Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ιωάννα από τις ενεργές..Επαναφερω το ερωτημα. Για πειτε μυστες μου, με ποια κορασιδα εχετε ζησει τη πιο hardcore κατασταση?
Αυτη, που σας πηρε και τη τελευταια ρανιδα του σπερματος σας και μαζι με αυτη νιωσατε να σας φευγει και η ψυχουλα?
Που εμεινε το αποτυπωμα σας στο στρωμα τοσο βαθυ που αναγκαστηκαν να το αλλαξουν?
Που σε αυτην θα στελνατε υποψηφιους ουκαδες να αποδειξουν την αντοχη τους αντι για διαβολοβδομαδα?
![]()
Μαρινα 60 χωρις δευτερη σκεψηΕπαναφερω το ερωτημα. Για πειτε μυστες μου, με ποια κορασιδα εχετε ζησει τη πιο hardcore κατασταση?
Αυτη, που σας πηρε και τη τελευταια ρανιδα του σπερματος σας και μαζι με αυτη νιωσατε να σας φευγει και η ψυχουλα?
Που εμεινε το αποτυπωμα σας στο στρωμα τοσο βαθυ που αναγκαστηκαν να το αλλαξουν?
Που σε αυτην θα στελνατε υποψηφιους ουκαδες να αποδειξουν την αντοχη τους αντι για διαβολοβδομαδα?
![]()
Αλισια 40-42, Λια από Ζάνας, θεία Ελένη.Επαναφερω το ερωτημα. Για πειτε μυστες μου, με ποια κορασιδα εχετε ζησει τη πιο hardcore κατασταση?
![]()
Ποιες είναι αυτές φίλε ;Αλισια 40-42, Λια από Ζάνας, θεία Ελένη.
Τηλέφωνο έχουμε;Εμιλια barak
Νομίζω ότι το PSE χάνεται σιγά σιγά. Ως επισκέπτης Αθηνών με όσες συνευρέθηκα δεν το είχαν. Αν μπορείτε να με ενημερώσετε για καμιά κοπέλα που να το προσφέρει θα το εκτιμήσω.
Καλησπέρα φίλε. Υπάρχουν κάποια γνωστά ονόματα γι’αυτό που ψάχνεις. Π.χ Σοφία μάτζικ, Δέσποινα μάτζικ, η τώρα ανεξάρτητη Αριάνα, σέξυ Τζο (Τζοάννα), Αντριάνα και από όσα έχω διαβάσει η Αλεξία (πρώην AGN - δεν έχω πάρει όμως). Αυτά τα κορίτσια είναι πολύ δυνατά και λογικά θα σε καλύψουν.Νομίζω ότι το PSE χάνεται σιγά σιγά. Ως επισκέπτης Αθηνών με όσες συνευρέθηκα δεν το είχαν. Αν μπορείτε να με ενημερώσετε για καμιά κοπέλα που να το προσφέρει θα το εκτιμήσω.
Ευχαριστώ!Καλησπέρα φίλε. Υπάρχουν κάποια γνωστά ονόματα γι’αυτό που ψάχνεις. Π.χ Σοφία μάτζικ, Δέσποινα μάτζικ, η τώρα ανεξάρτητη Αριάνα, σέξυ Τζο (Τζοάννα), Αντριάνα και από όσα έχω διαβάσει η Αλεξία (πρώην AGN - δεν έχω πάρει όμως). Αυτά τα κορίτσια είναι πολύ δυνατά και λογικά θα σε καλύψουν.
Σε ποια Αλεξία αναφέρεσαι???? Έχεις κάποιο link????Καλησπέρα φίλε. Υπάρχουν κάποια γνωστά ονόματα γι’αυτό που ψάχνεις. Π.χ Σοφία μάτζικ, Δέσποινα μάτζικ, η τώρα ανεξάρτητη Αριάνα, σέξυ Τζο (Τζοάννα), Αντριάνα και από όσα έχω διαβάσει η Αλεξία (πρώην AGN - δεν έχω πάρει όμως). Αυτά τα κορίτσια είναι πολύ δυνατά και λογικά θα σε καλύψουν.

Άτσα και ουρολαγνεία ο συνταξιούχος μας.Και δώρο το κατουρημα![]()

Να πώς κόβεται η όρεξη

Μην με μπλέκετε με τετοιες ανωμαλιες εμενα

Μην με μπλέκετε με τετοιες ανωμαλιες εμενα![]()