Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 891 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 527 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 334 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 328 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.057

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.854
Πόντοι
6.056
Τι να σου πω εγώ όσες Σουηδέζες έχω δει μια χαρά μου φάνηκαν σαν άνθρωποι,χαμογελαστές και μιλανε,το ακριβώς ανάποδο δηλαδή από τις Ελληνίδες,μήπως μεταμορφώνονται πίσω στη Σουηδία,ξέρω εγω

Τύπε βλέπεις στον ύπνο σου Σουηδέζες να σου χαμογελάνε; :tooth:

Patinakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2025
Like
78
Πόντοι
0
Τύπε βλέπεις στον ύπνο σου Σουηδέζες να σου χαμογελάνε; :tooth:
Όχι Σάμπ μια φορα μονοείχα δει Σουηδέζες και το λέω στο βανταμ που μας λέει ότι οι Σουηδέζες δεν είναι καλες,δε συμφωνω με το βανταμ σε αυτό που λέει για τις σκανδιναβες και να μας πει επιτέλους τι.εννοει οταν λέει ότι οι Σουηδεζες δε μιλάνε και δε καθοντε,εγώ νομίζω ότι οι βορειες είναι εύκολες και χαμογελαστές και επίσης δεν ψάχνουν χορηγό σαν τις Ελληνίδες αλλά το δίνουνε εκεί που γουστάρουν,λοιπόν Ζαν ας μας πεις για πιο λόγο τα λες αυτά για α τις Σουηδέζες έχεις πάει και ξερεις?γιατί τις βασικές στο ίδιο τσουβαλι με τις Ελληνίδες;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
8.066
Όχι Σάμπ μια φορα μονοείχα δει Σουηδέζες και το λέω στο βανταμ που μας λέει ότι οι Σουηδέζες δεν είναι καλες,δε συμφωνω με το βανταμ σε αυτό που λέει για τις σκανδιναβες και να μας πει επιτέλους τι.εννοει οταν λέει ότι οι Σουηδεζες δε μιλάνε και δε καθοντε,εγώ νομίζω ότι οι βορειες είναι εύκολες και χαμογελαστές και επίσης δεν ψάχνουν χορηγό σαν τις Ελληνίδες αλλά το δίνουνε εκεί που γουστάρουν,λοιπόν Ζαν ας μας πεις για πιο λόγο τα λες αυτά για α τις Σουηδέζες έχεις πάει και ξερεις?γιατί τις βασικές στο ίδιο τσουβαλι με τις Ελληνίδες;
Ο μέσος Έλληνας δίπλα σε μια Σουηδέζα είναι η μέρα με τη νύχτα
Εμείς είμαστε συντηρητικοί αυτές απελευθερωμενες,η κουλτούρα βορά νότου στην Ευρώπη δεν ταιριάζει.
Η Σουηδέζα όπως λες είναι πολύ ανεξάρτητη και δεν ξέρει από δεσμεύσεις.
Εσύ όμως ως Έλληνας αν μιλήσεις η αν βγείτε η αν κάνεις σχέση θα θες αποκλειστικοτητα,αυτή δεν θα θέλει, αυτή σου λέει τυπε δεν σημαίνει ότι επειδή φιληθηκαμε η πηδηθηκαμε θα πρέπει να έχουμε σχέση η να το πάμε σε γάμο,επίσης θα σου πει έμεινα έγκυος από σένα η δεν ξέρω από ποιον,αλλά αν έμεινα από σένα δεν θέλω να συμβιώσουμε μαζί,το αναγνωρίζεις και κάθε τόσο θα το βλέπεις και εσύ ενώ αυτή θα παίρνει τα επιδόματα
Επίσης μπορεί να κάνεις σχέση και να σου πει σκ θα πάω να μείνω στο εξοχικό τοτ φίλου μου στο καρλσταντ στη λίμνη βενερν λαι θα σε παίρνει τηλέφωνο βίντεο με το σουτιέν και δίπλα ο κολλητός και να λες το βραδι θα γαμηθηκε η δεν θα γαμηθηκε τελικά με τον κολλητό, η να σου πει ενώ έχετε σχέση ότι της αρέσει ο φιλος σας και θέλει να γαμηθει μαζί του και θα γαμηθεί
Αυτά που λέω δεν είναι από το μυαλό μου αλλά αληθινά γεγονότα από κάνα 4αρι σουηδεζες που μια εκ αυτών τα είχε μπλέξει με τον κολλητό μου που ζει στο Γκέτεμποργκ, αυτός βρήκε γυναίκα από την Ρουμανία και ησύχασε μετά το στραπάτσο με τη Σουηδέζα.
Εγώ παιδιά ακούω Σουηδέζα και αλλάζω δρόμο,όποιος θέλει οι σουηδεζες εκεί είναι ας πάει.
Πιστεύω να σε κάλυψα

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.854
Πόντοι
6.056
Αυτά που λέω δεν είναι από το μυαλό μου αλλά αληθινά γεγονότα από κάνα 4αρι σουηδεζες που μια εκ αυτών τα είχε μπλέξει με τον κολλητό μου που ζει στο Ρότερνταμ, αυτός βρήκε γυναίκα από την Ρουμανία και ησύχασε μετά το στραπάτσο με τη Σουηδέζα.

Όντως,οι Ρουμούνες οτι πρέπει για σπίτι :tooth:

Patinakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2025
Like
78
Πόντοι
0
Εμείς είμαστε συντηρητικοί αυτές απελευθερωμενες,η κουλτούρα βορά νότου στην Ευρώπη δεν ταιριάζει.
Εσύ όμως ως Έλληνας αν μιλήσεις η αν βγείτε η αν κάνεις σχέση θα θες αποκλειστικοτητα,αυτή δεν θα θέλει, αυτή σου λέει τυπε δεν σημαίνει ότι επειδή φιληθηκαμε η πηδηθηκαμε θα πρέπει να έχουμε σχέση η να το πάμε σε γάμο,επίσης θα σου πει έμεινα έγκυος από σένα η δεν ξέρω από ποιον,αλλά αν έμεινα από σένα δεν θέλω να συμβιώσουμε μαζί,το αναγνωρίζεις και κάθε τόσο θα το βλέπεις και εσύ ενώ αυτή θα παίρνει τα επιδόματα
Επίσης μπορεί να κάνεις σχέση και να σου πει σκ θα πάω να μείνω στο εξοχικό τοτ φίλου μου στο καρλσταντ στη λίμνη βενερν λαι θα σε παίρνει τηλέφωνο βίντεο με το σουτιέν και δίπλα ο κολλητός και να λες το βραδι θα γαμηθηκε η δεν θα γαμηθηκε τελικά με τον κολλητό, η να σου πει ενώ έχετε σχέση ότι της αρέσει ο φιλος σας και θέλει να γαμηθει μαζί του και θα γαμηθεί
Αυτά που λέω δεν είναι από το μυαλό μου αλλά αληθινά γεγονότα από κάνα 4αρι σουηδεζες που μια εκ αυτών τα είχε μπλέξει με τον κολλητό μου που ζει στο Γκέτεμποργκ, αυτός βρήκε γυναίκα από την Ρουμανία και ησύχασε μετά το στραπάτσο με τη Σουηδέζα.
Εγώ παιδιά ακούω Σουηδέζα και αλλάζω δρόμο,όποιος θέλει οι σουηδεζες εκεί είναι ας πάει.
Πιστεύω να σε κάλυψα
Πάντως ζαν απο αυτά που λες γαμιουντε εύκολα οι Σουηδέζες εγώ δεν θέλω σχέση να βρίσκω για γαμισι θελω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όντως,οι Ρουμούνες οτι πρέπει για σπίτι :tooth:
Μια χαρά γυναίκες οι Ρουμάνες πολύ ζεστά κορίτσια και φιλικα,αν βρω Ρουμάνα θα τη χτυπησω

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
2.070
Πόντοι
216
Πιστεύω να σε κάλυψα
...είχα φίλο 'ξεφτέρι' που ζούσε κι εργαζόταν στην Σουηδία ένα φεγγάρι. Ενώ εδώ έχαιρε αρκετών επιτυχιών, εκεί ούτε να τον φτύσουν οι Σουηδές. Για τα ελληνικά δεδομένα ήταν ωραίος, είχε και λέγειν κλπ, αλλά δεν πέρναγαν αυτά εκεί.
Κάτι λίγες ευκαιρίες που είχε, χαρακτήρισε 'άθλιες' τις γυναίκες εκεί, κι έμενε με το πουλί στο χέρι. Σχεδόν 5 χρόνια....περίμενε να τον βρέχει όποτε ερχόταν εδώ για διακοπές....
Η κατάληξη? επαναπατρίστηκε, γκαστρωσε και παντρεύτηκε μια πάμφτωχη και αμόρφωτη Καρδιτσιώτισσα που δεν τον αφήνει να βγει ούτε για μια μπύρα.
'Όλα καλά μωρέ' μου λέει...

Μιας και μιλάμε για Σουηδές, ας αναφερθούμε και στο σύνδρομο της Στοκχόλμης δηλαδή.
Λέμε-λέμε για το δράμα και την αθλιότητα των γυναικών της Ελλάδας μεν, αλλά μην αγνοούμε το γεγονός πως αρκετοί μόνο έτσι τη βρίσκουν. Νιώθουν σημαντικοί και λαμβάνουν επιβεβαίωση όταν τους κλαίγονται μαλακισμένες.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
8.066
Πάντως ζαν απο αυτά που λες γαμιουντε εύκολα οι Σουηδέζες εγώ δεν θέλω σχέση να βρίσκω για γαμισι θελω

Μια χαρά γυναίκες οι Ρουμάνες πολύ ζεστά κορίτσια και φιλικα,αν βρω Ρουμάνα θα τη χτυπησω
Αν θες μόνο γαμησι πήγαινε Σουηδία ειδικά στα νάιτ κλαμπακια θα παίζει πολύ μπάλα σε φάση one night stand αλλά κοίτα πρέπει να έχεις κομφόρ εκεί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056
Ο άλλος ο τελυς έλεγε για αρβηλα και βρωμιές εσυ λες τα δικά σου,χαλαρώστε αυτή είναι μια δεξιά καραμελα υποτίμησης του αριστερού χώρου
Εννοείται τύπε.

Η μέσες αναρχοκουμμούνες στα Εξάρχεια, είναι κάπως έτσι
12203321_2559671.jpg

αλλά έχει και ένα 30% με ακόμη καλύτερο ντύσιμο .
2893-6_1600x2000_fill_ffffff_1024x1024.jpg
foto-19-01-2025-16-11-00_600x800_fill_ffffff.webp

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
45.920
Πόντοι
10.411
Άλλη μια απόδειξη, για το πόσο τρυφερές και γλυκιές υπάρξεις είναι οι Γυναίκες αυτής της χώρας. Απολαύστε υπεύθυνα

Ειρήνη Μουρτζούκου: Της στέλνουν ερωτικά γράμματα στις φυλακές​

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως υπάρχουν δεκάδες γυναίκες που της στέλνουν επιστολές, τονίζοντας μάλιστα ότι ανάμεσά τους βρίσκεται και μία συγκρατούμενη που κατηγορείται για σοβαρά εγκλήματα. «Χθες δεν με πήρε, τζίφος. Δεν την αφήνει ο Αλεξανδρής μάλλον. Η Μουρτζούκου έχει δηλώσει ότι προτιμάει γυναίκες, δεν το έχει κρύψει. Δεν πάει να είναι μια στυγνή δολοφόνος, βλέπεις ότι υπάρχουν δεκάδες γυναίκες που της στέλνουν ερωτικές επιστολές», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού.
18d663748d.gif

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
8.066
Εννοείται τύπε.

12203321_2559671.jpg

Εννοείται τύπε.

12203321_2559671.jpg

Θες να μας πεις ότι αυτές είναι δεξιές νδ?
Ρε Λάκη αυτές δεν είναι τίποτα μονο τον καλλωπισμό και το χρήμα κοιτάνε.
Αυτές πιάνουν κότσους κάτι νδ και τους ρουφουν τα λεφτά

Patinakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2025
Like
78
Πόντοι
0
...είχα φίλο 'ξεφτέρι' που ζούσε κι εργαζόταν στην Σουηδία ένα φεγγάρι. Ενώ εδώ έχαιρε αρκετών επιτυχιών, εκεί ούτε να τον φτύσουν οι Σουηδές. Για τα ελληνικά δεδομένα ήταν ωραίος, είχε και λέγειν κλπ, αλλά δεν πέρναγαν αυτά εκεί.
Κάτι λίγες ευκαιρίες που είχε, χαρακτήρισε 'άθλιες' τις γυναίκες εκεί, κι έμενε με το πουλί στο χέρι. Σχεδόν 5 χρόνια....περίμενε να τον βρέχει όποτε ερχόταν εδώ για διακοπές....
Η κατάληξη? επαναπατρίστηκε, γκαστρωσε και παντρεύτηκε μια πάμφτωχη και αμόρφωτη Καρδιτσιώτισσα που δεν τον αφήνει να βγει ούτε για μια μπύρα.

Μιας και μιλάμε για Σουηδές, ας αναφερθούμε και στο σύνδρομο της Στοκχόλμης δηλαδή.
Λέμε-λέμε για το δράμα και την αθλιότητα των γυναικών της Ελλάδας μεν, αλλά μην αγνοούμε το γεγονός πως αρκετοί μόνο έτσι τη βρίσκουν. Νιώθουν σημαντικοί και λαμβάνουν επιβεβαίωση όταν τους κλαίγονται μαλακισμένες.
Πρέπει να μιλάς και τη γλώσσα,ο φίλος ήξερε Σουηδικά?Ηξερε έστω να μιλαει αγγλικά ή μόνο ελληνικά μιλούσε και τίποτα άλλο?Αμα δεν ήξερε Αγγλικά και Σουηδικά πως θα βρει γκόμενα με σήματα Μορς?Και Ελλάδα άμα έρθει ένας Πακιστανός άμα δε ξερει ελληνικά πως θα βρει Ελληνίδες να γαμησει?

Θες να μας πεις ότι αυτές είναι δεξιές νδ?
Ρε Λάκη αυτές δεν είναι τίποτα μονο τον καλλωπισμό και το χρήμα κοιτάνε.
Αυτές πιάνουν κότσους κάτι νδ και τους ρουφουν τα λεφτά
Καταρχήν αυτές εδώ είναι ξενες η μέση Ελληνίδα δε μοιαζει έτσι ούτε είναι τόσο καλοντυμένη όπως αυτές οι Ελληνίδες είναι εντελώς χύμα στο κύμα από ντύσιμο ειναι από τις πιο κακοντυμένες που πρέπει να έχει ο πλανήτης λες και πάνε στη λαικη ντυνονται

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
2.070
Πόντοι
216
Πρέπει να μιλάς και τη γλώσσα,ο φίλος ήξερε Σουηδικά?Ηξερε έστω να μιλαει αγγλικά ή μόνο ελληνικά μιλούσε και τίποτα άλλο?Αμα δεν ήξερε Αγγλικά και Σουηδικά πως θα βρει γκόμενα με σήματα Μορς?Και Ελλάδα άμα έρθει ένας Πακιστανός άμα δε ξερει ελληνικά πως θα βρει Ελληνίδες να γαμησει?
Ε αγγλικά μιλούσε προφανώς, κάτι ψευτοσουηδικά έμαθε 5 χρόνια εκεί-είναι δυνατόν να ζήσει κανείς έξω μιλώντας μόνο ελληνικά....?

Το όλο στόρυ οδηγεί στην υποψία πως δεν του καλοφαίνονταν οι σουηδές επειδή 'δεν κάνουν για σπίτι'-κι έμεινε να τον παίζει.
Τώρα που άνοιξε σπίτι με τη χωριατοπούλα τρώει καλή παντοφλίτσα όμως, πάχυνε, κουβαλάει ψώνια....κάποιοι αυτό θέλουν....

είναι που τον χάλαγαν οι σουηδές.....

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
42
Like
45.266
Πόντοι
11.146
Και οι χειρότερες εδώ που τα λέμε Ζαν ... είναι του ιδεολογικού χώρου που γουστάρεις ....
Αναρχοαριστερές .... άπλυτες ... μπαζα ... βρωμιάρες ... ταγάρια ... αξύριστες .... ηλίθια αμφίεση ....
συχνάζουν σε τεκέδες .... παρτούζες με χασικλήδες και πρεζάκηδες ...

άστα να πάν στο διάολο .
Φιλτατε σε παρακολουθώ να ξέρεις από καταβολής bou(2007)..
Είσαι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας,ταύτιση στο 90% των αντιλήψεων.
Αξέχαστοι δε οι πολεμικοί γύροι εδώ με πορνοπαπο κλπ αντιφρονούντες.
Οι τάπες σου ,με επιχειρήματα,επίσης αξέχαστες!
Τα σέβη μου!
Θεσμός!
....ρε Τελη, ελεος δλδ με τα κλωναρια σου!!! :headbang::headbang::headbang:

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
150
Πόντοι
1
Άρα θα έχει πολλά ελικοδρόμια στα Πατήσια,αφού όλες έχουν γκόμενους με ελικόπτερα :confused:

Το αξίζεις,δικαιωματικά!

....ρε Τελη, ελεος δλδ με τα κλωναρια σου!!! :headbang::headbang::headbang:
Δεν παίζει φίλε..
Πάντα γούσταρα την ρητορική του,παρόλο που κοινωνικά αυτός είναι "ανώτερου " στρώματος,ενώ εγώ ανήκω στο "περιθώριο"...
Έτερον εκατερον...

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
150
Πόντοι
1

Kαρδιτσα;....
Μακριά.........

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.818
Πόντοι
16.235
Άλλη μια απόδειξη, για το πόσο τρυφερές και γλυκιές υπάρξεις είναι οι Γυναίκες αυτής της χώρας. Απολαύστε υπεύθυνα

Ειρήνη Μουρτζούκου: Της στέλνουν ερωτικά γράμματα στις φυλακές​

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως υπάρχουν δεκάδες γυναίκες που της στέλνουν επιστολές, τονίζοντας μάλιστα ότι ανάμεσά τους βρίσκεται και μία συγκρατούμενη που κατηγορείται για σοβαρά εγκλήματα. «Χθες δεν με πήρε, τζίφος. Δεν την αφήνει ο Αλεξανδρής μάλλον. Η Μουρτζούκου έχει δηλώσει ότι προτιμάει γυναίκες, δεν το έχει κρύψει. Δεν πάει να είναι μια στυγνή δολοφόνος, βλέπεις ότι υπάρχουν δεκάδες γυναίκες που της στέλνουν ερωτικές επιστολές», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού.
Kι ο Παπαχρόνης είχε τέτοιο σουξέ...
Άλλωστε η Μουρτζούκου μοιάζει πολύ με αγοράκι οπότε...λογικό το σουξέ της.
Εγώ απορώ πως γίνεται να νιώθει έλξη άντρας προς περίπτωση σαν την Μουρτζούκου .Περι ορεξεως κολοκυθόπιτα αλλά αυτή η πίτα είναι τίγκα στα χαλασμένα υλικά.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
16.993
Πόντοι
3.656
Kι ο Παπαχρόνης είχε τέτοιο σουξέ...
Άλλωστε η Μουρτζούκου μοιάζει πολύ με αγοράκι οπότε...λογικό το σουξέ της.
Εγώ απορώ πως γίνεται να νιώθει έλξη άντρας προς περίπτωση σαν την Μουρτζούκου .Περι ορεξεως κολοκυθόπιτα αλλά αυτή η πίτα είναι τίγκα στα χαλασμένα υλικά.
όχι μόνο ο Παπαχρόνης, ΟΛΟΙ οι Εγκληματίες. Κάτι αποδεικνύει για τη γυναικεία φύση αυτή η τάση

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.854
Πόντοι
6.056
όχι μόνο ο Παπαχρόνης, ΟΛΟΙ οι Εγκληματίες. Κάτι αποδεικνύει για τη γυναικεία φύση αυτή η τάση

Αφου οι α΄λλοι είναι βαρετοί :confused:

Ο άλλος ο Στεφανακης πως τον λεγαν,γαμουσε τη μια και γκάστρωνε την άλλη στις άδειες του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom