Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.906
Πόντοι
3.556
Εχω αρχισει και πιστευω πως καποιοι τυποι (φαινομενικα αφελεις) που καβατζωσαν μια χοντρουλα, χαμογελαστουλα που τους εχει για πασαδες επι χρονια, ειναι πιο εξυπνοι απο ολα τα αρχιδατα μελη τους μπου που τρεχουν σε ολον τον πλανητη για τον ποδογυρο :tooth:

Οι τυποι με μια παραχωρηση στα θελω τους, γλυτωνουν ολοκληρη Οδυσσεια και πολλες νυχτες αγαμιας

Και γαμάνε μια ζωή μπάζα,μα είναι ζωή αυτή?Αυτό είναι καταπίεση,μιζέρια σκέτη.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.738
Πόντοι
456

Απο το να κοιτας τις βιτρινες ενος ακριβου ζαχαροπλαστειου και να ξερογλυφεσαι (εστω κι αν τρως καμια παστα μια στο τοσο), καλο ειναι και το μαλλι της γριας απο τον πλανωδιο :tooth:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.906
Πόντοι
3.556
Μα δεν τους ενδιαφέρει το γαμήσι,τις θέλουν για να μην ειναι μονοι τους

Τους έβλεπα όταν ήμασταν 30 χρονών να λατρεύουν κάτι πενταράκια εξαράκια,εντελώς μέτριες να τις έχουν για Θεές και να δίνουν γην και ύδωρ,να υποτάσσονται σε όλα τα καπρίτσια τους.Και τώρα πάλι να είναι κολλημένοι παρόλο που οι τύπισσες έχουν γίνει θείτσες,έχουν πάρει καμιά δεκαριά κιλά κτλ.Ενώ εγώ τότε γαμούσα μουνάρες Τσέχες και απορούσα με τις επιλογές τους.Και τώρα το ίδιο.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.738
Πόντοι
456

Κμαν παντα ειχα αδυναμια στις αδυνατες, στο Λυκειο ειχε μια γκομενα γεματουλα μου την επεσε αυτη (σε ντισκο κλασσικα), ειχε μια τρελη αλητεια και γκαυλα πανω της και ενεδωσα.

Πηγαινα σπιτι της (οι γονεις ελειπαν σε διπλανη πολη) και με περιμενε με σορτσακι, φρεσκομαγειρεμενη μακαροναδα και γραμμενο νεο ποιημα καθε φορα για τον ερωτα μας :smitten: :)

Τα χαλασα σχετικα γρηγορα, και στη συνεχεια κυνηγουσα ανεμομυλους (αδυνατες μουναρες) για τα πολλα επομενα χρονια. Σε μια παραλληλη ζωη, αν καθομουνα με κεινη τη γκομενα πιστευω θα ειχα περασει ζωη χαρισαμενη...

Μην υποτιματε καθολου τις γεματουλες. Ουτε τις μαυρουλες...

Τελευταία τροποποίηση:

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
273
Πόντοι
21
Το να σκας 1000 και 2000 για να πηδησεις μια μοντελοειδη όπως κάνει ο πλειμποι καουμπόη δεν σε κάνει έμπειρο δεν δίνεις μαθήματα στους άλλους,δεν μαθαίνεις το πεδίο που είσαι.
Ο καουμπόη κάνει καθαρά χρήματικη συναλλαγή και δίνει αζήτητα πόσα στις εν λόγω σπονσορετες
Θέλω να πω πως μ αυτά που κάνει ο οποιοσδήποτε έχει λεφτά δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να τον ξεβρακωσει μια μέση σλαβα,ο νιο καλά του τα λέει δεν έχει άδικο αλλά εγώ δεν είμαι ούτε όπως ο καουμπόη ούτε όπως ο Δημητράκης

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.738
Πόντοι
456
Το να σκας 1000 και 2000 για να πηδησεις μια μοντελοειδη όπως κάνει ο πλειμποι καουμπόη δεν σε κάνει έμπειρο δεν δίνεις μαθήματα στους άλλους,δεν μαθαίνεις το πεδίο που είσαι.
Ο καουμπόη κάνει καθαρά χρήματικη συναλλαγή και δίνει αζήτητα πόσα στις εν λόγω σπονσορετες
Θέλω να πω πως μ αυτά που κάνει ο οποιοσδήποτε έχει λεφτά δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να τον ξεβρακωσει μια μέση σλαβα,ο νιο καλά του τα λέει δεν έχει άδικο αλλά εγώ δεν είμαι ούτε όπως ο καουμπόη ούτε όπως ο Δημητράκης

Ειναι τι προτιμα ο καθενας. Μπυρα Αμστελ και ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ καθημερινα η ακριβη σαμπανια μια φορα το μηνα; Ο καθενας με τα γουστα του, δεν υπαρχουν σωστα και λαθη σε αυτα

Καθε μερα σαμπανια μονο οι πλουσιοι εχουν ουτως η αλλως, για τον φτωχο δεν υπαρχει σαν επιλογη

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
273
Πόντοι
21
Ο Δημητράκης και ο κμαν είναι συγγοινονουντα δοχεία,απλά οι δύο διαφορετικές σχολές με κοινό παρονομαστή.
Δεν θα μπω να σχολιάσω τι λένε και οι δύο αλλά και το τι κάνουν
Εξάλλου τον μέσο αναγνώστη έχει το μυαλό να κρίνει
Όσο για τα σλαβικα πεδία δεν είναι έτσι όπως τα περιγράφει ο κοντός
Μην περιμένετε ότι θα τα βρείτε όλα εύκολα εκεί η ότι οι γκομενες θα σας κάθονται με το καλημέρα
Εκεί θα σας κάτσουν εύκολα η με το χρήμα που θα σκάσετε η αν σκάσει λαβ στόρι με κάποια από εκεί.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.971
Πόντοι
6.056
Τους έβλεπα όταν ήμασταν 30 χρονών να λατρεύουν κάτι πενταράκια εξαράκια,εντελώς μέτριες να τις έχουν για Θεές και να δίνουν γην και ύδωρ,να υποτάσσονται σε όλα τα καπρίτσια τους.Και τώρα πάλι να είναι κολλημένοι παρόλο που οι τύπισσες έχουν γίνει θείτσες,έχουν πάρει καμιά δεκαριά κιλά κτλ.Ενώ εγώ τότε γαμούσα μουνάρες Τσέχες και απορούσα με τις επιλογές τους.Και τώρα το ίδιο.

Και τώρα,και πάντα.Οταν ο άλλος βλέπει τη γκόμενα σαν αυτή που τον έσωσε απο τη μπακουριά,όταν λέει άμα με χωρίσει που θα ξαναβρω άλλη,λογικο να τις έχουν σαν θεες

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.952
Πόντοι
6.056
Διαφωνώ και πάλι όπως σου είπα βλέπω πολλούς που έχουν ρηξει τα στάνταρ τους και παρακαλανε γκόμενες 3 και 4 επίπεδα πιο κάτω από αυτούς.
Απλά έχει γίνει η λεγόμενη ανοσορροπια στη πιάτσα
Γενικά .... οι άνδρες ... γαμάνε γυναίκες πιο κάτω ....
Και οι γυναίκες .... βρίσκουν άνδρες πιο πάνω ........

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στα αδέλφια.
Αν κάθε παιδί της ίδιας οικογένειας ... έχει περιουσία 50 .... ο αδελφός θα έχει γυναίκες κάτω από 25 ....
και η αδελφή άνδρες πάνω από 100-150-200 ....

Η υπεραξία του μουνιού.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.952
Πόντοι
6.056
Η πάμφτωχη-μπάζο,ναι

Η πάμφτωχη εμφανίσιμη,οχι
Υπάρχουν και αποχρώσεις του γκρι ... εκτός το κατάμαυρο και κάτασπρο ....

Αν ένας φτωχός , άσχημος και 40+ και περιμένεις να γαμήσεις τεφαρίκια ....... απλά ζεις στον κόσμο των ονείρων .
Αν φτιάξει κάτι ... πχ μπράτσα ... και πέφτει σε πουράτζες και φτωχές ... μπορεί να φάει καλά κομμάτια.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.952
Πόντοι
6.056
Ο λεφτάς στο ελλαδιστάν ... που έχει βίλλα ... και πόρσε ... και χαλάει καθημερινά τα 5πλάσια από τον Κμαν ....
και κυκλοφορεί μόνο κοντόχοντρες, τριχωτές , πατόζες ;

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.906
Πόντοι
3.556
Και τώρα,και πάντα.Οταν ο άλλος βλέπει τη γκόμενα σαν αυτή που τον έσωσε απο τη μπακουριά,όταν λέει άμα με χωρίσει που θα ξαναβρω άλλη,λογικο να τις έχουν σαν θεες

Αυτή ειναι η διαφορά.Αμα έχεις πάει Βουδαπέστη στα 90s και έχεις δει ντισκο Bank και Πράγα και έχεις δει ντισκο Letna σιγά μην ξανά ασχοληθείς με Ελληνιδες,οι συμβατικοι περιορισμοί χάνουν κάθε αξία.

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
273
Πόντοι
21
Ο λεφτάς στο ελλαδιστάν ... που έχει βίλλα ... και πόρσε ... και χαλάει καθημερινά τα 5πλάσια από τον Κμαν ....
και κυκλοφορεί μόνο κοντόχοντρες, τριχωτές , πατόζες ;
Μη το πας έτσι τελυ
Μπορείς επανω στο σλαβικό πεδίο να το πας χωρίς να σκας ένα μηνιάτικο σε μια μέρα
Ο κοντός με το λευκό σωβρακο αποθημενα έχει και μόστρα κάνει ότι έχει γκομενες και λεφτά,νομίζει ότι τώρα αξιακα έχει ανέβει λεβελ η είναι κάνα Α male
Τέλος πάντων ας κάνει ο καθένας ότι θέλει,απλά λέω ότι το να σκας χιλιάρικα λαι αμυθητα πόσα ειδικά πάνω δεν αξίζει γιατί μπορείς με λιγότερα λεφτά η καθόλου να έχεις τα ίδια αποτελεσματα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.952
Πόντοι
6.056
Τέλος πάντων ας κάνει ο καθένας ότι θέλει,απλά λέω ότι το να σκας χιλιάρικα λαι αμυθητα πόσα ειδικά πάνω δεν αξίζει γιατί μπορείς με λιγότερα λεφτά η καθόλου να έχεις τα ίδια αποτελεσματα
Δεν έχω δει/ακούσει , ποτέ πουθενά , 50ρη , χωρίς σπουδαία εμφάνιση , να γαμάει μουνάρες , τσάμπα.
Ο κμαν δεν γαμάει απλές μουνάρες, οι φωτό που βάζει , είναι θεές.

Έχω διαβάσει ιστορίες να πληρώνουν χοντρά λεφτά σε χοντρές, γριές , μπάζα.
Έχω δει άπειρους λεφτάδες να τρώνε πολλαπλάσια λεφτά από τον κμαν , για ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΠΑΖΑ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΑΜΑΝΕ.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.971
Πόντοι
6.056
Αυτή ειναι η διαφορά.Αμα έχεις πάει Βουδαπέστη στα 90s και έχεις δει ντισκο Bank και Πράγα και έχεις δει ντισκο Letna σιγά μην ξανά ασχοληθείς με Ελληνιδες,οι συμβατικοι περιορισμοί χάνουν κάθε αξία.

Το κακο είναι οτι εδώ,μονο ελλεεινίδες έχουμε.Γι'αυτο τις παρακαλάνε όλοι

Όσοι ζουν εξωτερικό κι έχουν επιλογές εθνικοτήτων,τοτε ναι

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.952
Πόντοι
6.056

Μη σκας .... έτσι κι αλλιώς οι ελληνίδες ... μουνάρες .... ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΑΝΕ ....

Και ανεβάζουν βίντεα στα σόσιαλ ... με υπόκρουση ... άϊ λαλελα άϊ λαλα ....

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.906
Πόντοι
3.556

Μπορείς να είσαι Ελλάδα και να καλείς ξένες για διακοπές.Ξέρεις πόσες Τσεχες,Πολωνεζες,Ουκρανεζες,Λευκορρωσίδες έχω κατεβάσει Ελλάδα?Κάποια στιγμή έφευγε η μία από τις αναχωρήσεις του Βενιζέλος και κατέβαινα στις αφίξεις να παραλάβω την επόμενη που έφτανε με το αεροπλάνο που θα παραλαμβανε την προηγούμενη.Αλλες εποχές βέβαια τότε οι γκόμενες ενθουσιάζονταν με μπάνιο στο Μπατη και Άλιμο και μόνο που έβλεπαν θάλασσα τους φαινόταν εκπληκτικό,δε ζητούσαν Μυκονους και Σαντορίνες όπως τώρα με τα ιστόγραμμ.Ελλαδα ειχα το πλεονέκτημα ότι δε χρειαζόμουν καν άδειες για να τις φερνω.Τις αραζα στο διαμέρισμα και τις κυκλοφορούσα τα απογεύματα και τα ΣΚ.Εβρισκες άνετα απειρες μέσω ίντερνετ και μπορούσες να κάνεις και καταδρομικες Τσεχία,Πολωνία,Ουκρανία κτλ να τσιμπήσεις επι τόπου και να καλέσεις Ελλάδα στη συνέχεια.Συνεπως δεν ειναι άσχημο να μένεις Ελλάδα,αρκεί να μπορείς να αξιοποιεις τα πλεονεκτήματα που σου δίνει.
Ελλάδα είχα προ δεκαπενταετιας ένα ροστερ με δέκα Τσεχες όλες άνω του 183 και 3 Πολωνεζες που κατέβαζα για διακοπές από δέκα μέρες το χρόνο την καθεμία συν 4 μόνιμες Πολωνεζες Αθήνα.Και ταξίδευα τρεις φορές το χρόνο τουλάχιστον Πολωνία,Ουκρανία.Το ροστερ το ανανεωνα συνεχώς είχε πάμπολλες που ενδιαφερονταν για πληρωμένες διακοπές.Συνηθως ήταν γκόμενες από μικρές πόλεις και χωριά με πολύ χαμηλά εισοδήματα αλλα είχα και δυο από Πράγα.Οσοι με βλέπανε λέγανε ότι κυκλοφορούσα γκομενες υπερβολικά ωραίες πολύ πάνω από τα κυβικά μου και το θεωρούσαν ανεξήγητο.Βεβαια αλλες εποχές τότε γνωριζες την άλλη στη ντισκο ή στο τραμ ή στη στάση λεωφορείου Τσεχία ή Πολωνία και μετά δεχόταν να την κατεβάσεις Ελλάδα χωρίς να σε ξέρει.Την άλλη την Τσεχα την πηγα Παραλία Κατερινης με το λεωφορειο και μόλις μπήκαμε στο ενοικιαζομενο των 20 ευρω και είδε τη θάλασσα έβγαλε το παντελονι της και άρχισε να μου κάνει πιπα στο μπαλκόνι από τον ενθουσιασμό της.

Τελευταία τροποποίηση:

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
273
Πόντοι
21
Δεν έχω δει/ακούσει , ποτέ πουθενά , 50ρη , χωρίς σπουδαία εμφάνιση , να γαμάει μουνάρες , τσάμπα.
Ο κμαν δεν γαμάει απλές μουνάρες, οι φωτό που βάζει , είναι θεές.

Έχω διαβάσει ιστορίες να πληρώνουν χοντρά λεφτά σε χοντρές, γριές , μπάζα.
Έχω δει άπειρους λεφτάδες να τρώνε πολλαπλάσια λεφτά από τον κμαν , για ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΠΑΖΑ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΑΜΑΝΕ.
Τελυ ξαναλέω ότι η μέθοδος κμαν κάποια στιγμή θα την ξεράσει η ίδια η φύση.
Με αυτή τη μέθοδο μελλοντικά θα βρεθεί στο περιθώριο
Εδώ λέμε ότι στα σλαβικα μέρη μπορείς να βρεις κοπέλα και κοπέλες χωρίς να σκάσεις ένα περίδρομο
Αν τώρα είσαι 50ρης με λεφτά παντού μπορείς να μαζέψεις σφίγκες που θα σε θέλουν μόνο για τα λεφτά σου.
Θέλω να πω ότι το πεδίο αξίζει το σλαβικό να βρεις κοπέλες χωρίς κύριο στοιχείο το χρήμα,απλά η παραπληροφορηση κάνει κακό ότι εκεί έτσι ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom