Η λίστα είναι υποκειμενική και περιλαμβάνει μόνο τα threads που «τρέχουν» το τελευταίο διάστημα...
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι όσο περνάει ο καιρός (ειδικά για όσους είμαστε εδώ από την πρώτη σχεδόν μέσα λειτουργίας του site) τα ενδιαφέρονται threads γίνονται ολοένα και πιο λίγα και οι συζητήσεις ολοένα και πιο βαρετές…
Τέλος πάντων, για να μην πάει και ο κόπος σου χαμένος, να σου πω την προσωπική μου γνώμη:
Καλύτερο thread « Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!» Να μην ξεχνάμε και τον λόγο ύπαρξης του site…
Απο κοντά ακολουθούν τα «Συλλογές (+18)», Οτιδήποτε σε Ημερήσια ενημέρωση..., “Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης”, «City tours», «Ταϊλάνδη sex trip» και «Μασατζίδικα που γαμάς». Ειδικά το τελευταίο έχει ανοίξει τα μάτια σε πολλούς (και εμού συμπεριλαμβανομένου). Respect λοιπόν στον φίλο Fylisihos που μας άνοιξε νέους ορίζοντες...
Καλά threads επίσης και τα ανέκδοτα, φωτογραφίες κτλ.
Τα «Οπαδικά (γενικα)» μακράν η χειρότερη κατηγορία... Το μόνο που έχει προσφέρει είναι βρισιές, απειλές, τσακωμούς, παρεξηγήσεις, warned, banned, muted και δεν συμμαζεύεται... Την γνώμη μου αυτή την έχω πει και κατ ιδίαν στους ιδιοκτήτες του site οι οποίοι όμως για δικούς τους, απόλυτα σεβαστούς, λόγους επιθυμούν να την διατηρούν. Οπότε σε εμάς δεν πέφτει λόγος, αφού στο κάτω κάτω της γραφής είμαστε φιλοξενούμενοι τους εδώ μέσα.
Το «Εκ του μηδενός ΨΠΣ¨» μακράν το πιο ανόητο και βλακώδες thread, εκτός και αν έχω τόσο χαμηλό I.Q. που αδυνατώ να καταλάβω το χιούμορ του συγγραφέως...
Το «Greek Movies Download» μακράν το πιο παράνομο thread, όπως και τα αντίστοιχα soundtracks downloads και κάθε αντίστοιχου είδους downloads. Απορώ με τους ιδιοκτήτες πως τα ανέχονται εδώ μέσα.