Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 335 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.062

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.352
Φαντάζομαι δεν μπορείς να πεις τις μαλακιες που λες σε άλλη γλώσσα και ίσως κάποιες εγχειρισμένες ,χαμένες στη μετάφραση σου κάθονται ;
Γλυφοκουλη γράφω γρήγορα γιατί έχω πολλές ασχολίες οπότε αν δεν βγάζεις νόημα χεστηκα.
Τη τάπα θα τη τρως έτσι και αλλιώς.

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
318
Πόντοι
21
Αντιθέτως ,γυναίκα μόνη δεν θα πάει ΟΥΤΕ για καφέ.
Όσες είναι μόνες απλώς ήρθαν νωρίτερα στο ραντεβού.
Δεν μπορεί μια γυναίκα να κάνει τίποτα μόνη παρά μόνο αν βρεθεί σε ακραίες μη κανονικές συνθήκες,χωρίς άνδρα δίπλα της για οποιονδήποτε λόγο.
Πάντως,εκλεκτέ συναγωνιστή,ένα από τα μεγαλύτερα ατού της ζωής είναι η διαχείριση της μοναξιάς( όταν και όποτε σε βρει...είτε σποραδικά,είτε σε μακρο συνεχές χρονικό διάστημα ....
Πολλοι-ες δεν την παλεύουν.....
Είτε ανασφάλειας,είτε φοβιών....)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.352

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.903
Πόντοι
6.056
Ρε γλυφοκουλι με τα λεφτά που δίνει ο κοντος για μια σλαβα,εδώ σαρωνεις όλο το Μεταξουργείο ή όλη τη φυλής
Ξεκώλα μάστορα. Πάρτο απόφαση .... ότι όταν μεγαλώνει κάποιος και έχει μερικές πεντάρες ... δεν πάει Μεταξουργείο .
Θέλει ... πιο λεζάντα και με τάνες !

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.352
Ξεκώλα μάστορα. Πάρτο απόφαση .... ότι όταν μεγαλώνει κάποιος και έχει μερικές πεντάρες ... δεν πάει Μεταξουργείο .
Θέλει ... πιο λεζάντα και με τάνες !
Πιστεύεις ότι ο καουμπόη έχει πεντάρες?
Οτι βγάζει ρε Λάκη το χαλάει στα λιβάδια όπως τα λέει
Εσείς που τα χαφτετε αυτά που λέει θα βάλετε μυαλό όταν θα τον δείτε στη ψάθα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.903
Πόντοι
6.056
Πιστεύεις ότι ο καουμπόη έχει πεντάρες?
Οτι βγάζει ρε Λάκη το χαλάει στα λιβάδια όπως τα λέει
Ρε τρόμπα ..... ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;;

Να έχει πεντάρες ... ΕΝΝΟΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ;;; Όχι . Δεν έχει .
Για αυτό ακριβώς το λόγο . Μαζεύει 6-7 χιλιάρικα και πάει και τα τρώει με τις τάνες.

Αλλά δεν πάει να γαμήσει με .... 10€ .... 20€ .... 50€ ..... 250€ .... σε μετάξια φυλής στούντιο fkk .....

Τις πάει σε χλιδάτα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΜΗ-ΓΑΜΙΣΤΡΩΝΕΣ .... και περνάει εκεί πολύ παραπάνω από τις 1-2-3-4 ώρες
που πάνε οι περισσότεροι με cg-ct .

Αυτό ... πάω σε αυτόν !!!!!!!!

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.325
Πόντοι
3.556
Καλά αυτό που είπες τυπε 'παραθεριστή' παίζεται.. Αλλα στα fkk της Γεγμανίας κ σε διάφορες βιτρίνες του Άμστερνταμ σίγουρα εχει καλύτερες. Και εκεί θα σκοράρεις -όχι μπουτακια, περίοδοι υποσχέσεις κ μυρωδιτσες.
Το παραθεριστής που κολλάει τύπε ;

Άμστερνταμ όχι, αρχιδια. Μια στις 100

Σε κάποια FKK ναι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.325
Πόντοι
3.556

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.352
Δηλαδή ρε μαλακα , όταν εσύ γίνεις εκατομμυριούχος δε θα πάρεις Φεράρι , θα πάρεις δέκα φιατ πουντο

Μάλιστα
Γιατί σε στούντιο δεν βρίσκεις παρόμοιες με αυτές που βάζει ο κοντος?
Η σε κολ γκιρλ?

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.325
Πόντοι
3.556
Η σε κολ γκιρλ?
Σε κολ γκερλ βρίσκεις ναι

Σε στούντιο, μας δουλεύεις τώρα ; Εκτός αν εννοείς κάνα ασιατικό στούντιο από αυτά που πας εσύ και μπερδεύεις το μουνι με την πουτσα

Επίσης αυτό που δε καταλαβαίνεις είναι ότι ο κμαν προσπαθεί να αναβιώσει τα χρυσά χρόνια του σλαβισμου που έχει ζήσει. Τα λεφτά που σκάει, για τις ώρες που είναι με τη γκομενα, είναι πιο λίγα από ότι θα έδινε σε ένα κολ γκερλ για μια μέρα

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.747
Πόντοι
3.556
Δηλαδή ρε μαλακα , όταν εσύ γίνεις εκατομμυριούχος δε θα πάρεις Φεράρι , θα πάρεις δέκα φιατ πουντο

Μάλιστα

Δε θα αφήσει τράβελο για τράβελο.

''Άσε ρε τυπε εγώ βρήκα τη πιο θυληκια γυναίκα στη Ταϊλάνδη και ήταν τραβελι ούτε μήλο του Αδάμ δεν είχε
Όμως του έκανα τον κωλο χωνί''

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.352
Σε κολ γκερλ βρίσκεις ναι

Σε στούντιο, μας δουλεύεις τώρα ; Εκτός αν εννοείς κάνα ασιατικό στούντιο από αυτά που πας εσύ και μπερδεύεις το μουνι με την πουτσα

Επίσης αυτό που δε καταλαβαίνεις είναι ότι ο κμαν προσπαθεί να αναβιώσει τα χρυσά χρόνια του σλαβισμου που έχει ζήσει. Τα λεφτά που σκάει, για τις ώρες που είναι με τη γκομενα, είναι πιο λίγα από ότι θα έδινε σε ένα κολ γκερλ για μια μέρα
Τι λες ρε τυπε,εδώ έχει ξεβρακωθει μόνος του.
Ρε αφήστε εμένα και τον κοντό και πηγαίνετε Ρωσία η Λευκορωσία βγάλτε βίζα κλπ και πηγαίνετε ένα 10ημερο
Ξέρω τώρα είναι δύσκολα όπως τα έκαναν αλλά λύση υπάρχει να πάτε αρκεί να εγκριθεί η βίζα,βασικα αν δεν έχετε βίζα από Ουκρανία στο διαβατήριο πολύ πιθανό να εγκριθεί
Εκεί θα δείτε αν με το χρήμα πέφτουν εύκολα αν σας δίνουν σημασία αν είναι τόσο ονειρικά όπως σας λέει ο κοντος
Και μετά ελάτε εδώ να μας πείτε και όσοι υποστηρίξετε κοντό αναμένουμε και φώτο με τις σοβιετικες που ρίξατε

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.903
Πόντοι
6.056
Η σε κολ γκιρλ?
Ο τύπος έχει βάλει γκόμενες πάνω από 1.85.
Παίζει πουθενά cg πάνω από 1.83 ; Αυτή τη στιγμή ... μία παίζει σε αυτό το ύψος .... ct .

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.940
Πόντοι
4.696
Γλυφοκουλη γράφω γρήγορα γιατί έχω πολλές ασχολίες οπότε αν δεν βγάζεις νόημα χεστηκα.
Screenshot_20250929_214738_Google.jpg

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.352
Ο τύπος έχει βάλει γκόμενες πάνω από 1.85.
Παίζει πουθενά cg πάνω από 1.83 ; Αυτή τη στιγμή ... μία παίζει σε αυτό το ύψος .... ct .
Ρε κάθεστε και πιστεύετε τις μαλακιες του ψυχοπαθή εδώ μέσα?? Και μου έρχεσαι εσύ στα πολιτικά μετά να μου πεις τι?
Κάθε μία κάθεται και τις μετράει με μεζούρα?η τα υψη τα κρίνει στο περίπου?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.903
Πόντοι
6.056
Ρε κάθεστε και πιστεύετε τις μαλακιες του ψυχοπαθή εδώ μέσα?? Και μου έρχεσαι εσύ στα πολιτικά μετά να μου πεις τι?
Κάθε μία κάθεται και τις μετράει με μεζούρα?η τα υψη τα κρίνει στο περίπου?
Επίδειξη χαζομάρας κάνεις ;
Συγκριτικά με το δικό σου ύψος ... δεν μπορείς να ξέρεις πόσο ειναι μία γκόμενα ;;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.429
Πόντοι
5.506

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.747
Πόντοι
3.556
Εγώ γράφω για σπόνσορινγκ στα μουνολίβαδα.Εμένα αυτό μου αρέσει.Αλλος μπορεί να προτιμάει έσκορτς,άλλος FKK,άλλος στούντιο,άλλος μπορδέλα,άλλος κωλόμπαρα,άλλος κωλόμπαρα,άλλος στριπτιζάδικα,εμένα το σπόνσορινγκ μου αρέσει.Προτιμώ να δώσω 1000 ευρώ για μια νύχτα στο μπλοκ παρά 200 σε μια έσκορτ.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.747
Πόντοι
3.556
Τι λες ρε τυπε,εδώ έχει ξεβρακωθει μόνος του.
Ρε αφήστε εμένα και τον κοντό και πηγαίνετε Ρωσία η Λευκορωσία βγάλτε βίζα κλπ και πηγαίνετε ένα 10ημερο
Ξέρω τώρα είναι δύσκολα όπως τα έκαναν αλλά λύση υπάρχει να πάτε αρκεί να εγκριθεί η βίζα,βασικα αν δεν έχετε βίζα από Ουκρανία στο διαβατήριο πολύ πιθανό να εγκριθεί
Εκεί θα δείτε αν με το χρήμα πέφτουν εύκολα αν σας δίνουν σημασία αν είναι τόσο ονειρικά όπως σας λέει ο κοντος
Και μετά ελάτε εδώ να μας πείτε και όσοι υποστηρίξετε κοντό αναμένουμε και φώτο με τις σοβιετικες που ρίξατε

Βίζα για Λευκορρωσία πώς βγάζεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom