Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σπαστικό πολύ!! Ετσι συνήθως γίνεται όταν χακαρουν σελίδες, νομίζω,τεσπα η διεύθυνση ξέρει καλύτερα τι παίζειΔεν μπορώ να πατήσω ένα κλικ χωρίς να πεταχτεί διαφήμιση και να κολλήσει η σελίδα..
Με το ζόρι να δούμε τσόντα 02:30 η ώρα...Δεν μπορώ να πατήσω ένα κλικ χωρίς να πεταχτεί διαφήμιση και να κολλήσει η σελίδα..
Εδώ κόντεψα να παίξω Στοίχημα..Με το ζόρι να δούμε τσόντα 02:30 η ώρα...
Εδώ κόντεψα να παίξω Στοίχημα..

Εγώ ξαφνικά είδα 4 πουτσους μαζί να πετάγονται και χάρηκα,μετά όμως βγήκαν 2 γκόμενές ξαφνικά στο πλάνο,τους άρπαξαν στο στομα και δεν έμεινε τπτ για μένα ..αι σιχτιρ βραδιάτικα!Με το ζόρι να δούμε τσόντα 02:30 η ώρα...
Παίζω τον δικό μου πούτσο, θες να βοηθήσεις στο τελείωμα;Εγώ ξαφνικά είδα 4 πουτσους μαζί να πετάγονται και χάρηκα,μετά όμως βγήκαν 2 γκόμενές ξαφνικά στο πλάνο,τους άρπαξαν στο στομα και δεν έμεινε τπτ για μένα ..αι σιχτιρ βραδιάτικα!
...λείπουν οι άλλοι 3,4 είδα.. ο δικός σου κάνει για 4 αγόριΠαίζω τον δικό μου πούτσο, θες να βοηθήσεις στο τελείωμα;
Έλα και θα δεις καλή μου......λείπουν οι άλλοι 3..4 είδα.. ο δικός σου κάνει για 4 αγόρι?
νομίζω ότι πλέον είναι οκ! Αποκρούστηκε η επίθεση μάλλον!!!Δεν μπορώ να πατήσω ένα κλικ χωρίς να πεταχτεί διαφήμιση και να κολλήσει η σελίδα..

Μέχρι να γίνει οκ παίξαμε Χανιά-Παναχαική, είδαμε 4 μόρια ταυτόχρονα σε 7d και κάνα δυο Σέξυ παντρεμένες είναι κοντά σου σε ακτίνα 10χλμ, μικρό το κακό..νομίζω ότι πλέον είναι οκ! Αποκρούστηκε η επίθεση μάλλον!!!![]()
το Χανια - Παναχαικη τι το έπαιξες κοριτσαρα ;Μέχρι να γίνει οκ παίξαμε Χανιά-Παναχαική, είδαμε 4 μόρια ταυτόχρονα σε 7d και κάνα δυο Σέξυ παντρεμένες είναι κοντά σου σε ακτίνα 10χλμ, μικρό το κακό..

μια χαρά πέρασες δλδ!!Μέχρι να γίνει οκ παίξαμε Χανιά-Παναχαική, είδαμε 4 μόρια ταυτόχρονα σε 7d και κάνα δυο Σέξυ παντρεμένες είναι κοντά σου σε ακτίνα 10χλμ, μικρό το κακό..
Είσαι και αβγαλτη εσύΜε το ζόρι να δούμε τσόντα 02:30 η ώρα...
Δεν μπορώ να σου πω δημόσια, θα το γρουσουζέψουμε..το Χανια - Παναχαικη τι το έπαιξες κοριτσαρα ;![]()
Είσαι και αβγαλτη εσύ![]()