Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 335 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.062

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.872
Πόντοι
3.556
Ελάτε άμα θέλετε Γερμανία να δείτε πόσοι Έλληνες έχουν ωραίες Γερμανίδες γκόμενες.Αντε λίγο παραπάνω από τους Τούρκους αναλογικά.Πιο πολύ με μετανάστριες έχουν επιτυχία οι Έλληνες και με Ελληνίδες.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.665
Πόντοι
2.636
Να σε ρωτήσω κάτι , μήπως εγώ δεν κατάλαβα.

Αν πας με τραβελι, είσαι στρειτ, γκει ή μπάι ;

Δε κρίνω τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του. Αλλά δε θέλω να ακούω μαλακιες ότι είναι vfm να πας με τραβελι. Όπως σου είπα, μεταξύ σοβαρού/αστειου, αν το θέμα σου είναι να τον χώσεις και να ξαλαφρωσεις όσο πιο φτηνά γίνεται πας και με άντρα , που οι γκει το έχουν σαν τα πακοτινια
Να είσαι γερός αδερφέ. Έχεις μείνει στη παιδική σου ηλικία. Τίποτα δεν κατάλαβες. Άλλο λέμε και άλλο σχολιάζεις.

Α και που 'σαι; Μαλακίες γράφεις εσύ. Έλα πέρνα από Συγγρού όπου περνάω με το αμάξι όταν γυρίζω από τη δουλειά από την Αθήνα να δεις πόσοι σαν και του λόγου σου πάνε με τραβεστί - που δεν είναι ούτε γκει ούτε μπάι. Ναι είναι VfM (αν και έχει φόλες κ εκεί) απλά εσύ είσαι παιδούλι ακόμα 15 ετών. Να μην το ξανασυζητήσουμε λοιπόν. Μάθε ασχετάκο, πιτσιρίκο και ανώριμο το εξής: Όποιος γουστάρει άντρες δεν πάει με τραβεστί - βρίσκει τζάμπα άντρες από πεντακόσιες εφαρμογές (και στην Ελλάδα). Και αυτή είναι η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι είσαι σε πλήρη άγνοια και δεν βλέπεις πέρα της μύτης σου. Καλή συνέχεια και να μην μου ξαναγράψεις αν είναι να προσβάλεις γιατί σε αυτό το ύφος θα σου απαντάω και 'γω. Δες το νήμα να δεις ποιος ξεκίνησε πρώτος τις προσβολές και τις εξυπνάδες.

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.922
Πόντοι
6.056
Τελυ ξαναλέω ότι η μέθοδος κμαν κάποια στιγμή θα την ξεράσει η ίδια η φύση.
Με αυτή τη μέθοδο μελλοντικά θα βρεθεί στο περιθώριο
Ρε τύπε .... εξαρχής μιλάμε για άτομα του περιθωρίου.
Πρώτος εγώ. Σε γκομενικό επίπεδο .
Φοιτητής, έκλανα συμφοιτήτριες που μου ζητούσαν έξοδο ... και πήγαινα σε τζάδικα και πουτάνα.
Αυτή η αρχή, σε έχει κάνει ήδη περιθωριακό .

Αδιάφορο το τι θα κάνεις από εκεί και πέρα.

Και ο Κμαν ... εφόσον δεν έκανε σχέση με κοντόχοντρη τριχωτή πατόζα στα 20 ...
να χορεύουν ντάρι ντάρι και τον καπετανάκη και ωχ αμαν και μανι μανι ....
περιθώριο ήταν ήδη.

Και στα αρχίδια μας.
Βράδυ κάπου στο 1998 θυμάμαι .... απέρριψα τρεις ελλεηνίδες .... και πήγα στούντιο , τζάδικο και μετά βίζιτα !
Περιθωριακό μεγαλείο .

Αν θες κοινωνική αποδοχή ... πήγαινε για πότε βούδα πότε κούδα ... και έντεχνο ... και ροκ τα αρχίδια μου .....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.922
Πόντοι
6.056
Να είσαι γερός αδερφέ. Έχεις μείνει στη παιδική σου ηλικία. Τίποτα δεν κατάλαβες. Άλλο λέμε και άλλο σχολιάζεις.

Α και που 'σαι; Μαλακίες γράφεις εσύ. Έλα πέρνα από Συγγρού όπου περνάω με το αμάξι όταν γυρίζω από τη δουλειά από την Αθήνα να δεις πόσοι σαν και του λόγου σου πάνε με τραβεστί - που δεν είναι ούτε γκει ούτε μπάι. Ναι είναι VfM (αν και έχει φόλες κ εκεί) απλά εσύ είσαι παιδούλι ακόμα 15 ετών. Να μην το ξανασυζητήσουμε λοιπόν. Μάθε ασχετάκο, πιτσιρίκο και ανώριμο το εξής: Όποιος γουστάρει άντρες δεν πάει με τραβεστί - βρίσκει τζάμπα άντρες από πεντακόσιες εφαρμογές (και στην Ελλάδα). Και αυτή είναι η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι είσαι σε πλήρη άγνοια και δεν βλέπεις πέρα της μύτης σου. Καλή συνέχεια και να μην μου ξαναγράψεις αν είναι να προσβάλεις γιατί σε αυτό το ύφος θα σου απαντάω και 'γω. Δες το νήμα να δεις ποιος ξεκίνησε πρώτος τις προσβολές και τις εξυπνάδες.

Τύπε .... ξέρεις κανέναν καλαφατη ;
Έχει μία .... βάρκα το παιδί ... και θέλει καλαφάτισμα ....

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
271
Πόντοι
21
Φοιτητής, έκλανα συμφοιτήτριες που μου ζητούσαν έξοδο ... και πήγαινα σε τζάδικα και πουτάνα.

περιθώριο ήταν ήδη.

Και στα αρχίδια μας.
Βράδυ κάπου στο 1998 θυμάμαι .... απέρριψα τρεις ελλεηνίδες .... και πήγα στούντιο , τζάδικο και μετά βίζιτα !
Περιθωριακό μεγαλείο .

Αν θες κοινωνική αποδοχή ... πήγαινε για πότε βούδα πότε κούδα ... και έντεχνο ... και ροκ τα αρχίδια μου .....
Ρε τελυ άσε τα τραγούδια.
Άλλο να είσαι στο Περιθώριο από συνέπεια, και άλλο από αντίδραση,αυτό που λες είναι από αντίδραση και εγώ το ίδιο είμαι.
Αλλά ο κμαν εδώ δεν παραδέχεται ότι είναι στο Περιθώριο,εδώ λέει ότι εφαρμόζει μέθοδο τακτική που κάνεις άλλος δεν μπορεί να κάνει και βγάζει μια ακατόρθωτη δυσκολία στη πιάτσα ενώ σκάει χιλιάρικα για την κάθε μία.
Θέλω να πω πως πρώτον αυτό που κάνει δεν είναι καθαρά σπονσοριλικι είναι κάτι ενδιάμεσο ένα καθαρό ντηλ πόσα θέλει για να του κάτσει,ήδη στο Μινσκ πήρε τα αρχιδια του γιατί του ανέβασαν το κάσε και γενικά όσο του ανεβάζουν το κασε αντιδρά,ενώ ξέχνα ότι όσο θα γερνα η άλλη θα ζητάει και πιο πολλά και λογικό είναι,με λίγα λόγια και το κασε θα του ανεβαίνει ο ανταγωνισμός και η δυσκολία και στο τελος θα περιθώριοποιηθει όχι από αντίδραση αλλά από συνέπεια η αποτελεσμα

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.953
Πόντοι
6.056
Γενικά πάντως άμα είσαι άντρας,δεν παίρνεις κι εύκολα μια επιβεβαίωση ότι μετράς.

Οι γυναίκες πχ ακόμα και οι μέτριες,παίρνουν απο παντού επιβεβαίωση,απο τα σοσιαλ,απο βλέμματα έξω,απο πεσίματα.Κάποια να ξυπνήσει με κακή διάθεση,με το fb/insta που θα ανοίξει το πρωί και με τα βλέμματα έξω,αμέσως η ντοπαμίνη της ανεβαίνει.Ενώ ο άντρας έχει που έχει τα επαγγελματικά του άγχη,άμα δεν βρίσκει και γκόμενα,δεν τον κοιτάνε έξω και στα σοσιαλ έχει 0 likes και αιτήματα φιλίας,η διάθεση και η αυτοπεποίθηση του πέφτουν στα τάρταρα.

Κάποιοι δηλαδή κρατάνε και τη γκόμενα μόνο και μόνο για την αυτοπεποίθηση τους.Σου λέει,τουλάχιστον σε μια αρέσω.Μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά κι αυτό δίνει boost στην αυτοπεποίθηση.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.043
Πόντοι
6.256
Γενικά πάντως άμα είσαι άντρας,δεν παίρνεις κι εύκολα μια επιβεβαίωση ότι μετράς.

Οι γυναίκες πχ ακόμα και οι μέτριες,παίρνουν απο παντού επιβεβαίωση,απο τα σοσιαλ,απο βλέμματα έξω,απο πεσίματα.Κάποια να ξυπνήσει με κακή διάθεση,με το fb/insta που θα ανοίξει το πρωί και με τα βλέμματα έξω,αμέσως η ντοπαμίνη της ανεβαίνει.Ενώ ο άντρας έχει που έχει τα επαγγελματικά του άγχη,άμα δεν βρίσκει και γκόμενα,δεν τον κοιτάνε έξω και στα σοσιαλ έχει 0 likes και αιτήματα φιλίας,η διάθεση και η αυτοπεποίθηση του πέφτουν στα τάρταρα.

Κάποιοι δηλαδή κρατάνε και τη γκόμενα μόνο και μόνο για την αυτοπεποίθηση τους.Σου λέει,τουλάχιστον σε μια αρέσω.Μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά κι αυτό δίνει boost στην αυτοπεποίθηση.
αρχιδια

και μεσα στη σχεση οι γκομενες μολις περασουν τα πρωτα μελια παει η τοξικοτιτα γονατο γινονται ανταγωνιστικες σε φορτωνουν ευθηνες γκρινια καρκινιασμα κλπ

και καταντας να σερνεις αλλο ενα ρημαδι που σου χαλαει τη διαθεση και δεν βλεπεις την ωρα να την σουταρεις και λες θα κανω ζωαρα μονος μου χωρις διαολο πανω στο κεφαλι μου

τα ειπαμε ...παντα βλεπεις ιδανικο εκεινο που δεν εχεις :woldman:

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.953
Πόντοι
6.056
αρχιδια

και μεσα στη σχεση οι γκομενες μολις περασουν τα πρωτα μελια παει η τοξικοτιτα γονατο γινονται ανταγωνιστηκες σε φορτωνουν ευθηνες γκρινια καρκινιασμα κλπ

και καταντας να σερνεις αλλο ενα ρημαδι που σου χαλαει τη διαθεση και δεν βλεπεις την ωρα να την σουταρεις και λες θα κανω ζωαρα μονος μου χωρις διαολο πανω στο κεφαλι μου

τα ειπαμε ...παντα βλεπεις ιδανικο εκεινο που δεν εχεις :woldman:

Ανάλογα

Άμα ο άντρας έχει περάσει φάση...ή φάσεις...στη ζωή του που δεν τον ήθελε και δεν ασχολούνταν μαζί του ΚΑΜΙΑ,ισως να προτιμάει να ασχολείται κάποια μαζί του,έστω και με 'καρκινιασμα'...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.665
Πόντοι
2.636
Τύπε .... ξέρεις κανέναν καλαφατη ;
Έχει μία .... βάρκα το παιδί ... και θέλει καλαφάτισμα ....
Όχι, δεν γνωρίζω κάποιον καλαφάτη. Δεν γνωρίζω γενικά κανέναν από τον χώρο της ξυλοναυπηγικής. Το παιδί αν έχει θέμα με τη βάρκα του μπορεί να το ψάξει μόνο του. Νομίζω όλο και κάποιο παραδοσιακό μάστορα θα βρει για την βάρκα του για να του τη καλαφατίσει.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.953
Πόντοι
6.056

Αν θυμάμαι καλά,έλεγες οτι μετάνιωσες και θα προτιμούσες να κάνεις κάτι μ'αυτές

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.043
Πόντοι
6.256
Ανάλογα

Άμα ο άντρας έχει περάσει φάση...ή φάσεις...στη ζωή του που δεν τον ήθελε και δεν ασχολούνταν μαζί του ΚΑΜΙΑ,ισως να προτιμάει να ασχολείται κάποια μαζί του,έστω και με 'καρκινιασμα'...
σιγουρα

και πολλοι φυλακισμενοι οταν βγαινουν εξω φρικαρουν που εχασαν την "ρουτινα" τους και κλεβουν τσαντες να τους ξαναβαλουν μεσα :2funny:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.953
Πόντοι
6.056
Πάντως άμα μου πει κανένας...οτι δε γουστάρει να παίρνει επιβεβαίωση,δε γουστάρει γκόμενες να τον κοιτάνε έξω,δε γουστάρει να έχει κι αυτός 500 likes σε οτι ανεβάζει στα σοσιαλ...ε δε θα τον πιστέψω

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.728
Πόντοι
456

περιθώριο ήταν ήδη.

Και στα αρχίδια μας.
Περιθωριακό μεγαλείο .

Δεν ειναι το ιδιο, εσυ απλως εκανες κινησεις περιθωριακες, δεν ησουν περιθωριακος, το αντιθετο μαλιστα, προχωρησες με οικογενεια, μεγαλο κοινωνικο κυκλο, κλπ

Ο κμαν ειναι εντελως μποεμ, ειναι ο ορισμος του αντισυμβατικου.

Ανετα θα μπορουσε να γινει ταινια ολη η ζωη του, καθε κεφαλαιο ειναι επικεντρωμενο αποκλειστικα στο μουνι, ενω παραλληλα διατηρει εναν θαυμαστο τροπο να εχει αυξημενο εισοδημα ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, κατι που πετυχαινεται εξαιρετικα δυσκολα, ειδικα στη Δυση που μονο και αντισυμβατικο στα 50 σε κοιτανε με στραβο ματι οι συναδελφοι, εργοδοτες, κλπ

Επιπροσθετα δεν κανει υποχωρησεις σε τιποτα, πχ να αγορασει σπιτι Γερμανια, να γκαστρωσει καμια Σλαβα να αφησει απογονους, κλπ να πρσεγγισει λιγο τον μεσο ορο κοινωνικα. Εχει πληρη προσηλωση στον στοχο

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.872
Πόντοι
3.556
Εγώ ανήκω στα ατομα επιδόσεων.Αμα έχεις επιδόσεις το ξέρεις δε χρειάζεται να σου το πούνε.Απλως κάθεται η μπίλια γενετικά σε έναν από όλο το σόι και μετά όλοι περιμένουν από αυτόν.Αλλο πώς διαχειρίστηκα τα θρυλικά γονίδια.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.371
Πόντοι
3.556

Προφανώς εγώ ξεκίνησα τύπε.

Αλλά πες με ανώμαλο , γουστάρω μουνι.

Τιμή σου και καμάρι σου τι γουστάρεις εσύ, τα δύο πουστρακια που σε σιγοντάρουν πάντως το παίζουν σκληροί άντρες αλλά ψάχνουν για το κουπί της βάρκας να το βάλουν στον πάτο τους

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.371
Πόντοι
3.556
Πάντως αν είναι δύο πουτσες στο κρεβάτι , και γαματε κάποιοι τον κωλο της μιας , δεν είστε γαμιαδες. Κάποιοι θα σας έλεγαν πούστηδες σε άρνηση, αλλά σίγουρα δεν είστε στρειτ.

Μαγκιά σας, δικαίωμα σας κοκ, αλλά είναι τυχαίο που οι δύο προβληματικοί του φόρουμ που πετάνε ψευτομαγκιές είναι και οι δύο τραβελολαγνοι ; Δεν νομίζω, κάποια ανασφάλεια κρύβουν

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
271
Πόντοι
21
Προφανώς εγώ ξεκίνησα τύπε.

Αλλά πες με ανώμαλο , γουστάρω μουνι.

Τιμή σου και καμάρι σου τι γουστάρεις εσύ, τα δύο πουστρακια που σε σιγοντάρουν πάντως το παίζουν σκληροί άντρες αλλά ψάχνουν για το κουπί της βάρκας να το βάλουν στον πάτο τους
Εσύ ρε τυπακο δεν ξέρεις να ξεχωρίσεις τη βούρτσα με την π...α με πιο δικαίωμα έχεις άποψη να λες ποιος είναι γκει και ποιος είναι στρειτ,έχεις γνώσεις ξερεις περι αυτού η απλά λες για να λες

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
271
Πόντοι
21
Πάντως αν είναι δύο πουτσες στο κρεβάτι , και γαματε κάποιοι τον κωλο της μιας , δεν είστε γαμιαδες. Κάποιοι θα σας έλεγαν πούστηδες σε άρνηση, αλλά σίγουρα δεν είστε στρειτ.

Μαγκιά σας, δικαίωμα σας κοκ, αλλά είναι τυχαίο που οι δύο προβληματικοί του φόρουμ που πετάνε ψευτομαγκιές είναι και οι δύο τραβελολαγνοι ; Δεν νομίζω, κάποια ανασφάλεια κρύβουν
Γκει είναι αυτός που δίνει κωλο και τον γαμει άντρας παρτο χαμπάρι.
Αν εγώ πάω με μια ιερόδουλη εγχείρησμενη και δεν φαίνεται η δεν το λέει και την πηδησω θα γίνω γκει?
Μάθε να ξεχωρίζεις τι είναι ποιος

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.043
Πόντοι
6.256
Γκει είναι αυτός που δίνει κωλο και τον γαμει άντρας παρτο χαμπάρι.
Αν εγώ πάω με μια ιερόδουλη εγχείρησμενη και δεν φαίνεται η δεν το λέει και την πηδησω θα γίνω γκει?
Μάθε να ξεχωρίζεις τι είναι ποιος
αυτος που γαμαει τον τυπο-αντρα που τον τρωει δλδ τι ειναι? στρειτ? :confused:

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
271
Πόντοι
21
αυτος που γαμαει τον τυπο-αντρα που τον τρωει δλδ τι ειναι? στρειτ? :confused:
Ναι, παλιά τους έλεγαν κωλομπαραδες