Νέα

Το Πορνό στα Χρόνια του Τραμπ: Φόβος και Παράνοια στα βραβεία AVN στο Λας Βέγκας

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
23.685
Κριτικές
6
Like
8.796
Πόντοι
1.686
Δε μας λέει τι ψηφίζει όμως...

Πάντως όχι το κόμμα που ψηφίζει

ο Ασκαυλος .


8431617725_9507bcc312_z.jpg


:2funny: :2funny:
 

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Μηνύματα
6.336
Κριτικές
26
Like
74
Πόντοι
76
οοοοοοοο...είναι χορευτής ο εθνογαμιστής μας  :grin: :grin: δεν το ήξερα...
 

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Μηνύματα
8.224
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Μαροκινός!!!

Ξεχάσατε ότι είναι Μαροκινός!!!

Το DNA του είναι κατά 3 με 5 τοις εκατό Μαροκινό!!!

Οι πέντε στις εκατό σταγόνες του αίματός του made in Morocco!

Που δεν κυνηγάει άθεους κι είναι προοδευτική πολιτεία και τις αρέσουν με σιγουριά τα κομμουνάκια!!!

Δεν έχω δει πιο Μαροκινό άνθρωπο απ' αυτόν κι αυτοί που είναι απ' το Μαρόκο με Νορδικούς μοιάζουν μπροστά του!!!

(Disclaimer: όχι δεν τον έχουν τα μάτια μου άμα το 'χαν υποστεί θα 'μουν τώρα στον οφθαλμίατρο... μην αντέχοντας την όψη Μαροκινού με 5% μαροκινό γενετικό κώδικα που είναι πιο Μαροκινός απ' αυτού που 'χουν γεννηθεί στο Μαρόκο και τ' Αραβικά είναι η πρώτη και μοναδική τους γλώσσα)


Αξιότιμε Κύριε,

το 5% από πού προκύπτει;

Το δήλωσε ο ίδιος;

Έκανε τεστ γενετικό;

Δεν του το έχω τόσο γύφτος που είναι, να ξοδευτεί αντί να νοικιάσει καμιά τσόντα...
 

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα
4.041
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Αξιότιμε Κύριε,

το 5% από πού προκύπτει;

Το δήλωσε ο ίδιος;

Έκανε τεστ γενετικό;

Δεν του το έχω τόσο γύφτος που είναι, να ξοδευτεί αντί να νοικιάσει καμιά τσόντα...

Απείχα απ' τον ιστότοπο εξού κι η καθυστέρηση απάντησης.

Είχε κάνει τεστ γενετικό όπως είπε και βρήκε πως έχει καταγωγή απ' το μαρόκο. Επειδή είναι αριστερών πεποιθήσεων το 5% ήταν δικό μου αστείο γιατί κάπου τόσο μία αμερικανίδα είχε βρει ότι έχει σε Αφρικάνικο κι έκτοτε άρχισε να θεωρεί τον εαυτό της αφρικανή.

Δυστυχώς έχω ξεχάσει το θέμα στο οποίο το 'χε αναφέρει προς απάντηση στον κ. Nocticullent κατηγορώντας τον ότι δε ξέρει την καταγωγή του είπε ότι είναι απ' το μαρόκο κι έπειτα οι μισοί επισκέπτες τον τρόλλαραν αβέρτα, άνευ σταματημού.
 

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Μηνύματα
593
Like
135
Πόντοι
6
Η Βρετανή πορνοστάρ Samantha Bentley, γνωστή απ' το ρόλο της στο Game of Thrones, πιστεύει ότι οι άνθρωποι πρέπει να περνάνε κάποιο τεστ πριν τους επιτραπεί να ψηφίσουν.

Άκου ρε τι είπε το πουτανί!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Πείτε της κάποιος να πάει να πέσει από κανέναν ουρανοξύστη για να μας απαλλάξει από τη [glow=red,2,300]ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ[/glow]  υπάρξη της!!!!!

Η δημοκρατία δίνει από ΜΙΑ ψήφο στον ηλίθιο και τον έξυπνο, τον πλούσιο και το φτωχό, κοκ.Και είναι το καλύτερο πολίτευμα όχι επειδή δίνει το δικαίωμα στον ηλίθιο να πει την άποψή του.Έτσι κι αλλιώς ηλίθιος είναι ηλιθιότητες θα πει.Αλλά επειδή ακόμα και ο ηλίθιος έχει ανάγκες και συμφέροντα που θέλει να υπερασπίσει.Και είναι πολύ σπάνιο στην ιστορία κάποιος που κυβερνάει χωρίς έλεγχο να υπέρασπίζεται το κοινό συμφέρον και όχι το δικό του ή των φίλων του!!!!!

Μάθανε όλα τα σκουπίδια τώρα ότι τους χαλάει τη σούπα και τους αφαιρεί την πρωτοκαθεδρία και το αλάθητο να τον βάζουν στην απομόνωση και να τον απαξιώνουν!!!!

Ποια είσαι εσύ μωρή κάργια που θα κρίνεις την απόφαση του εκλογικού σώματος;;;; Έχεις κάποιο θεσμικό ρόλο στη δημοκρατία;;; Έκανες ποτέ καμία δήλωση εσύ για την άνεργη του Κεντάκυ και της Μινεσσότα που εξαναγκάστηκε στην πορνεία ή τη σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίας επειδή δεν έβρισκε δουλειά;;; Από που κι ως που θα κρίνεις εσύ τη λευκή μεσαία τάξη που σου έδωσε το δικαίωμα να υπάρχεις και να αντιμετωπίζεσαι ως ίση πλέον κι όχι σα σκουπίδι όπως πριν από 25 χρόνια;Βάλε το κοντάρι του πλακάτ στον κώλο σου, σκύψε για να φαίνεται ψηλά και διαδήλωσε!!!! Άει σιχτίρ!!!

"Σκασμός! Όταν η Δύση υπερασπίζεται την Ελευθερία του Λόγου"
www.zougla.gr/apopseis/article/skasmos-otan-i-disi-iperaspizete-tin-elef8eria-tou-logou]
]

Καλα ειπε να αγιασει το στομα της
Δεν υπαρχει τιποτα πιο ανισο απο την ιση μεταχειριση των ανισων
Αυτα ελεγε ο ΑΡΙΣΤΟκρατης Αριστοτελης που ηταν χιλιαδες χρονια μπροστα απο την εποχη του

Το δημοκρατικό σύστημα διαπράττει ένα απίστευτο έγκλημα κατά της κοινωνίας που διοικεί. Έχει ως βασική αρχή την πλειοψηφία, άνευ προϋποθέσεων. Αυτό σημαίνει ότι επιτρέπει(ή δεν αποτρέπει) την δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού. Δηλαδή αν αλλάξει η εθνολογική σύσταση ενός πληθυσμού, μπορεί να αλλάξει ο χαρακτήρας του κράτους. Αν για παράδειγμα στην Γαλλική δημοκρατία, κάποια στιγμή οι Άραβες γίνουν πλειοψηφία, το δημοκρατικό καθεστώς τους επιτρέπει όχι μόνον να πάρουν την εξουσία, αλλά να αλλάξουν τον χαρακτήρα του κράτους, από γαλλικό σε αραβικό.
Αυτό το έγκλημα μπορεί να διαπραχθεί διότι απλούστατα το δημοκρατικό πολίτευμα δεν ενδιαφέρεται για το έθνος, για την φυλή, για την ιστορία, για τον πολιτισμό. Ενδιαφέρεται πάνω απΆ όλα για ψήφους. Ασχέτως από ποιόν προέρχονται οι ψήφοι. Το δημοκρατικό πολίτευμα ενδιαφέρεται αυτός που θα καταλάβει την εξουσία, να το κάνει με εκλογές και όχι δια της βίας. Αδιαφορεί τελείως η δημοκρατία για την εθνοτική, φυλετική, ιστορική, πολιτιστική, θρησκευτική καταγωγή της ομάδος που θα καταλάβει την εξουσία.
Αυτός ακριβώς είναι ο βασικός λόγος που οι δημοκρατίες από την Αρχαιότητα έως σήμερα ήταν βραχύβιες(στην Ιστορία 50 χρόνια είναι ελάχιστος χρόνος). Το δημοκρατικό πολίτευμα εξ αιτίας της δομής του, εμπεριέχει τον σπόρο της αυτοκαταστροφής.
Ο δεύτερος βασικός λόγος που οι δημοκρατίες καταρρέουν είναι η δομική έλλειψη μνήμης. Οι βασικοί νόμοι της δημοκρατίας(πλην όσων αφορούν την ακεραιότητα του δημοκρατικού καθεστώτος), αλλάζουν συχνά και πολύ εύκολα. Οιαδήποτε πολιτική ομάδα καταλάβει την εξουσία, μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξει το εκπαιδευτικό σύστημα, μπορεί να αλλάξει την οικονομική πολιτική, μπορεί να αλλάξει το αμυντικό δόγμα, προς όποια κατεύθυνση θέλει, χωρίς φραγμούς. Βέβαια οι αλλαγές μπορεί να είναι προς το καλύτερο, αλλά συνήθως είναι προς το χειρότερο, όπως αποδεικνύει η σύγχρονη πολιτική ιστορία.
Οι δημοκρατίες έχουν μία αντιπάθεια στις αιώνιες αξίες. Έχουν την τάση να αποδεσμεύωνται από τον πολιτισμό, από την ηθική, από τους Θεούς, από τις εθνικές παραδόσεις. Θεωρούν κάθε καινοτομία εξ ορισμού καλή, εξ ου και το σύνθημα «προοδευτικός». Θεωρούν δεισιδαιμονία την εμμονή στις προγονικές παραδόσεις.
Η δημοκρατία όχι μόνον δεν σέβεται την συλλογική μνήμη του έθνους, αλλά θεωρεί ως μεγίστη αξία την κατάργησή της. Στην προσπάθειά της να καινοτομήσει σε όλες τις σφαίρες της πολιτικής ζωής, αποτρέπει τους πολίτες από το να θυμούνται τις ρίζες των. Το δημοκρατικό πολίτευμα ενδιαφέρεται αποκλειστικώς για το παρόν. Ούτε για παρελθόν, ούτε για το μέλλον. Δεν νοιάζεται για την συλλογική μνήμη του λαού, αφού εξ ορισμού δίνει το δικαίωμα να αλλάζει όποιος θέλει το καθεστώς και να κάνει ό,τι αλλαγές θέλει.
Η έλλειψη συλλογικής μνήμης, η αντιπάθεια για τις παραδόσεις, έχει σοβαρότατες συνέπειες για το ίδιο το δημοκρατικό καθεστώς, αλλά κυρίως για το έθνος και τον πολιτισμό.
Ο τρίτος βασικός λόγος αυτοκαταστροφής των δημοκρατιών είναι η τάση τους να θεωρούν ότι τίποτε δεν υπάρχει πάνω από την δημοκρατία. Η τάση τους να αυτοθεοποιούνται. Το δημοκρατικό καθεστώς δεν ανέχεται να τίθενται οι Θεοί πάνω από την δημοκρατία στην ιεραρχική κλίμακα των κοινωνικών αξιών. Για αυτό οι δημοκρατίες συκοφαντούν τους ευσεβείς πολίτες ως θρησκόληπτους, και τον σεβασμό στην παραδοσιακή θρησκεία ως θεοκρατία ή ως προγονοπληξία.



 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom