Balkan cowboy
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 11.874
- Πόντοι
- 3.556
Εγώ ο ζαν τα έκανα όλα αυτά?
Αφού λες τα ίδια με το σαλταμούνα.Καλά δε βαριέσαι ποτέ?
Εγώ ο ζαν τα έκανα όλα αυτά?
Ποιος σαλαμουνας?Αφού λες τα ίδια με το σαλταμούνα.Καλά δε βαριέσαι ποτέ?
Αυτοί που μόλις παντρευτούν, πάρουν "προίκα" σπίτι από το μπαμπά ή πεθερό, είναι άχρηστοι ή χρηστοί;Οι παντρεμένοι που βγάζουν τον μήνα με τις συντάξεις των γέρων...είναι άχρηστοι ή χρηστοί;
Δεν χρειαζεται να πλατιαζεις τοσο![]()
NαιΕ ναι!
Μας έχει ζαλίσει τα εξαπτέρυγα από την πολυλογία ο κωλομπαράς.![]()
Οχι,εμένα.Προφανώς κάποιους που δε δέχονται υποβάθμιση της νοημοσύνης τους.Εμένα τι με νοιάζει να λέει βλακείες και παραμύθια ο Ζαν,να ψεύδεται κτλ.Αφού φαίνεται,είναι οφθαλμοφανές.Οι άλλοι δεν τον ανέχονται και τον αναφέρουν.
Και στο ΣΥΡΙΖΑ που νομίζει οτι υποστηρίζει με αυτά που γράφει ζημιά κάνει.Σκέφτεται ο άλλος,καλά τέτοιοι χαζοί είναι οι οπαδοί ΣΥΡΙΖΑ?Και να σκεφτόταν να ρίξει ψήφο μετά δεν το κάνει.Αλλά δεν το καταλαβαίνει αυτό.
Καλά κατούρα και λίγοΕμένα Γλυφοκωλη δεν μπορούν αλλιώς να με κοντράρουν τους τρώω πρώτου ρίξουν τη πρώτη χουκ,πρώτου ρίξουν τη πρώτη τους έχω ρηξει ήδη εγω τη πρώτη και μετά πέφτει δεύτερη και αποτελειωνονται με οβερχουκ η απερ κατ,για να αποφύγουν τη τελική διάλυση φλορες Βικτόρι πατάνε το κουμπάκι του ρουφιανου και πέφτει μπαν
, όταν είπε πως τον λέγανε Κασσιανή έπεσα ξερόςΕιδικά όταν λες οτι γάμησες κώλο τράβελου έχει πέσει ο άλλος νοκ άουτ.
Ρε μαλακα καθυστερα ξεφτιλίζεσαι , έχεις κάνει πεντακόσια νικ, βρίζεις μάνες σε πμ, τρως τριχωτούς πουτσους και γλείφεις τραβελοκωλι και τώρα το παίζεις ανήξεροςΠοιος σαλαμουνας?
Ρε μήπως κανένας με αντιγράφει και με διαπόμπευει?
δεν το περιμενα απο τον Βανταμα αυτοΡε μαλακα καθυστερα ξεφτιλίζεσαι , έχεις κάνει πεντακόσια νικ, βρίζεις μάνες σε πμ, τρως τριχωτούς πουτσους και γλείφεις τραβελοκωλι και τώρα το παίζεις ανήξερος
ΓλυφοκωληΡε μαλακα καθυστερα ξεφτιλίζεσαι , έχεις κάνει πεντακόσια νικ, βρίζεις μάνες σε πμ, τρως τριχωτούς πουτσους και γλείφεις τραβελοκωλι και τώρα το παίζεις ανήξερος
Κατάλαβε τη μαλακιά του , και τα γυρνάει τώραδεν το περιμενα απο τον Βανταμα αυτο![]()
Αθηνακι είχες χαθεί και ανησύχησα μήπως υπήρξε κάνα θέμα με τη κυρά,μήπως σε χώρισε...δεν το περιμενα απο τον Βανταμα αυτο![]()
Δεν νομίζω να έχει βρίσει μάνα ποτέ.Έχω χάσει κάτι μήπως?Ρε μαλακα καθυστερα ξεφτιλίζεσαι , έχεις κάνει πεντακόσια νικ, βρίζεις μάνες σε πμ, τρως τριχωτούς πουτσους και γλείφεις τραβελοκωλι και τώρα το παίζεις ανήξερος
Πουστρακο γαμιολη, με ένα από τα νικ σου, μου έστειλες πμ, το είχα ποστάρει και σε μπαναραν αμέσως , που με έβριζες.Γλυφοκωλη
1ο είχα κάνει κάποια νικ γιατί ήμουν μπαναρισμενος
2ο ποτέ δεν βρίζω μάνες κλπ οικογένειες βρες πιάνου έχω βρίσει
3ο βρες που έχω γράψει ότι τρώω τριχωτόυς πουτσους και γλειφω τραβελοκωλια...
Με αποδείξεις γραπτά από το ζαν κλωντ δια χειρός μου
παλι τα ιδια ρε γυναικωτε;γιατι δεν παραδεχεσαι οτι εισαι ψυχικα αρρωστος και με καθε νικ που κανεις εχεις και μια διαφορετικη προσωπικοτητα;Αθηνακι είχες χαθεί και ανησύχησα μήπως υπήρξε κάνα θέμα με τη κυρά,μήπως σε χώρισε...
όταν τον πήγανε στα όρια, πριν μπανταριστεί , τότε που το έπαιζε με την αυτοβελτίωση (και καρφώθηκε) άρχισε τα μπινελικια η Σκροφα.Δεν νομίζω να έχει βρίσει μάνα ποτέ.Έχω χάσει κάτι μήπως?![]()
παλι τα ιδια ρε γυναικωτε;γιατι δεν παραδεχεσαι οτι εισαι ψυχικα αρρωστος και με καθε νικ που κανεις εχεις και μια διαφορετικη προσωπικοτητα;
υγ η πιο ξεφτυλισμενη σου περσονα ηταν ο Σαλαμουνας πουστης,τραβελοαγαπουλης και καλα Ταυλανδεζικες ψωλες μαλαζες
ΦΤΟΥ ΣΟΥ ρε ξεφτυλα![]()
η κλεισουρα στο παιδικο του δωματιο τον εχει κανει εκτος απο πουστη και επικινδυνο για την κοινωνιαΠουστρακο γαμιολη, με ένα από τα νικ σου, μου έστειλες πμ, το είχα ποστάρει και σε μπαναραν αμέσως , που με έβριζες.
Μήπως κάνουμε λάθος όμως και δεν ήταν ο Ζαν ;παλι τα ιδια ρε γυναικωτε;γιατι δεν παραδεχεσαι οτι εισαι ψυχικα αρρωστος και με καθε νικ που κανεις εχεις και μια διαφορετικη προσωπικοτητα;
υγ η πιο ξεφτυλισμενη σου περσονα ηταν ο Σαλαμουνας πουστης,τραβελοαγαπουλης και καλα Ταυλανδεζικες ψωλες μαλαζες
ΦΤΟΥ ΣΟΥ ρε ξεφτυλα![]()
σκεφτομαι σοβαρα να απευθυνθω σε ψυχιατρικη ΔΗΜΟΣΙΑ δομη να τον μαζεψουνΜήπως κάνουμε λάθος όμως και δεν ήταν ο Ζαν ;
Μήπως ήταν η Κασσιανή ;