτο λογο μετακομ. στην θεσσαλονικη δε μπορεσα να καταιβω στο νησι για γιορτες,ισως παω πασχα,καλοκαιρι δε το συζητω χιχιχιχιιχιχ οπως παντα ..... ;)
σας περιμενω fuego old town λοιπονκαλοκαιρι εννοειται , οπως περυσι!!!!!!!!!!!!!!
αγαπαμε ροδο λεμε!!!!!!!!!!!!!

μακαρι να κατσει να νε κ η αλεξια να γινει χαμος στο νησι χαχαχαχχα να σας δειξω τα καλα που δε ξερουν τουριστες : ;)καλοκαιρι εννοειται , οπως περυσι!!!!!!!!!!!!!!
αγαπαμε ροδο λεμε!!!!!!!!!!!!!
δουλευεις εκει η καφεδ;κι θα πας....;...σας περιμενω fuego old town λοιπον![]()
απο 1η μαιου θα 'μαι σττο αγαπημενο μου νισιδουλευεις εκει η καφεδ;κι θα πας....;...
Τυχερε :'(
etsi etsi!!!!!!!μακαρι να κατσει να νε κ η αλεξια να γινει χαμος στο νησι χαχαχαχχα να σας δειξω τα καλα που δε ξερουν τουριστες : ;)
etsi etsi!!!!!!! ;)