Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 902 28,9%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 177 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 541 17,4%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 342 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 336 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 105 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 611 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 102 3,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.116
Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21
Παίκτη, μια νορμάλ γκόμενα 25 ετών δε θα δεχτεί να αποκοπεί από τον κύκλο της.
25χρονες που θα θυσιάσουν παρέες, φίλες και γενικά μια νορμάλ νεανική κοινωνικότητα για να συναναστρέφονται με 50ρηδες ή πάνε με σχέδιο για τα φράγκα ή έχουν ψυχολογικά.
Γενικά στα 50 πρέπει κάποιος να είναι τύπος με απωθημένα για να ασχολείται με 25χρονες για σχέση. Αν θες σεξ με πιτσιρίκα πληρώνεις, αν είσαι και σε δουλειά που βοηθάει κάνεις και καμιά αρπαχτή αν κάτσει and that's it.
Να κάνει κάποιος σε αυτή την ηλικία τον γαμπρό σε πιπίνια σαν τον Κωνσταντάρα σε μια ταινία (που δε θυμάμαι πώς τη λένε τώρα) είναι αστείο.
Υπάρχουν πολλες που θελουν μεγαλους και ωριμους
Πχ ηξερα 25αρα που ήθελε να τα Μπλεξει με 40αρη 45αρη χωρις να σκεφτεται περαιτέρω οτι αυτος θα γεράσει στο μελλον.
Καποιες τους αρεσει το ωριμο ειδικά αν δεν ειχαν καλες σχεσεις με τον πατέρα τους μικροτερες κλπ
Καμια φορά οι συνομήλικοί ειναι ανωριμοι και σε αλλο μηκος κυματος οταν σαφως μια κοπέλα ειναι ωριμη και αναζητα κατι πιο σοβαρο.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.362
Πόντοι
2.916
Καλό είναι να μη βάζουμε ταμπέλες στα νούμερα.Οτι έρθει καλοδεχούμενο.Και αν κάτσει και κάποια πιτσιρικα για σχέση οκ,αν κάτσει και 30ρα 40ρα πάλι οκ...Στα 50 δεν έχεις την πολυτέλεια να διαλέξεις και ότι έρθει κανείς στον Σταυρό σου και λες αμάν Παναγία μου κωλοφαρδια.

Bro, εξαρτάται τι 50ρης είσαι, αν έχεις καλό πακέτο, από late 30ies και πάνω παίζεις ΟΚ. Έχουν αυξηθεί και τα διαζύγια, υπάρχει κόσμος μέσης ηλικίας που ψάχνεται.

Υπάρχουν πολλες που θελουν μεγαλους και ωριμους
Πχ ηξερα 25αρα που ήθελε να τα Μπλεξει με 40αρη 45αρη χωρις να σκεφτεται περαιτέρω οτι αυτος θα γεράσει στο μελλον.
Καποιες τους αρεσει το ωριμο ειδικά αν δεν ειχαν καλες σχεσεις με τον πατέρα τους μικροτερες κλπ
Καμια φορά οι συνομήλικοί ειναι ανωριμοι και σε αλλο μηκος κυματος οταν σαφως μια κοπέλα ειναι ωριμη και αναζητα κατι πιο σοβαρο.

Ρε bro, αυτές που λες είναι οι γνωστές γκόμενες με daddy issues. Είναι ένα μικρό ποσοστό γυναικών που έχει τέτοια γούστα.
Το να ξέρεις μια περίπτωση δε σημαίνει κάτι, και εγώ έχω δει εδώ και κει περιπτώσεις σχέσεων με 20 χρόνια διαφορά και όποιον να ρωτήσεις μια τέτοια περίπτωση από κάπου θα τη ξέρει.

Επίσης, ήξερα και έναν τύπο που είχε μεγαλώσει στο Περιστέρι και είναι ΠΑΟΚ. Αλλά στο Περιστέρι ο κανόνας είναι να μην είσαι παοκτσής.

Το θέμα είναι να μην επιλέγεις να εστιάζεις στις εξαιρέσεις και να τις βλέπεις ως τάση.

Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
151
Πόντοι
1
Bro, εξαρτάται τι 50ρης είσαι, αν έχεις καλό πακέτο, από late 30ies και πάνω παίζεις ΟΚ. Έχουν αυξηθεί και τα διαζύγια, υπάρχει κόσμος μέσης ηλικίας που ψάχνεται.

Ρε bro, αυτές που λες είναι οι γνωστές γκόμενες με daddy issues. Είναι ένα μικρό ποσοστό γυναικών που έχει τέτοια γούστα.
Το να ξέρεις μια περίπτωση δε σημαίνει κάτι, και εγώ έχω δει εδώ και κει περιπτώσεις σχέσεων με 20 χρόνια διαφορά και όποιον να ρωτήσεις μια τέτοια περίπτωση από κάπου θα τη ξέρει.

Επίσης, ήξερα και έναν τύπο που είχε μεγαλώσει στο Περιστέρι και είναι ΠΑΟΚ. Αλλά στο Περιστέρι ο κανόνας είναι να μην είσαι παοκτσής.

Το θέμα είναι να μην επιλέγεις να εστιάζεις στις εξαιρέσεις και να τις βλέπεις ως τάση.
Daddy issues είναι αυτές που έχουν πολλά αποθυμενα με τους άντρες συνήθως μίσος και είναι οι πιο καριολες στη κατηγορία τους.Επισης και οι πιο ξεκωλιαρες.Δεν είναι θέμα ηλικίας.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.387
Πόντοι
736
Αυτο που δυσκολα ξεπερνιεται ειναι σαν νεος να εχεις φουλ επιτυχια και ξαφνικα μετα τα 40 να την βλεπεις να φθηνει..δυσκολα το ξεπερνας πιστεψε με αν ενας ανθρωπος
ηταν παντα νορμαλ στην εμφανιση χωρις επιτυχιες εκει δεν του κακοφαινεται.
Κοίτα, επειδή πέρασα ακριβώς αυτή τη φάση που περιγράφεις και προσπάθησα πολύ να καταλάβω τι ακριβώς συνέβαινε, αν θες άκου αυτό που συνειδητοποίησα.
Κακά τα ψέμματα ο χρόνος περνάει και μας σμιλεύει, και τα δεδομένα αλλάζουν προφανώς. Όταν μπήκα στα 40 ήμουν κάπως πααμελημένος μεν, αλλά έχαιρα ακόμα αρκετών επιτυχιών. Σταδιακά άρχισε να πέφτει κατακόρυφα η ροή των επιτυχιών.
Μέσα σ έναν χρόνο πήρα τα πάνω μου ξανά, και με σουλούπωσα. Πάραυτα δεν είδα να λαμβάνω αυτή την προσοχή που είχα συνηθίσει παλαιότερα. Από την άλλη όμως, παρατήρησα πως δεν έτρωγα απόρριψη από όσες κρούσεις έκανα. Απλά δεν λάμβανα το εναρκτήριο ενδιαφέρον που λάμβανα παλιότερα από γκόμενες, δεν κινούνταν όλα τόσο γρήγορα και αυθόρμητα πλέον.
Να ξέρεις πως αλλάζει το ίδιο το παιχνίδι κατά πολύ από μια ηλικία και μετά. Δεν ισχύει πλέον αυτο το 'στα πρώτα 5 λεπτά' που χαμε μάθει μικροί, γιατι απλούστατα δεν πρόκειται να αναπαραχθούν τα ίδια επίπεδα ενθουσιασμού από καμμία πλευρά.
Προσωπικά μια ζωή θεωρούσα πως το γκομενικό καθορίζεται αμέσως μόλισ γνωριστείς με κάποια, κι αν δεν πήγαινε άμεσα προσ αυτή την κατεύθυνση η γνωριμία σας, ήταν καμμένο χαρτί.

Δεν ισχύει αυτό μετά τα 40. Θα φας γυναίκες που μπορεί να γνωρίζεις μήνες -ίσως και χρόνια- μέσα απτον περιγυρό σου. Το ότι δεν θα σου κάνουν 'νιαου νιάου΄μόλισ σε γνωρίσουν δε σημαίνει πως δεν θα σου κάτσουν στο τέλος. Οι σχέσεις πλέον ψήνονται πιο χαλαρά, υπάρχει μεγαλύτερη άπλα, ίσως και μια έμφαση στη ουσία.
Αντί να αναπολείς τα 'χαμένα μεγαλεία' του εύκολου άμεσου γαμησιού που χάρηκες μικρότερος, αφέσου να απολάυσεις κι αυτό τώρα, είναι μια εξέλιξη. Το αργό φλερτ και το εγκεφαλικό παιχνίδι έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο τώρα,και είναι στο χέρι σου περισσότερα απ όσα φαντάζεσαι.
Όρεξη να χεις και να γουστάρεις την ίδια σου την πάρτη!

Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
151
Πόντοι
1
Κοίτα, επειδή πέρασα ακριβώς αυτή τη φάση που περιγράφεις και προσπάθησα πολύ να καταλάβω τι ακριβώς συνέβαινε, αν θες άκου αυτό που συνειδητοποίησα.
Κακά τα ψέμματα ο χρόνος περνάει και μας σμιλεύει, και τα δεδομένα αλλάζουν προφανώς. Όταν μπήκα στα 40 ήμουν κάπως πααμελημένος μεν, αλλά έχαιρα ακόμα αρκετών επιτυχιών. Σταδιακά άρχισε να πέφτει κατακόρυφα η ροή των επιτυχιών.
Μέσα σ έναν χρόνο πήρα τα πάνω μου ξανά, και με σουλούπωσα. Πάραυτα δεν είδα να λαμβάνω αυτή την προσοχή που είχα συνηθίσει παλαιότερα. Από την άλλη όμως, παρατήρησα πως δεν έτρωγα απόρριψη από όσες κρούσεις έκανα. Απλά δεν λάμβανα το εναρκτήριο ενδιαφέρον που λάμβανα παλιότερα από γκόμενες, δεν κινούνταν όλα τόσο γρήγορα και αυθόρμητα πλέον.
Να ξέρεις πως αλλάζει το ίδιο το παιχνίδι κατά πολύ από μια ηλικία και μετά. Δεν ισχύει πλέον αυτο το 'στα πρώτα 5 λεπτά' που χαμε μάθει μικροί, γιατι απλούστατα δεν πρόκειται να αναπαραχθούν τα ίδια επίπεδα ενθουσιασμού από καμμία πλευρά.
Προσωπικά μια ζωή θεωρούσα πως το γκομενικό καθορίζεται αμέσως μόλισ γνωριστείς με κάποια, κι αν δεν πήγαινε άμεσα προσ αυτή την κατεύθυνση η γνωριμία σας, ήταν καμμένο χαρτί.

Δεν ισχύει αυτό μετά τα 40. Θα φας γυναίκες που μπορεί να γνωρίζεις μήνες -ίσως και χρόνια- μέσα απτον περιγυρό σου. Το ότι δεν θα σου κάνουν 'νιαου νιάου΄μόλισ σε γνωρίσουν δε σημαίνει πως δεν θα σου κάτσουν στο τέλος. Οι σχέσεις πλέον ψήνονται πιο χαλαρά, υπάρχει μεγαλύτερη άπλα, ίσως και μια έμφαση στη ουσία.
Αντί να αναπολείς τα 'χαμένα μεγαλεία' του εύκολου άμεσου γαμησιού που χάρηκες μικρότερος, αφέσου να απολάυσεις κι αυτό τώρα, είναι μια εξέλιξη. Το αργό φλερτ και το εγκεφαλικό παιχνίδι έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο τώρα,και είναι στο χέρι σου περισσότερα απ όσα φαντάζεσαι.
Όρεξη να χεις και να γουστάρεις την ίδια σου την πάρτη!
Εγώ αυτό που λες πλέον προσπαθώ να το αντιμετωπίσω με άλλο τρόπο απλα εκεί που ήμουν κυνηγός,αφήνω πρώτα την γυναίκα να μου δείξει ότι ενδιαφέρεται.Αλλιως δεν ασχολούμαι ίσως για να προστατέψω τον εγωισμό που μου έχει μείνει ακόμα από νέος.Λιγοτερες? Λιγότερες...τι να κάνουμε..καμία και μόνος? Οκ.Δεν εχω μάθει να χωνομαι στο άκυρο σε 50 για να φάω 48 άκυρα όπως κάνουν άλλοι για να γαμησω 2.Χαρας το κουράγιο τους ..έχω μάθει να μπαίνω σε 5 και να τρώω τις 3.Πιο στοχευμένα και σίγουρα.Ενα άλλο πρόβλημα είναι ότι μετά τα 40 διαβάζεις τις γυναίκες,διαβάζεις τα ψέματα τα κόλπα τις πουστιες και πλέον δεν μπορώ να τα χωνέψω εύκολα όλα αυτά.Πιο νέος δεν τα έβλεπα.Αλλα σε γενικές γραμμές συμφωνώ σε όλα όσα λες.Τι να κάνουμε μεγαλώνουμε θα γινόταν και αυτό..

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21

Εξαιρεσεις που λες δεν ειναι τοσο μικρα τα ποσοστα οσο νομιζεις
Ανετα ενα ποσοστο 10 εως 20 % θέλουν αντρες πλας 15 χρονια μεγαλυτερους ειδικα σε ηλικιες της δεκαετιας των 20 αλλα και 30
Οι μεγαλυτερες 40 πλας αντιστρέφουν τους ρόλους και ολες πανε στα τεκνα η στους συνομιλικους
Ποσοι αντρες ειναι μιλφακιδες 30ιδες 20ιδες εχεις δει κανενα μιλφακια 60αρη ας πουμε...
Ολα εχουν να κανουν με το ηλικιακο ευρος το μουντ και τη ταση.
Εγω απλά λεω στο μεσο 50ρη οτι εξω υπαρχει ενα ποσοστο γυναικων χοντρικα 20% των κατω των 35 ετων που ανετα θα τα εμπλέκαν μαζι του αρκει να εχει τις προυποθεσεις και τα κομφορ και δεν λεω μονο το χρηματικό αλλα ολο το πακετ

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.387
Πόντοι
736
Εγώ αυτό που λες πλέον προσπαθώ να το αντιμετωπίσω με άλλο τρόπο απλα εκεί που ήμουν κυνηγός,αφήνω πρώτα την γυναίκα να μου δείξει ότι ενδιαφέρεται.Αλλιως δεν ασχολούμαι ίσως για να προστατέψω τον εγωισμό που μου έχει μείνει ακόμα από νέος.Λιγοτερες? Λιγότερες...τι να κάνουμε..καμία και μόνος? Οκ.Δεν εχω μάθει να χωνομαι στο άκυρο σε 50 για να φάω 48 άκυρα όπως κάνουν άλλοι για να γαμησω 2.Χαρας το κουράγιο τους ..έχω μάθει να μπαίνω σε 5 και να τρώω τις 3.Πιο στοχευμένα και σίγουρα.Ενα άλλο πρόβλημα είναι ότι μετά τα 40 διαβάζεις τις γυναίκες,διαβάζεις τα ψέματα τα κόλπα τις πουστιες και πλέον δεν μπορώ να τα χωνέψω εύκολα όλα αυτά.Πιο νέος δεν τα έβλεπα.Αλλα σε γενικές γραμμές συμφωνώ σε όλα όσα λες.Τι να κάνουμε μεγαλώνουμε θα γινόταν και αυτό..
Ακριβώς στην ίδια φάση με αυτή που περιγράφεις! Πλήρης ταύτιση!
Και αυτό ακριβώς σου εξηγώ εδώ: πλέον ΔΕΝ είναι τόσο προφανές το ενδιαφέρον που θα λαμβάνεις απο τις γυναίκες. Δεν θα στην πέσουν όσο χύμα μπορεί να στην έπεφταν σε άλλες ηλικίες, γιατί πλέον έχει εξαλειφθεί το στοιχείο του ενθουσιασμού!
Θα εστιάζεις περισσότερο στις λεπτομέρειες προκειμένου να αποφασίσεις αν θα χωθείς ή όχι. Βλέπεις κι αυτές πλέον βαριούνται που ζουν, και μετά τα 37-38 λίγες έχουν την όρεξη να γκομενίσουν έντονα.
Προσωπικά νομίζω πως σ αυτές τις ηλικίες είναι αρκετά πιο δεκτικές να παίξουν μπαλίτσα αν χωθείς ωραία και χαλαρά. Ξέχνα τις καταδρομικές, παίξε χαλαρό φλερτάκι γύρω σου, και προχώρα αργά και σταθερά αυτές που σε ενδιαφέρουν.
Κι εγώ λόγω ψωρουπερηφάνειας δε γούσταρα να την πέσω όπου νάναι κλπ., αλλά όσες φορές ξεβολεύτηκα και κινήθηκα, (ενώ θεωρούσα βέβαιη την αποτυχία γιατί δεν είχα λάβει τα σημάδια που έμαθα να λαμβάνω) πήγε ανέλπιστα καλά.
Απλά κινούνται πιο βαριεστημένα όλα πλέον. Δοκίμασε να 'καλιμπράρεις' την προσέγγιση και την αντίληψη σου σε αυτόν τον τομέα, και σου εγγυώμαι ότι θα τα δεις αλλιώς.
Καλή τύχη και μη μασάς!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
Για την φρεσκαδουρα περισσοτερο που προσφερει ενα μικρο σε σχεση με τις μεγαλυτερες.Απλα δεν πρεπει να την παρεις στα σοβαρα και το πιθανοτερο
να μην κρατησει πολυ
Πρωτίστως δεν θα σε πάρει αυτή στα σοβαρά για να ασχοληθεί . Όχι στα 40 . Στα 40 , αν δεν είσαι χαμάλης και δεν έχει ρημάξει μπορείς να το παίξεις μικρότερος. Από τα 45 και μετά ... ζορίζει .

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
56.779
Πόντοι
40.655
Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
151
Πόντοι
1
Πρωτίστως δεν θα σε πάρει αυτή στα σοβαρά για να ασχοληθεί . Όχι στα 40 . Στα 40 , αν δεν είσαι χαμάλης και δεν έχει ρημάξει μπορείς να το παίξεις μικρότερος. Από τα 45 και μετά ... ζορίζει .
Ακομα με κοιτανε οι μικρες..οχι οπως παλια αλλα κατι γινεται.Με περνει να πω και 35 ισως και πιο κατω δεν εχω ασπρες τριχες.Αν μαθουν ομως οτι ειμαι 43 (οπου ναναι 44) ε εκει θα φυγουν τρεχοντας.

Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
151
Πόντοι
1
Οι μικρες δεν μπορουν ευκολα να ξεχωρισουν ηλικιες,ενω αυτες που ειναι κοντα σε μας τους ειναι πιο ευκολο.Το προβλημα στην εποχη μας ειναι οτι και η 40ρες μικροτερους κοιτανε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
56.779
Πόντοι
40.655

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.362
Πόντοι
2.916
Εξαιρεσεις που λες δεν ειναι τοσο μικρα τα ποσοστα οσο νομιζεις
Ανετα ενα ποσοστο 10 εως 20 % θέλουν αντρες πλας 15 χρονια μεγαλυτερους ειδικα σε ηλικιες της δεκαετιας των 20 αλλα και 30

Μαλακίες λες ρε παίκτη, κάνε ένα απλό ψάξιμο age disparity in sexual relationships και θα δεις ότι στις δυτικές χώρες το ποσοστό σχέσεων που ο άνδρας είναι >15 χρόνια μεγαλύτερος από τη γυναίκα είναι περίπου 2-3%.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.063
Πόντοι
16.235
Προφανώς! Και μέσω social είναι εντελώς διαφορετικός ο ανταγωνισμός γιατί ο καθένας πλασάρει ότι θέλει. Οι γυναίκες βάζουν φίλτρα κτλ, ο άνδρας μπορεί να νοικιάσει ένα ακριβό αμάξι και να το μοστράρει.
Πλέον το να έχεις κάνει 5-6 ταξίδια μέχρι τα 30 σου θεωρείται μίνιμουμ. Ζούμε άλλες καταστάσεις.
Γι αυτό αν είσαι λίγο μάγκας και με λέγειν/στυλ από κοντά ρίχνεις αρκετά εύκολα μιας και πλέον όλοι βασίζονται στα social.
Εγώ δεν θα πω πολλά αλλά στα early 30s μου έχω ταξιδέψει σε 4 ηπείρους (23 ταξίδια) και κάποια από αυτά είναι αρκετά niche. Προφανώς και τα έχω ποστάρει, Ακόμα και έτσι πλέον δεν θεωρείται αυτό κάτι σούπερ ουάου...όπως πχ πριν 20 χρόνια. Έχουμε κανονικοποιήσει πράγματα τα οποία είναι πιο δύσκολα/σπάνια...απλά τα βλέπουμε συνεχώς στα social και νομίζουμε ότι είναι η νόρμα.
Με τι θα κάνει 5-6 ταξίδια ο άλλος μέχρι τα 30 του για να φαίνεται ..ελκυστικός στα σοσιαλ κρεμμύδια;
Με τακτικές επιχορηγήσεις από όλο του το σο'ι';
Η με μερίσματα από τα ορυχεία στην Αφρική που του άφησε ο προπάππους του;
Η με μισθό 700€ μένοντας στο πατρικό του για να μην ξοδεύει για πάγια και να το παίζει" απλας" ενώ στην πραγματικότητα κοινωνικά και οικονομικά είναι σαν παιδί Δημοτικού;
Εσύ μπορεί να είχες υψηλότερα εισοδήματα και να ζούσες αναλόγως όμως δεν είναι όλοι έτσι όπως θα έχεις καταλάβει.Υπαρχει άφθονο παπατζηλικι στην διαδικτυακή χαβούζα που κολυμπάει πολύς κόσμος....

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21
Μαλακίες λες ρε παίκτη, κάνε ένα απλό ψάξιμο age disparity in sexual relationships και θα δεις ότι στις δυτικές χώρες το ποσοστό σχέσεων που ο άνδρας είναι >15 χρόνια μεγαλύτερος από τη γυναίκα είναι περίπου 2-3%.
Αστο φιλε εσυ κοιτας το αποτελεσμα και δεν κοιτας την ζητηση που υπάρχει
Απο εμπειρία το λεω και μετα απο ερευνα οτι εξω χοντρικα ενα 20% ανετα θα τα εφτιαχαν με εναν αντρα ανω των 15 ετων μεγαλύτερο εως την ηλικια των 35 ετων στις γυναικες.
Μετα τα 35 τα ποσοστα πεφτουν ραγδαια
Ενας 50αρης αν κρατιεται ανετα μπορεί να ρηξει μια 30αρα ακομα και 25αρα και πάντα και σημαντικο βεβαια οικονομικα αλλα και επαγγέλματικα να ειναι στο ζενιθ του
Δεν λεμε οτι η 20αρα θα ερωτευτει τον 50αρη για την εμφανιση του αλλα για το κυρος του και τη κοινωνικη του θεση

Τελευταία τροποποίηση:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.387
Πόντοι
736
Δεν λεμε οτι η 20αρα θα ερωτευτει τον 50αρη για την εμφανιση του αλλα για το κυρος του και τη κοινωνικη του θεση
Ε, δε μιλάμε για τους ελάχιστους κοινωνικά προνομιούχους 50άρηδες (διάσημους/μουράτους κλπ), αλλά για τον μέσο έλληνα 50άρη που....πίνει άμστελ γιατί 'έτσι του αρέσει' και το μπυροκοίλι γλείφει το πάτωμα, κουρασμένο και ταλαίπωρο απτη ζωή που νιώθει πως γάμησε κι έδειρε αν του δώσουν ένα εταιρικό bmw x1 απτη δουλειά...και μένει σ ένα διαμέρισμα λαικής συνοικίας τρεφόμενος απτο σουβλατζίδικο της γωνίας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom