Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 335 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.062

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
329
Πόντοι
21
Εγώ τώρα πήγα με το πατίνι στο φαρμακείο να πάρω χάπια για τη πίεση για τον πατέρα μου,ήταν ένα μουνακι η πωλήτρια ωραίο 18αρα πάντως κάτω από είκοσι και μόνο που δεν έπεσαν τα σάλια,οι άλλες όλο κάτι σπαστικοι γέροι και τέλειες ητανε,το μουνακι χαμογέλασε της άρεσε που μπορούσε να μιλήσει επιτέλους με κανονικό άνθρωπο και οχι με γερό,θα πάω και αύριο μα πάρω και κάτι αλλά χάπια για το νταντυ,βέβαια σίγουρα θα έχει γκόμενο αφού Ελλάδα όλες οι ωραίες είναι πιασμενες
Όλα τα καλά,ταχουν πάρει οι άλλοι ...
Κανόνας....!

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.283
Πόντοι
206
Εγώ βόρεια γενικα βλέπω τρέλλα mismatches ωραία γκομενάκια με τύπους που γενικά δεν βλέπονται σε κάνει να απορεις για ποιο λόγο είναι μαζι του,και τα βλέπω συχνά αυτά, όχι μια δυο φορές..Πολλές φορές οι τύποι κουβαλάνε και έξι εφτά τσάντες από τα μαγαζιά με την Ελληνίδα να περπατάει αυτή μπροστά με ύφος χιλίων καρδιναλίων και τον ασχημουλη μαλακά από πίσω,προφανώς τα έχεις πληρώσει όλα αυτος
ετσι και πας μαλλ στο μαρουσι, απογευματακι παρασκευη-σαββατο θα δεις τετοια ζευγαρια χαμος να γινεται, ο αγαπουλης που δουλευει την ημερα παει με το γκομενακι να της ψωνισει για να συνεχισει αυτη να τον εχει γκομενο.
βεβαια αν πας στο μαλλ το πρωι ή το μεσημερι, ελαχιστα τετοια ζευγαρια θα δεις. λογικο μου φαινεται αφου ο αγαπουλης δουλευει και οταν σχολασει το απογευμα θα πανε μαζι να του τα φαει, βεβαια καποιες που τα ξυνουν ολη μερα παιρνουν την καρτα του γκομενου και πανε και τα ψωνιζουν μονες τους το πρωι, δεν πανε καν μαζι. για αυτο βλεπεις πολλες μονες το πρωι στα μαγαζια, αφου η αλλη δεν δουλευει που τα βρισκει τα λεφτα να ψωνισει?
παντως ειχα πετυχει ενα σκηνικο οπου ητανε μια πολυ ωραια κοπελα ψηλη στο χαλανδρι το καλοκαιρι, περιμενε εκει απεξω στην κεντρικη εκκλησια που ειναι διπλα στα μαγαζια, λεω τι ωραιο γκομενακι ειναι αυτη, αραγε ποιον να περιμενει. καμια φιλη της? και σκαει ενας καραφλας χοντρος κακασχημος μια αηδια σκετη απο εμφανιση, με κοστουμακι αυτος λογικα θα ειχε σχολασει και ειχανε δωσει ραντεβου εκει να τον περιμενει αυτη να πανε για ψωνια στα μαγαζια .
επισης εκει στο h&m στο χαλανδρι στο ταμειο που ειχα παει , ητανε αλλη μια ψηλη γκομεναρα με εναν επισης αθλιο κοντο γκομενο, ο τυπος ειχε παρει για τον ευατο του ενα μπλουζακι φθηνο και η τυπισα ειχε παρει κατι πανακριβα ρουχα, εννοειται τα πληρωσε ολα αυτος ο αγαπουλης,
δυστυχως ωραια γκομενα και νεαρη, κατα τις 99% θα τα εχει με φραγκατο, τα λεφτα κοιταζουν πρωτα αυτες και υπαρχουν πολλοι προθυμοι να πεσουν θυμα εκμεταλλευσης γιατι ειναι νεες και ομορφες, το βλεπουν οτι τους εχουν για να τους μαδανε, αλλα ανεχονται τα παντα απλα για να εχουν μια ωραια γκομενα κοντα τους.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.283
Πόντοι
206
Εγώ τώρα πήγα με το πατίνι στο φαρμακείο να πάρω χάπια για τη πίεση για τον πατέρα μου,ήταν ένα μουνακι η πωλήτρια ωραίο 18αρα πάντως κάτω από είκοσι και μόνο που δεν έπεσαν τα σάλια,οι άλλες όλο κάτι σπαστικοι γέροι και τέλειες ητανε,το μουνακι χαμογέλασε της άρεσε που μπορούσε να μιλήσει επιτέλους με κανονικό άνθρωπο και οχι με γερό,θα πάω και αύριο μα πάρω και κάτι αλλά χάπια για το νταντυ,βέβαια σίγουρα θα έχει γκόμενο αφού Ελλάδα όλες οι ωραίες είναι πιασμενες
ναι και θα σε δει εσενα να πηγαινεις με πατινι στο φαρμακειο, και μονο απο αυτο εφαγες ακυρο,
και εγω ξερω μια ομορφη σε ενα φαρμακειο που πηγαινω, αυτη βεβαια ειναι πιο μεγαλη ειναι 27 χρονων, και ειχε στο κινητο της φωτο με τον γκομενο να ειναι μαζι σε χιονοδρομικο κεντρο σε ενα snowmobile, στο ινστα της εχει φωτο προφιλ απο καλοκαιρι να ειναι πανω σε κοτερο με μαγιο,
τους ειχα δει μαζι κιολας μια φορα εξω, και ο τυπος ενας αθλιος ασχημος κοντος ητανε, εεε μαντεψε τωρα γιατι τον εχει γκομενο αυτη, να την πηγαινει σε σαλε και διακοπαρες.
τωρα αλλη μια γνωστη απο φαρμακειο ψηλη και ομορφη ειχα πεσει πανω στο ινστα της, και αυτη εχει γκομενο εναν καραφλα ασχημο και ειχε φωτο μαζι του απο διακοπες εξωτερικο .
αφου τα γραφω καιρο, οι ελληνιδες οι ωραιες θελουν ταξιτζηδες , χορηγους να τις πηγαινουν βολτες με αμαξακι, διακοπαρες σε νησια, πολυτελη εστιατορια, αυτο κοιτανε πρωτα στον αντρα, να μπορουν να τον εκμεταλλευτουν χρηματικα για να κανουν ζωαρα αυτες για να τα ανεβαζουν στα σοσιαλ να ζηλευουν οι αλλες, σιγα μην τους ενδιαφερει η εμφανιση στον αλλον, εδω ξερω κατι νεαρους απο το γυμναστηριο που ειναι με φοβερα σωματα, και ωραιοι, και επειδη ειναι επαγγελματικα ναυγια, δεν σταυρωνουν γκομενα με την καμια,

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.520
ετσι και πας μαλλ στο μαρουσι, απογευματακι παρασκευη-σαββατο θα δεις τετοια ζευγαρια χαμος να γινεται, ο αγαπουλης που δουλευει την ημερα παει με το γκομενακι να της ψωνισει για να συνεχισει αυτη να τον εχει γκομενο.
βεβαια αν πας στο μαλλ το πρωι ή το μεσημερι, ελαχιστα τετοια ζευγαρια θα δεις. λογικο μου φαινεται αφου ο αγαπουλης δουλευει και οταν σχολασει το απογευμα θα πανε μαζι να του τα φαει, βεβαια καποιες που τα ξυνουν ολη μερα παιρνουν την καρτα του γκομενου και πανε και τα ψωνιζουν μονες τους το πρωι, δεν πανε καν μαζι. για αυτο βλεπεις πολλες μονες το πρωι στα μαγαζια, αφου η αλλη δεν δουλευει που τα βρισκει τα λεφτα να ψωνισει?
παντως ειχα πετυχει ενα σκηνικο οπου ητανε μια πολυ ωραια κοπελα ψηλη στο χαλανδρι το καλοκαιρι, περιμενε εκει απεξω στην κεντρικη εκκλησια που ειναι διπλα στα μαγαζια, λεω τι ωραιο γκομενακι ειναι αυτη, αραγε ποιον να περιμενει. καμια φιλη της? και σκαει ενας καραφλας χοντρος κακασχημος μια αηδια σκετη απο εμφανιση, με κοστουμακι αυτος λογικα θα ειχε σχολασει και ειχανε δωσει ραντεβου εκει να τον περιμενει αυτη να πανε για ψωνια στα μαγαζια .
επισης εκει στο h&m στο χαλανδρι στο ταμειο που ειχα παει , ητανε αλλη μια ψηλη γκομεναρα με εναν επισης αθλιο κοντο γκομενο, ο τυπος ειχε παρει για τον ευατο του ενα μπλουζακι φθηνο και η τυπισα ειχε παρει κατι πανακριβα ρουχα, εννοειται τα πληρωσε ολα αυτος ο αγαπουλης,
δυστυχως ωραια γκομενα και νεαρη, κατα τις 99% θα τα εχει με φραγκατο, τα λεφτα κοιταζουν πρωτα αυτες και υπαρχουν πολλοι προθυμοι να πεσουν θυμα εκμεταλλευσης γιατι ειναι νεες και ομορφες, το βλεπουν οτι τους εχουν για να τους μαδανε, αλλα ανεχονται τα παντα απλα για να εχουν μια ωραια γκομενα κοντα τους.
Τι σας νοιάζει αν έχει γκομενο αν είναι παντρεμένη αρραβωνιάσει κλπ εσείς κάντε τη κίνηση και αυτή θα βρει τρόπο να σας ξεσκαρταρει.
Νομίζετε ότι επειδή έχει γκομενο έχει τελειώσει κλήσει ως γυναίκα?αυτές ευκαιρίες ψάχνουν να πιαστούν η ακόμα και να το πάνε διπλό ταμπλό.
Εγώ πριν 5μηνο χώθηκα σε μια ενώ μου πετάει είναι δεσμευμένη μου μιλούσε στα σοσιαλ,της λέω τι θες έχεις αγόρι τώρα και εκεί βγήκαν στη φόρα όλα τα κουσούρια,λίγο έτσι λίγο αλλιώς σε 4 μέρες ειμασταν για καφέ και ο γκόμενος στη δουλειά,είχε αναστολές είχε τύψεις και εγώ όπως σπαζομαι εύκολα σε 3 μέρες μετά τον καφέ την έστειλα και πήγα ρδελο,αν είχα υπομονή μου καθόταν και ήταν 30 ετών όχι και καμιά μικρή.
Γενικά ας έχουν γκομενο δεν υπολογίζουν,αν τα πάνε καλα με τη σχέση δεν σας ανοίγονται σας στέλνουν αν δεν τα πάνε τότε παίζετε μπάλα αυτές ευκαιρία κλαδι ψάχνουν να πιαστουν

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.520
ναι και θα σε δει εσενα να πηγαινεις με πατινι στο φαρμακειο, και μονο απο αυτο εφαγες ακυρο,
και εγω ξερω μια ομορφη σε ενα φαρμακειο που πηγαινω, αυτη βεβαια ειναι πιο μεγαλη ειναι 27 χρονων, και ειχε στο κινητο της φωτο με τον γκομενο να ειναι μαζι σε χιονοδρομικο κεντρο σε ενα snowmobile, στο ινστα της εχει φωτο προφιλ απο καλοκαιρι να ειναι πανω σε κοτερο με μαγιο,
τους ειχα δει μαζι κιολας μια φορα εξω, και ο τυπος ενας αθλιος ασχημος κοντος ητανε, εεε μαντεψε τωρα γιατι τον εχει γκομενο αυτη, να την πηγαινει σε σαλε και διακοπαρες.
τωρα αλλη μια γνωστη απο φαρμακειο ψηλη και ομορφη ειχα πεσει πανω στο ινστα της, και αυτη εχει γκομενο εναν καραφλα ασχημο και ειχε φωτο μαζι του απο διακοπες εξωτερικο .
αφου τα γραφω καιρο, οι ελληνιδες οι ωραιες θελουν ταξιτζηδες , χορηγους να τις πηγαινουν βολτες με αμαξακι, διακοπαρες σε νησια, πολυτελη εστιατορια, αυτο κοιτανε πρωτα στον αντρα, να μπορουν να τον εκμεταλλευτουν χρηματικα για να κανουν ζωαρα αυτες για να τα ανεβαζουν στα σοσιαλ να ζηλευουν οι αλλες, σιγα μην τους ενδιαφερει η εμφανιση στον αλλον, εδω ξερω κατι νεαρους απο το γυμναστηριο που ειναι με φοβερα σωματα, και ωραιοι, και επειδη ειναι επαγγελματικα ναυγια, δεν σταυρωνουν γκομενα με την καμια,
Δεν τους νοιάζει τόσο η εμφάνιση κοιτάνε γενικά όλες το φουλ πακετ και εννοώ να τα έχεις όλα να είσαι φουλ έξτρα με λίγα λόγια.
Για όλα αυτά φταίει ο καπιταλισμός τα σοσιαλ και τα υψηλά προτυπα που έχουν.
Γενικά σου λέει η άλλη δεν συμβιβάζομαι με έναν που δεν καλύπτει τα στάνταρ μου.
Όλα έχουν να κάνουν με τις προσδοκίες της κάθε μιας
Σου λένε τον θέλω να ανέβω οικονομικά κοινωνικά πολιτιστικά κλπ όχι απλά να είμαι στο ίδιο λεβελ.
Αυτό σκέφτεται η πλειοψηφία εκτός βέβαια και εξαιρέσεων
Το πρόβλημα εντοπίζεται στη πρόσβαση, οι άντρες δεν έχουν πρόσβαση στις γυναίκες,δεν ανακατεύονται τα φύλα και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα,όσοι ανακατεύοντας όλο και βρίσκουν όλο και ψαρώνουν

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.648
Πόντοι
3.936
εγω εχω παρατηρησει οτι το λεγόμενο ghosting ειδικα απο νεες πεφτει σύννεφο. δηλαδη εκει που υπαρχει επικονωνια και γουσταρετε ξαφνικα εξαφανιζονται και μη τις ειδατε
Aμα ο μπέκος δεν είναι καλός τι περιμένετε;;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.077
Πόντοι
16.235
Ειναι και γιατί πηγαίνει μονο προς ανατολικά,που γενικά κατοικεί πιο νορμαλ κοσμος.Γυφτοι,πρεζόνια είναι όλοι προς Δενδροποταμο και τους πετυχαινεις κυριως στα αστικά απο/προς ΚΤΕΛ
Aυτοι το πολύ να σου πουλήσουν κάνα γυαλί της πλάκας...πόσο πιο επιθετικοί ναι επικίνδυνοι να γίνουν εκεί;
Αν δεν θέλεις κάτι φεύγεις σε διάδρομο λεωφορείων για να δείχνεις ότι δεν έχεις χρόνο για αυτούς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και περιμένεις μετά να σε προσέξει η γκόμενα, όταν κυκλοφορείς σα δεκάχρονο.
Μπορεί να ασχολείται με τίποτα φοιτήτριες το παιδί και να είναι κοντά στην ηλικία τους...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.520
Aυτοι το πολύ να σου πουλήσουν κάνα γυαλί της πλάκας...πόσο πιο επιθετικοί ναι επικίνδυνοι να γίνουν εκεί;
Αν δεν θέλεις κάτι φεύγεις σε διάδρομο λεωφορείων για να δείχνεις ότι δεν έχεις χρόνο για αυτούς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπορεί να ασχολείται με τίποτα φοιτήτριες το παιδί και να είναι κοντά στην ηλικία τους...
Το πατινι γκομενες δεν τραβάει η πας στη κατηγορία μηχανής η σε αμάξι
Εγώ με τη cbr600 έριχνα αβέρτα,το αμάξι πάει στις πιο κλασσικές κυριλατες,αλλά με τσικουεντετσεντο δεν ρίχνεις,καλύτερα να πάρεις μια παμπαλαιει μπεμπα e36 με 1500 γιούρια πάρα κάνα μικρούλι 1000αρακι,ακόμα και 3θυρο Ίμπιζα μια χαρά είσαι

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.042
Πόντοι
6.256
Εγώ με τη cbr600 έριχνα αβέρτα,το αμάξι πάει στις πιο κλασσικές κυριλατες,αλλά με τσικουεντετσεντο δεν ρίχνεις,καλύτερα να πάρεις μια παμπαλαιει μπεμπα e36 με 1500 γιούρια πάρα κάνα μικρούλι 1000αρακι,ακόμα και 3θυρο Ίμπιζα μια χαρά είσαι
αν θες να ριξεις γκομενα που πεφτει με αμαξια φιλε ζαν πρεπει να ξυλωθεις χοντρα γιατι αν το εχει ψωνιο θα στην φαει ο πρωτος μαλακας που θα εχει καλυττερο

αλλα κλαιν αυτες λιγες ειναι οι περισσοτερες ειναι οκ με ενα μετριο απλα να μην τις φαει το λεωφορειο και να μην βρεχονται :tooth:

Τελευταία τροποποίηση:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.520
αν θες να ριξεις γκομενα που πεφτει με αμαξια φιλε ζαν πρεπει να ξυλωθεις χοντρα γιατι αν το εχει ψωνιο θα στην φαει ο πρωτος μαλακας που θα εχει καλυττερο

αλλα κλαιν αυτες λιγες ειναι οι περισοτερες ειναι οκ με ενα μετριο απλα να μην τις φαει το λεωφορειο και να μην βρεχονται :tooth:
Βασικά δεν είμαι υπέρ στο να ρήξεις γκομενα με αμάξι η μηχανή
Απλά πολλές τα κοιτάνε και εφόσον τα κοιτάνε γίνεται όπως είπες
Αν δεν πας για σχέση απλά είναι καλά να τις ρίχνεις και ας φύγει,γενικά το πρόβλημα που έχουν πολλοι άντρες είναι η αποκλειστικοτητα,αυτό καμία φορα πνίγει τις γυναίκες η τους εκμεταλλευονται.
Θέλω να πω ότι αν σας δει η άλλη χύμα θα έχετε μεγαλύτερο βαλιου,αν τώρα στο πρώτο πηδημα αρχίσετε όνειρα ακρογιαλιές αρραβώνας γάμους γνωριμία σε γονείς συγγενείς πόσα παιδιά θα κάνετε και σε ποιο γηροκομείο θα πάτε λογικό είναι να ξενερώσει,οι γυναίκες θέλουν τον άντρα μη προβλέψιμο ασταθή,μια δεν μου άρεσε αλλά πήγαμε μαζί και μετά άρχιζα να τη διώχνω με τρόπο έλα όμως που κόλλησε και της είπα χύμα και πάλι δεν καταλάβαινε.
Μην τις θεωρείται ιδιοκτησία σας εκεί είναι το λαθος,εφόσον φάγατε νινί χαλαρώστε αφήστε ο χρόνος θα δείξει και μην τη θεωρείται δικιά σας

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.161
Πόντοι
206
Αν βαλει χρωματιστα λεντακια στο πατινι, παιζει να της κινησει το ενδιαφερον.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.042
Πόντοι
6.256
Βασικά δεν είμαι υπέρ στο να ρήξεις γκομενα με αμάξι η μηχανή
Απλά πολλές τα κοιτάνε και εφόσον τα κοιτάνε γίνεται όπως είπες
Αν δεν πας για σχέση απλά είναι καλά να τις ρίχνεις και ας φύγει,γενικά το πρόβλημα που έχουν πολλοι άντρες είναι η αποκλειστικοτητα,αυτό καμία φορα πνίγει τις γυναίκες η τους εκμεταλλευονται.
Θέλω να πω ότι αν σας δει η άλλη χύμα θα έχετε μεγαλύτερο βαλιου,αν τώρα στο πρώτο πηδημα αρχίσετε όνειρα ακρογιαλιές αρραβώνας γάμους γνωριμία σε γονείς συγγενείς πόσα παιδιά θα κάνετε και σε ποιο γηροκομείο θα πάτε λογικό είναι να ξενερώσει,οι γυναίκες θέλουν τον άντρα μη προβλέψιμο ασταθή,μια δεν μου άρεσε αλλά πήγαμε μαζί και μετά άρχιζα να τη διώχνω με τρόπο έλα όμως που κόλλησε και της είπα χύμα και πάλι δεν καταλάβαινε.
Μην τις θεωρείται ιδιοκτησία σας εκεί είναι το λαθος,εφόσον φάγατε νινί χαλαρώστε αφήστε ο χρόνος θα δείξει και μην τη θεωρείται δικιά σας
συμφωνω :coffee:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.953
Πόντοι
6.056
Τι σας νοιάζει αν έχει γκομενο αν είναι παντρεμένη αρραβωνιάσει κλπ εσείς κάντε τη κίνηση και αυτή θα βρει τρόπο να σας ξεσκαρταρει.
Νομίζετε ότι επειδή έχει γκομενο έχει τελειώσει κλήσει ως γυναίκα?αυτές ευκαιρίες ψάχνουν να πιαστούν η ακόμα και να το πάνε διπλό ταμπλό.

Δε γουστάρουμε γκομενιασμένες και παντρεμένες ρε Ζαν,ελεύθερες θέλουμε

Εγώ αν μάθω ότι η άλλη έχει γκόμενο ή την βλέπω περιτριγυρισμένη απο άντρες συνέχεια,χάνω κάθε ενδιαφέρον.Οι γυναίκες μπορεί να γουστάρουν γκομενιασμένους,εμεις το αντίθετο

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.520

Εγώ αν μάθω ότι η άλλη έχει γκόμενο ή την βλέπω περιτριγυρισμένη απο άντρες συνέχεια,χάνω κάθε ενδιαφέρον.Οι γυναίκες μπορεί να γουστάρουν γκομενιασμένους,εμεις το αντίθετο
αν εισαι σχέσακιας τότε ναι αλλά πως θα ξετριψεις και θα μάθεις με τις γυναίκες?αν αρχίζεις και βάζεις στάνταρ όχι παντρεμένες όχι δεσμευμένες όχι ξένες όχι αδύνατες τότε τα στάνταρ μόνος σου τα θετεις και μην έρχεσαι μετά και λες οι γκομενες έχουν απαιτήσεις?εδώ μόνο σου βάζεις πλαίσια και βγαίνεις τελικά εσύ να έχεις στάνταρ,όποιος θέλει γυναίκα να ψάξει να βρει γυναίκα αντε να έχει ένα δύο στάνταρ αλλά από 3 στάνταρ και πάνω καιγεται

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.077
Πόντοι
16.235
Iσχυει αλλα ίσως μια φοιτήτρια να μην έχει πολλές απαιτήσεις για να την πηγαινοφερνει ο γκόμενος σε θάλασσα ,μπουζούκια και λοιπές πλεμποσυναξεις και εκεί ίσως να είναι αρκετό το πατίνι για προσωπικές καθαρά μετακινήσεις.
Από τα 25 και πάνω εννοείται ότι οι απαιτήσεις ανεβαίνουν.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.077
Πόντοι
16.235

Κι αν σου προκύψει φάση με παντρεμένη θα πεις "όχι" και θα την πεις να πάει να εξομολογηθεί;
Ας αμαρτήσει μαζί σου πρώτα να έχει και πιο πολλά να εξομολογηθεί ,να γουστάρετε και οι δυο σας .
Αυτά ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom