Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (6 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 335 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.062

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.522
Κατάλαβε τη μαλακιά του , και τα γυρνάει τώρα

Με τις ώρες που περνάει εδώ μέσα, αν έβλεπε την όλη φάση θα μπορούσε να κάνει ένα νικ (από τα δεκάδες που έχει κάνει) και να πει «κάποιος κάνει πουστια εδώ πέρα»

Μάλιστα μετά την επιστροφή , του πήρε εκατό μηνύματα για να αρχίζει να κάνει τον ανήξερο.

Αλλά σε λίγο ίσως μας πει ότι δεν έκανε ποτέ κλώνους και περιμένει σαν την Πηνελοπη (το έχει με τα γυναικεία ονόματα) ποτέ θα ξεμπαναριστει και ότι όλα τα άλλα νικ ήταν προσπάθεια σπίλωσης του Συριζα

Όπως μας είπε και η άλλη Λερναία Ύδρα Κλώνων , ο Σταλόνε πως δεν έχει κλώνους και ξαφνικά ο Λάκης έγινε Σταλόνε μέλος από το 2012
Ρε γλυφοκωλη το 2023 στις εκλογές εδώ μέσα στο νήμα με τα πολιτικά έγινε της πουτανας,δύο συριζαιοι ήμασταν εγώ και ο τονυ
Ο τονυ εξαφανίστηκε γιατί πληγώθηκε και βγήκα εγώ εκείνη τη βραδιά και αντιμετώπιζα 10 ταυτόχρονα να μη προλαβαίνω να απαντάω και καπάκι έφαγα μπάν από λίγο
Ποιος θα αντιπροσωπεύε τον σύριζα στο σαιτ?κανείς
Υπήρχε εποχή που δεν υπήρχε αντισυστημικο μαχητικο δυναμικό εδώ μέσα
Και οι δεξιοί αλωνιζαν

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
46.212
Πόντοι
10.411
όταν τον πήγανε στα όρια, πριν μπανταριστεί , τότε που το έπαιζε με την αυτοβελτίωση (και καρφώθηκε) άρχισε τα μπινελικια η Σκροφα.
Μου φαίνεται περίεργο γτ ποτέ δεν έχει κάνει τέτοιες λεκτικές επιθέσεις

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.696
Πόντοι
12.756
Ρε γλυφοκωλη το 2023 στις εκλογές εδώ μέσα στο νήμα με τα πολιτικά έγινε της πουτανας,δύο συριζαιοι ήμασταν εγώ και ο τονυ
Ο τονυ εξαφανίστηκε γιατί πληγώθηκε και βγήκα εγώ εκείνη τη βραδιά και αντιμετώπιζα 10 ταυτόχρονα να μη προλαβαίνω να απαντάω και καπάκι έφαγα μπάν από λίγο
Και οι δεξιοί αλωνιζαν

ΣΚΑΣΕ​

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.367
Πόντοι
3.556
Μου φαίνεται περίεργο γτ ποτέ δεν έχει κάνει τέτοιες λεκτικές επιθέσεις
Και μένα μου έκανε εντύπωση αλλά μάλλον του σκίσανε τη κωλοτρυπιδα και του βγήκε η κακία του πούστη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όχι , να μείνει εδώ , γιατί με όλους τους κλώνους που έχει ετοιμάσει ο Σταλόνε με βλέπω ημιτελικό μιστερ μαλακα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.522
παλι τα ιδια ρε γυναικωτε;γιατι δεν παραδεχεσαι οτι εισαι ψυχικα αρρωστος και με καθε νικ που κανεις εχεις και μια διαφορετικη προσωπικοτητα;
υγ η πιο ξεφτυλισμενη σου περσονα ηταν ο Σαλαμουνας πουστης,τραβελοαγαπουλης και καλα Ταυλανδεζικες ψωλες μαλαζες
ΦΤΟΥ ΣΟΥ ρε ξεφτυλα:coffee:
Εδώ πολλοί λένε ότι είναι ο ζαν κλωντ με άλλα προφίλ για να σπιλώσουν το όνομα μου
Άσε λοιπόν τις φαντασίες γιατί και εγώ μπορώ να πω πως ο πικερ ήσουν εσύ παλιοτερα

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
46.212
Πόντοι
10.411
Γλυφοκωλη
1ο είχα κάνει κάποια νικ γιατί ήμουν μπαναρισμενος
Ρε Ζανκλώ,μόνο εσύ και ο χαζός της Βάρσου είστε οι μοναδικοί που με όσους κλώνους και αν φτιάξετε,κάνετε μπαμ από μακρυά

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.367
Πόντοι
3.556
Και το ωραίο είναι ότι με έβριζε ότι τον έκανα ριπορτ, και δεν τον ειχα κάνει ποτέ (μέχρι τότε).

Ριπορτ είχα πατήσει στο αλβανικό αλτερ εγκο του τον Λιντερ και στον κλαψιάρη παρθένο που βρίζει μάνες και την τοπαλουδη

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.696
Πόντοι
12.756
Και μένα μου έκανε εντύπωση αλλά μάλλον του σκίσανε τη κωλοτρυπιδα και του βγήκε η κακία του πούστη.
ισως λεω,ΙΣΩΣ το ταυλανδεζικο Ντισεπτικον ειχε ΜΕΓΑΛΗ ψωλη και αναγκαστηκε να κανει πρωκτοραφη σε νοσοκομειο υγιειονομικη βομβα στην Ταυλανδη και εχει κακιωσει τωρα που θα μεινει αγαμητος κανα διμηνο:coffee:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.522
Ρε Ζανκλώ,μόνο εσύ και ο χαζός της Βάρσου είστε οι μοναδικοί που με όσους κλώνους και αν φτιάξετε,κάνετε μπαμ από μακρυά
Όταν κάποιος μπαναρετε αμέσως μετά πρέπει να δείτε ότι έχει κλώνους
Δεν υπάρχει αυτό.
Ένα είναι το προφίλ
Ο κμαν πόσα έχει κάνει αλλά το έχει παραδεχτεί αν δεν το παραδεχοταν δεν θα λέγαμε ότι είναι ο κμαν

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.367
Πόντοι
3.556
ισως λεω,ΙΣΩΣ το ταυλανδεζικο Ντισεπτικον ειχε ΜΕΓΑΛΗ ψωλη και αναγκαστηκε να κανει πρωκτοραφη σε νοσοκομειο υγιειονομικη βομβα στην Ταυλανδη και εχει κακιωσει τωρα που θα μεινει αγαμητος κανα διμηνο:coffee:
Ασιατική πουτσα και μεγάλη ; Δε νομίζω .

Μήπως έκανε κάνα κονε όταν ήταν στην αραβική άνοιξη και πολεμούσε (όπως είπε στη Τζόανα). Είχε το ρόλο της ανακουφιστροας

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.696
Πόντοι
12.756
Κάτσε καλά γιατί θα σε πάω σουβλακι,κλασομπανιερα
να σου πω φοβηθηκα λιγο τωρα ειναι οπως εκλεινες ρανυτεβου Συνταγμα εγω εβγαζα φωτος και τις εβαζα μπου και εσυ ησουν στο κωλοχωρι σου και ελεγες παιδιαστικες βλακειες
ΑΛΛΑ τι να περιμενω απο λατρη των Ντισεπτικονς και τεμπελη γιωτα :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.696
Πόντοι
12.756
Ασιατική πουτσα και μεγάλη ; Δε νομίζω .

Μήπως έκανε κάνα κονε όταν ήταν στην αραβική άνοιξη και πολεμούσε (όπως είπε στη Τζόανα). Είχε το ρόλο της ανακουφιστροας
μιλαμε για ξεφτυλα ολκης,παρασιτο,μπουστης,χωρις λογο,Σαλαμουνας κανονικος

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.075
Πόντοι
33.405
Και οι δεξιοί αλωνιζαν

Κι ο Σύριζας τι λέει που τον αντιπροσωπεύετε; :coffee:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.367
Πόντοι
3.556

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.522
να σου πω φοβηθηκα λιγο τωρα ειναι οπως εκλεινες ρανυτεβου Συνταγμα εγω εβγαζα φωτος και τις εβαζα μπου και εσυ ησουν στο κωλοχωρι σου και ελεγες παιδιαστικες βλακειες
ΑΛΛΑ τι να περιμενω απο λατρη των Ντισεπτικονς και τεμπελη γιωτα :coffee:
Εγώ είχα πάει σου είχα δώσει και περιγραφή αλλά εσύ τέτοια κοτα που ήσουν φοβήθηκε να έρθεις
Σου είπα σημείο που ήμουν γιατί δεν ήρθες?
Τώρα είμαι στο Μπρνο αν θες έλα εδώ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom