Δεν χρειάζεται ρε. Οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου καταλαβαίνουν . Και από βόρεια/νότια όσοι είστε, αν βρεις τον ένα δρόμο από αυτούς στο χάρτη θα δεις και τους άλλους και το γεωμετρικό τόπο που ορίζουν !
Ρε παίκτη, εξαρτάται την περίπτωση. Αν κάποιος ξεκινάει να κάνει οικογένεια με family budget τη σύνταξη του γέρου του προφανώς κάτι δε στέκει.
Αν κάποιος βρεθεί σε ένα απρόοπτο γιατί του τα γύρισε η ζωή τούμπα (λάθος επαγγελματικές επιλογές, κάποιο πρόβλημα υγείας κλπ.) και για ένα διάστημα έβαλαν ένα χεράκι οι γέροι για να μην πεινάσουν τα εγγόνια είναι άλλο story.
βλεπετε τι χαμος γινεται στα σοσιαλ απο λιγουρια που κανουν την καθε γκομενα να νιωθει ξεχωριστη και μοναδικη,
αυτοι θα στειλουν οτι μαλακια να ειναι και φυσικα ουτε θα γνωρισουν γκομενα ποτε τους απο εκει, αντε το πολυ καμια σαπια σιτεμενη, το θεμα ειναι οτι πιστευουν οτι απο την στιγμη που ειναι δωρεαν να στειλουν στην καθε μια, σκεπτονται οτι θα στειλουν σε οσες περισσοτερες αρα καποια θα τσιμπησει, μεγα λαθος αυτος, το μονο που καταφερνουν ειναι να κανουν την ζωη χειροτερη αυτων που δεν ασχολουνται με τις μπουρδες τα σοσιαλ και γνωριζουν γκομενες στον πραγματικο κοσμο,
Σκατά όλες οι περιοχές αυτές.
Ακόμη χειρότερα όμως, μελίσσια, βριλήσσια και πεντέλη .... τράτζικ !!!!!!
Πειραιά και πέριξ , έχει καλύτερες γκόμενες. Πχ κερατσίνι , κορυδαλλό . Και σε εναλλακτικές γειτονιές του κέντρου, μιλφοκαταστάσεις.
Φαντάσου το πολύπλευρο , που ορίζεται από τους δρόμους αχιλέως, δεληγιώργη , πειραιώς , κωνσταντινουπόλεως , λεωφόρο αθηνών , ιερά οδό . Εκεί παίζουν τεμάχια.
Περιστέρι ,θέλει κάποιες διευκρινήσεις. Τα νέα μουνέτα που παίζουν εκεί , είναι κάβλες , αλλά έχει πολύ ψωλαρία από τέρμα αούγκανους.
Για μιλφοκαταστάσεις ... ναι ... είναι δύναμη.
Το Π.Φάληρο , έχει αρκετή σνομπαρία, που θυμίζει Μαρούσι , Πεντέλη, Μελίσσια κοκ .
Ν.Σμύρνη ναι μεν ... αλλά έχει και αριστερίλα της "υψηλής κοινωνίας " , το αντίστοιχο του Χαλανδρίου δηλαδή. Μεγάλη ... αντιστοιχία !
Αναρχοκουμμούνια ... που σνομπάρουν ... λαϊκές περιοχές ... που μένουν κουμμούνια και ψώνισμα του κώλου.
Περιστέρι ,θέλει κάποιες διευκρινήσεις. Τα νέα μουνέτα που παίζουν εκεί , είναι κάβλες , αλλά έχει πολύ ψωλαρία από τέρμα αούγκανους.
Για μιλφοκαταστάσεις ... ναι ... είναι δύναμη.
Το Π.Φάληρο , έχει αρκετή σνομπαρία, που θυμίζει Μαρούσι , Πεντέλη, Μελίσσια κοκ .
Ν.Σμύρνη ναι μεν ... αλλά έχει και αριστερίλα της "υψηλής κοινωνίας " , το αντίστοιχο του Χαλανδρίου δηλαδή. Μεγάλη ... αντιστοιχία !
Αναρχοκουμμούνια ... που σνομπάρουν ... λαϊκές περιοχές ... που μένουν κουμμούνια και ψώνισμα του κώλου.
Λάκη κανονισε και εσύ να γίνεις σαν τον κοντοκαουμποι
Εδώ έχουμε τον κοντοκαουμποι που ξέρει απ έξω από οντερ μέχρι τη βαθιά Σιβηρία,μπρίκια κολλάμε.
Και η πλάκα είναι ότι έχει κοινό που τον πιστεύει και τον ακούει
Εδώ έχουμε τον κοντοκαουμποι που ξέρει απ έξω από οντερ μέχρι τη βαθιά Σιβηρία,μπρίκια κολλάμε.
ο κάουμποϊ μπορεί να λέει και μαλακίες στα ιστορικοπολιτικά και για τις δομές και συστήματα της σύγχρονης ελλάδας
(όλοι οι μετανάστες έμειναν στο τι ίσχυε όταν έφυγαν και πιστεύουν ότι είναι πολύ έξυπνοι)
ΑΛΛΑ
παρουσιάζει τεκμήρια για το που ξοδεύει τον υψηλό μισθό του:
φωτογραφίες με ψηλές γυναίκες, με τη χερούκλα του στο μουνί τους, με μπριζόλες (όχι μπαζόλες) κλπ
βάλε εσύ φωτογραφία από πλατεία ταχριρ ή από τις σηκωμένες ρώγες της αχτσιόγλου ή από τα 80 κιλά πάγκο που σηκώνεις ή
ΕΣΤΩ
με τη στολή μπελμποϊ στο μπρνο
ο κάουμποϊ μπορεί να λέει και μαλακίες στα ιστορικοπολιτικά και για τις δομές και συστήματα της σύγχρονης ελλάδας
(όλοι οι μετανάστες έμειναν στο τι ίσχυε όταν έφυγαν και πιστεύουν ότι είναι πολύ έξυπνοι)
ΑΛΛΑ
παρουσιάζει τεκμήρια για το που ξοδεύει τον υψηλό μισθό του:
φωτογραφίες με ψηλές γυναίκες, με τη χερούκλα του στο μουνί τους, με μπριζόλες (όχι μπαζόλες) κλπ
βάλε εσύ φωτογραφία από πλατεία ταχριρ ή από τις σηκωμένες ρώγες της αχτσιόγλου ή από τα 80 κιλά πάγκο που σηκώνεις ή
ΕΣΤΩ
με τη στολή μπελμποϊ στο μπρνο
Και άλλος φαν του καουμπόι
Πρώτον στη ταχριρ ήμουν το 2012 και δεν βγάλαμε καθόλου φωτογραφία με την εξέγερση είχαμε το μυαλό μας στα Μπατσικα και το στρατό που βαραγε στο ψαχνό
Με την αχτσιογλου στο ξενοδοχείο ήταν 2017 αν θυμάμαι καλά και είπα μου έριξε νεύμα,με είδε ωραιο γυμνασμενο είναι απολύτως λογικό τοτε ήμουν 28
Από πάγκο θα βάλω φωτογραφία αν και τώρα είμαι διακοπές
Και θα σου στείλω σε τι δίλημμα είμαι για το που να πάω.Σου είπα και εσύ θα φας τη πουτσα
Πρώτον στη ταχριρ ήμουν το 2012 και δεν βγάλαμε καθόλου φωτογραφία με την εξέγερση είχαμε το μυαλό μας στα Μπατσικα και το στρατό που βαραγε στο ψαχνό
Με την αχτσιογλου στο ξενοδοχείο ήταν 2017 αν θυμάμαι καλά και είπα μου έριξε νεύμα,με είδε ωραιο γυμνασμενο είναι απολύτως λογικό τοτε ήμουν 28
Και θα σου στείλω σε τι δίλημμα είμαι για το που να πάω.Σου είπα και εσύ θα φας τη πουτσα
Τι θα γινει ρε ζαν κλω θα ανεβασεις καμια φωτο απο καμια Τσεχα μουνιτσα που ψωνισες στο δρομο;
Σε κατι επιστημονικα ντοκυμαντερ που εχω παρακολουθησει, με ενα κατοσταρικο φορτωνεις ολοκληρη διμοιρια στο πουλμανακι