Salamounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2025
- Like
- 265
- Πόντοι
- 21
Φίλε μη διαβάζεις δεν σε υποχρεωνωστ αρχιδια μας
Φίλε μη διαβάζεις δεν σε υποχρεωνωστ αρχιδια μας
είναι γνωστό ότι σε άλλη ήπειρο δεν πιάνεται για μοιχείαΠάλι καλά που είχες σχέση και δεν ενέδωσες
Πάνω από 1000 χλμ δεν μετράει οπότε καλά ημουνείναι γνωστό ότι σε άλλη ήπειρο δεν πιάνεται για μοιχεία
Ευτυχώς που δεν γνώριζε κραβ μαγκα και δεν σου έκανε καμιά λαβή να δεις τον Χριστό φαντάροΕφόσον τελείωσε ο πρώτος γύρος πήγε μετά κατευθείαν μπάνιο, τι έκανε τόση ώρα ούτε που κατάλαβα αλλά βγήκε μεσοκοπη από μέσα η ώρα θα ήταν περίπου 12.30 με 1 νόμιζε ότι αυτό ήταν και τελείωσε το βραδι αλλά που να περίμενε τι θα ακολουθούσε.
Με ρώταγε αν ευχαριστηθηκα γαμησι κλπ αν της άρεσε και ότι ήμουν πολύ σκληρός μαζί της,όμως εγώ σε μισή ώρα ήμουν πάλι ντούρος και είχα όρεξη για συνέχεια, της πρότεινα να μου κάνει λίγο μασάζ και μου έκανε καλό θα έλεγα αλλά το καταρτι ανέβηκε μόλις το είδε να ανεβαίνει σταμάτησε και μου είπε να τη πάρω αγκαλιά να ξαπλώσουμε αισθάνεται λέει ασφάλεια στην αγκαλιά μου κλπ έλα όμως που κανονικά έπρεπε να αισθάνεται ανασφάλεια,της λέω σήμερα δεν έχει ύπνο έχει σεξ και την παίρνω αγκαλιά τη Ξαπλώνω και άρχιζα να τη φιλώ γλύφω λαιμό στήθη εκτός από το πουτσακι δεν είμαι φαν βασικά σιχαίνομαι ούτε που το άγγιξα αλλά ήταν τόσο θυλικη που μόνο αν πήγαινε το μάτι κάτω έλεγες είναι τρανσακι βέβαια το πουτσακι της ανενεργό μαραμενο συνεχώς,εγώ μετά άρχισα της δαγκωματιες λαβές ακινητοποιησης μπαλαμουτι σκαμπιλια μπατσες μάλλον το είχε καταλάβει ότι πάλι θα βογγιξει,ορμαω και της αρπάζω τα πόδια και τα κολλάω πίσω στο κρεβάτι όπως ήταν ανάσκελα βασικά την έκανα κουλουρα,το κωλομουνακι της ήδη ανοιχτό από πριν οπότε ξαναμπαίνω μέσα κανονικό σουβλισμα όλος ο πουτσος μέσα έξω και πάλι να ανεβάζω ρυθμό η ίδια ξανά άρχισε να βογγαει όσο βογγαγε τόσο μου την έδινε και να δίνω πόνο,το κρεβάτι ετριζε και χτύπαγε στο τοίχο ή ίδια να γκαρίζει και να λέει στοπ Ι καντ ένι μορ αλλά εγώ εκεί Βουκεφάλας να μην καταλαβαίνω να δίνω πόνο αυτή να τσιριζει και να αρχίζουν να τρέχουν δάκρυα της χώνω 2 δάχτυλα στο στόμα μέχρι το λαρύγγι βαθιά να μην γκαρίζει αλλά της ήρθε αναγούλα και έκανε λίγο σαν εμετό την άφησα με τον εμετό Πάνω της και εγώ να γαμαω συνεχώς βασικά τη δεύτερη φορά αργώ να χυσω μετά πήρε το χέρι από το στόμα της ήταν μες στον εμετό και τη πιάνω από το λαιμό,στάνταρ φοβήθηκε αλλά δεν τη πιεζα ούτε της έκοψα την ανάσα απλά ήταν ένιωθε πλήρως ακινητοποιημενη αυτή τη στάση τη πήγα σερί ώσπου σε μια φάση βλέπω να κατουριεται Πάνω της εκείνο το πουτσακι να βγάζει μπόλικο κατουρο τα σεντόνια να έχουν γίνει μουνι και να έχουμε γεμίσει και οι δύο κατουρα εντωμεταξύ είχε σαν σπασμούς έβγαζε κατουρα μετά σταματαγε ξαναέβγαλε μάλλον της είχα διαλύσει τον προστάτη δε ο κωλος της είχε γίνει χωνί ούτε αντίσταση δεν καταλάβαινα έμπαινα μέσα αέρας,την είδα εντελώς ξεπνεωμενη και σταματώ τη σηκώνω όλη όρθιος όπως ήμουν Καβάλα χώνω το πουτσο στο κωλομουνακι της και τη πηδαγα σηκωτη όρθια αυτή να έχει πέσει κούτσουρο Πάνω μου σαν άψυχη κούκλα και να έχει παραδοθεί ενω εγώ να τη σηκώνω πηδοντας τη στα χέρια μου ολη,όταν κουραστικά την πέταξα στο κρεβάτι με τα κατουρα το χώνω βαθιά στο στόμα της βαθιά λαρύγγι ώσπου εκεί κατέθεσα τον δεύτερο γύρο δεν θυμάμαι τα κατάπιε τα έφτυσε ούτε που θυμάμαι το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είχα βγάλει τη καποτα και την είχα πετάξει Πάνω στο τραπεζάκι πήγα πλυθηκα ενώ αυτή ήταν φιτιλια στο κρεβάτι δεν περίμενε τέτοιο γαμησι η ώρα είχε πάει 3 και είχα πάει για μπάνιο μετά ξάπλωσα σε ένα καναπέ που είχε ενώ αυτή κοιμήθηκε όπως ήταν πάνω στα κατουρημενα σεντόνια σε διαλυμένη κατάσταση έλα όμως που δεν τελείωσε εδώ το μαρτύριο της μιας και είχαμε 3ο γυρο
το διάλυσα το έκανα να μη μπορεί να πάρει τα πόδια του,τέτοιο γαμησι που έφαγε άλλη φορά θα ζητάει τα 3πλασιαΤου έκανε του ladyboy, την τρύπα λύρα κυπριακή
το διάλυσα το έκανα να μη μπορεί να πάρει τα πόδια του,τέτοιο γαμησι που έφαγε άλλη φορά θα ζητάει τα 3πλασιαΤου έκανε του ladyboy, την τρύπα λύρα κυπριακή
Περιγράφεις βιασμό, αν δε το έχεις καταλάβει...Εφόσον τελείωσε ο πρώτος γύρος πήγε μετά κατευθείαν μπάνιο, τι έκανε τόση ώρα ούτε που κατάλαβα αλλά βγήκε μεσοκοπη από μέσα η ώρα θα ήταν περίπου 12.30 με 1 νόμιζε ότι αυτό ήταν και τελείωσε το βραδι αλλά που να περίμενε τι θα ακολουθούσε.
Με ρώταγε αν ευχαριστηθηκα γαμησι κλπ αν της άρεσε και ότι ήμουν πολύ σκληρός μαζί της,όμως εγώ σε μισή ώρα ήμουν πάλι ντούρος και είχα όρεξη για συνέχεια, της πρότεινα να μου κάνει λίγο μασάζ και μου έκανε καλό θα έλεγα αλλά το καταρτι ανέβηκε μόλις το είδε να ανεβαίνει σταμάτησε και μου είπε να τη πάρω αγκαλιά να ξαπλώσουμε αισθάνεται λέει ασφάλεια στην αγκαλιά μου κλπ έλα όμως που κανονικά έπρεπε να αισθάνεται ανασφάλεια,της λέω σήμερα δεν έχει ύπνο έχει σεξ και την παίρνω αγκαλιά τη Ξαπλώνω και άρχιζα να τη φιλώ γλύφω λαιμό στήθη εκτός από το πουτσακι δεν είμαι φαν βασικά σιχαίνομαι ούτε που το άγγιξα αλλά ήταν τόσο θυλικη που μόνο αν πήγαινε το μάτι κάτω έλεγες είναι τρανσακι βέβαια το πουτσακι της ανενεργό μαραμενο συνεχώς,εγώ μετά άρχισα της δαγκωματιες λαβές ακινητοποιησης μπαλαμουτι σκαμπιλια μπατσες μάλλον το είχε καταλάβει ότι πάλι θα βογγιξει,ορμαω και της αρπάζω τα πόδια και τα κολλάω πίσω στο κρεβάτι όπως ήταν ανάσκελα βασικά την έκανα κουλουρα,το κωλομουνακι της ήδη ανοιχτό από πριν οπότε ξαναμπαίνω μέσα κανονικό σουβλισμα όλος ο πουτσος μέσα έξω και πάλι να ανεβάζω ρυθμό η ίδια ξανά άρχισε να βογγαει όσο βογγαγε τόσο μου την έδινε και να δίνω πόνο,το κρεβάτι ετριζε και χτύπαγε στο τοίχο ή ίδια να γκαρίζει και να λέει στοπ Ι καντ ένι μορ αλλά εγώ εκεί Βουκεφάλας να μην καταλαβαίνω να δίνω πόνο αυτή να τσιριζει και να αρχίζουν να τρέχουν δάκρυα της χώνω 2 δάχτυλα στο στόμα μέχρι το λαρύγγι βαθιά να μην γκαρίζει αλλά της ήρθε αναγούλα και έκανε λίγο σαν εμετό την άφησα με τον εμετό Πάνω της και εγώ να γαμαω συνεχώς βασικά τη δεύτερη φορά αργώ να χυσω μετά πήρε το χέρι από το στόμα της ήταν μες στον εμετό και τη πιάνω από το λαιμό,στάνταρ φοβήθηκε αλλά δεν τη πιεζα ούτε της έκοψα την ανάσα απλά ήταν ένιωθε πλήρως ακινητοποιημενη αυτή τη στάση τη πήγα σερί ώσπου σε μια φάση βλέπω να κατουριεται Πάνω της εκείνο το πουτσακι να βγάζει μπόλικο κατουρο τα σεντόνια να έχουν γίνει μουνι και να έχουμε γεμίσει και οι δύο κατουρα εντωμεταξύ είχε σαν σπασμούς έβγαζε κατουρα μετά σταματαγε ξαναέβγαλε μάλλον της είχα διαλύσει τον προστάτη δε ο κωλος της είχε γίνει χωνί ούτε αντίσταση δεν καταλάβαινα έμπαινα μέσα αέρας,την είδα εντελώς ξεπνεωμενη και σταματώ τη σηκώνω όλη όρθιος όπως ήμουν Καβάλα χώνω το πουτσο στο κωλομουνακι της και τη πηδαγα σηκωτη όρθια αυτή να έχει πέσει κούτσουρο Πάνω μου σαν άψυχη κούκλα και να έχει παραδοθεί ενω εγώ να τη σηκώνω πηδοντας τη στα χέρια μου ολη,όταν κουραστικά την πέταξα στο κρεβάτι με τα κατουρα το χώνω βαθιά στο στόμα της βαθιά λαρύγγι ώσπου εκεί κατέθεσα τον δεύτερο γύρο δεν θυμάμαι τα κατάπιε τα έφτυσε ούτε που θυμάμαι το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είχα βγάλει τη καποτα και την είχα πετάξει Πάνω στο τραπεζάκι πήγα πλυθηκα ενώ αυτή ήταν φιτιλια στο κρεβάτι δεν περίμενε τέτοιο γαμησι η ώρα είχε πάει 3 και είχα πάει για μπάνιο μετά ξάπλωσα σε ένα καναπέ που είχε ενώ αυτή κοιμήθηκε όπως ήταν πάνω στα κατουρημενα σεντόνια σε διαλυμένη κατάσταση έλα όμως που δεν τελείωσε εδώ το μαρτύριο της μιας και είχαμε 3ο γυρο
Μάλλον δεν το έχει καταλάβει...Περιγράφεις βιασμό, αν δε το έχεις καταλάβει...
Ενώ κοιμήθηκα ξύπνησα στις 6 για να πάω τουαλετα,φοβήθηκα μην την έχει σκάσει η νταρα αλλά ήταν εκεί κοιμόταν είχε γυρίσει μπρούμυτα και φαινόταν το ολοστρογγυλο κωλαράκι της και τα μικρά πατουσακια της 38 νούμερο πέδιλο,πήγα κατουρησα και γυρίζοντας λέω πως πρέπει να ξαναρίξω άλλο ένα γύρο,8 ώρα θα έφευγε τα λεφτά που πήρε ήταν πολλά είχα 2 ώρες μπροστά μου γιατί να μην της εκμεταλλευτώ,ξεκίνησα να της γλύφω τις πατούσες και ανέβαινα προς τα πάνω παρέκαμψα την επίμαχη περιοχή της και πήγα στα βυζια εγώ αυτή κοιμόταν βαθιά δεν με ένοιαζε αν θα τη ξύπναγα με ένοιαζε ότι πάλι ήθελα να τη πηδηξω άγρια,μέσα στο βαθι ύπνο ξυπνάει έκανε μορφασμο ότι δεν ηθελε αλλά εγώ είχα πάρει απόφαση ότι θα γίνει πάλι,μου λέει πλιζ είναι κουρασμένη αφινιαζω και άλλο συνέχιζα με τον ίδιο ρυθμό ξαπλωμένη στα πλάγια εγώ πίσω της,πάω να βάλω δάχτυλο αλλά είδα ότι το Σουφριδι της εσφιξε φόρεσα καποτα χωρίς λιπαντικό και έτριβα τον πουτσο μου στη κωλοχαραδρα της αυτή ξανά άρχιζε να κοιμόταν μιας και λέει δεν έβαλε δάχτυλο άρα θα το πάει σε τρίψιμο έλα όμως που δεν λογάριασε σωστά και το χώνω μπηχτή μέσα με δύναμη πρέπει να σκιστηκε το κωλομουνι της έβγαλε μια γκαρικλα πόνου και τα μάτια της γούρλωσαν όταν και τα 17 εκ ήταν μέσα στο κωλαντερο της πάλι,από την άλλη δεν ήξερα μην σκιστηκε η καποτα αλλά δεν με ένοιαζε η καβλα υπερτερούσε,με το χέρι μου σηκώνω το ένα της ποδι να έχω καλύτερη πρόσβαση και ξεκίνησα τα μέσα έξω αυτή να τσιριζει αλλά πιο πολύ από πόνο πάρα από καβλα δύο δάχτυλα στο στόμα γιατί φωναζε και ήταν 6 το πρωί και να έχω αυτό τον ρυθμό σε λίγο σταματάω να ελέγξω τη καποτα και όπως βγάζω τον πουτσο μου είδα λίγο Μερεντα φοβήθηκα μη φύγουν και αλλά αλλά ευτυχώς εντωμεταξύ το σεντόνι το κατουρο είχε κάνει στάμπα αλλά είχε στεγνώσει αλλά συχαίνομαι να είμαι άλλο πάνω αλλάζω καποτα γιατί ήταν σκατωμένη τη βάζω στο πάτωμα με το κεφάλι κάτω και τα πόδια ψηλά να ακουμπά η μέση της στο κρεβάτι και εγώ να παίρνω κλίση στο σώμα να προσπαθώ να τη γαμησω σ αυτή τη θέση,δυσκολεύτηκα αλλά μπόρεσα και το έχωσα όμως δεν βολεύε και σταμάτησα και τη πάω στο καναπέ,ξανά ντογκι ίδιο στυλ με το προηγούμενο αλλά οι τσιριδες της δεν σταματάγαν την πιάνω από μαλλιά στο ντογκι αλλά τίποτα συνέχισε να τσιριζει,σταματώ και ήθελα να δω τη τρύπα της,φαινόταν η καλή δουλειά που έχω κάνει αλλά ήθελα να το παω στο άκρο,της βάζω 2 δάχτυλα μετά 3 μετά 4 και έκανα υπερπροσπαθεια να χώσω όλη τη παλάμη, δεν άντεξε για φιστινγκ αλλά τρελάθηκε στον πόνο και ήθελε να φύγει της είπα 8 θα φύγεις μου λεγε να μου δώσει τα μισά πίσω και να φύγει και της λέω όχι κράτα όλα αλλά η ώρα να πάει 8 ήταν σχεδόν 7 τότε,με έβριζε είχε μπουχτίσει δεν μπορούσε άλλο,πάει να μου πάρει πιπα και τον δάγκωσε ίσως και επίτηδες και κατευθείαν έφαγε μια δυνατή σφαλιάρα όπου έφυγε στην άλλη άκρη,μετά ζήταγε συγγνώμη και έβαλε τα κλάματα εγώ όμως πάλι στο κωλοτρυπιδι της και αυτή να προσπαθεί να το αποφύγει όμως η αλήθεια είναι ότι με τη παλάμη μου της έκανα το κωλο μετροποντικα ξανάμπηκα μέσα της εύκολα λες και πηδαγα αέρα είχε γίνει το κωλομουνι της, αυτή ανάσκελα τα πόδια ψηλά στο κρεβάτι σε στάση αυτή ιεραποστολικου και να μπαίνω πάλι με δυνατές πουτσιες,αυτή όμως με κλειστά μάτια ούτε τσιριζε ούτε τίποτα εγώ να τη φτηνω στο μούτρα να της χτυπάω το σώμα είχε κάνα 3αρι μελανιές παραδομενη πια είχε μπει σε φάση γκειμ οβερ το κρεβάτι να τριζει εγώ να είμαι τέρμα ιδρωμένος και στο τέλος την εχυσα σε βυζια και μούτρα,της λέω μπορείς να φύγεις ήταν η ώρα περίπου 7.30 ο κωλος της μετά έβγαζε κάτι υγρά καφέ και έβαλε μπόλικο χαρτί υγείας και πάνω το στρινγκ να κρατάει τα χαρτιά,ίσα που σκουπίσε στα μούτρα και στο στήθος ούτε μπάνιο δεν έκανε ψιλοστρεκλαγε ανέβηκε στα τακούνετα ούτε τα μαλλιά της έφτιαξε όπως της τα τράβαγα στο ντογκι έφυγε και δεν είπε ούτε γειά συν ότι μετά σε λίγα λεπτά με μπλόκαρε στα σοσιαλ ήταν η τελευταία φορά που την είδα μετά πήγα και κοιμήθηκα στον καναπέ γιατί το κρεβάτι ήταν ένα αχουρι,200 ευρώ της έδωσα συν τα φαγητά και το ποτό τη προηγούμενη αλλά δεν ξέρω γιατί στο τέλος έβγαζε ο κωλος της καφέ υγρά είχε χαλαρώσει πολύ ο σφιγκτηρας δεν ξέρω,εδώ τελειώνει η εμπειρία μου στη Ταϊλάνδη με το τρανσακι,να είστε καλά συναγωνιστές.γ
για κατι τετοιους πρεπει να υπαρχει η θανατικη ποινη....Ενώ κοιμήθηκα ξύπνησα στις 6 για να πάω τουαλετα,φοβήθηκα μην την έχει σκάσει η νταρα αλλά ήταν εκεί κοιμόταν είχε γυρίσει μπρούμυτα και φαινόταν το ολοστρογγυλο κωλαράκι της και τα μικρά πατουσακια της 38 νούμερο πέδιλο,πήγα κατουρησα και γυρίζοντας λέω πως πρέπει να ξαναρίξω άλλο ένα γύρο,8 ώρα θα έφευγε τα λεφτά που πήρε ήταν πολλά είχα 2 ώρες μπροστά μου γιατί να μην της εκμεταλλευτώ,ξεκίνησα να της γλύφω τις πατούσες και ανέβαινα προς τα πάνω παρέκαμψα την επίμαχη περιοχή της και πήγα στα βυζια εγώ αυτή κοιμόταν βαθιά δεν με ένοιαζε αν θα τη ξύπναγα με ένοιαζε ότι πάλι ήθελα να τη πηδηξω άγρια,μέσα στο βαθι ύπνο ξυπνάει έκανε μορφασμο ότι δεν ηθελε αλλά εγώ είχα πάρει απόφαση ότι θα γίνει πάλι,μου λέει πλιζ είναι κουρασμένη αφινιαζω και άλλο συνέχιζα με τον ίδιο ρυθμό ξαπλωμένη στα πλάγια εγώ πίσω της,πάω να βάλω δάχτυλο αλλά είδα ότι το Σουφριδι της εσφιξε φόρεσα καποτα χωρίς λιπαντικό και έτριβα τον πουτσο μου στη κωλοχαραδρα της αυτή ξανά άρχιζε να κοιμόταν μιας και λέει δεν έβαλε δάχτυλο άρα θα το πάει σε τρίψιμο έλα όμως που δεν λογάριασε σωστά και το χώνω μπηχτή μέσα με δύναμη πρέπει να σκιστηκε το κωλομουνι της έβγαλε μια γκαρικλα πόνου και τα μάτια της γούρλωσαν όταν και τα 17 εκ ήταν μέσα στο κωλαντερο της πάλι,από την άλλη δεν ήξερα μην σκιστηκε η καποτα αλλά δεν με ένοιαζε η καβλα υπερτερούσε,με το χέρι μου σηκώνω το ένα της ποδι να έχω καλύτερη πρόσβαση και ξεκίνησα τα μέσα έξω αυτή να τσιριζει αλλά πιο πολύ από πόνο πάρα από καβλα δύο δάχτυλα στο στόμα γιατί φωναζε και ήταν 6 το πρωί και να έχω αυτό τον ρυθμό σε λίγο σταματάω να ελέγξω τη καποτα και όπως βγάζω τον πουτσο μου είδα λίγο Μερεντα φοβήθηκα μη φύγουν και αλλά αλλά ευτυχώς εντωμεταξύ το σεντόνι το κατουρο είχε κάνει στάμπα αλλά είχε στεγνώσει αλλά συχαίνομαι να είμαι άλλο πάνω αλλάζω καποτα γιατί ήταν σκατωμένη τη βάζω στο πάτωμα με το κεφάλι κάτω και τα πόδια ψηλά να ακουμπά η μέση της στο κρεβάτι και εγώ να παίρνω κλίση στο σώμα να προσπαθώ να τη γαμησω σ αυτή τη θέση,δυσκολεύτηκα αλλά μπόρεσα και το έχωσα όμως δεν βολεύε και σταμάτησα και τη πάω στο καναπέ,ξανά ντογκι ίδιο στυλ με το προηγούμενο αλλά οι τσιριδες της δεν σταματάγαν την πιάνω από μαλλιά στο ντογκι αλλά τίποτα συνέχισε να τσιριζει,σταματώ και ήθελα να δω τη τρύπα της,φαινόταν η καλή δουλειά που έχω κάνει αλλά ήθελα να το παω στο άκρο,της βάζω 2 δάχτυλα μετά 3 μετά 4 και έκανα υπερπροσπαθεια να χώσω όλη τη παλάμη, δεν άντεξε για φιστινγκ αλλά τρελάθηκε στον πόνο και ήθελε να φύγει της είπα 8 θα φύγεις μου λεγε να μου δώσει τα μισά πίσω και να φύγει και της λέω όχι κράτα όλα αλλά η ώρα να πάει 8 ήταν σχεδόν 7 τότε,με έβριζε είχε μπουχτίσει δεν μπορούσε άλλο,πάει να μου πάρει πιπα και τον δάγκωσε ίσως και επίτηδες και κατευθείαν έφαγε μια δυνατή σφαλιάρα όπου έφυγε στην άλλη άκρη,μετά ζήταγε συγγνώμη και έβαλε τα κλάματα εγώ όμως πάλι στο κωλοτρυπιδι της και αυτή να προσπαθεί να το αποφύγει όμως η αλήθεια είναι ότι με τη παλάμη μου της έκανα το κωλο μετροποντικα ξανάμπηκα μέσα της εύκολα λες και πηδαγα αέρα είχε γίνει το κωλομουνι της, αυτή ανάσκελα τα πόδια ψηλά στο κρεβάτι σε στάση αυτή ιεραποστολικου και να μπαίνω πάλι με δυνατές πουτσιες,αυτή όμως με κλειστά μάτια ούτε τσιριζε ούτε τίποτα εγώ να τη φτηνω στο μούτρα να της χτυπάω το σώμα είχε κάνα 3αρι μελανιές παραδομενη πια είχε μπει σε φάση γκειμ οβερ το κρεβάτι να τριζει εγώ να είμαι τέρμα ιδρωμένος και στο τέλος την εχυσα σε βυζια και μούτρα,της λέω μπορείς να φύγεις ήταν η ώρα περίπου 7.30 ο κωλος της μετά έβγαζε κάτι υγρά καφέ και έβαλε μπόλικο χαρτί υγείας και πάνω το στρινγκ να κρατάει τα χαρτιά,ίσα που σκουπίσε στα μούτρα και στο στήθος ούτε μπάνιο δεν έκανε ψιλοστρεκλαγε ανέβηκε στα τακούνετα ούτε τα μαλλιά της έφτιαξε όπως της τα τράβαγα στο ντογκι έφυγε και δεν είπε ούτε γειά συν ότι μετά σε λίγα λεπτά με μπλόκαρε στα σοσιαλ ήταν η τελευταία φορά που την είδα μετά πήγα και κοιμήθηκα στον καναπέ γιατί το κρεβάτι ήταν ένα αχουρι,200 ευρώ της έδωσα συν τα φαγητά και το ποτό τη προηγούμενη αλλά δεν ξέρω γιατί στο τέλος έβγαζε ο κωλος της καφέ υγρά είχε χαλαρώσει πολύ ο σφιγκτηρας δεν ξέρω,εδώ τελειώνει η εμπειρία μου στη Ταϊλάνδη με το τρανσακι,να είστε καλά συναγωνιστές.