Όχι Σάμπ μια φορα μονοείχα δει Σουηδέζες και το λέω στο βανταμ που μας λέει ότι οι Σουηδέζες δεν είναι καλες,δε συμφωνω με το βανταμ σε αυτό που λέει για τις σκανδιναβες και να μας πει επιτέλους τι.εννοει οταν λέει ότι οι Σουηδεζες δε μιλάνε και δε καθοντε,εγώ νομίζω ότι οι βορειες είναι εύκολες και χαμογελαστές και επίσης δεν ψάχνουν χορηγό σαν τις Ελληνίδες αλλά το δίνουνε εκεί που γουστάρουν,λοιπόν Ζαν ας μας πεις για πιο λόγο τα λες αυτά για α τις Σουηδέζες έχεις πάει και ξερεις?γιατί τις βασικές στο ίδιο τσουβαλι με τις Ελληνίδες;
Ο μέσος Έλληνας δίπλα σε μια Σουηδέζα είναι η μέρα με τη νύχτα
Εμείς είμαστε συντηρητικοί αυτές απελευθερωμενες,η κουλτούρα βορά νότου στην Ευρώπη δεν ταιριάζει.
Η Σουηδέζα όπως λες είναι πολύ ανεξάρτητη και δεν ξέρει από δεσμεύσεις.
Εσύ όμως ως Έλληνας αν μιλήσεις η αν βγείτε η αν κάνεις σχέση θα θες αποκλειστικοτητα,αυτή δεν θα θέλει, αυτή σου λέει τυπε δεν σημαίνει ότι επειδή φιληθηκαμε η πηδηθηκαμε θα πρέπει να έχουμε σχέση η να το πάμε σε γάμο,επίσης θα σου πει έμεινα έγκυος από σένα η δεν ξέρω από ποιον,αλλά αν έμεινα από σένα δεν θέλω να συμβιώσουμε μαζί,το αναγνωρίζεις και κάθε τόσο θα το βλέπεις και εσύ ενώ αυτή θα παίρνει τα επιδόματα
Επίσης μπορεί να κάνεις σχέση και να σου πει σκ θα πάω να μείνω στο εξοχικό τοτ φίλου μου στο καρλσταντ στη λίμνη βενερν λαι θα σε παίρνει τηλέφωνο βίντεο με το σουτιέν και δίπλα ο κολλητός και να λες το βραδι θα γαμηθηκε η δεν θα γαμηθηκε τελικά με τον κολλητό, η να σου πει ενώ έχετε σχέση ότι της αρέσει ο φιλος σας και θέλει να γαμηθει μαζί του και θα γαμηθεί
Αυτά που λέω δεν είναι από το μυαλό μου αλλά αληθινά γεγονότα από κάνα 4αρι σουηδεζες που μια εκ αυτών τα είχε μπλέξει με τον κολλητό μου που ζει στο Γκέτεμποργκ, αυτός βρήκε γυναίκα από την Ρουμανία και ησύχασε μετά το στραπάτσο με τη Σουηδέζα.
Εγώ παιδιά ακούω Σουηδέζα και αλλάζω δρόμο,όποιος θέλει οι σουηδεζες εκεί είναι ας πάει.
Πιστεύω να σε κάλυψα