Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αυτό δεν με νοιάζει τόσο. Αλλά στο θέμα των πεποιθήσεων. Ρολεξ, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη.Και σκυλογατομανες
Εγώ να δεις......Εγώ πάντως έχω δει πολλές γνωστές μου στο τιντερ και μια πρώην μου..πάλαι δεν είχε..ίσως το κάνουνε για επιβεβαίωση..και για να τους φυγουνε τα ψυχολογικά τους..πιθανόν και να ζητάνε χορηγό για τις διακοπές τους..
Νομίζω είχα βάλει μια φορά για μια εβδομάδα. Πρέπει να ήταν κάποια προσφορά καθώς δεν υπήρχε περίπτωση να πληρώσω την κανονική τιμή.Έχεις κάνει τίποτα με το γκολντ φίλε?εγώ έστειλα σε.καμια 300αρια κάτι Ισραηλινές και αεμροκανες τουρίστριες.κε έκανε λαϊκ..και κάτι γκεουλες..ελλεινιδα ούτε χοντρελο δε με έκανε λαϊκ..
Λυπάμαι αλλά όχι.. τουλάχιστον να εκμεταλλευτείς την επιπλέον περίοδο που αγοράστηκεΣήμερα έληγε η συνδρομή με την έκπτωση. Με το που άλλαξε η μέρα, χωρίς να έχω προλάβει να κάνω ακύρωση της συνδρομής, μου δέσμευσε τα 26€ στην κάρτα μου.
Υπάρχει καμία περίπτωση να τα κάνω claim back;
Την έχω ακυρώσει πλέον τη συνδρομή...
Γελάει και η οθόνη αφής του Realme 8 pro!Τουλάχιστον μίλησες με καμία?έκανες τίποτα?
Να σας πω. Θεωρώ ότι είναι και θέμα τύχης γενικά. Πριν 3 μήνες έβγαλαν το platinum με 15 ευρώ. Εννοείται ότι αγόρασα αμέσως. Έβγαινα κάθε εβδομάδα με 2-3 διαφορετικές. Υπήρξαν εβδομάδες που έκανα σεξ μέρα παρά μέρα με άλλη.
ΝαιΣτην Αθήνα;