Δεν τρέχει τίποτα και δεν έχει να κάνει με "Ελλεηνίδες". Έχει να κάνει με την κατά πλειοψηφία γυναικεία "φύση".
Μία γυναίκα θα πει έναν άντρα "σέξυ" για αυτό που θέλει να της προσφέρει ο άντρας σε μία πιθανή σχέση.
Θέλει χρήματα και τα έχεις; Είσαι σέξυ.
Έχεις κοινωνικό στάτους και θεωρείσαι πετυχημένος και θέλει την προσοχή του κόσμου; Είσαι σέξυ.
Έχεις τέλεια εξωτερική εμφάνιση και θέλει στο κρεβάτι να γαμιέται με κάποιον που έχει το σώμα του "Ηρακλή"; Είσαι σέξυ.
Φαίνεσαι καλός οικογενειάρχης και προστάτης και θέλει να κάνει οικογένεια; Είσαι σέξυ.
Story time: Ψάχνομαι το τελευταίο καιρό για σχέση γιατί είμαι σε μία x ηλικία που θα ήθελα να έχω μία και είμαι σε μία κατάσταση που μπορώ να υποστηρίξω κάτι τέτοιο. Μπήκα και σε εφαρμογές dating αλλά έχω κάνει και τις κινήσεις μου IRL. Βρήκα λοιπόν κατά τύχη μία κοπέλα που την γνώριζα από την σχολή μέσα σε κάποια εφαρμογή. Είμαστε followers στα Social Media και είπα να εκμεταλλευτώ και αυτό το μέσο, να πω οτί την είδα στην εφαρμογή και ότι θα με ενδιέφερε να τα πούμε σε πιο προσωπικό επίπεδο καθώς τα πράγματα έχουν αλλάξει και για τους 2 μας. Αφού έστειλα ένα ωραίο μήνυμα περίμενα απάντηση και ήταν αρνητική. Μετά από λίγο καιρό, πηγαίνω ένα SOLO ταξίδι σε ένα μέρος που πάντα ήθελα να επισκεφτώ. Στα Social Media τα προφίλ μου είναι ιδιωτικά και ανεβάζω λίγα πράγματα από τα χόμπυ μου και stories από events με αυτά αλλά και από ταξίδια που πηγαίνω, να τα αρχειοθετώ για εμένα κυρίως. Ανέβασα λοιπόν μερικές φωτογραφίες και stories, έκανε react και μαντέψτε την συνέχεια...Έστειλε αυτή. Πώς πήγα το ταξίδι και για ποιο λόγο, πως πέρασα και ξεκίνησε εκείνη το chit-chat. Απαντούσα τυπικά και στο τέλος με ρώτησε εάν ισχύει ακόμα η πρόσκλησή μου. Την ρώτησα με "πλάγιο τρόπο" γιατί το "ξαφνικό ενδιαφέρον" ενώ μου είχε χώσει άκυρο. Τα μασούσε. Της τα έχωσα με το "γάντι", την ευχαρίστησα και της είπα ότι δεν έχω πλέον κάποιο ενδιαφέρον από δικιάς μου πλευράς για να συναντηθώ μαζί της. Unfollow, Block και φιλάκια.
Πιθανότατα ήθελε μακροχρόνια συναλλαγματική συναλλαγή και κινητό ΑΤΜ. Μπαίνεις σε σχέση, σου πουλάει έρωτα, κάνετε και ένα παιδί, παντρέυεσαι, σε χωρίζει και τρως τα μούτρα σου. Υπόθεση βέβαια όλο αυτό αλλά οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα αναρωτιόταν - γιατί κάποιος γυρνάει εκεί που πριν λίγο έφτυσε;.
Έαν έψαχνα την "συναλλαγματική σχέση", ξέρω τον δρόμο, όλοι τουλάχιστον που είναι μέσα εδώ, θαρρώ ότι τον ξέρουν.
Και όχι δεν είμαι σε καμία τεράστια θέση "οικονομικής ισχύος". Σίγουρα εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που είναι ΜΑΚΡΑΝ σε καλύτερη θέση. Ειμαι σε μία θέση που στο σημερινό Ελλαδιστάν θεωρείται "καλή" και έχω την δυνατότητα να κάνω έξτρα πράγματα.
Αλλά είναι κάποιες τέτοιες περιπτώσεις που με κάνουν πραγματικά να αμφιβάλλω εάν πρέπει να μπω στην διαδικασία για κάποια σχέση ή όχι. Γιατί η πλειοψηφία των γυναικών θα κάνει τα ΠΑΝΤΑ για να πάρει αυτό που θέλει και η πλειοψηφία των αντρών θα κάνει τα ΠΑΝΤΑ για να κάνει αυτό που γουστάρει. Τουλάχιστον αυτό έχω δει από την δικιά μου εμπειρία μέχρι στιγμής στην ζωή (λέξη κλειδί η 'πλειοψηφία').