Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Αλλαξε μπουρδέλοσαητ καλύτεραΕξακολουθώ να μην μπορώ να βάλω φατσούλες και gif από τον browser Chrome της Google.
Άλλαξα browser και λειτουργούν όλα.
τ να βάλω για browser?Εξακολουθώ να μην μπορώ να βάλω φατσούλες και gif από τον browser Chrome της Google.
Άλλαξα browser και λειτουργούν όλα άψογα.
![]()
Πήγε ακλαφτο τύπε.Συγγνώμη αλλά μόνο σε μένα δεν εμφανίζει το νήμα για το ονλιφανς και το μιμ φανς Ελληνίδων ή έγινε κάτι????
Είσαι νέος.γιατι χανονται νηματα απο εδω μεσα?
και γιατι δε μπαίνεις με το δαφφυ1, αφού δε μπορείς να μπεις με το δαφφυ2... τριάδ?Εγώ δεν μπορώ να μπω στο σάιτ με το κανονικό ψευδώνυμο μου,ntaffy2!!
Ξέρουμε τον λόγο που πήγε ακλαφτο???Πήγε ακλαφτο τύπε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είσαι νέος.
Λέγεται κλοπυραϊτ.Ξέρουμε τον λόγο που πήγε ακλαφτο???
Εχει κλεισει και αυτο!!;; Εχω καιρο να μπω και δεν το πρόσεξα.Το νήμα της Javorcekova δε μάθαμε ποτέ γιατί έκλεισε
Kαλησπερα συναγωνιστή, ούτε με το ntaffy δεν μπορώ να μπω, ούτε με το ntaffy2 δεν μπορώ να μπω!!και γιατι δε μπαίνεις με το δαφφυ1, αφού δε μπορείς να μπεις με το δαφφυ2... τριάδ?![]()
Δοκιμασε με το Γκουφη κατι μου λεει θα τα καταφερεις....Kαλησπερα συναγωνιστή, ούτε με το ntaffy δεν μπορώ να μπω, ούτε με το ntaffy2 δεν μπορώ να μπω!!
Γιατι αυτοι ειστεΚαημό το έχω ΜΙΑ ΦΟΡΑ να βγει κάποιος moderator και να εξήγηση γιατι κλείνει ενα θεμα.