Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.907
Πόντοι
456
Οι παντρεμένοι που βγάζουν τον μήνα με τις συντάξεις των γέρων...είναι άχρηστοι ή χρηστοί;
Αυτοί που μόλις παντρευτούν, πάρουν "προίκα" σπίτι από το μπαμπά ή πεθερό, είναι άχρηστοι ή χρηστοί;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.371
Πόντοι
3.556
Οχι,εμένα.Προφανώς κάποιους που δε δέχονται υποβάθμιση της νοημοσύνης τους.Εμένα τι με νοιάζει να λέει βλακείες και παραμύθια ο Ζαν,να ψεύδεται κτλ.Αφού φαίνεται,είναι οφθαλμοφανές.Οι άλλοι δεν τον ανέχονται και τον αναφέρουν.
Και στο ΣΥΡΙΖΑ που νομίζει οτι υποστηρίζει με αυτά που γράφει ζημιά κάνει.Σκέφτεται ο άλλος,καλά τέτοιοι χαζοί είναι οι οπαδοί ΣΥΡΙΖΑ?Και να σκεφτόταν να ρίξει ψήφο μετά δεν το κάνει.Αλλά δεν το καταλαβαίνει αυτό.

Εμένα Γλυφοκωλη δεν μπορούν αλλιώς να με κοντράρουν τους τρώω πρώτου ρίξουν τη πρώτη χουκ,πρώτου ρίξουν τη πρώτη τους έχω ρηξει ήδη εγω τη πρώτη και μετά πέφτει δεύτερη και αποτελειωνονται με οβερχουκ η απερ κατ,για να αποφύγουν τη τελική διάλυση φλορες Βικτόρι πατάνε το κουμπάκι του ρουφιανου και πέφτει μπαν
Καλά κατούρα και λίγο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ειδικά όταν λες οτι γάμησες κώλο τράβελου έχει πέσει ο άλλος νοκ άουτ.
, όταν είπε πως τον λέγανε Κασσιανή έπεσα ξερός

Από τα γέλια

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.371
Πόντοι
3.556
Ποιος σαλαμουνας?
Ρε μήπως κανένας με αντιγράφει και με διαπόμπευει?
Ρε μαλακα καθυστερα ξεφτιλίζεσαι , έχεις κάνει πεντακόσια νικ, βρίζεις μάνες σε πμ, τρως τριχωτούς πουτσους και γλείφεις τραβελοκωλι και τώρα το παίζεις ανήξερος

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.743
Πόντοι
12.756
Ρε μαλακα καθυστερα ξεφτιλίζεσαι , έχεις κάνει πεντακόσια νικ, βρίζεις μάνες σε πμ, τρως τριχωτούς πουτσους και γλείφεις τραβελοκωλι και τώρα το παίζεις ανήξερος
δεν το περιμενα απο τον Βανταμα αυτο:undecided:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.531
Γλυφοκωλη
1ο είχα κάνει κάποια νικ γιατί ήμουν μπαναρισμενος
2ο ποτέ δεν βρίζω μάνες κλπ οικογένειες βρες πιάνου έχω βρίσει
3ο βρες που έχω γράψει ότι τρώω τριχωτόυς πουτσους και γλειφω τραβελοκωλια...
Με αποδείξεις γραπτά από το ζαν κλωντ δια χειρός μου

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.371
Πόντοι
3.556
δεν το περιμενα απο τον Βανταμα αυτο:undecided:
Κατάλαβε τη μαλακιά του , και τα γυρνάει τώρα

Με τις ώρες που περνάει εδώ μέσα, αν έβλεπε την όλη φάση θα μπορούσε να κάνει ένα νικ (από τα δεκάδες που έχει κάνει) και να πει «κάποιος κάνει πουστια εδώ πέρα»

Μάλιστα μετά την επιστροφή , του πήρε εκατό μηνύματα για να αρχίζει να κάνει τον ανήξερο.

Αλλά σε λίγο ίσως μας πει ότι δεν έκανε ποτέ κλώνους και περιμένει σαν την Πηνελοπη (το έχει με τα γυναικεία ονόματα) ποτέ θα ξεμπαναριστει και ότι όλα τα άλλα νικ ήταν προσπάθεια σπίλωσης του Συριζα

Όπως μας είπε και η άλλη Λερναία Ύδρα Κλώνων , ο Σταλόνε πως δεν έχει κλώνους και ξαφνικά ο Λάκης έγινε Σταλόνε μέλος από το 2012

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
46.216
Πόντοι
10.411
Δεν νομίζω να έχει βρίσει μάνα ποτέ.Έχω χάσει κάτι μήπως? :confused:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.371
Πόντοι
3.556
Γλυφοκωλη
1ο είχα κάνει κάποια νικ γιατί ήμουν μπαναρισμενος
2ο ποτέ δεν βρίζω μάνες κλπ οικογένειες βρες πιάνου έχω βρίσει
3ο βρες που έχω γράψει ότι τρώω τριχωτόυς πουτσους και γλειφω τραβελοκωλια...
Με αποδείξεις γραπτά από το ζαν κλωντ δια χειρός μου
Πουστρακο γαμιολη, με ένα από τα νικ σου, μου έστειλες πμ, το είχα ποστάρει και σε μπαναραν αμέσως , που με έβριζες.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.743
Πόντοι
12.756
Αθηνακι είχες χαθεί και ανησύχησα μήπως υπήρξε κάνα θέμα με τη κυρά,μήπως σε χώρισε...
παλι τα ιδια ρε γυναικωτε;γιατι δεν παραδεχεσαι οτι εισαι ψυχικα αρρωστος και με καθε νικ που κανεις εχεις και μια διαφορετικη προσωπικοτητα;
υγ η πιο ξεφτυλισμενη σου περσονα ηταν ο Σαλαμουνας πουστης,τραβελοαγαπουλης και καλα Ταυλανδεζικες ψωλες μαλαζες
ΦΤΟΥ ΣΟΥ ρε ξεφτυλα:coffee:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.371
Πόντοι
3.556
Δεν νομίζω να έχει βρίσει μάνα ποτέ.Έχω χάσει κάτι μήπως? :confused:
όταν τον πήγανε στα όρια, πριν μπανταριστεί , τότε που το έπαιζε με την αυτοβελτίωση (και καρφώθηκε) άρχισε τα μπινελικια η Σκροφα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.107
Πόντοι
33.405
παλι τα ιδια ρε γυναικωτε;γιατι δεν παραδεχεσαι οτι εισαι ψυχικα αρρωστος και με καθε νικ που κανεις εχεις και μια διαφορετικη προσωπικοτητα;
υγ η πιο ξεφτυλισμενη σου περσονα ηταν ο Σαλαμουνας πουστης,τραβελοαγαπουλης και καλα Ταυλανδεζικες ψωλες μαλαζες

Ντροπή. :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.743
Πόντοι
12.756
Πουστρακο γαμιολη, με ένα από τα νικ σου, μου έστειλες πμ, το είχα ποστάρει και σε μπαναραν αμέσως , που με έβριζες.
η κλεισουρα στο παιδικο του δωματιο τον εχει κανει εκτος απο πουστη και επικινδυνο για την κοινωνια

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.371
Πόντοι
3.556
Μήπως κάνουμε λάθος όμως και δεν ήταν ο Ζαν ;

Μήπως ήταν η Κασσιανή ;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.743
Πόντοι
12.756

Stories