Everybody in this site plays him except to you.Στειλε το λινκ ρε τυπε μας εφαγε η περιεργεια
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Everybody in this site plays him except to you.Στειλε το λινκ ρε τυπε μας εφαγε η περιεργεια
Έχω χύσει 3 φορές ήδη.....Τι link ήταν αυτό, Παναγία μου...![]()
Πού το κατάλαβες ότι ήταν Ελβετός; Εμένα Γερμανός μου φάνηκε.Εκτός τον άσχημο Έλληνα ... έπαιζε ένας Σέρβος...και ένας μαύρος από τρινιτα Τομπάγκο....κάποια στιγμή εμφανίστηκε και ένας Ελβετός αλλά δεν του κάθησε η γκόμενα μόνο εγλυψε λίγο το δοκάρι
Να τις εκατοστήσεις!Έχω χύσει 3 φορές ήδη.....
Πάω για 4η.....
![]()
ένας μαύρος από τρινιτα Τομπάγκο....
Κάνεις λάθος ....έπαιζε χρόνια σε γερμανικές τσόντες ...αλλά Ελβετός είναι εάν δεν κάνω λαθοςΠού το κατάλαβες ότι ήταν Ελβετός; Εμένα Γερμανός μου φάνηκε.
Εεεε γραφτώ σωστά ....επειδή θυμήθηκα την χτεσινή τσόντα που είδα τρέμουν τα χέρια μου από την ηδονή
ΛιχτενστάινΚάνεις λάθος ....έπαιζε χρόνια σε γερμανικές τσόντες ...αλλά Ελβετός είναι εάν δεν κάνω λαθος
Να τις εκατοστήσεις!
![]()
Απο όπου και να είναι αυτός δεν το(ν) εβαλε κρίμα ψηλό παιδί με ζελέ στα μαλλιά και πολλές φορές παίζει και τυφλομυγαΛιχτενστάιν
Και η τσόντα με τα χόμπιτ και τα Ορκ που είχες βάλει είχε ενδιαφέρον.Σε μια άλλη παρόμοια τσόντα που είδα πριν καιρό έπαιζε και άλλος ένας τυπος κοντός αυτός ....αλλά από το πολύ σεξ τραυματίστηκε και άκουσα ότι πήγε για αποθεραπεία....αν έπαιζε και αυτός σε αυτό το βίντεο που λέω ....θα ήταν το απόλυτο σεξουαλικό όργιο
Έμαθα ότι αυτοί που θα έφτιαχναν τους τίτλους είχαν βγάλει κάλους και δεν μπορούσαν να πληκτρολογήσουν.Το μόνο λίγο περίεργο σε αυτή την ταινία τσόντα ήταν ότι τελείωσε ξαφνικά χωρίς τίτλους τέλους ....δεν μπορώ να καταλάβω γιατί....
Καλό πολύ καλό ακόμα γελάωΈμαθα ότι αυτοί που θα έφτιαχναν τους τίτλους είχαν βγάλει κάλους και δεν μπορούσαν να πληκτρολογήσουν.