Νέα

Το αγαπημένο σου μπουρδέλο;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

megasnik

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2017
Μηνύματα
8.043
Κριτικές
4
Like
801
Πόντοι
146
Αγκύρας 1 .Το κορυφαίο κατά την γνώμη μου.Πεντακάθαρο με άψογο service απ όλες τις απόψεις.Ολο το team του σπιτιού ευγενικότατο και άψογο σε όλα του.Με διαφορά το κορυφαίο για μένα στο χώρο.
 

dCorso

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
7.965
Κριτικές
33
Like
6.947
Πόντοι
3.496
πιπινου 118, μυστηριακο και διακριτικο.
 

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Μηνύματα
682
Κριτικές
4
Like
118
Πόντοι
6
Το πιο ομορφο Αγιου Πετρου 7,ουτε το σαλονι μου δεν ειναι τοσο καλα διακοσμημενο.κι αλλα ειναι τοσο καθαρα και ανετα αλλα ετουτο εχει και τον δικο του χαρακτηρα.Αυτοβουλα θα πω και το χειροτερο. Ιασωνος 36 την πιο βαρια ατμοσφαιρα του κοσμου μπορεις να την αναπνευσεις στο Ι.36.υγρασια απ τη δεκαετια του πενηντα,τσιγαριλα,κλανια,πακιστανιλα,ιδρωτιλα,χυσαμολη,κατρουλιλα και τυριλα μαζι σε ενα μειγμα
 

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Μηνύματα
1.113
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Ποια είναι η διαφορά Φυλής και Μεταξουργείου;;
 

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Μηνύματα
1.113
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Ε κ για καθαριοτητα
Πολυ βρωμα το μεταξυ

Φυλής από ο, τι έχω ακούσει και από φίλο, είναι αρκετά καλύτερα... Άσε που 2-3 είναι μπουρδέλα επιπέδου στούντιο.. Με ντους και σφραγισμένες πετσέτες..
 

cbgb

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους.

Δεν είμαι από τα πιο ενεργά μέλη της κοινότητας, αν και την επισκέπτομαι χρόνια. Κι επειδή για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ξεκινήσω topic, αναφέρω εδώ το ένα και μοναδικό "σπιτακι", για την ακρίβεια διαμερισματάκι που επισκέφθηκα σήμερα.

Πρόκειται για ένα χώρο που βρίσκεται στην οδό Φερών 35.

Για διάφορους λόγους είχα μείνει χαρμάνης για πολύ καιρό και είπα να επισκεφθώ ένα τέτοιο μέρος, χρόνια μετά αντίστοιχη επίσκεψη.

Ειλικρινά, δεν με ενδιέφερε τι θα συναντήσω, απλά ήξερα ότι δεν θα κρατούσε πολύ ό,τι και να έκανα, στην κατάσταση που βρισκόμουν, γι' αυτό και πήγα εκεί που θα έβρισκα δίδυμο με μεγάλα βυζιά, έτσι για να ικανοποιήσω μια ακόμα επιθυμία μου, σχετική με τη συγκεκριμένη ανατομία.

Μόλις άκουσα την τιμή και για τις δύο ταυτόχρονα, θεώρησα ότι θα συναντούσα δύο απόστρατες, που πολύ εύστοχα κάποιοι εδώ αποκαλούν "σαύρες". Μόνο 60 ευρώ. ΟΚ είπα, θα πας και θα τελειώσεις στο πι και φι και θα ξεχάσεις ό,τι έγινε.

Μην πολυλογώ, συνάντησα 2 κοπέλες Ρωσίδες σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, η μια στα 45++ κι η άλλη στα 35, ας πούμε. Συστήθηκαν ως Λίζα και Αναστασία, αλλά δεν παίρνω κι όρκο, γιατί γενικά δεν θυμάμαι εύκολα ονόματα.

Γλυκά, όμορφα πρόσωπα, γλυκιά προσέγγιση και η διάθεσή μου ανέβηκε με το καλημέρα.

Πλήρωσα, έκανα ένα γρήγορο ντους και ξάπλωσα. Ο χώρος, γενικά δεν λέει απολύτως τίποτα. Ένα απλό, θλιβερό διαμερισματάκι. Στοιχειώδης καθαριότητα.

Πρώτα ήρθε η νεότερη. Γδύθηκε και μου αποκάλυψε ένα ζεύγος υπέροχα σιλικονατα βυζιά 3-4 νούμερο. Φιλιά, χάδια κλπ. Σε λίγο μπήκε και η άλλη, με φυσικό 4αρι στήθος και σώμα ελαφρώς τσουπωτό.

Δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες. Πρόλαβαν να γίνουν κάποια πραγματάκια. Ήξερα ότι θα ήταν δουλειά ολίγων λεπτών, στην ουσία σφύριξε λήξη πριν βγούμε απ' τη φυσούνα, αλλά φίλοι μου, ήταν μια υπέροχη αίσθηση να πέφτεις στο κρεβάτι με δύο τόσο αισθησιακές γυναίκες, μια εμπειρία που στη συμβατική ζωή είναι δύσκολο έως αδύνατο να έχει κανείς.

Τα έκλαψα τα 60 ευρώ; Σε καμία περίπτωση.

Θα ξαναπάω; Σίγουρα, αλλά με διαφορετική προετοιμασία

Τσεκάρετε το, σας παρακαλώ κι αν υπάρχει κάποιος εδώ που έχει πάει, ας γράψει 2 λογάκια, να δω μήπως είναι απλά ιδέα μου όλα αυτά. 
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom