Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 891 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 335 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.061

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.282
να φανταστείς ότι και οι ντόποι Ρώσοι πληρώνουν ακριβά εξωτικά ταξίδια για τις γκόμενες σε Κούβα, Μαλβίδες, Πούντα κανα κτλ.
αλλά ο κατά τ' άλλα γνώστης των Ρωσίδων (λέμε τώρα :2funny::2funny::2funny:) του διαφεύγει ότι το καλό μουνί το πληρώνουν και οι ντόποι
Ρε είσαι εντελώς άσχετος,μη γράφεις άλλο βλέπω οικονομικά τη Ρωσία να τη κρατάς εσύ και ο καουμπόη
Χαχαχααχ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

φέρε Ρωσίδα και βάλε την να πληρώσει τα αεροπορικά εκεί να δω πόσο μάγκας είσαι :2funny::2funny::2funny:
Αν σου πω ότι έχει συμβεί θα κλαις με μαύρο δάκρυ.
Άκου εσύ τον καουμπόη και καλά θα πας

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.935
Πόντοι
4.696
Κμαν, ζαν κλω και τέλλυς στην ίδια σελίδα νήματος...
Guest star σαντμαν !!
Κοντεύω να κλάψω από συγκίνηση.
Βack to 2015-6-7 :wanker:

Τελευταία τροποποίηση:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.954
Πόντοι
6.256

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.555
Πόντοι
3.936
κατάλαβαν την αξία του μουνιού τους στο παγκόσμιο γίγνεσθαι έστω και ετεροχρονισμένα, γιατί όπως και να το κάνουμε είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο οι Ρωσίδες. Μπορεί επί Σοβιετικής Ένωσης να πηδιώταν με ένα καλτσόν αλλά τώρα που ξύπνησαν και κατάλαβαν την αξία τους θέλουν παροχές και από τους ξένους και από τους ντόπιους
Αν και οι Ρωσίδες είναι σκυλιά του πολέμου στο σεξ και τσαλακωνονται αγρια ψηφίζω Σκανδιναβες σε ομορφιά γιατί αν πετύχει η συνταγή σου πέφτει η μασέλα. Το καλύτερο όμως είναι ο συνδυασμός αυτών των δύο φυλων- είδα μια τέτοια στο Ταλίν της Εσθονίας καλοκαιρι που αν μου την έδειχναν σε φωτό δε θα πίστευα ότι υπήρχε εδώ στην γη - τόσο όμορφη που σου κοβόταν η ανάσα και ψηλή βέβαια.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
2.076
Πόντοι
216
Άντε πάλι με τις ρωσίδες, πόσο έχει να τις φέρεις, πόσο έχει να τις ταίσεις, πόσα κωλόχαρτα θα της πάρεις πως θα την κρατήσεις με νύχια και με δόντια κλπ....
Χιλιάααααρικα παντού από δω κι από κει......
Απορώ εάν έχουμε τρελαθεί εντελώς.....

Αφού μια χαρά έχει βιζιτάρες κόμματους έτοιμες αν γουστάρεις τέτοια φάση, δίνεις 150-200-300 ξέρω γω, βγάζεις τα γούστα σου, χύνεις-φεύγει και δεν την φορτώνεσαι κιόλας μεσ στα πόδια σου!

Δεν ξέρω, είτε γω είμαι αναίσθητος εντελώς, ή κάποιοι έχουν φετίχ να φορτώνονται άγνωστες γυναίκες μες στα πόδια τους.
Εδώ δε κλαιγόμαστε για την γκρίνια και την αθλιότητα των γυναικών της Ελλάδας?
Τώρα ψάχνουμε τρόπους να φορτωθούμε την γκρίνια και τη άλλων εξαθλιωμένων αλλοδαπών γυναικών, ενώ μπορούμε να τις έχουμε έτοιμες ανα πάσα στιγμή γι αυτό που θέλουμε?

όποιος θέλει, ας με διαφωτίσει, τι να πω....

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.555
Πόντοι
3.936

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.290
Πόντοι
3.556
Γλυφοκουλη εγώ ήμουν και ειμαι παιδί των μπουρδελων,οπότε θέλω πάω μετάξι φυλής ακόμα και επαρχία που την έβγαζα κατά καιρούς πήγαινα στα επαρχιακά ρδελα
Θέλω να πω πάνω από 30 40 ευρώ δεν έχω δώσει στον αγοραίο για συνεύρεση.
Από εκεί και πέρα στην έξω ζωή παίζω καλή μπάλα και τα τελευταία 4 χρόνια ασχολήθηκα αλλά και ταξίδεψα σε σλαβικα μέρη όπου και κατοικώ τώρα.
Να μοστράρω εδώ μέσα δεν παίζει αλλά να δώσω συμβουλές για τα σλαβικα μέρη μπορώ αλλά και να πολεμήσω την παραπληροφορηση του καουμπόη εδώ μέσα.
Φαντάζομαι δεν μπορείς να πεις τις μαλακιες που λες σε άλλη γλώσσα και ίσως κάποιες εγχειρισμένες ,χαμένες στη μετάφραση σου κάθονται ;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.290
Πόντοι
3.556
Ρε παραθεριστή όχι κ μ@υναρες οι νεραιδογεννητες που φαίνεται ότι έχουν κάψει φλάντζα- τουλάχιστον αυτές που έχει φωτογραφίσει με κάτι κιτρινιαρηδες στο ξεκαρφωτο-μερικές από αυτές όντως ήταν μ@υναροι.
Τύπε, συγκρίνεις τις γκόμενες του κμαν, με ποιότητα μεταξουργείου ; Ίδιες με φυλής είναι ; Μην είσαι εμπαθής

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.935
Πόντοι
4.696
Με εγγραφή το '20 μάλλον δίνεσαι ότι είσαι κλώνος τυπε.
Ρε τύπε νιο, πόσες φορες να πω ποιος είμαι...βαρέθηκα....
Θα βγάλω μπανερακι στο τέλος.
Ναι ειμαι από το 14

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.290
Πόντοι
3.556
Καλά μπροστά στα σκατα κ τα Λαμπραντόρ- τα τρανς λιπαρά φαντάζουν λάιτ
Παραδέχομαι ότι αυτό με το Λαμπραντόρ ήταν μαλάκια

Για τα σκατα, όταν ο κμαν τις έχεζε, οι Άραβες δεν ήξεραν τι πάει να πει πετρέλαιο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.555
Πόντοι
3.936
Τύπε, συγκρίνεις τις γκόμενες του κμαν, με ποιότητα μεταξουργείου ; Ίδιες με φυλής είναι ; Μην είσαι εμπαθής
Καλά αυτό που είπες τυπε 'παραθεριστή' παίζεται.. Αλλα στα fkk της Γεγμανίας κ σε διάφορες βιτρίνες του Άμστερνταμ σίγουρα εχει καλύτερες. Και εκεί θα σκοράρεις -όχι μπουτακια, περίοδοι υποσχέσεις κ μυρωδιτσες.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.007
Πόντοι
16.235
Εργένης σιγα μη φύγει απο την Αθήνα για να μείνει σε χωριό.Ειναι σαν να αυτοκτονεί.
Αναλόγως...όσοι μένουν στο πατρικό φυσικά και δεν θα φύγουν ,πληρώνουν άλλοι αφού για τα βασικά.
Όμως εργένης που δεν έχει την πολυτέλεια να στην ασφάλεια του πατρικού κι έχει μισθό τριψήφιο και δίνει τα μισά για ενοίκιο θα φύγει ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom