Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Διαφωνω καθετως. Ξερεις χρονια τωρα τι κωλοδρομος ειναι η Κορινθου Πατρων, αν δεν σ'αρεσει δεν πας. Η παρανομη προσπεραση ειναι καθαρα δικη σου επιλογη και στο λαιμο σου θα παρεις οποιον παρεις, κανενος αλλου δεν ειναι το φταιξιμο. Ο σοβαρος και υπευθυνος ανθρωπος προσαρμοζεται στις συνθηκες και αναλαμβανει τις ευθυνες του, δεν κανει την εξωφρενικη μαλακια του και μετα του φταινε οι αλλοι. Το ΥΓ σου αναξιο συζητησης, αυτα εννοουνται, ή εστω θα επρεπε.Βλεπεις την τελευταια σκηνη του εργου(προσπεραση-θανατος) και αγνοεις την υπολοιπη εικονα.
Η προσπεραση ειναι αναγκαιο κακο...το να πηγαινεις σε εθνικο δικτυο με 40-60χλμ ειναι παρακωλυση κυκλοφοριας,
που στις Η.Π.Α λ.χ τιμωρειται σαν παραβαση του ΚΟΚ..παντου γινονται προσπερασεις εδω εχεις ομως εκατομβη θυματων.
γιατι αραγε;;;
γιατι εχεις απαιδευτους κ ανεκπαιδευτους οδηγους,που οδηγουν τις περισσοτερες φορες(ελεω αφραγκιας)
κακοσυντηρημενους κουβαδες που χρειαζονται 15 δευτερα να περασουν νταλικα με ρεπριζ,
στο χειροτερο (υπερκοστολογημενο παντα)οδικο δικτυο της ευρωπης.
συνολικη ευθυνη my friend,με το κρατος που τοσα χρονια αδιαφορει εγκληματικα να ναι ο πρωτος υπαιτιος.
Υ.Γ.αληθεια στην αττικη οδο,στον αθηνα κορινθος,στον κορινθο τριπολη,στην εγνατια δε γινονται προσπερασεις;;;
γιατι δεν εχουμε τα πολυνεκρα του μαλιακου,του κορινθος-πατρα και της τεως κακιας σκαλας;;
θα αρχισω να πιστευω πως το διαζωμα σωζει ζωες τελικα.
Διαφωνω καθετως. Ξερεις χρονια τωρα τι κωλοδρομος ειναι η Κορινθου Πατρων, αν δεν σ'αρεσει δεν πας. Η παρανομη προσπεραση ειναι καθαρα δικη σου επιλογη και στο λαιμο σου θα παρεις οποιον παρεις, κανενος αλλου δεν ειναι το φταιξιμο. Ο σοβαρος και υπευθυνος ανθρωπος προσαρμοζεται στις συνθηκες και αναλαμβανει τις ευθυνες του, δεν κανει την εξωφρενικη μαλακια του και μετα του φταινε οι αλλοι. Το ΥΓ σου αναξιο συζητησης, αυτα εννοουνται, ή εστω θα επρεπε.

Έτσι, το πιάνει η ανυπομονησία και νομίζει ότι κάνει προσπέραση στην καθυστερημένη ζωή του!Υ.Γ: Εγω δηλαδη που εχω κανει τοσες φορες την Κορινθου Πατρων με Punto, Fiesta γιατι αρκεστηκα στο να πηγαινω με 100 και δεν εκανα καμια επικινδυνη προσπεραση, απλα περιμενα το ανοιγμα του δρομου? Τοσο τυχερος ή τοσο υπομονετικος ημουνα? Ξαναλεω, η μαλακια ειναι στο ηλιθιο κεφαλι του βλακα (τεως) νεοπλουτου νεοελληνα που θελει "να το τρεξει" και να νιωσει λιγο μεγαλυτερο το μαραμενο μεσηλικο τσουτσουνακι του. Γαμημενη ανικητη ηλιθιοτητα.

Διαφωνω καθετως. Ξερεις χρονια τωρα τι κωλοδρομος ειναι η Κορινθου Πατρων, αν δεν σ'αρεσει δεν πας. Η παρανομη προσπεραση ειναι καθαρα δικη σου επιλογη και στο λαιμο σου θα παρεις οποιον παρεις, κανενος αλλου δεν ειναι το φταιξιμο. Ο σοβαρος και υπευθυνος ανθρωπος προσαρμοζεται στις συνθηκες και αναλαμβανει τις ευθυνες του, δεν κανει την εξωφρενικη μαλακια του και μετα του φταινε οι αλλοι. Το ΥΓ σου αναξιο συζητησης, αυτα εννοουνται, ή εστω θα επρεπε.
Υ.Γ: Εγω δηλαδη που εχω κανει τοσες φορες την Κορινθου Πατρων με Punto, Fiesta γιατι αρκεστηκα στο να πηγαινω με 100 και δεν εκανα καμια επικινδυνη προσπεραση, απλα περιμενα το ανοιγμα του δρομου? Τοσο τυχερος ή τοσο υπομονετικος ημουνα? Ξαναλεω, η μαλακια ειναι στο ηλιθιο κεφαλι του βλακα (τεως) νεοπλουτου νεοελληνα που θελει "να το τρεξει" και να νιωσει λιγο μεγαλυτερο το μαραμενο μεσηλικο τσουτσουνακι του. Γαμημενη ανικητη ηλιθιοτητα.
οταν το αμαξι τοθεωρεις προεκταση της ψωλης σου τοτε ειναι ασχημα τα πραγματα...
οι περισσοτεροι που κινουνται σε αυτον δρομο δεν πανε εκδρομη στη γκομενα ξερεις..Διαφωνω καθετως. Ξερεις χρονια τωρα τι κωλοδρομος ειναι η Κορινθου Πατρων, αν δεν σ'αρεσει δεν πας.
οπως αναμενοταν,antonis samaras/adonis georgiadis like this^^
αρχιζω με φιλικη συμβουλη..μην περνας στο ανοιγμα γιατι εκει τη στηνει το κρατος του τραμουντανα και σε γραφει για παραβαση του οριου κατα 20 χλμ την ωρα..στις στροφες μονο περναμε σε αυτον το δρομο αν δε θλουμε προστιμα..Υ.Γ: Εγω δηλαδη που εχω κανει τοσες φορες την Κορινθου Πατρων με Punto, Fiesta γιατι αρκεστηκα στο να πηγαινω με 100 και δεν εκανα καμια επικινδυνη προσπεραση, απλα περιμενα το ανοιγμα του δρομου?
θελεις να το τραβηξουμε περισσοτερο;
γιατι αραγε εφοσον το οριο ταχυτητας ειναι 80 χλμ σε αυτον το δρομο και 130 γενικοτερα δεν μπαινει εργοστασιακος κοφτης σε ολα τα αμαξια;;;γιατι επιτρεπουν σε εμενα με το πειραγμενο s3 των 260ps να περναω απο πανω σου με 180χλμ την ωρα;;;
μαλλον γιατι δε μπορουν να τα βαλουν με την AUDI και προτιμουν να εισπρατουν φορους απο κυβισμο/ιπποδυναμη,
οποτε μου επιτρεπουν να "πεταξω" και να σε στειλω στον ταφο.
η φιλοσοφια αυτης της συμπεριφορας ειναι ιδια με αυτην του καπνισματος..
ξερουμε οτι επιβαρυνει δραματικα το συστημα υγειας,αλλα δεν το απαγορευουμε γιατι δε γινεται να χτυπησουμε τον καπνοβιομηχανο...
ο παρονομαστης κοινος,αυτοι κονομανε,δε δινουν ΔΕΚΑΡΑ για τη ζωη σου και εσυ πεθαινεις...
Το επόμενο στάδιο τύπε ειναι το gps του αυτ/του να "κοβει" ταχύτητα ανάλογα με τη διαδρομή! :Sτο ξέρεις πως δεν υπάρχουν τα ίδια όρια παντού;
Ναι... Δεν νομιζω οτι βλεπω αλλους λογους να συνεχισω την κουβεντα μετα απο αυτο. Επισης βλεπω ολο και λιγοτερους λογους να οδηγαω γενικα...αρχιζω με φιλικη συμβουλη..μην περνας στο ανοιγμα γιατι εκει τη στηνει το κρατος του τραμουντανα και σε γραφει για παραβαση του οριου κατα 20 χλμ την ωρα..στις στροφες μονο περναμε σε αυτον το δρομο αν δε θλουμε προστιμα..

Συγνωμη, θελεις να μου πεις οτι καταλαβες τι ειπε?Ναι... Δεν νομιζω οτι βλεπω αλλους λογους να συνεχισω την κουβεντα μετα απο αυτο. Επισης βλεπω ολο και λιγοτερους λογους να οδηγαω γενικα...![]()
γιατι αραγε εφοσον το οριο ταχυτητας ειναι 80 χλμ σε αυτον το δρομο και 130 γενικοτερα δεν μπαινει εργοστασιακος κοφτης σε ολα τα αμαξια;;;
Παναγία μου σῶσε μας!!!το διαζωμα σωζει αλλα η μαλακια σκοτωνειφυσικά και σώζει το διάζωμα...
Ναι καταλαβα, γι'αυτο σκεφτομαι να μην ξαναοδηγησω ποτε...Συγνωμη, θελεις να μου πεις οτι καταλαβες τι ειπε?