Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (2 μέλη και 67 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 891 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 335 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.061

psarogiatros

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Like
46
Πόντοι
0
Πιθανόν, εδώ κ χρόνια, θα χει πάρει μπόλικους
Έχει πάρει μπόλικους-αν έχει πάρει-λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης. Ο νοτιοβαλκανικός πολιτισμός μας δεν ενθαρρύνει την σεξουαλική αυτογνωσία και ενεργητική εξερεύνηση της ελληνίδας. Είμαστε πολύ συντηρητικοί. Παρόλαυτά έχουμε, δείχνουν οι έρευνες, τα υψηλότερα ποσοστά γυναικείου οργασμού ανα εβδομάδα σε όλη την Ευρώπη, 7+:cheesy::grin:. Τα στοιχεία που παραθέτεις δείχνουν ότι ψοφά για αποκατάσταση...

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.332
Πόντοι
456
Έχει πάρει μπόλικους-αν έχει πάρει-λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης. Ο νοτιοβαλκανικός πολιτισμός μας δεν ενθαρρύνει την σεξουαλική αυτογνωσία και ενεργητική εξερεύνηση της ελληνίδας. Είμαστε πολύ συντηρητικοί. Παρόλαυτά έχουμε, δείχνουν οι έρευνες, τα υψηλότερα ποσοστά γυναικείου οργασμού ανα εβδομάδα σε όλη την Ευρώπη, 7+:cheesy::grin:. Τα στοιχεία που παραθέτεις δείχνουν ότι ψοφά για αποκατάσταση...
Αυτά στα νιάτα της. Στα 32 είχε ήδη χωρίσει 3 φορές από αρραβώνα κ μάλιστα ο ένας αρραβωνιάρης ήταν Σκανδιναβός. Τώρα είναι συμβιβασμένη πως θα είναι γεροντοκόρη κ δε την ενδιαφέρει. Γράφω ακριβώς τα δικά της λόγια. Τι να σου πω ...

psarogiatros

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Like
46
Πόντοι
0
Αυτά στα νιάτα της. Στα 32 είχε ήδη χωρίσει 3 φορές από αρραβώνα κ μάλιστα ο ένας αρραβωνιάρης ήταν Σκανδιναβός. Τώρα είναι συμβιβασμένη πως θα είναι γεροντοκόρη κ δε την ενδιαφέρει. Γράφω ακριβώς τα δικά της λόγια. Τι να σου πω ...
Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο η επιλογή του Σκανδιναβού γιατί υποδεικνύει άνοιγμα στον κοσμοπολιτισμό και τις φιλελεύθερες/φεμινιστικές, ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ από Ελλάδα αξίες. Δυστυχώς, κατά τη γνώμη μου, ο εγκέφαλος των γυναικών έχει μεγαλύτερους περιορισμούς λόγω βιολογίας και ορμονών που παράγονται στη σεξουαλικη πράξη, ιδιαίτερα στον κολπικό οργασμό, σε πολύ μεγαλύτερη ποικιλία και ποσότητα έναντι των ανδρών. Αν θεωρεί ότι πέρασε στην εμμηνόπαυση πιθανόν μπορεί να μη θεωρεί τον εαυτό της ικανό για νεοελληνική "παντρειά", αλλά ακούγεται θλιβερή η παραίτηση...

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.332
Πόντοι
456
Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο η επιλογή του Σκανδιναβού γιατί υποδεικνύει άνοιγμα στον κοσμοπολιτισμό και τις φιλελεύθερες/φεμινιστικές, ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ από Ελλάδα αξίες. Δυστυχώς, κατά τη γνώμη μου, ο εγκέφαλος των γυναικών έχει μεγαλύτερους περιορισμούς λόγω βιολογίας και ορμονών που παράγονται στη σεξουαλικη πράξη, ιδιαίτερα στον κολπικό οργασμό, σε πολύ μεγαλύτερη ποικιλία και ποσότητα έναντι των ανδρών. Αν θεωρεί ότι πέρασε στην εμμηνόπαυση πιθανόν μπορεί να μη θεωρεί τον εαυτό της ικανό για νεοελληνική "παντρειά", αλλά ακούγεται θλιβερή η παραίτηση...
Ζούσε στη σκανδιναβία ένα φεγγάρι. Κ μου πε πως μετά την αποκατάσταση του χειρουργείου, θα ξαναφύγει έξω

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.274
Πόντοι
3.556
Παιδιά μια συμβουλή σαν γέρος μεγαλύτερος να σας δώσω.

Μην ασχολείστε με γριές. Γυναίκες, ειδικά αν ήταν ωραίες, που έχουν μείνει μόνες στα 33+ είναι προβληματικές

Γριές=33+

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.332
Πόντοι
456

Μην ασχολείστε με γριές. Γυναίκες, ειδικά αν ήταν ωραίες, που έχουν μείνει μόνες στα 33+ είναι προβληματικές

Γριές=33+
Μετά τα 40 ακόμη χειρότερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γριές=33+
Μετά τα 40 ακόμη χειρότερα

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.991
Πόντοι
16.235
Οι οργασμoi πιστεύω ότι είναι solo...

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
271
Πόντοι
21
Λοιπόν μύστες θα γράψω την πρόσφατη κ τελευταία μου εμπειρία με ελλεηνίδα. Μετά από χρόνια συνάντησα τυχαία μία κοπέλα που την ήξερα από παλιά. Γνωριστήκαμε πριν 15 χρόνια,είχαμε βρεθεί 7.8 φορές όλ αυτά τα χρόνια τυχαία. Τώρα μου λέει πάρε τηλ να βρεθούμε. Πριν 15 χρόνια στα 28 της, ήταν γυναικάρα. Τώρα πλέον με πολλά προβλήματα υγείας και παραπανίσια κιλά δεν έχει καμία σχέση με το όμμορφο κ δροσερό κορίτσι που χα γνωρίσει. Βρεθήκαμε 5 φορές, την τελευταία ανοιχτήκαμε λίγο παραπάνω. Να μη τα πολυλογώ, είπε πως έχει ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα κ ενώ της αρέσω δε πρόκειται να γαμηθούμε. Μου λέει - δε θα φας το μουνί μου, δε γίνεται. Ξενέρωσα φουλ εγώ. Μετά λίγες μέρες κ ενώ υπήρχε χαλαρό τσατ μου πε να βγούμε. Ετοιμάζομαι κ λίγο πριν πάω να την πάρω, μου λέει.- έλα σπίτι, βαριέμαι να βγούμε. Παίρνω ένα κρασί ανεβαίνω πάνω. Αρχίζουν χαδάκια αγκαλιές κλπ η γκόμενα άρχισε να ανάβει με τα προβλήματά της όμως. Εν τέλει γίνεται η πράξη, τελειώνουμε. Μετά λίγο αγκαλιές, κάνω να φύγω θυμώνει λέει - πού πας από τώρα? Ήρθες γάμησες , ξεπέτα είμαι? Τα χασα. Θύμωσε κ άλλο κ μου λέει σήκω φύγε, δε θέλω. Ότι ναναι λέω. Που πας να μπλέξεις άνθρωπέ μου λέω ....
Κλασσική 43αρα σου πέταξε τη παραμυθά ότι δεν θα γαμησεις να δει τις αντοχές σου όταν όμως γάμησες και πήγες να φύγεις τα πήρε.
Αυτή λογικά θα έχει γαμηθεί με πολλούς και μετά την παρατάνε γι αυτο σου πέταξε τη παραμυθά ότι σεξ νο,απλά σε έκοψε ότι εσύ παίζει να την θες για το συναίσθημα αλλά μετά τα πηρε που ήθελε να φύγεις

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.991
Πόντοι
16.235
Πιστεύω στα πράιμ της γαμιόταν δυνατά χαχα
Το θέμα ειναι ότι ακόμα και τώρα που είναι χάλια θα την κυνηγάνε πολλοί...
Και αυτη θα ανεβάζει το ηθικό της μοιράζοντας άκυρα...

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.991
Πόντοι
16.235
Μετά τα 40 ΤΙΣ πιάνει πανικός ότι θα καταλήξουν στο ράφι
Μα γιατί;Τόσοι ανώμαλοι κυκλοφορούν ...κάποιος θα λιμπιστει ακόμα και κάποια με τριψήφιο βάρος ..καμμία δεν χάνεται .

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.991
Πόντοι
16.235

Γριές=33+
Θέλω να ρωτήσω την ηλικία σου αλλά νομίζω ότι θα τρομάξω από την απάντηση...

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.991
Πόντοι
16.235
Ναι...ενώ οι άλλες που καταλήγουν κυριολεκτικά με τον πρώτο τους, μέσα στην αυτοεκτίμηση είναι και ΔΕΝ έχουν σκύλομετανιώσει που δεν είχαν κι άλλες επιλογές...:headbang:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.924
Πόντοι
6.056
...το ένα έφερε το άλλο,για να συμπληρώσω την ΣΩΣΤΗ παρατήρηση σου.
εχει χαθει η λογικη χρονια τωρα και πριν τα σοσιαλ (αυτα τις αποτελειωσαν) ακομη και καλα να ηταν το ιδιο κυκλοθυμικη και χειριστικη θα ειναι μην νομιζεις

πρεπει να τις βλεπεις οπως οταν οδηγεις μηχανη στην πολη "αμυντικα"

περιμενεις τα παντα απο τον τυφλο 80χρονο με διπλωμα που θα πεταχτει απο το στενο μεχρι τον μαλακα που θα ανοιξει πορτα εν κινησει να σε κανει σουπερμαν

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.332
Πόντοι
456
Κλασσική 43αρα σου πέταξε τη παραμυθά ότι δεν θα γαμησεις να δει τις αντοχές σου όταν όμως γάμησες και πήγες να φύγεις τα πήρε.
Αυτή λογικά θα έχει γαμηθεί με πολλούς και μετά την παρατάνε γι αυτο σου πέταξε τη παραμυθά ότι σεξ νο,απλά σε έκοψε ότι εσύ παίζει να την θες για το συναίσθημα αλλά μετά τα πηρε που ήθελε να φύγεις
Πιθανόν δυνατή ψωλαρπάχτρα. Στα πράιμ της που τα νε μουνάρα κ ακόμη πιο νέα, πιστεύω θα γαμιόταν με τον έναν πίσω από τον άλλον. Αν με ρωτάς πιστεύω θα χει πάει με πάνω από 50, θα χει γράψει πολλά χλμ το κοντέρ χαχα. Δικαίωμά της βέβαια, συμπεριφορά της είναι που σχολιάζουμε. Δε θα με γαμήσεις, μετά γαμιόμαστε κ ύστερα θυμώνει που φεύγω κλπ ....

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
26
Like
4.135
Πόντοι
4.827
Κακώς τις πιάνει,αφού έχει και πάμπολλους άντρες που είναι στο ίδιο μοτίβο,'μην ψοφήσουμε μόνοι' κλπ
Ραφι=ατεκνια.αυτο ειναι το ψυχολογικο τους.γκομενους βρισκουν.ξερω απειρα μπαζα, χωρισμενες με παιδια και βρισκουν χαλβαδες και ξαναπαντρευονται.

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
271
Πόντοι
21
Πιθανόν δυνατή ψωλαρπάχτρα. Στα πράιμ της που τα νε μουνάρα κ ακόμη πιο νέα, πιστεύω θα γαμιόταν με τον έναν πίσω από τον άλλον. Αν με ρωτάς πιστεύω θα χει πάει με πάνω από 50, θα χει γράψει πολλά χλμ το κοντέρ χαχα. Δικαίωμά της βέβαια, συμπεριφορά της είναι που σχολιάζουμε. Δε θα με γαμήσεις, μετά γαμιόμαστε κ ύστερα θυμώνει που φεύγω κλπ ....
Αν ακούς γυναίκα να σου λέει είχα σχέση πριν πάνω από 2 εξαφανίσου.
Γενικά οι καλές οι γκομενες γυναίκες κλπ για μένα είναι μέγιστο νούμερο το 2 πριν από μένα και εγώ ο 3ος
Αν τώρα η άλλη σου λέει τα είχα με 5 10 εκεί σημαίνει ότι οι 5 10 δεν είχαν το πρόβλημα αλλά αυτή
Η γυναίκα και η κάθε γυναίκα δεν κοιτάει να φτιάξει ροστερ είναι άλλες οι προταιρεοτητες της,τώρα που λες 50 η τύπισσα έχει γαμηθει σωματικά και συναισθηματικά έχει κορεστει έχει λήξει έχει γαμηθεί.
Δεν είναι μόνο τα 40 πλας είναι και ο αριθμός προηγούμενων γαμεων κανονικό ροστερ δημόσιο χυσοδοχειι μακριά και αλλαργα

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.332
Πόντοι
456
Αν ακούς γυναίκα να σου λέει είχα σχέση πριν πάνω από 2 εξαφανίσου.
Γενικά οι καλές οι γκομενες γυναίκες κλπ για μένα είναι μέγιστο νούμερο το 2 πριν από μένα και εγώ ο 3ος
Αν τώρα η άλλη σου λέει τα είχα με 5 10 εκεί σημαίνει ότι οι 5 10 δεν είχαν το πρόβλημα αλλά αυτή
Η γυναίκα και η κάθε γυναίκα δεν κοιτάει να φτιάξει ροστερ είναι άλλες οι προταιρεοτητες της,τώρα που λες 50 η τύπισσα έχει γαμηθει σωματικά και συναισθηματικά έχει κορεστει έχει λήξει έχει γαμηθεί.
Δεν είναι μόνο τα 40 πλας είναι και ο αριθμός προηγούμενων γαμεων κανονικό ροστερ δημόσιο χυσοδοχειι μακριά και αλλαργα
Δεν είναι για σχέση αυτή. Ούτε πήδημα ήθελε, μη κοιτάς που έτυχε. Είναι ένα ναυάγιο κ αυτή

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.991
Πόντοι
16.235
Κακώς τις πιάνει,αφού έχει και πάμπολλους άντρες που είναι στο ίδιο μοτίβο,'μην ψοφήσουμε μόνοι' κλπ
Ναι αλλά αυτές δεν το ξέρουν γιατι στον κύκλο τους είναι όλοι ΠΡΟΤΥΠΑ ..τα ναυάγια( με τα οποία ταιριάζουν) είναι εκτός του κύκλου τους.Αλλα σπάνια θα τολμήσει κάποια να κοιτάξει εκτός .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom