Νέα

Τον πήδαγαν αφέντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stealthgas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 203
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

batboy13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2016
Like
81
Πόντοι
0
Εδω και το υποτιθεμενο βιντεακι.Γραψτε στο youtube LAMANIF ΓΛΎΦΕΙ ΠΑΤΟΎΣΕΣ ΜΕ STRING *EXPOSED*

frejit

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Ό,τι τσίμπησα από δω κι απο κει:

Απ'ότι κατάλαβα αυτός είναι ένας τύπος που μόστραρε μαχαίρια και ιστορίες κι έλεγε σε άλλους Αθηναίους "τραπερ" (Light και κάτι τέτοιους) : "Εγώ θα κατέβω Αθήνα εσείς δεν έρχεστε πάνω" και κάτι τέτοια. Βγαίνει σε κάποια σελίδα, ένα βίντεο που αυτός φοράει στρινγκ και επιδίδεται σε ποδολαγνεία. Το πιάνουν οι Αθηναίοι ράπερς και το κάνουν βούκινο, ανεβάζουν κάτι stories κλπ. Με τη λογική "εσύ μόστραρες μαχαίρια και τώρα γλύφεις πατούσες".

Μπείτε εδώ και δείτε περισσότερα

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.439
Πόντοι
456
Τον εκβίαζε κύκλωμα αφεντρών με video.

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.674
Πόντοι
3.425
Νομιζω να περιμενουμε να δουμε αν το παιδι ειναι καλα, και αν ειναι τρολαρετε οσο θελετε

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.439
Πόντοι
456
Μόνος του τα λέει στο βίντεο του. Η υπόθεση μοιάζει κάπως με την υπόθεση Γιακουμάκη.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
Ο τυπάκος άρχισε να την μπαίνει στον Light κα στους ψετροτραπερ και τώρα έφαγε το κεφάλι του. Το γύρισε σε αυτοκτονία κλπ. Δεν νομίζω να έκανε καμία χαζομάρα. Θα βρεθεί από στιγμή σε στιγμή.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
26.341
Πόντοι
24.596
τραπερς απο τα Γκετο του Χαριλαου vs τραπερς απο τα Γκετο του Καματερου τυποι,Bronx vs Βrooklyn φαση:sunglasses:

σκληροι gangstas:boff:

το me too που ειναι τωρα να πει οτι βγαινουν προσωπικα στοιχεια φορα παρτιδα:confused::confused::confused:

frejit

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Ο τυπάκος άρχισε να την μπαίνει στον Light κα στους ψετροτραπερ και τώρα έφαγε το κεφάλι του. Το γύρισε σε αυτοκτονία κλπ. Δεν νομίζω να έκανε καμία χαζομάρα. Θα βρεθεί από στιγμή σε στιγμή.

Αμφιβάλλω. Δε γυρνάς μετά από κάτι τέτοιο. Αυτοκτονία ή εξαφάνιση στο Θιβέτ η μόνη λύση. Έχοντας χτίσει ένα τέτοιο προφίλ ("πουτάνες θα κατέβω Αθήνα και θα σας γαμήσω" και άλλα "πολλά βαρύς κι ασήκωτος") πού να επανέλθει μετά από τέτοια έκθεση. Και πιστεύω θα μπλέξουν με τον νόμο διάφοροι, αν πράγματι αυτοκτόνησε

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.439
Πόντοι
456

Αμφιβάλλω. Δε γυρνάς μετά από κάτι τέτοιο.
Δυστυχώς έτσι φαίνεται.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
Όποιος μπλέκει με σκόνες και ζαναξ εκει καταλήγει. Από Περαία Θεσσαλονίκης και ζούσε μόνος με την γιαγιά του. Οι γονείς του εξωτερικό για δουλειά....ε δεν θελει και πολύ.

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.889
Πόντοι
4.546
εδω που τα λεμε δε θα λειψει ιδιαιτερα απο την κοινωνια! εδω ολοκληρη august ames αυτοκτονησε απο κατι τετοια και χωρις διαρροη ροζ βιντεο! απλα και μονο απο ρητορικη μισους που δεχθηκε ενω ηταν υπο την επηρεια ουσιων...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.659
Πόντοι
1.106
Θεσσαλονικιοί γνωστοί μου είπαν πως το βίντεο είναι από σέσιον με αφέντρες, όπου χρησιμοποιούν στραπον. Και ο τύπος είναι εμφανώς κομμάτια. Και λόγω του όλου "καυγά" έγινε μεγάλο νταβαντούρι μόλις το πήραν μυρωδιά οι κάτω. Να του την έστησαν έχοντας πάρει πρέφα τις προτιμήσεις του; Όλα πιθανά. Το κακό είναι πως πιθανώς θα πάει χαμένος για το τίποτα..

frejit

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Θεσσαλονικιοί γνωστοί μου είπαν πως το βίντεο είναι από σέσιον με αφέντρες, όπου χρησιμοποιούν στραπον. Και ο τύπος είναι εμφανώς κομμάτια. Και λόγω του όλου "καυγά" έγινε μεγάλο νταβαντούρι μόλις το πήραν μυρωδιά οι κάτω. Να του την έστησαν έχοντας πάρει πρέφα τις προτιμήσεις του; Όλα πιθανά. Το κακό είναι πως πιθανώς θα πάει χαμένος για το τίποτα..

Στην τελευταία του επικοινωνία είπε οτι τον εκβίαζαν να συμμετέχει σε αυτά. Τί ακούγεται γι'αυτό; Ισχύει;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.673
Πόντοι
5.006

ναι θα χασουμε τον νομπελιστα τυπε..:confused:
δαρβινος ρουλς...:rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756

αμα εγραφε εδω μέσα όμως άλλα θα έλεγες

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.889
Πόντοι
4.546

διολου τυχαια να του τη στησανε και ετσι! αλλιως πως να φτασουν τα βιντεο αυτου στον ασπονδο εχθρο του...

σε καθε περιπτωση γυρευοντας πηγαινε

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.659
Πόντοι
1.106

Στην τελευταία του επικοινωνία είπε οτι τον εκβίαζαν να συμμετέχει σε αυτά. Τί ακούγεται γι'αυτό; Ισχύει;
Δεν έχω ιδέα. Απλά ότι στο βίντεο φαίνεται να έχει κουμπώσει. Μάλλον πήγε φτιαγμένος. Δεν είναι και μουσική που ακούω.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.673
Πόντοι
5.006

αμα εγραφε εδω μέσα όμως άλλα θα έλεγες

δεν εχουμε τραπες εδω μεσα τυπε...μονο ραπες και χιπχοπερς...:wanker:

frejit

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Άραγε, είναι ασύμβατα τα "τρώω καρωτίδες" και "τρωω ψωλές"; Μπορεί ένας πούστης να είναι αιμοβόρος; Έχουμε παραδείγματα στην ιστορία;

Διότι η "κατηγορία" που του εξαπέλυσαν είναι στο στυλ "χαχα μαλάκα, μας έλεγες για μαχαίρια και οτι θα μας φας και εσύ τρως στραπονάρισμα". Ε και; Μπορεί να ίσχυαν και τα δύο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom