Λοιπόν μύστες θα γράψω την πρόσφατη κ τελευταία μου εμπειρία με ελλεηνίδα. Μετά από χρόνια συνάντησα τυχαία μία κοπέλα που την ήξερα από παλιά. Γνωριστήκαμε πριν 15 χρόνια,είχαμε βρεθεί 7.8 φορές όλ αυτά τα χρόνια τυχαία. Τώρα μου λέει πάρε τηλ να βρεθούμε. Πριν 15 χρόνια στα 28 της, ήταν γυναικάρα. Τώρα πλέον με πολλά προβλήματα υγείας και παραπανίσια κιλά δεν έχει καμία σχέση με το όμμορφο κ δροσερό κορίτσι που χα γνωρίσει. Βρεθήκαμε 5 φορές, την τελευταία ανοιχτήκαμε λίγο παραπάνω. Να μη τα πολυλογώ, είπε πως έχει ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα κ ενώ της αρέσω δε πρόκειται να γαμηθούμε. Μου λέει - δε θα φας το μουνί μου, δε γίνεται. Ξενέρωσα φουλ εγώ. Μετά λίγες μέρες κ ενώ υπήρχε χαλαρό τσατ μου πε να βγούμε. Ετοιμάζομαι κ λίγο πριν πάω να την πάρω, μου λέει.- έλα σπίτι, βαριέμαι να βγούμε. Παίρνω ένα κρασί ανεβαίνω πάνω. Αρχίζουν χαδάκια αγκαλιές κλπ η γκόμενα άρχισε να ανάβει με τα προβλήματά της όμως. Εν τέλει γίνεται η πράξη, τελειώνουμε. Μετά λίγο αγκαλιές, κάνω να φύγω θυμώνει λέει - πού πας από τώρα? Ήρθες γάμησες , ξεπέτα είμαι? Τα χασα. Θύμωσε κ άλλο κ μου λέει σήκω φύγε, δε θέλω. Ότι ναναι λέω. Που πας να μπλέξεις άνθρωπέ μου λέω ....