Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 586K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

urlauber

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
5.292
Πόντοι
2.356
Το εχω ξαναγραψει.
Το tinder κ tinder plus στην γερμανιαπου ζω ,χαμενη υποθεση κ χαμενος χρόνος.
Εχω κανει πανω απο 5.000 likes το τελευταιο τριμηνο κ ανταποκριση πανω απο 5αρι μηδενικη.
Ελαχιστα match, καμμια δεκαρια, κ καμμια συναντηση.

Πιστευω πως ειναι πολλα ανενεργα προφιλ, κ πολλα καμμενα μυαλα, επισης πολλα ,μα παρα πολλα μηνυματα/κοπλιμεντα απο τυπους με αποτελεσμα να καψουν οτι εμεινε ακαφτο.

Τα ιδια κ στο badoo.

Στο εξωτερικο δουλεύει ακομη, οχι τρομερα αποτελέσματα αλλα κατι κανει.

Πιστευω πως το ιντερνετικο καμακι εχει πεθανει πλεον.
Γνωμη μου

Anna93

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2021
Like
63
Πόντοι
0
Το tinder ακούγεται ενδιαφέρον για κάποια σαν εμένα που ψάχνει γνωριμίες.
Καμία συμβουλή κανείς? Τι φωτογραφίες να βάλω?

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.913
Πόντοι
3.846
Τουρίστριες πιστεύω είναι ο ιδανικός στόχος.
Έρχονται για λίγες μέρες και είναι εύκολες. Ανεξάρτητα πού τις βρίσκεις.

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.734
Πόντοι
40.703

Μαράκι, 41​

Δημόσιο

Παρακαλώ η ανώμαλοι άντρες μακριά μου.
Όσοι μιλάνε απρεπή η στέλνουν φώτο γυμνές αναφορά και μπλοκάρεισμα

σκληρο το μαρακι :tooth:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.590
Πόντοι
6.955
Η συνεχείς απόρριψη από γυναίκες που μιλάμε στο tinder και σε άλλα dating apps έχει την επίπτωση, να μας κάνει υποσυνείδητα να νιώθουμε ανάξιοι, χαμένοι κι ανεπαρκείς να έχουμε γυναίκα. Εγκαταλείψτε τα dating apps και θα ανέβει η αυτοεκτίμηση σας.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.319
Πόντοι
9.415
επειδή έχω ξαναπεί εδω μεσα πολλές φορές εμπειρίες μου από το 2015 που ασχολήθηκα με το tinder, θα σας πω προσφατη εμπειρία, επειδη είμαι σε ταξιδι στην βορεια Ελλαδα.

Είχα 3-4 κομμάτια (milf) ετοιμα για "μακελιό" απαξ κ βρισκόμαστε διαζώσης, όπως κάτι οι δουλειές, κάτι από εδώ κ από εκεί, δεν έτυχε να πέσει φλόκι. Καμιά φορά όταν δεν γίνεται κάτι τότε που είναι ζεστό κ έτοιμο το κάστρο για να πέσει, μετά βρωμάει το πράγμα. Έχει τύχει το ίδιο και από την ανάποδη (από την δική μου πλευρά, δλδ, να έχω ψιλοστραβώσει..) Με αυτά τα κομμάτια, είχα επαφή με διαφορά app (viber, whatsApp, messenger etc), και τελικά προσπάθησα τις τελευταίες ημέρες να δώσω στίγμα ότι θα ανέβω στα μέρη τους, μπας κ παίξει κάτι.

Η μια είχε σχέση (το ήξερα αυτό / με γκομενο που της ριχνει 10 με 15 χρονια αλλά έχει μαρουλια χοντρά)), η άλλη είχε λέει να πάει Χαλκιδική (...), η 3η δεν σήκωνε τηλ.

Αποφασίζω κ κάνω νέο προφίλ στο tinder με καρτοκινητό που έχω για τις βιζιτες κ βάζω άσχετη φώτο χωρίς πρόσωπο (φίλου που ζει εξωτερικό αλλά με γυαλιά ηλίου να μην εκθέσουμε προσωπα), με ασχετα χαρακτηριστικά, που να μην με αποκαλύπτουν κ να με μαρτυρούν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
Η σχεσάτη (την πέτυχα πριν μια βδομάδα Αθηνά σε stories της στο insta , έχει προφίλ κανονικό στο tinder!!!
της έκανα like κ ματσάραμε. Screenshot για το αρχειο κ ψησιμο για καφεδάκι. Το παίζει δουλευταρού, ότι πηζει στην δουλειά, τουμπεκί ότι έχει γκομενο κ πλεον αποφασίζω να παω στην πόλη της για καφέ... Συνεννόηση με το καρτοκινητό. Παω, βρισκόμαστε, άλογο κανονικό με 5άρι βυζί, όπως την είχα φανταστεί κ στην πράξη, βρισκόμαστε για καμια ώρα, εγώ άνετος, δεν ξελιγώνομαι, ούτε το παίζω καμπόσος, την βλέπω ότι ψήνεται για κροκ μεσιέ, με σωστό χειρισμό (αν το γυρναγα στο κρασί, με το 2ο ποτήρι θα την φόρτωνα). κάποια στιγμή ενώ μιλάμε στον καφέ, της στέλνω μνμ στο WhatsApp από το κανονικό μου κινητό (αυτή δεν ήξερε η συσκευή που είχα σε τι κινητό αντιστοιχουσε, το καρτοκινητό το είχα στο αθόρυβο, στην κωλότσεπη, από την ώρα που βρεθήκαμε κ μετά.
Της γράφω στο μνμ: ῾τι κάνεις κοριτσάρα μου, ήρθες Αθήνα είδα αλλά τελικά δεν βρεθήκαμε..."

Χτυπά το κινητό της, την βλέπω να βαριέτε την ζωή της, διαβάζοντας το μνμ, μου λέει "sorry, πρέπει να απαντήσω σε ένα μνμ..."
Και μου απαντά
῾ναι, έχεις δίκιο, ήμουν λίγε μέρες μόνο, κ ´τρέχα με τον δικό μου σε διαφορά μέρη, μου είχε λείψει η Αθήνα λόγω καραντίνας, κλπ, κλπ .... " Θα σου γράψω σε αργότερα γιατί είμαι έξω για καφέ..."

Τι το ήθελε ...
της απαντώ στο whatsApp, στέλνοντάς της με screenshot με το προφιλ της στο Tinder ..

Δεν μπορώ να σας πω πως έγινε η προβοσκίδα της ...

Αποφασίζω κ της αποκαλύπτομαι... Αυτός που έχεις μπροστά σου, δεν είναι Χ, είναι ο Ψ που μιλάς από το 2019 στο whasApp... και της κάνω κανονική κλήση για να της δείξω ότι δεν της λέω μλκ..

μιλάμε παθαίνει νευρικό κλονισμό... Δεν περιγράφω άλλο μάγκες μου..

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.319
Πόντοι
9.415
Η άλλη που θα πήγαινε Χαλκιδική (ματσάρισμα τον περασμένο Δεκέμρβη του 2020):
στο Tinder φαίνεται 22 χιλιάδες μακριά μου (ζει σε άλλη πόλη δλδ, αυτό το είχαμε συζητήσει και το γνώριζα) την βλέπω σήμερα το πρωί σε απόσταση 1 χιλ. Αρα Μόνο Χαλκιδική δεν είναι.

101% στην δουλειά της, σε γνωστό διαγνωστικό κέντρο που έχει υποκατάστημα και στην συμπρωτεύουσα. Η ίδια είναι γραμματειακή υποστήριξη (reception) από όσο θυμόμουν.
Και εδώ screenshot από το tinder, ξερω ότι όταν έχει βάρδια πρωινη, σχολάει στις 14.00, οποτε αποφασίζω να περάσω από το Κεντρο που εργάζεται για να δω τι παίζει.

Φτάνω, κόβω κίνηση, χαλαρή η φιλενάδα, είναι στην υποδοχή με μια άλλη συναδέλφισα της, μπαίνω μέσα...

"Καλημέρα σας"
" Καλημέρα σας" μου απαντάνε και οι δυο, με μια φωνή..

Βγάζω τα Rayban κ το καπελάκη μου κ κοιτώντας την διαδικτυακή μου φιλενάδα που το έπαιζε παραθερίζουσα στην Χαλκιδική της απευθύνομαι με σαρκαστικό χαμόγελο λέγοντάς της
"Καίει πολύ ο ήλιος στην Χαλκιδική XXXXX (όνομα) .. βάλε αντηλιακό μην καείς" και αποχωρώ στέλνοντας της το screenshoot ..

Μέχρι τώρα έχω 4-5 αναπάντητες κλήσεις της ..

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.734
Πόντοι
40.703
@sakarvats ωραια σκηνικα και τα 2 :tooth:
τα εχω ξαναπει.
tinder, Insta, face και αλλα παρομοια συναφη, ειναι αυστηρα για χαβαλε και καβλαντα.
να εχεις να ασχολεισαι με κατι και να περναει η ωρα οταν δεν εχεις τι να κανεις.
ε τωρα αν κατσει και κανενα καλο απο το πουθενα (σπανια)... οκ.
βλεπεις και πραττεις αναλογα.
γνωμη μου.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.319
Πόντοι
9.415
η 3η που δεν σήκωνε τηλ, σκληρό GILF, αποφασίζω να την βρω στο μαγαζί της στο κέντρο της πόλης.
Ευτυχώς την είχα κάνει φίλη στο FB.

Περνάω από το μαγαζί της, δεν με έχει ξαναδεί κ αυτή ιδίοις όμασι, με περιεργάζεται και μου λέει .. δεν το πιστεύω .. "Είσαι ο τάδε..."

Της λέω ναι, "αυτός είμαι..."

Σαστίζει για την ώρα, κατάπιε την γλώσσα της, αλλά επειδή πρόκειται για σκληρό γκιλφόνι, είπα να το παίζω cool κ άνετος..

Αμηχανία, στην φάση, μήπως να φύγεις μας κ μπει ο μαλακοπίτουρας γκόμενος μου, που πετάχτηκε εδώ τριγύρω..

Κάθομαι κάνα 5λεπτο, πρέπει να με έχει γδύσει κάνα 2952 φορές από το κεφάλι μέχρι τα πόδια. Την κάνω, γιατί μου βρωμούσε λίγο το σκηνικό. Είχαμε να μιλήσουμε κάνα 2 βοδμάδες κ σκέφτηκα ότι προφανώς κάτι θα βρήκε η τύπισσα ..

βρεθήκαμε τελικά στο σπίτι της κουμπαράς της (άλλη καριολια από εκεί....) κ την επομένη θα πηγαίναμε Χαλκιδική ..υποτίθεται, αλλά δεν φτάσαμε ποτέ .. πάλι στο κουμπαρόσπιτο την βγάλαμε..Το γκιλφονι, ήθελε μόνο πίπα κ λ@κο.

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.734
Πόντοι
40.703
μεσα σε ενα μηνα σχεδον απο τοτε που το ανοιξα.
46 likes τωρα.
με 1 εχω βγει. αλλαξαμε viber απο την πρωτη μερα και τα λεγαμε. βγηκαμε, ηρθε αλλη και ξενερωσα. την πηγα για σουβλακια. δες πιο πισω, τα εχω γραψει. delete.
με 2 εχω αλλαξει καποια μηνυματα την πρωτη μερα παλι. η μια πουλουσε κατι ρουχα και η αλλη (κινεζοειδες) κατι μαλακιες μου ελεγε οτι εψαχνε κατι στην ελλαδα, αλλα επαιζε μπαλα και με αγγλια. βαρεθηκα και τις 2 delete.
με 2 εστειλα ενα τυπικο γεια σου ταδε, αλλα δεν απαντησαν ποτε. και τα 2 μικρακια 19 & 22. μαλλον ψαχνανε followers. επομενως delete.
τα 46 εκκρεμουν ακομα. λογικα μπαζα ειναι και δε ματσαρω με τιποτα. :tooth:

Συνημμένα

• tinder.jpg
    tinder.jpg
    768,3 KB · Εμφανίσεις: 66

BASKO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Κριτικές
5
Like
211
Πόντοι
6
Εσεις που εχετε τα match εχετε πληρωσει συνδρομη στο τιντερ η ειμαι πολυ χαλιαμπαλιας

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
μεσα σε ενα μηνα σχεδον απο τοτε που το ανοιξα.
46 likes τωρα.
με 1 εχω βγει. αλλαξαμε viber απο την πρωτη μερα και τα λεγαμε. βγηκαμε, ηρθε αλλη και ξενερωσα. την πηγα για σουβλακια. δες πιο πισω, τα εχω γραψει. delete.
με 2 εχω αλλαξει καποια μηνυματα την πρωτη μερα παλι. η μια πουλουσε κατι ρουχα και η αλλη (κινεζοειδες) κατι μαλακιες μου ελεγε οτι εψαχνε κατι στην ελλαδα, αλλα επαιζε μπαλα και με αγγλια. βαρεθηκα και τις 2 delete.
με 2 εστειλα ενα τυπικο γεια σου ταδε, αλλα δεν απαντησαν ποτε. και τα 2 μικρακια 19 & 22. μαλλον ψαχνανε followers. επομενως delete.
τα 46 εκκρεμουν ακομα. λογικα μπαζα ειναι και δε ματσαρω με τιποτα. :tooth:
βαζε καμερα αν αλλαζεις viber. αν στο αρνηθει τοτε θα φας σουβλακια με διπλη δοση τζατζικι

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.734
Πόντοι
40.703
βαζε καμερα αν αλλαζεις viber. αν στο αρνηθει τοτε θα φας σουβλακια με διπλη δοση τζατζικι
γι'αυτο δεν τρωω συχνα.
τα εχω εναλλακτικη για τετοιες περιπτωσεις.
τζατζικι must.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.319
Πόντοι
9.415
@sakarvats ωραια σκηνικα και τα 2 :tooth:
τα εχω ξαναπει.
tinder, Insta, face και αλλα παρομοια συναφη, ειναι αυστηρα για χαβαλε και καβλαντα.
να εχεις να ασχολεισαι με κατι και να περναει η ωρα οταν δεν εχεις τι να κανεις.
ε τωρα αν κατσει και κανενα καλο απο το πουθενα (σπανια)... οκ.
βλεπεις και πραττεις αναλογα.
γνωμη μου.
είπες τις μαγικές λέξεις φίλος:
χαβαλέ,
καβλάντα,
να περνά η ώρα

Η αλήθεια είναι ότι με το tinder ασχολουμε μόνο οταν ταξιδευω (κάνω 100 με 120 διανυκτερεύσεις το χρόνο εκτός σπιτιού) για να περνά η ώρα.
Εντός Ελλάδος, το έχω σταματήσει το σπορ, για κάτι τέτοια σκηνικά που ανέφερα πιο πάνω...
Έχω φάει πολύ "κρέας" από το 2015, αλλά έχω φάει κ ήττες.
Στην αρχή το έπερνα λίγο σοβαρά, από την ώρα που άλλαξα προσσέγιση κ το κάνω για την καβλάντα, έχει πολύ γέλιο.

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.734
Πόντοι
40.703

P​

25

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

-Plass size -no more d* pics.. κοντεύω να ανοίξω Εθνική d!ckαποθήκη

:tooth: behave ρε καβλαντηδες

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.734
Πόντοι
40.703

Δανάη​

35

Δεν ξέρω γιατί βρίσκομαι εδώ..
το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν ψάχνω για σεξ..
μην μπεις στην διαδικασία να μου στείλεις αν μονο αυτό θέλεις..

:tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.434
Πόντοι
2.786

Δανάη​

35

Δεν ξέρω γιατί βρίσκομαι εδώ..
το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν ψάχνω για σεξ..
μην μπεις στην διαδικασία να μου στείλεις αν μονο αυτό θέλεις..

:tooth:
Ψάχνει για πούτσο :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom