Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Mmmmmmmgrrrrrrr....Ο άντρας μου με πιάνει να τον απατά και με γαμάει χοντρικά μέχρι να με αφήσει έγκυο! Kylei Ellish & Thor Jhonson τι άντρας τι γαμησι τι ταπείνωση!
καλησπερα, ενδιαφερομαι να σε γνωρισω διοτι εχω μια τρελη ελξη για κυριες που ειναι σκετη καυλα, απαντησε εδω, δεν μπορω ακομα πμΟ άντρας μου με πιάνει να τον απατά και με γαμάει χοντρικά μέχρι να με αφήσει έγκυο! Kylei Ellish & Thor Jhonson τι άντρας τι γαμησι τι ταπείνωση!
www.instagram.com
Πες καριόλα μήπως κρατάει η σκούφια σου από εκεί????,, Πουτάνα κρατάς λίγο και απο Ιταλία????Πληρώνοντας τα χρέη του αχαιρευτου του άντρα μου Η Ιταλίδα milf πρέπει να πληρώσει το χρέος της
Eτσι θα ήσουν και εσύ κρύα στην αρχή πουτανοκαριολεΠληρώνοντας τα χρέη του αχαιρευτου του άντρα μου Η Ιταλίδα milf πρέπει να πληρώσει το χρέος της
Εσύ καριολακι βαθιά στο πάτο τό θές τό χύσιμο,,,να περπατάς μετά και νά τρέχουν τα χυσια στα πόδια σου να βλέπουν όλοι τί ξεχυλομενες τρύπες εχειςΜέλος του bourdela με παρασύρει με γλυκόλογα σε ξενοδοχείο και καταλήγουμε να με ξεκωλιαζει χυνοντας με στο προσωπο απαξιωτικά! Ο Martin Spell γάμησε τη Lola Bredly στο ANAL
@verasub Καλά σου έκανε ο πιτσιρικάς.... αφού μόνο για ξεκωλιασμα και χυσια στις τρύπες σου είσαι... θα ήθελες πάντως να ξαναπεράσει και πάλι να τον αδειάσεις άλλη μια φορά??Στην ηλικία μου έπρεπε να ξέρω ότι ένα καπέλο δεν σε κάνει νέα.εμπλεξα με καγκουρα πιτσιρικα,με ξεκωλιασε και με εχυσε υποτιμητικά αφήνοντας με για να βγει με τους φίλους του Πρωκτικό γαμήσι. Χύσιμο στην τεντωμένη κωλοτρυπίδα της
Ναι αλλά τώρα που έκανε τη δουλειά του πήγε στην πιτσιρικά φίλη του κύριε@verasub Καλά σου έκανε ο πιτσιρικάς.... αφού μόνο για ξεκωλιασμα και χυσια στις τρύπες σου είσαι... θα ήθελες πάντως να ξαναπεράσει και πάλι να τον αδειάσεις άλλη μια φορά??
@verasub η γριά κότα έχει το ζουμί.... και αν θες υπάρχουν και άλλοι σε αυτές τις ηλικίες που γουστάρουν να σε ξεφτιλίσουν στο γαμησιΝαι αλλά τώρα που έκανε τη δουλειά του πήγε στην πιτσιρικά φίλη του κύριε
Γιατί όλοι οι μικρότεροι δεν με σέβονται και ενω ξεκινάνε με γλυκόλογα καταλήγουμε να μου φέρονται σαν τη χειρότερη πορνη?@verasub η γριά κότα έχει το ζουμί.... και αν θες υπάρχουν και άλλοι σε αυτές τις ηλικίες που γουστάρουν να σε ξεφτιλίσουν στο γαμησι
Αφού αυτό γουστάρεις κατάβαθος.... η λέω ψέματα @verasubΓιατί όλοι οι μικρότεροι δεν με σέβονται και ενω ξεκινάνε με γλυκόλογα καταλήγουμε να μου φέρονται σαν τη χειρότερη πορνη?