Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.734
- Πόντοι
- 456
Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τίποτα αλλά έχεις δίκαιο. Και άσε που με τόση ανωμαλία που μπορείς να βρεις τζάμπα γιατί να ψάξω server στο telegram ;εν τω μεταξύ - και ΧΩΡΙΣ με τίποτα να θέλω να δικαιολογήσω τον μαλάκα - κι αυτές είναι βούρλα.
Αφού το ξέρουν ότι δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις με εκδικητική πορνογραφία, έχει βουήξει ο τόπος. Δεν φτάνει που πάει η άλλη και πηδιέται με τον κάθε κάγκουρα, δεν μπορεί να πει ΌΧΙ σε οποιαδήποτε βιντεοσκόπηση, όταν ξέρει ότι το βίντεο μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο άλλος όπως θέλει; Πρέπει να κάνει όλα τα κέφια του μαλάκα μην τυχόν και χάσει το ...αναντικατάστατο αρσενικό;
Άλλο αν κα'νας μαλάκας χρησιμοποιήσει κρυφή κάμερα.
Μα τόση αφέλεια στις μέρες μας;
Αλλά η άλλη ας πούμε τι πίστευε πως αυτός θέλει τα nude της ; Για καλλιτεχνικές ανησυχίες ; Ότι τι ; Στέλνεις το μουνί σου από εδώ και από εκεί και ο άλλος τι θα το κάνει ; Δε θα το βγάλει όταν το κερατώσεις ; Άντε μέχρι πριν 10 χρόνια υπήρχε μια δικαιολογία. Σήμερα απολύτως καμία !!! Απολύτως !!!
Τώρα μεταξύ μας πάντως είχα δει ένα βιντεάκι ( από κινητό άλλου στο στρατό ) ήταν μια με ένα κωλοστούμπι που χόρευε τραπ. Θες δηλαδή εγώ να πιστέψω πως δε το ήθελε να βγει στη φόρα ; Ότι έστω άμα δε το ήθελε δεν ήξερε πως ίσως γίνει κάτι τέτοιο ;
Κούκλα μου δε σε λυπάμαι.