Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.936
Πόντοι
6.056
Ανεβασε σκρινσοτ απο χαρτη με κιτρινο Λακη να μας διευκολυνεις
Δεν χρειάζεται ρε. Οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου καταλαβαίνουν . Και από βόρεια/νότια όσοι είστε, αν βρεις τον ένα δρόμο από αυτούς στο χάρτη θα δεις και τους άλλους και το γεωμετρικό τόπο που ορίζουν !

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.199
Πόντοι
2.846
Οι παντρεμένοι που βγάζουν τον μήνα με τις συντάξεις των γέρων...είναι άχρηστοι ή χρηστοί;

Ρε παίκτη, εξαρτάται την περίπτωση. Αν κάποιος ξεκινάει να κάνει οικογένεια με family budget τη σύνταξη του γέρου του προφανώς κάτι δε στέκει.

Αν κάποιος βρεθεί σε ένα απρόοπτο γιατί του τα γύρισε η ζωή τούμπα (λάθος επαγγελματικές επιλογές, κάποιο πρόβλημα υγείας κλπ.) και για ένα διάστημα έβαλαν ένα χεράκι οι γέροι για να μην πεινάσουν τα εγγόνια είναι άλλο story.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.283
Πόντοι
206
βλεπετε τι χαμος γινεται στα σοσιαλ απο λιγουρια που κανουν την καθε γκομενα να νιωθει ξεχωριστη και μοναδικη,
αυτοι θα στειλουν οτι μαλακια να ειναι και φυσικα ουτε θα γνωρισουν γκομενα ποτε τους απο εκει, αντε το πολυ καμια σαπια σιτεμενη, το θεμα ειναι οτι πιστευουν οτι απο την στιγμη που ειναι δωρεαν να στειλουν στην καθε μια, σκεπτονται οτι θα στειλουν σε οσες περισσοτερες αρα καποια θα τσιμπησει, μεγα λαθος αυτος, το μονο που καταφερνουν ειναι να κανουν την ζωη χειροτερη αυτων που δεν ασχολουνται με τις μπουρδες τα σοσιαλ και γνωριζουν γκομενες στον πραγματικο κοσμο,

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
19.160
Πόντοι
2.256
Σκατά όλες οι περιοχές αυτές.
Ακόμη χειρότερα όμως, μελίσσια, βριλήσσια και πεντέλη .... τράτζικ !!!!!!

Πειραιά και πέριξ , έχει καλύτερες γκόμενες. Πχ κερατσίνι , κορυδαλλό . Και σε εναλλακτικές γειτονιές του κέντρου, μιλφοκαταστάσεις.
Φαντάσου το πολύπλευρο , που ορίζεται από τους δρόμους αχιλέως, δεληγιώργη , πειραιώς , κωνσταντινουπόλεως , λεωφόρο αθηνών , ιερά οδό . Εκεί παίζουν τεμάχια.
Συμφωνω απολυτα για τα αγνα λαϊκα προαστια,Περιστερι,Αιγαλεω,Χαϊδαρι,μεγαλες μιλφομανες.

Ξεχασες Καλλιθεα που εχει προσφερει πολλες παντρεμενες ξεκωλιαρες και κατα 2ο επιπεδο Ν.Σμυρνη,Π.Φαληρο

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.936
Πόντοι
6.056
Συμφωνω απολυτα για τα αγνα λαϊκα προαστια,Περιστερι,Αιγαλεω,Χαϊδαρι,μεγαλες μιλφομανες.

Ξεχασες Καλλιθεα που εχει προσφερει πολλες παντρεμενες ξεκωλιαρες και κατα 2ο επιπεδο Ν.Σμυρνη,Π.Φαληρο
Περιστέρι ,θέλει κάποιες διευκρινήσεις. Τα νέα μουνέτα που παίζουν εκεί , είναι κάβλες , αλλά έχει πολύ ψωλαρία από τέρμα αούγκανους.
Για μιλφοκαταστάσεις ... ναι ... είναι δύναμη.

Το Π.Φάληρο , έχει αρκετή σνομπαρία, που θυμίζει Μαρούσι , Πεντέλη, Μελίσσια κοκ .
Ν.Σμύρνη ναι μεν ... αλλά έχει και αριστερίλα της "υψηλής κοινωνίας " , το αντίστοιχο του Χαλανδρίου δηλαδή. Μεγάλη ... αντιστοιχία !
Αναρχοκουμμούνια ... που σνομπάρουν ... λαϊκές περιοχές ... που μένουν κουμμούνια και ψώνισμα του κώλου.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.546
Περιστέρι ,θέλει κάποιες διευκρινήσεις. Τα νέα μουνέτα που παίζουν εκεί , είναι κάβλες , αλλά έχει πολύ ψωλαρία από τέρμα αούγκανους.
Για μιλφοκαταστάσεις ... ναι ... είναι δύναμη.

Το Π.Φάληρο , έχει αρκετή σνομπαρία, που θυμίζει Μαρούσι , Πεντέλη, Μελίσσια κοκ .
Ν.Σμύρνη ναι μεν ... αλλά έχει και αριστερίλα της "υψηλής κοινωνίας " , το αντίστοιχο του Χαλανδρίου δηλαδή. Μεγάλη ... αντιστοιχία !
Αναρχοκουμμούνια ... που σνομπάρουν ... λαϊκές περιοχές ... που μένουν κουμμούνια και ψώνισμα του κώλου.
Λάκη κανονισε και εσύ να γίνεις σαν τον κοντοκαουμποι
Εδώ έχουμε τον κοντοκαουμποι που ξέρει απ έξω από οντερ μέχρι τη βαθιά Σιβηρία,μπρίκια κολλάμε.
Και η πλάκα είναι ότι έχει κοινό που τον πιστεύει και τον ακούει

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.136
Πόντοι
33.405
Μπάρμπα να δεις όταν του λέω ότι θα του πάρω τη γυναίκα πως κάνει...πρέπει να είναι τέρμα δαγκωμένος μαζί της

Βεβαίως και τρέφει αισθήματα για τη σύντροφό του.

Αυτό τον τιμά άλλωστε. :coffee:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.136
Πόντοι
33.405
Plot twist,πανω που νομιζα οτι ζουσε σε επαυλη:sad2::confused::confused::confused::coffee::coffee:
Τον έχουμε πείσει ότι οι εγκαταστάσεις της κλινικής είναι σπίτι, και είναι δικό του για να μην καταλάβει ότι είναι ασθενής. :coffee:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.136
Πόντοι
33.405
Εδώ έχουμε τον κοντοκαουμποι που ξέρει απ έξω από οντερ μέχρι τη βαθιά Σιβηρία,μπρίκια κολλάμε.

Φαντάσου πόσο περπάτημα ρίχνουν, μήπως και δεήσει να γαμήσουν.

Αυτό δεν είναι τσάρκα για καμάκι. Κάτεργο είναι. :confused:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.769
Πόντοι
786
ο κάουμποϊ μπορεί να λέει και μαλακίες στα ιστορικοπολιτικά και για τις δομές και συστήματα της σύγχρονης ελλάδας
(όλοι οι μετανάστες έμειναν στο τι ίσχυε όταν έφυγαν και πιστεύουν ότι είναι πολύ έξυπνοι)

ΑΛΛΑ
παρουσιάζει τεκμήρια για το που ξοδεύει τον υψηλό μισθό του:
φωτογραφίες με ψηλές γυναίκες, με τη χερούκλα του στο μουνί τους, με μπριζόλες (όχι μπαζόλες) κλπ

βάλε εσύ φωτογραφία από πλατεία ταχριρ ή από τις σηκωμένες ρώγες της αχτσιόγλου ή από τα 80 κιλά πάγκο που σηκώνεις ή
ΕΣΤΩ
με τη στολή μπελμποϊ στο μπρνο

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.546
ο κάουμποϊ μπορεί να λέει και μαλακίες στα ιστορικοπολιτικά και για τις δομές και συστήματα της σύγχρονης ελλάδας
(όλοι οι μετανάστες έμειναν στο τι ίσχυε όταν έφυγαν και πιστεύουν ότι είναι πολύ έξυπνοι)

ΑΛΛΑ
παρουσιάζει τεκμήρια για το που ξοδεύει τον υψηλό μισθό του:
φωτογραφίες με ψηλές γυναίκες, με τη χερούκλα του στο μουνί τους, με μπριζόλες (όχι μπαζόλες) κλπ

βάλε εσύ φωτογραφία από πλατεία ταχριρ ή από τις σηκωμένες ρώγες της αχτσιόγλου ή από τα 80 κιλά πάγκο που σηκώνεις ή
ΕΣΤΩ
με τη στολή μπελμποϊ στο μπρνο
Και άλλος φαν του καουμπόι
Πρώτον στη ταχριρ ήμουν το 2012 και δεν βγάλαμε καθόλου φωτογραφία με την εξέγερση είχαμε το μυαλό μας στα Μπατσικα και το στρατό που βαραγε στο ψαχνό
Με την αχτσιογλου στο ξενοδοχείο ήταν 2017 αν θυμάμαι καλά και είπα μου έριξε νεύμα,με είδε ωραιο γυμνασμενο είναι απολύτως λογικό τοτε ήμουν 28
Από πάγκο θα βάλω φωτογραφία αν και τώρα είμαι διακοπές
Και θα σου στείλω σε τι δίλημμα είμαι για το που να πάω.Σου είπα και εσύ θα φας τη πουτσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πρώτον στη ταχριρ ήμουν το 2012 και δεν βγάλαμε καθόλου φωτογραφία με την εξέγερση είχαμε το μυαλό μας στα Μπατσικα και το στρατό που βαραγε στο ψαχνό
Με την αχτσιογλου στο ξενοδοχείο ήταν 2017 αν θυμάμαι καλά και είπα μου έριξε νεύμα,με είδε ωραιο γυμνασμενο είναι απολύτως λογικό τοτε ήμουν 28
Και θα σου στείλω σε τι δίλημμα είμαι για το που να πάω.Σου είπα και εσύ θα φας τη πουτσα

Συνημμένα

• 20251006_092726.jpg
    20251006_092726.jpg
    2,8 MB · Εμφανίσεις: 9

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.546
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τελικά πήγα κοσιτσε

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.875
Πόντοι
10.656
Τελικά πήγα κοσιτσε
Τι θα γινει ρε ζαν κλω θα ανεβασεις καμια φωτο απο καμια Τσεχα μουνιτσα που ψωνισες στο δρομο;
Σε κατι επιστημονικα ντοκυμαντερ που εχω παρακολουθησει, με ενα κατοσταρικο φορτωνεις ολοκληρη διμοιρια στο πουλμανακι :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom