Παρακολουθούσα την κουβέντα σας και είπα να γραφτώ να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου από αυτά. Χρησιμοποιώ tinder και bumble, εδώ και περίπου 3 χρόνια, με διακοπές και "αναλαμπές". Είμαι κοντά στα 40 πια, επομένως το ενδιαφέρον μου είναι χοντρικά 30-50φευγα. Κάτω των 30 δεν θυμάμαι ποτέ ούτε ένα ταίριασμα, δεν το επιδίωξα ιδιαίτερα κιόλας.
- Η πληρωμή στην περίπτωση μου σπάνια δούλεψε. Πολύ περισσότερα ταιριάσματα παρατηρούσα με τη δωρεάν έκδοση όπου έσερνα προσεκτικά και με βάση τις πιθανότητες που εγώ νόμιζα ότι είχα σε κάθε γυναίκα, παρά τις περιόδους που ήταν πληρωμένο και χτυπούσα παντού.
- Χοντρικά έχω βγει περίπου 20 ραντεβού, εκ των οποίων σχεδόν τα μισά ήταν τελειωμένες περιπτώσεις πριν καν αρχίσουν, αλλά πήγα έτσι για την περιέργεια και το μπας και.
- 1/2 συνομιλίες ψοφαει την πρώτη ώρα, ιδίως όσο πιο ωραία είναι η άλλη. Αν ήταν πολύ ωραία, πάρα το ταίριασμα οι πιθανότητες ήταν να μην απαντήσει.
- Έκανα ολοκληρωμένο σεξ με 7 γυναίκες εκ των οποίων 2 πραγματικά ωραίες, 2 μέτριες αλλά οκ, 3 που δεν είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος. Έγινε απόπειρα για "σχέση" σε μια περίπτωση, δεν. Μια από αυτές ήταν χωρισμένη μαμά και με αυτή κάνουμε ακόμα σεξ σε τακτική βάση, αναλόγως της διαθεσιμότητας με το παιδί. Δεν θέλει κανένας από τους 2 μας τίποτα περισσότερο από αυτό, η συνεννόηση απαιτεί μέχρι 3 μηνύματα το πολύ κάθε φορά και είμαι βέβαιος ότι δεν αποτελώ τη μοναδική καβαντζα της. Για μένα μακράν η πιο αξιόλογη περίπτωση ως η πιο ξεκάθαρη απ' όλες και βολική.
- Ποτέ καμία δεν εμφανίστηκε όπως στις φωτογραφίες. Πάντα ένα κλικ κάτω το λιγότερο. Επίσης, αν έχεις αμφιβολία για κάποια μήπως είναι χοντρή και δεν βγάζεις άκρη απ' τις φωτό της, η απάντηση είναι πάντα ναι. Είναι πάρα πολύ χοντρή, περισσότερο απ' όσο φανταζοσουν.
- Πολλά ψυχολογικά η γενιά μας και δεν εξαιρω τον εαυτό μου. Δεν ξέρω αν υπήρχε το ίδιο χάλι στις παλαιότερες γενιές.
- Μακράν πιο αποτελεσματικό το τιντερ σε σχέση με το bumble. Στο δεύτερο υποτίθεται ότι υπάρχει περισσότερη ποιότητα, αλλά το δικό μου προφίλ δεν είναι και ο,τι καλύτερο για μια γυναίκα που ψάχνει κάποιον να της κάνει παιδιά μιας και έχω ήδη και δεν το κρύβω.
- Δεν διαπίστωσα να ισχύουν στην Ελλάδα όσα ακραία βλέπουμε σε screenshots από την Αμερική και την Αγγλία που δείχνουν γυναίκες με παράλογες απαιτήσεις.
- Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα χρησιμοποίησα tinder πήγαινε πάρα πολύ καλύτερα σε σύγκριση με την Ελλάδα, υποψιάζομαι ότι παίζει ρόλο και ο συγκριτικά μικρός πληθυσμός μας.
Αυτά πάνω κάτω, σόρρυ αν κούρασα