Απλά οι μικρές την έχουν δει ντίβες και νομίζουν ότι επειδή έχουν ένα νιμού πρέπει να προσκυνάμε το χρυσάφι που (πιστεύουν οτι) βγαίνει από μέσαη αλήθεια είναι ότι τις αλητείες τις κάναμε στα νειατα μας με τις πιτσιρίκες κ τα πουροπιπινια..
Τώρα ως μεσήλικες, τα γούστα τα βγάζουν κάτι θείες όλο αμαρτίες
(στερημένες, παρατημένες, αγαμητες κλπ). Μπορώ να γράφω με τις ώρες.. Μιλφάρες που είναι παροπλισμένες βγάζουν (συνήθως) τρελλα γούστα αν βρεις τον τρόπο να τις ξεκλειδώσεις ..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tinder αξίζει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 583K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 456
Αν αποκλειστικά και μόνο σκοπός είναι το σεξ ποιος ο λόγος να ασχολείσαι με μπάμπουσκες από το τιντερ;
Σπαταλάς χρόνο και ενέργεια ανεβάζοντας το εγώ μιας γυναίκας που δεν της την πέφτει κανένας στο μη διαδικτυακό κόσμο και αν και εφόσον κάτσει η φάση θα ψάχνεσαι πως να τη ξεφορτωθείς.
Σόρυ αλλά στην Ελλάδα τουλάχιστον η φάση είναι λίγο γελοία. Η πλειοψηφία των γυναικών σε αυτές τις εφαρμογές είτε έχουν αφήσει τα καλύτερα τους χρόνια πίσω, είτε είναι χωρισμένες με παιδιά, είτε έχουν θέματα και πάει λέγοντας.
Υπάρχουν γυναίκες που ψάχνουν να γαμηθούν; Ναι αλλά δεν θα ψάχνονται στο τιντερ όπως και γυναίκες που ψάχνουν για σχέση το ίδιο.
Μπαίνουν εκεί κυρίως για να τονώσουν το εγώ τους επειδή δεν έχουν στο ήλιο μοίρα.
Αν σκοπός είναι μόνο το σεξ για πιο λόγο να λιβανίζεις μια γυναίκα που αν την έβλεπες έξω θα άλλαζες δρόμο;
Είναι λίγο τραγική η όλη φάση και πραγματικά χαρά στο κουράγιο όποιου ασχολείται ακόμα στην Ελλάδα τουλάχιστον, δεν ξέρω τι γίνεται στο εξωτερικό, αλλά η φάση με τις εφαρμογές μου φαίνεται πλέον πως έχει καταντήσει τουλάχιστον τραγελαφική.
Το μοναδικό που τροφοδοτεί κάτι τέτοιες εφαρμογές πιστεύω είναι η περιέργεια νέων χρηστών, κυρίως ανδρών, καθώς τα θηλυκά ναυάγια λιμνάζουν εκεί για χρόνια.
Σπαταλάς χρόνο και ενέργεια ανεβάζοντας το εγώ μιας γυναίκας που δεν της την πέφτει κανένας στο μη διαδικτυακό κόσμο και αν και εφόσον κάτσει η φάση θα ψάχνεσαι πως να τη ξεφορτωθείς.
Σόρυ αλλά στην Ελλάδα τουλάχιστον η φάση είναι λίγο γελοία. Η πλειοψηφία των γυναικών σε αυτές τις εφαρμογές είτε έχουν αφήσει τα καλύτερα τους χρόνια πίσω, είτε είναι χωρισμένες με παιδιά, είτε έχουν θέματα και πάει λέγοντας.
Υπάρχουν γυναίκες που ψάχνουν να γαμηθούν; Ναι αλλά δεν θα ψάχνονται στο τιντερ όπως και γυναίκες που ψάχνουν για σχέση το ίδιο.
Μπαίνουν εκεί κυρίως για να τονώσουν το εγώ τους επειδή δεν έχουν στο ήλιο μοίρα.
Αν σκοπός είναι μόνο το σεξ για πιο λόγο να λιβανίζεις μια γυναίκα που αν την έβλεπες έξω θα άλλαζες δρόμο;
Είναι λίγο τραγική η όλη φάση και πραγματικά χαρά στο κουράγιο όποιου ασχολείται ακόμα στην Ελλάδα τουλάχιστον, δεν ξέρω τι γίνεται στο εξωτερικό, αλλά η φάση με τις εφαρμογές μου φαίνεται πλέον πως έχει καταντήσει τουλάχιστον τραγελαφική.
Το μοναδικό που τροφοδοτεί κάτι τέτοιες εφαρμογές πιστεύω είναι η περιέργεια νέων χρηστών, κυρίως ανδρών, καθώς τα θηλυκά ναυάγια λιμνάζουν εκεί για χρόνια.
Nubic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.947
- Πόντοι
- 6.246
Kαι τα αρσενικά ναυάγια το ίδιο.
Αυτές οι εφαρμογές ειναι ιδανικές για τις γυναίκες που δε θέλουν να δουλεύουν, να πληρώνουν ,ούτε καν να γαμιούνται. Κοτσάρουν φωτογραφίες από τότε που πήγαιναν σχολείο, πετάνε δύο emoji και καλά πολλά υποσχόμενες και τρέχουν τα λιγούρια ποιος θα κάνει τον ταξιτζή, το χορηγό, τον ξενοδόχο και πάει λέγοντας.
Αυτές οι εφαρμογές ειναι ιδανικές για τις γυναίκες που δε θέλουν να δουλεύουν, να πληρώνουν ,ούτε καν να γαμιούνται. Κοτσάρουν φωτογραφίες από τότε που πήγαιναν σχολείο, πετάνε δύο emoji και καλά πολλά υποσχόμενες και τρέχουν τα λιγούρια ποιος θα κάνει τον ταξιτζή, το χορηγό, τον ξενοδόχο και πάει λέγοντας.
Kamigawa
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9.461
- Πόντοι
- 1.326
Όλοι γνωρίζουμε πως το tinder είναι γεμάτο με ψυχολογικά ασταθείς γυναίκες, οι οποίες απέτυχαν να δημιουργήσουν μία νορμάλ σχέση στην πραγματική ζωή. Υπερβολικές απαιτήσεις για αυτά που προσφέρει, αναζητώνας την προσοχή μέχρι να δοθεί και να πάει στον επόμενο, έλλειψη αυτογνωσίας για την κατάσταση της κτλπ.
Όμως προσωπικά δεν έχω βρει ποτέ μέρη της έξω ζωής που ψάχνουν οι γυναίκες να γαμηθούν όπως τα λες. Περιμένω όμως να με διαφωτίσεις για το ποια είναι αυτά...
Διότι εγώ πιστεύω πως εάν είσαι επιτυχημένος (διάσημος, φραγκάτος, γόης) τότε θα έρχονται αυτές από μόνες τους, όπου και να βρίσκεσαι.
Οι υπόλοιποι άντρες, οι καθημερινοί και απλοί άντρες δηλαδή, όπου και να πάνε θα δυσκολεύονται να ρίξουν κάποια.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 676
- Πόντοι
- 96
Αυτο το προφίλ νομίζω το πέτυχα κι εγώ. Γενικά υπάρχουν πολλά τέτοια και σε χώρες όπως ΗΠΑ κ Αγγλία, όπου έχει πολλές καμένες.το επόμενο screenshot, είναι η προσωποποίηση της τρικυμίας .. (κλικ στην φωτό για να ανοίξει)
Γενικά το Τιντερ να ξέρετε ότι είναι Woke friendly, δηλαδή προστατεύει γυναίκες και έχει φεμινιστικές τάσεις όχι τόσο όμως όσο το Couchsurfing.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 676
- Πόντοι
- 96
Σταδιακά μπαίνουν στο τιντερ πλέον και μεγαλύτερης ηλικίας(άνω των 50) γυναίκες μορφωμένες και μη που περιποιούνται τον εαυτό τους.Τι ιστορία να το παίξεις μωρέ με την 45χρονη και την 52χρονη (πρόσθεσε και μερικά χρονάκια).
Δεν πάμε καλά ρε πούστη μου, αντί αυτές οι τελειωμένες να παρακαλάνε για σεξ, πάω στοίχημα ότι θα έχουν εκατοντάδες προτάσεις και μηνύματα από λιγούρια.
Εξωφρενικό αυτό που γίνεται, εννοείται όμως ότι συμβαίνει παντού στον πλανήτη.
Στο εξωτερικό και ειδικά στην Ασία η 45αρα θεωρείται γιαγιά ακόμη κι αν δείχνει νεότερη.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 676
- Πόντοι
- 96
Οι Ελληνίδες που μπαίνουν στο τιντερ λίγο πολύ οι περισσότερες μπαίνουν δοκιμαστικά αλλά με πρώτο στόχο να περάσουν καλά είτε αυτό είναι ένα δείπνο σε εστιατόριο είτε για ένα ποτό σε μπαρ ή κλάμπ κοκ. Αν τους κάνεις κλικ όπως λένε συνήθως προχωράνε και σε one night stand, κι ας ισχυρίζονται το αντίθετο στο προφίλ τους.Αν αποκλειστικά και μόνο σκοπός είναι το σεξ ποιος ο λόγος να ασχολείσαι με μπάμπουσκες από το τιντερ;
Για τις περισσότερες τα κριτήρια επιλογής στα ματς στο τιντερ και στο ραντεβού είναι η εμφάνιση και το χρήμα. Κάποιες ψάχνουν και τον χιουμορίστα να τις κάνουν να γελάσουν.
Η αλήθεια είναι ότι στο τιντερ έχουν επιλογές που έξω όταν βγαίνουν με φίλες και παρέες δεν έχουν. Ελάχιστοι άνδρες έξω φλερτάρουν τις γυναίκες. Οι περισσότερες γνωριμίες γίνονται ακόμη στην Ελλάδα μέσω κοινών φίλων. Εξαίρεση είναι κάποια επαγγέλματα που δίνουν την ευκαιρία στην γυναίκα να κάνει αυτή το πρώτο βήμα, όπως αυτά που σχετίζονται με την εστίαση, τον τουρισμό και τον αθλητισμό.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 676
- Πόντοι
- 96
Η νέα λειτουργία του τιντερ που δίνει την δυνατότητα σε φίλους, φίλες να εμφανίσουν το προφίλ τους στην ίδια καρτέλα είναι ενεργοποιημένη στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής.
Πολλοί θα δείτε να πετάγονται διπλά προφίλ. Αν θέλετε να μην βλέπετε τέτοια προφίλ που το θεωρώ και γελοιοτητα, πάτε στο εικονίδιο πάνω που αφορά αυτή την λειτουργία και στις επιλογές θα δείτε ότι μπορείτε να κάνετε την ρύθμιση και να μην εμφανίζονται αυτά τα δίπλα προφίλ, που τα περισσότερα είναι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.
Πολλοί θα δείτε να πετάγονται διπλά προφίλ. Αν θέλετε να μην βλέπετε τέτοια προφίλ που το θεωρώ και γελοιοτητα, πάτε στο εικονίδιο πάνω που αφορά αυτή την λειτουργία και στις επιλογές θα δείτε ότι μπορείτε να κάνετε την ρύθμιση και να μην εμφανίζονται αυτά τα δίπλα προφίλ, που τα περισσότερα είναι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.
Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 22.968
- Πόντοι
- 6.056
Η αλήθεια είναι ότι στο τιντερ έχουν επιλογές που έξω όταν βγαίνουν με φίλες και παρέες δεν έχουν. Ελάχιστοι άνδρες έξω φλερτάρουν τις γυναίκες. Οι περισσότερες γνωριμίες γίνονται ακόμη στην Ελλάδα μέσω κοινών φίλων. Εξαίρεση είναι κάποια επαγγέλματα που δίνουν την ευκαιρία στην γυναίκα να κάνει αυτή το πρώτο βήμα, όπως αυτά που σχετίζονται με την εστίαση, τον τουρισμό και τον αθλητισμό.
Οι γνωριμίες γίνονται μέσω φίλων,γιατί έτσι το θέλουν οι γυναίκες.Μια χαρά θα τις φλερταραν έξω,ΑΝ ήθελαν να φλερταριστούν.Δε θέλουν όμως.Η διασκέδαση της γυναίκας είναι η έξοδος με το κινητό και τις φίλες της.Όσες θέλουν γκόμενο,έχουν ήδη κάποιον απο τον κύκλο τους.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 676
- Πόντοι
- 96
Γυρνάς από Ασία, ανοίγεις Τιντερ για να δεις τα προφίλ στην Ελλάδα και βάζεις ακτίνα 160χλμ. Βλέπεις αυτόν τον καιρό τουρίστριες απλές και κάποιες που ζητάνε παρέα για 2 μέρες σε ένα μέρος σε συγκεκριμένη ημερομηνία, πολλές χοντρουλες, Ελληνίδες και ξένες, γκέι, Ελληνίδες με προφίλ χωρίς φωτογραφία προσώπου, πολλές που δηλώνουν καπνίστριες, κάποιες φεμινίστριες Ελληνίδες που λένε : Η γυναίκα δεν είναι μόνο 2 πόδια που ανοίγουν για να ικανοποιούν τις ορέξεις σας. Κατά τα άλλα αυτές ψάχνουν Σύντροφο ζωής .
Αν πιάσετε κουβέντα με κάποια νορμάλ μετά τις πρώτες φρασεις που θα ανταλλάξετε κάποια στιγμή ρωτήστε τες : Πιστεύεις ότι το σεξ είναι σημαντικό στην σχέση 2 ανθρώπων. Αν σας απαντήσει θετικά τότε μπορείτε να τις πείτε: Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από αυτό. Να το δοκιμάσουμε να το ευχαριστηθουμε και οι 2 και πιστεύω ότι έτσι θα δεθουμε πιο εύκολα. Όπως γίνεται στις ταινίες.
Εκεί πιστεύω ότι αν είναι λίγο συζητήσιμη και κοινωνική θα το αποδεχθεί. Άλλωστε αν στην θέση σας ήταν κάποιος αγαπημένος της καλλιτέχνης, ε σίγουρα θα του έστελνε μήνυμα για συνάντηση και μια χαρά θα του καθόταν.
Το τελευταίο θα το αφήσετε για το τέλος σαν ερώτημα, αν σας πει ότι δεν ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω με το σεξ.
Αν πιάσετε κουβέντα με κάποια νορμάλ μετά τις πρώτες φρασεις που θα ανταλλάξετε κάποια στιγμή ρωτήστε τες : Πιστεύεις ότι το σεξ είναι σημαντικό στην σχέση 2 ανθρώπων. Αν σας απαντήσει θετικά τότε μπορείτε να τις πείτε: Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από αυτό. Να το δοκιμάσουμε να το ευχαριστηθουμε και οι 2 και πιστεύω ότι έτσι θα δεθουμε πιο εύκολα. Όπως γίνεται στις ταινίες.
Εκεί πιστεύω ότι αν είναι λίγο συζητήσιμη και κοινωνική θα το αποδεχθεί. Άλλωστε αν στην θέση σας ήταν κάποιος αγαπημένος της καλλιτέχνης, ε σίγουρα θα του έστελνε μήνυμα για συνάντηση και μια χαρά θα του καθόταν.
Το τελευταίο θα το αφήσετε για το τέλος σαν ερώτημα, αν σας πει ότι δεν ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω με το σεξ.
Nubic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.947
- Πόντοι
- 6.246
Άλλωστε αν στην θέση σας ήταν κάποιος αγαπημένος της καλλιτέχνης, ε σίγουρα θα του έστελνε μήνυμα για συνάντηση και μια χαρά θα του καθόταν. - αυτό είναι θεωρητική υπόθεση, δεν ενδιαφέρει τους απλούς ανθρώπους.
Συμφωνώ με αυτά που γράφεις. Τώρα τελευταία έχω ανακαλύψει το bumble. Βρίσκεις γυναίκες όμορφες, πετυχημένες επαγγελματικά και μόνες. 45 που δεν έχουν κάνει παιδιά και νταντεύουν τα ανήψια ή τα γατόσκυλα.
Το πρόβλημα με όλες αυτές είναι ότι έχουν τον πήχυ τόσο ψηλά που δε βρίσκουν. Κάποιες από αυτές μου μίλαγαν, έλεγαν "μα τι ωραίο χιούμορ, τι ωραία που τα λες" και όταν τους πρότεινα να βγούμε όλο έβρισκαν δικαιολογίες για να το αποφύγουν. Σταματούσα και εγώ τη συζήτηση και τέλος.
Αν δεις τώρα μία τέτοια γυναίκα έξω ,δύσκολο να την πλησιάσεις. Σκέφτεσαι "αποκλείεται να είναι μόνη της ή αποκλείεται να πηδιέται αυτή με απλούς ανθρώπους". Και έτσι ,άντρες και γυναίκες τελικά μένουμε μόνοι.
Συμφωνώ με αυτά που γράφεις. Τώρα τελευταία έχω ανακαλύψει το bumble. Βρίσκεις γυναίκες όμορφες, πετυχημένες επαγγελματικά και μόνες. 45 που δεν έχουν κάνει παιδιά και νταντεύουν τα ανήψια ή τα γατόσκυλα.
Το πρόβλημα με όλες αυτές είναι ότι έχουν τον πήχυ τόσο ψηλά που δε βρίσκουν. Κάποιες από αυτές μου μίλαγαν, έλεγαν "μα τι ωραίο χιούμορ, τι ωραία που τα λες" και όταν τους πρότεινα να βγούμε όλο έβρισκαν δικαιολογίες για να το αποφύγουν. Σταματούσα και εγώ τη συζήτηση και τέλος.
Αν δεις τώρα μία τέτοια γυναίκα έξω ,δύσκολο να την πλησιάσεις. Σκέφτεσαι "αποκλείεται να είναι μόνη της ή αποκλείεται να πηδιέται αυτή με απλούς ανθρώπους". Και έτσι ,άντρες και γυναίκες τελικά μένουμε μόνοι.
Ελλεεινιδες μιλας;Άλλωστε αν στην θέση σας ήταν κάποιος αγαπημένος της καλλιτέχνης, ε σίγουρα θα του έστελνε μήνυμα για συνάντηση και μια χαρά θα του καθόταν. - αυτό είναι θεωρητική υπόθεση, δεν ενδιαφέρει τους απλούς ανθρώπους.
Υπαρχουν ελλεεινιδες τετοιες που λες, στο bumble;
johnm650
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.444
- Πόντοι
- 481
Έπαψα να ασχολούμαι με το Tinder γιατί πρέπει να πληρώσεις για να σου δείξει τα ταιριάσματα. Όσο πλήρωνα συνδρομή, ταιριάσματα είχα από ελάχιστα έως και καθόλου. Σταμάτησα να πληρώνω και εμφανίστηκαν. Έχω αφήσει την εφαρμογή στο κινητό να υπάρχει και καθημερινά με χτυπά με 2-3 ειδοποιήσεις τουλάχιστον. Πότε με προσφορές, πότε με ταιριάσματα. Προσωπικά, πιστεύω ότι είναι μια υπηρεσία που απλά πληρώνει το ανδρικό κοινό αέρα και το θηλυκό κοινό παίρνει επιβεβαίωση.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 676
- Πόντοι
- 96
Πέτυχα εγώ 40αρα στην δουλειά μου πριν 3 χρόνια με κορμί λαμπάδα. Χωρισμένη με παιδί. Της στέλνω μήνυμα στο φουμπου για καφέ και μου έλεγε κάθε φορά στις 2-3 προσπάθειες που έκανα ότι δεν είχε χρόνο γιατί έκανε περσοναλ μαθήματα γυμναστικής.Άλλωστε αν στην θέση σας ήταν κάποιος αγαπημένος της καλλιτέχνης, ε σίγουρα θα του έστελνε μήνυμα για συνάντηση και μια χαρά θα του καθόταν. - αυτό είναι θεωρητική υπόθεση, δεν ενδιαφέρει τους απλούς ανθρώπους.
Φεύγει από την δουλειά και μένει με τα περσοναλ. Μαθαίνω στο μεταξύ ότι τα είχε με μηχανικό μετά τον χωρισμό που τον μαδουσε και την έδιωξε.
Ε εκεί κατάλαβα ότι δεν έχει νόημα να επιμείνω αφού έψαχνε χοντρό πορτοφόλι και δεν είχε χρόνο ούτε για πήδημα.
Με αυτές δεν βγάζεις άκρη και ειδικά στην επαρχία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ικανές να πάνε από τον ένα στον άλλο μέχρι να βρουν τον στάνταρ χορηγό.
Τελευταία τροποποίηση:
MegalosHrwas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πρεπει να χεις ορεξη για πολυ μπλα μπλα για να ριξεις
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 676
- Πόντοι
- 96
Οι Ελληνίδες στο τιντερ δεν πολύ διαφέρουν από αυτές εκτός Τιντερ. Απλά εκεί μέσα αν ψάχνεις από το πάνω ράφι ανεξάρτητου ηλικίας, έχεις περιορισμένες επιλογές γιατί αυτές τις διεκδικει πολύ μεγάλο πλήθος ανδρών σε σημείο που να τις κάνει να διαγράφουν ή να απενεργοποιούν τον λογαριασμό τους για κάποιο χρονικό διάστημα, αν δεν βρουν αυτόν που θέλουν.
Όσο περνάνε τα χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερες να πέφτουν στην παγίδα να ψάχνουν κάτι ιδανικό έχοντας ως πρότυπα τα μοντέλα, ηθοποιούς κτλ.
Λίγες αυτές που ψάχνουν κάποιον με μέση εμφάνιση ή χωρίς να έχει περιουσία.
Μεγαλώνουν όμως κάποια στιγμή κι όταν πατήσουν τα 45 αρχίζουν τα ζόρια και είτε το ρίχνουν στην αγορά σκύλου είτε αρχίζουν τα ψυχολογικά.
Αυτές που έχουν παιδιά στην εφηβεία συμβιβάζονται και με αρπαχτες αλλά πάλι με αυστηρή επιλογή συντρόφων είτε από διαδίκτυο είτε από παρέες είτε από γνωριμίες σε κλαμπ, μπαρ.
Στο τιντερ κάποιες δεν βάζουν καν φωτό σώματος ή προσώπου για να μην πετύχουν κάποιον γνωστό τους συγγενή ή φίλη-ο.
Άλλες το χρησιμοποιούν μάλιστα και σαν μέσο προώθησης του ινσταγκραμ προφίλ τους. Το γράφουν στο τιντερ τους με τρόπο ώστε να μην το καταλαβαίνει ο αλγόριθμος (αν το καταλάβει σου έρχεται αυτοματοποιημένο μήνυμα στο μέιλ να μην επαναληφθεί γιατί θα σου κλείσουν τον λογαριασμό) πχ γράφουν το username χωρίς να γράψουν την λέξη Instagram ή Insta ή ακόμη και το "IG".
Όσο περνάνε τα χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερες να πέφτουν στην παγίδα να ψάχνουν κάτι ιδανικό έχοντας ως πρότυπα τα μοντέλα, ηθοποιούς κτλ.
Λίγες αυτές που ψάχνουν κάποιον με μέση εμφάνιση ή χωρίς να έχει περιουσία.
Μεγαλώνουν όμως κάποια στιγμή κι όταν πατήσουν τα 45 αρχίζουν τα ζόρια και είτε το ρίχνουν στην αγορά σκύλου είτε αρχίζουν τα ψυχολογικά.
Αυτές που έχουν παιδιά στην εφηβεία συμβιβάζονται και με αρπαχτες αλλά πάλι με αυστηρή επιλογή συντρόφων είτε από διαδίκτυο είτε από παρέες είτε από γνωριμίες σε κλαμπ, μπαρ.
Στο τιντερ κάποιες δεν βάζουν καν φωτό σώματος ή προσώπου για να μην πετύχουν κάποιον γνωστό τους συγγενή ή φίλη-ο.
Άλλες το χρησιμοποιούν μάλιστα και σαν μέσο προώθησης του ινσταγκραμ προφίλ τους. Το γράφουν στο τιντερ τους με τρόπο ώστε να μην το καταλαβαίνει ο αλγόριθμος (αν το καταλάβει σου έρχεται αυτοματοποιημένο μήνυμα στο μέιλ να μην επαναληφθεί γιατί θα σου κλείσουν τον λογαριασμό) πχ γράφουν το username χωρίς να γράψουν την λέξη Instagram ή Insta ή ακόμη και το "IG".
ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.420
- Πόντοι
- 736
Σωστή παρατήρηση! Μπήκα μια ύστερα απο ενάμιση χρόνο, και είδα αρκετά γυναικεία προφίλ που μετρούν κοντά δεκαετία εκεί μέσα.Το μοναδικό που τροφοδοτεί κάτι τέτοιες εφαρμογές πιστεύω είναι η περιέργεια νέων χρηστών, κυρίως ανδρών, καθώς τα θηλυκά ναυάγια λιμνάζουν εκεί για χρόνια.
Για αρκετούς ανθρώπους, τα dating apps δεν είναι 'ένα προσωρινό εργαλείο' προκειμένου να κάνουν μια σχέση αλλά απλούστατα ένα μέσο που συμβάλει στον τρόπο ζωής -κυρίως των μοναχικών- ανθρώπων.
Οι περισσότεροι άνδρες μπαίνουμε με την ελπίδα πως ίσως λάχει καμμιά αρπαχτή να γαμήσουμε καμμιά τελειωμένη.
Αντιστοίχως μια εμφανίσημη γυναίκα δεν χρειάζεται ΚΑΝ να φτάσει εκεί αν θέλει μόνο σεξ.
Ανεβαζει μια σέλφι στο ίνστα κι έγινε η δουλειά!
Γνωρίζω γυναίκα που δεν έχει ούτε έναν φίλο/η. Τίποτα! Η μόνη της συντροφιά όταν γίνεται αφόρητη η μοναξιά της, είναι όταν γνωρίσει κανέναν άκυρο στο τίντερ πάει περιστασιακά, πάει αυτή να γραπωθεί αλλά στο τέλος όλο μόνη καταλήγει. Φαύλος κύκλος!
Lovesexywomens66
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Τα εχουμε πει 1000 φορες ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ...Ειναι απατη μεγαλη , μου εδειχνε οτι εχω 2 χρυσα like δεν μπορουσα φυσικα να τα δω γιατι πρεπει να πληρωσεις , λεω δεν γαμι@@ται θα πληρωσω μια εβδομαδα για να τα δω, το κανω και με το που παταω τα χρυσα like να τα δω δεν υπηρχε ΤΙΠΟΤΑ κουλουρι !!!
kachaplias
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 11.869
- Πόντοι
- 4.546
καλυτερα γιατι ηταν σιγουρα οβερ 100 κιλαΤα εχουμε πει 1000 φορες ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ...Ειναι απατη μεγαλη , μου εδειχνε οτι εχω 2 χρυσα like δεν μπορουσα φυσικα να τα δω γιατι πρεπει να πληρωσεις , λεω δεν γαμι@@ται θα πληρωσω μια εβδομαδα για να τα δω, το κανω και με το που παταω τα χρυσα like να τα δω δεν υπηρχε ΤΙΠΟΤΑ κουλουρι !!!
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 91
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 205
- Εμφανίσεις