Το ειδαμε το ειδαμε, σε καμαρωσαμε και παλι, οπως παντα......Και ενα δικο μου βιντεακι
τι παθος τι τεχνικη τι στυλ τι αφοσιωση............
το ζεις πραγματικα.... πολυ δυνατη γκομενα......πολυ γυναικα
Το ειδαμε το ειδαμε, σε καμαρωσαμε και παλι, οπως παντα......Και ενα δικο μου βιντεακι
Πουτανα τσιμπουκλου!!!Και ενα δικο μου βιντεακι
Υπέροχη είσαι απολαυστική το ζεις και έτσι πρέπει είσαι η απόλυτη καύλαΚαι ενα δικο μου βιντεακι
Έτσι καριόλα χωρίς χέρια πιπα θέλουμε και ήχο την άλλη φορά ψωλουΚαι ενα δικο μου βιντεακι
Στην αρχη του video βαζω χερι αν δειτε αλλα εφαγα τα καντηλια μου και το βγαζω γρηγοραΈτσι καριόλα χωρίς χέρια πιπα θέλουμε και ήχο την άλλη φορά ψωλου
Εαν σε ειχα ετσι, θα σε διέταζα ταυτοχρονα να παιζεις και το μουνι σου παλιοκαριολα.Στην αρχη του video βαζω χερι αν δειτε αλλα εφαγα τα καντηλια μου και το βγαζω γρηγορα
Έτσι πρέπει υπακούει καριόλαΣτην αρχη του video βαζω χερι αν δειτε αλλα εφαγα τα καντηλια μου και το βγαζω γρηγορα
Ψωλα χρόνια πολλά η καυλα θα ήταν να είσαι στον διάδρομο ακριβώς έξω από σπίτι σου και να σου γαμαμε τον στόμαΚαι ενα δικο μου βιντεακι
Θέλουμε κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο...!!!!!!!!!!Και ενα δικο μου βιντεακι
οριστε....μελος του bourdela τελειωνει στο στομα μου και αδυνατω να τα καταπιω...Θέλουμε κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο...!!!!!!!!!!
Ετσι κάνεις πας κ με μέλος του Bou και από εδώ τίποτα ;οριστε....μελος του bourdela τελειωνει στο στομα μου και αδυνατω να τα καταπιω...
Είσαι η απόλυτη κάβλα μωρό...Και ενα δικο μου βιντεακι
Γαμιόλαοριστε....μελος του bourdela τελειωνει στο στομα μου και αδυνατω να τα καταπιω...

@verasub αυτα κανεις και η πουτσες γινονται σιδερο!!!Και ενα δικο μου βιντεακι
να μην αφηνεις τιποτα να σου ξεφυγει!!!οριστε....μελος του bourdela τελειωνει στο στομα μου και αδυνατω να τα καταπιω...
Παλιοπουτανα τσιμπουκλου. Έτσι μπουκωμενη. Αλλά καλύτερα με τα χέρια δεμένα..Και ενα δικο μου βιντεακι
Γιατί ??οριστε....μελος του bourdela τελειωνει στο στομα μου και αδυνατω να τα καταπιω...
γιατι δεν με προειδοποιησε και η τα πρωτα χτυπησαν βαθεια μεσα στο λαιμο μου και πνιγηκα,εκανα να τραβηχτω ενστικτοδως αλλα με κρατουσε απο το κεφαλι και με επανεφερε στη σωστη θεσηΓιατί ??
Ελπίζω να τα έγλυψες μετά όλαγιατι δεν με προειδοποιησε και η τα πρωτα χτυπησαν βαθεια μεσα στο λαιμο μου και πνιγηκα,εκανα να τραβηχτω ενστικτοδως αλλα με κρατουσε απο το κεφαλι και με επανεφερε στη σωστη θεση
γιατι δεν με προειδοποιησε και η τα πρωτα χτυπησαν βαθεια μεσα στο λαιμο μου και πνιγηκα,εκανα να τραβηχτω ενστικτοδως αλλα με κρατουσε απο το κεφαλι και με επανεφερε στη σωστη θεση