Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 891 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 527 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 334 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 328 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.057

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.277
Πόντοι
206
Ελληνίδες ξεκλειδώνουν τους άντρες.

Θέλω πούτσο λέει η άλλη.

Τα ειδα και εγω στο γιουτουβε εχθες......καριολεεεεεες..........ως συνηθως.........
Το τελευταιο - το εχω ζησει 8-9 φορες -
οταν πινουν ειτε ειναι πολυ καβλωμενες σκουζουν............θελω πουτσα...... θελω γαμιση......
μιλαμε οτι κανουν σαν παλαβες.......

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056
οταν πινουν ειτε ειναι πολυ καβλωμενες σκουζουν............θελω πουτσα...... θελω γαμιση......

Ελλεεινίδες τα κάνουν αυτά; :dunno:

Σε ποιον πλανήτη;...Τον Άρη;Την Αφροδίτη;

T@los

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2022
Like
2.017
Πόντοι
441
Τα ειδα και εγω στο γιουτουβε εχθες......καριολεεεεεες..........ως συνηθως.........
Το τελευταιο - το εχω ζησει 8-9 φορες -
Που συμβαίνουν αυτά ρε παιδιά??

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.277
Πόντοι
206
Που συμβαίνουν αυτά ρε παιδιά??
Επειδη σας φαίνεται περιεργο, να διευκρινίσω Δεν αναφερομαι σε Εντελως Αγνωστες στον δρομο.
Τα εχω συναντηση
σε πρωτη εξοδο με γκομενα η σε γκομενα που γνωρισα απο παρεα το πρωτο βραδυ.
επιναν λιγο-παραπανω και εβγαζαν τον πραγματικο τους εαυτο.

Ναι, αυτη ακριβως η φρασεολογια-Θελω Πουτσο / Θελω Γαμιση
-τις περισσοτερες φορες-
και σε ποιο ηπια μορφη Εχω καιρο να Γαμηθω και δεν ειμαι καλα η (και καλα)μια φιλη μου ελεγε πως της αρεσε να την γαμανε απο τον κολο η θελω να με γαμισης, αλλα να μην το μαθουν τα παιδια
ειτε θελω μια πιπα τωρα.

akrodemonas

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
111
Πόντοι
0
O ιπποτισμός είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα από τη δουλοπρέπεια και τη θηλυπρεπή συμπεριφορά, κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Το ίδιο και ο φεμινισμός. Δηλ. πώς θα δείξω τον καλό μου εαυτό σε μια γυναίκα και θα της ζητήσω να κάνει κι εκείνη το ίδιο, αν τη θεωρώ υποδεέστερη;
Μόνο που γράφεις "για να είμαστε αρεστοί", έχεις αυτόματα ευνουχιστεί ως άντρας στα μάτια μιας γυναίκας. Επειδή πολύ απλά προσπαθείς. Δεν θα στο πει φυσικά μια γυναίκα αυτό, αλλά σιχαίνονται ΚΑΙ τους εύκολους, καταφατικούς, άπορους (πνευματικά) άντρες που ζητάνε γυναικεία προσοχή.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056
Επειδη σας φαίνεται περιεργο, να διευκρινίσω Δεν αναφερομαι σε Εντελως Αγνωστες στον δρομο.
Τα εχω συναντηση
σε πρωτη εξοδο με γκομενα η σε γκομενα που γνωρισα απο παρεα το πρωτο βραδυ.
επιναν λιγο-παραπανω και εβγαζαν τον πραγματικο τους εαυτο.

Ναι, αυτη ακριβως η φρασεολογια-Θελω Πουτσο / Θελω Γαμιση
-τις περισσοτερες φορες-
και σε ποιο ηπια μορφη Εχω καιρο να Γαμηθω και δεν ειμαι καλα η (και καλα)μια φιλη μου ελεγε πως της αρεσε να την γαμανε απο τον κολο η θελω να με γαμισης, αλλα να μην το μαθουν τα παιδια
ειτε θελω μια πιπα τωρα.

Αυτά τα λένε μονο στο κρεβάτι με τον γκόμενο τους

Έξω...δεν τα λένε ούτε οι αγγλίδες βγαίνοντας σουρωμένες απ'τα κλαμπ

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.277
Πόντοι
206
Αυτά τα λένε μονο στο κρεβάτι με τον γκόμενο τους

Έξω...δεν τα λένε ούτε οι αγγλίδες βγαίνοντας σουρωμένες απ'τα κλαμπ
Καλοπροαιρετα στο λεω, Μαθε να Ακους τους πιο Παλαιους,
δεν σου λεω να τα καταπινης ολα αμασητα,
αλλα να αξιολογης ποιος το λεει και τι λεει
-Οτι Γραφω ειναι οπως τα αναφερω, ναι ρε Φιλε ετσι εγιναν τα πραγματα.-
Για Γκομενες συζηταμε-Γκομενες Μαχημες -οχι κοριτσακια Ακαβλα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
583
Πόντοι
96
Δηλαδή τύποι μου έχουμε πρόοδο κ μέχρι τις 10.000 σελίδες θα γαμαμε εύκολα Ελληνίδες όπως ο βασκορες τουρίστριες;

gtr34power

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2025
Like
13
Πόντοι
0
Δεν τρέχει τίποτα και δεν έχει να κάνει με "Ελλεηνίδες". Έχει να κάνει με την κατά πλειοψηφία γυναικεία "φύση".

Μία γυναίκα θα πει έναν άντρα "σέξυ" για αυτό που θέλει να της προσφέρει ο άντρας σε μία πιθανή σχέση.
Θέλει χρήματα και τα έχεις; Είσαι σέξυ.
Έχεις κοινωνικό στάτους και θεωρείσαι πετυχημένος και θέλει την προσοχή του κόσμου; Είσαι σέξυ.
Έχεις τέλεια εξωτερική εμφάνιση και θέλει στο κρεβάτι να γαμιέται με κάποιον που έχει το σώμα του "Ηρακλή"; Είσαι σέξυ.
Φαίνεσαι καλός οικογενειάρχης και προστάτης και θέλει να κάνει οικογένεια; Είσαι σέξυ.

Story time: Ψάχνομαι το τελευταίο καιρό για σχέση γιατί είμαι σε μία x ηλικία που θα ήθελα να έχω μία και είμαι σε μία κατάσταση που μπορώ να υποστηρίξω κάτι τέτοιο. Μπήκα και σε εφαρμογές dating αλλά έχω κάνει και τις κινήσεις μου IRL. Βρήκα λοιπόν κατά τύχη μία κοπέλα που την γνώριζα από την σχολή μέσα σε κάποια εφαρμογή. Είμαστε followers στα Social Media και είπα να εκμεταλλευτώ και αυτό το μέσο, να πω οτί την είδα στην εφαρμογή και ότι θα με ενδιέφερε να τα πούμε σε πιο προσωπικό επίπεδο καθώς τα πράγματα έχουν αλλάξει και για τους 2 μας. Αφού έστειλα ένα ωραίο μήνυμα περίμενα απάντηση και ήταν αρνητική. Μετά από λίγο καιρό, πηγαίνω ένα SOLO ταξίδι σε ένα μέρος που πάντα ήθελα να επισκεφτώ. Στα Social Media τα προφίλ μου είναι ιδιωτικά και ανεβάζω λίγα πράγματα από τα χόμπυ μου και stories από events με αυτά αλλά και από ταξίδια που πηγαίνω, να τα αρχειοθετώ για εμένα κυρίως. Ανέβασα λοιπόν μερικές φωτογραφίες και stories, έκανε react και μαντέψτε την συνέχεια...Έστειλε αυτή. Πώς πήγα το ταξίδι και για ποιο λόγο, πως πέρασα και ξεκίνησε εκείνη το chit-chat. Απαντούσα τυπικά και στο τέλος με ρώτησε εάν ισχύει ακόμα η πρόσκλησή μου. Την ρώτησα με "πλάγιο τρόπο" γιατί το "ξαφνικό ενδιαφέρον" ενώ μου είχε χώσει άκυρο. Τα μασούσε. Της τα έχωσα με το "γάντι", την ευχαρίστησα και της είπα ότι δεν έχω πλέον κάποιο ενδιαφέρον από δικιάς μου πλευράς για να συναντηθώ μαζί της. Unfollow, Block και φιλάκια.

Πιθανότατα ήθελε μακροχρόνια συναλλαγματική συναλλαγή και κινητό ΑΤΜ. Μπαίνεις σε σχέση, σου πουλάει έρωτα, κάνετε και ένα παιδί, παντρέυεσαι, σε χωρίζει και τρως τα μούτρα σου. Υπόθεση βέβαια όλο αυτό αλλά οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα αναρωτιόταν - γιατί κάποιος γυρνάει εκεί που πριν λίγο έφτυσε;.
Έαν έψαχνα την "συναλλαγματική σχέση", ξέρω τον δρόμο, όλοι τουλάχιστον που είναι μέσα εδώ, θαρρώ ότι τον ξέρουν.

Και όχι δεν είμαι σε καμία τεράστια θέση "οικονομικής ισχύος". Σίγουρα εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που είναι ΜΑΚΡΑΝ σε καλύτερη θέση. Ειμαι σε μία θέση που στο σημερινό Ελλαδιστάν θεωρείται "καλή" και έχω την δυνατότητα να κάνω έξτρα πράγματα.

Αλλά είναι κάποιες τέτοιες περιπτώσεις που με κάνουν πραγματικά να αμφιβάλλω εάν πρέπει να μπω στην διαδικασία για κάποια σχέση ή όχι. Γιατί η πλειοψηφία των γυναικών θα κάνει τα ΠΑΝΤΑ για να πάρει αυτό που θέλει και η πλειοψηφία των αντρών θα κάνει τα ΠΑΝΤΑ για να κάνει αυτό που γουστάρει. Τουλάχιστον αυτό έχω δει από την δικιά μου εμπειρία μέχρι στιγμής στην ζωή (λέξη κλειδί η 'πλειοψηφία').

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436
Μόνο που γράφεις "για να είμαστε αρεστοί", έχεις αυτόματα ευνουχιστεί ως άντρας στα μάτια μιας γυναίκας. Επειδή πολύ απλά προσπαθείς. Δεν θα στο πει φυσικά μια γυναίκα αυτό, αλλά σιχαίνονται ΚΑΙ τους εύκολους, καταφατικούς, άπορους (πνευματικά) άντρες που ζητάνε γυναικεία προσοχή.
δεν ξέρω αν πιάνω το νόημα ή αν εσύ έπιασες το δικό μου. Δηλ. τι θα έπρεπε να κάνω αν μου αρέσει κάποια και θέλω να την πλησιάσω, για να μην ...ευνουχιστώ;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.836
Πόντοι
16.235
Ελλεεινίδες τα κάνουν αυτά; :dunno:

Σε ποιον πλανήτη;...Τον Άρη;Την Αφροδίτη;
...πριν πιουν είναι παρθενο- πιπιτσες.
Αφού πιουν γίνονται ζώα.
Ούτε μέτρο,ούτε τίποτα...απλώς ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.836
Πόντοι
16.235
"Πήγαν να πάρουν λεφτά από καθαρίστρια " λένε τα κανάλια για την κρητική μαφια..
Η καθαρίστρια αν έλεγε την προκομμενη της να στρώσει τον κωλο της να διαβάσει δεν θα χρωστούσε δέκα μαθήματα για το πτυχίο και δεν θα έβαζε τα"μεγάλα μέσα" ..ε,ρε κάτι πτυχιούχοι υποδείγματα που κυκλοφορούνε ΡΕΕΕΕΕΕ.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056
...πριν πιουν είναι παρθενο- πιπιτσες.
Αφού πιουν γίνονται ζώα.
Ούτε μέτρο,ούτε τίποτα...απλώς ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ.

Έχεις δει ποτέ,πουθενά έξω ελλεεινίδα μεθυσμένη;

Μονο αν μαζεύονται σε σπίτια μπορεί να πιουν.Έξω ποτέ

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.836
Πόντοι
16.235
Έχεις δει ποτέ,πουθενά έξω ελλεεινίδα μεθυσμένη;

Μονο αν μαζεύονται σε σπίτια μπορεί να πιουν.Έξω ποτέ
Λάθος...όχι μόνο πίνουν αλλά αν αρχίζουν να βρίζουν φεύγοντας για το σπίτι αρχίζουν και τις χριστοπαναγιες τα γαμημενα σκουπίδια.
Μια φορά έτυχε κι έπεσα σε τετοιο σκηνικό ..ευτυχώς ήμουν αρκετά μακρυά ώστε να μην τις βλέπω αλλά αρκετά κοντά ώστε να τις ακούσω...πιτσιρίκες ήταν κρίνοντας από την χροια της φωνής.

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
265
Πόντοι
21
Δεν τρέχει τίποτα και δεν έχει να κάνει με "Ελλεηνίδες". Έχει να κάνει με την κατά πλειοψηφία γυναικεία "φύση".

Μία γυναίκα θα πει έναν άντρα "σέξυ" για αυτό που θέλει να της προσφέρει ο άντρας σε μία πιθανή σχέση.
Θέλει χρήματα και τα έχεις; Είσαι σέξυ.
Έχεις κοινωνικό στάτους και θεωρείσαι πετυχημένος και θέλει την προσοχή του κόσμου; Είσαι σέξυ.
Έχεις τέλεια εξωτερική εμφάνιση και θέλει στο κρεβάτι να γαμιέται με κάποιον που έχει το σώμα του "Ηρακλή"; Είσαι σέξυ.
Φαίνεσαι καλός οικογενειάρχης και προστάτης και θέλει να κάνει οικογένεια; Είσαι σέξυ.

Story time: Ψάχνομαι το τελευταίο καιρό για σχέση γιατί είμαι σε μία x ηλικία που θα ήθελα να έχω μία και είμαι σε μία κατάσταση που μπορώ να υποστηρίξω κάτι τέτοιο. Μπήκα και σε εφαρμογές dating αλλά έχω κάνει και τις κινήσεις μου IRL. Βρήκα λοιπόν κατά τύχη μία κοπέλα που την γνώριζα από την σχολή μέσα σε κάποια εφαρμογή. Είμαστε followers στα Social Media και είπα να εκμεταλλευτώ και αυτό το μέσο, να πω οτί την είδα στην εφαρμογή και ότι θα με ενδιέφερε να τα πούμε σε πιο προσωπικό επίπεδο καθώς τα πράγματα έχουν αλλάξει και για τους 2 μας. Αφού έστειλα ένα ωραίο μήνυμα περίμενα απάντηση και ήταν αρνητική. Μετά από λίγο καιρό, πηγαίνω ένα SOLO ταξίδι σε ένα μέρος που πάντα ήθελα να επισκεφτώ. Στα Social Media τα προφίλ μου είναι ιδιωτικά και ανεβάζω λίγα πράγματα από τα χόμπυ μου και stories από events με αυτά αλλά και από ταξίδια που πηγαίνω, να τα αρχειοθετώ για εμένα κυρίως. Ανέβασα λοιπόν μερικές φωτογραφίες και stories, έκανε react και μαντέψτε την συνέχεια...Έστειλε αυτή. Πώς πήγα το ταξίδι και για ποιο λόγο, πως πέρασα και ξεκίνησε εκείνη το chit-chat. Απαντούσα τυπικά και στο τέλος με ρώτησε εάν ισχύει ακόμα η πρόσκλησή μου. Την ρώτησα με "πλάγιο τρόπο" γιατί το "ξαφνικό ενδιαφέρον" ενώ μου είχε χώσει άκυρο. Τα μασούσε. Της τα έχωσα με το "γάντι", την ευχαρίστησα και της είπα ότι δεν έχω πλέον κάποιο ενδιαφέρον από δικιάς μου πλευράς για να συναντηθώ μαζί της. Unfollow, Block και φιλάκια.

Πιθανότατα ήθελε μακροχρόνια συναλλαγματική συναλλαγή και κινητό ΑΤΜ. Μπαίνεις σε σχέση, σου πουλάει έρωτα, κάνετε και ένα παιδί, παντρέυεσαι, σε χωρίζει και τρως τα μούτρα σου. Υπόθεση βέβαια όλο αυτό αλλά οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα αναρωτιόταν - γιατί κάποιος γυρνάει εκεί που πριν λίγο έφτυσε;.
Έαν έψαχνα την "συναλλαγματική σχέση", ξέρω τον δρόμο, όλοι τουλάχιστον που είναι μέσα εδώ, θαρρώ ότι τον ξέρουν.

Και όχι δεν είμαι σε καμία τεράστια θέση "οικονομικής ισχύος". Σίγουρα εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που είναι ΜΑΚΡΑΝ σε καλύτερη θέση. Ειμαι σε μία θέση που στο σημερινό Ελλαδιστάν θεωρείται "καλή" και έχω την δυνατότητα να κάνω έξτρα πράγματα.

Αλλά είναι κάποιες τέτοιες περιπτώσεις που με κάνουν πραγματικά να αμφιβάλλω εάν πρέπει να μπω στην διαδικασία για κάποια σχέση ή όχι. Γιατί η πλειοψηφία των γυναικών θα κάνει τα ΠΑΝΤΑ για να πάρει αυτό που θέλει και η πλειοψηφία των αντρών θα κάνει τα ΠΑΝΤΑ για να κάνει αυτό που γουστάρει. Τουλάχιστον αυτό έχω δει από την δικιά μου εμπειρία μέχρι στιγμής στην ζωή (λέξη κλειδί η 'πλειοψηφία').
Έπρεπε να εκμετάλλευσης το ταιμινγκ
Γενικά σκοπός ενός άντρα είναι το σεξ,όταν βρίσκεις προσφορές ευκαιρίες πρέπει να τις εκμετάλλευσης,άσε τις σχέσεις κλπ
Εφόσον σου κουνήθηκε Έπρεπε να πάρεις αυτό που θες και να φύγεις.
Όμως πολλές φορές αναρωτιέμαι μήπως τελικά οι άντρες δεν κοιτάνε μόνο το σεξ,εγώ βλέπω πιο πολλούς άντρες σχεσακιδες πάρα γυναίκες,βλέπω πιο πολλούς άντρες να στηρίζονται με νύχια και με δόντια πάνω σε μια γυναίκα πάρα το αντίθετο,μήπως ο άντρας βάση των συνθηκών έχει ανάγκη περισσότερο μια γυναίκα πάρα το αντίθετο?
Αν ο άντρας ξεπεράσει το θέμα πρόβλημα ότι η ευτυχία βρίσκεται σε μια γυναίκα η ότι περιμένει από μια γυναίκα να ευτυχησει καλά κρασιά,η γυναίκα πρέπει να είναι συμπλήρωμα και όχι η κυρία αιτία ευτυχίας,όλα αυτά συμβαίνουν γιατί ο άντρας δεν ανοίγεται,να κάνει διάφορα ενδιαφέροντα χόμπι βασικά να τρώει το χρόνο του κάπου να μην έχει κενό να είναι μόνιμα στη πρίζα,εκεί θα δείτε ότι με τις δραστηριότητες με το λιγοστό χρόνο οι γυναίκες θα σκάνε σαν ευκαιρίες μπροστά σας,γιατί σας βλέπουν ότι είστε μια ενδιαφέρουσα πολυάσχολη προσωπικότητα

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056
Λάθος...όχι μόνο πίνουν αλλά αν αρχίζουν να βρίζουν φεύγοντας για το σπίτι αρχίζουν και τις χριστοπαναγιες τα γαμημενα σκουπίδια.
Μια φορά έτυχε κι έπεσα σε τετοιο σκηνικό ..ευτυχώς ήμουν αρκετά μακρυά ώστε να μην τις βλέπω αλλά αρκετά κοντά ώστε να τις ακούσω...πιτσιρίκες ήταν κρίνοντας από την χροια της φωνής.

Μα δεν χρειάζεται να πιουν,αφου βρίζουν έτσι κι αλλιώς

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056
Όμως πολλές φορές αναρωτιέμαι μήπως τελικά οι άντρες δεν κοιτάνε μόνο το σεξ,εγώ βλέπω πιο πολλούς άντρες σχεσακιδες πάρα γυναίκες,βλέπω πιο πολλούς άντρες να στηρίζονται με νύχια και με δόντια πάνω σε μια γυναίκα πάρα το αντίθετο,μήπως ο άντρας βάση των συνθηκών έχει ανάγκη περισσότερο μια γυναίκα πάρα το αντίθετο?

Ναι,γιατί αυτοί βρίσκουν πιο δύσκολα

Αν ο άντρας ξεπεράσει το θέμα πρόβλημα ότι η ευτυχία βρίσκεται σε μια γυναίκα η ότι περιμένει από μια γυναίκα να ευτυχησει καλά κρασιά,η γυναίκα πρέπει να είναι συμπλήρωμα και όχι η κυρία αιτία ευτυχίας,όλα αυτά συμβαίνουν γιατί ο άντρας δεν ανοίγεται,να κάνει διάφορα ενδιαφέροντα χόμπι βασικά να τρώει το χρόνο του κάπου να μην έχει κενό να είναι μόνιμα στη πρίζα,εκεί θα δείτε ότι με τις δραστηριότητες με το λιγοστό χρόνο οι γυναίκες θα σκάνε σαν ευκαιρίες μπροστά σας,γιατί σας βλέπουν ότι είστε μια ενδιαφέρουσα πολυάσχολη προσωπικότητα

Ποια χομπι,μολις βρουν γκόμενα τα παρατάνε όλα.

Οι πιο πολλοί ψάχνουν χόμπι επειδή δεν έχουν γκόμενες να περνάν τον χρόνο τους

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
265
Πόντοι
21
Ναι,γιατί αυτοί βρίσκουν πιο δύσκολα

Ποια χομπι,μολις βρουν γκόμενα τα παρατάνε όλα.

Οι πιο πολλοί ψάχνουν χόμπι επειδή δεν έχουν γκόμενες να περνάν τον χρόνο τους
Κοίτα αν όλη σου η ζωή στηρίζεται σε μια γυναίκα θα είσαι για μια ζωή δυστυχισμενος.
Θα γερασεις και θα λες τα ίδια συνέχεια μέχρι να σε ξεράσεις η φύση
Βασικά ο μέσος άντρας πρέπει να κοιτάξει πρώτα τον εαυτό του και μετά τις γυναίκες,οι γυναίκες έχουν την τάση να τα βρίσκουν όλα στα πόδια τους γενικά η ζωή τους είναι πιο εύκολη και λένε όλες τη καραμέλα περί γέννας και εγκυμοσύνης και οι περισσότερες ούτε έχουν ήδη κάνει παιδί η κάνουν ένα.
Εφόσον έγινε η ζωή τους πιο εύκολη πιο επιλεκτική έρχεσαι εσύ και ο καθένας και τσαντίζεται και λέει γιατί οι γυναίκες βρίσκουν εύκολα και εμείς όχι?
Βασικά ως άντρας έχεις το ατού να παίξεις με τα ποσοστά αλλά δεν το κάνεις γιατί το ξερό σου το κεφάλι σε φρενάρει.
Σε πόσες τι πέφτεις την ημέρα?είμαι σίγουρος σε καμία αν τη πέφτεις 1 η 2 κάθε μήνα είναι ζήτημα.
Μην τη πέφτεις με το καλημέρα αλλά γνώρισε κοπέλες πιάσε κουβέντα Βασικά πρέπει να αναπτύξεις την κοινωνικότητα σου να κάνεις γνωριμίες φίλες γνωστές τότε μόνο θα μπορέσεις να βρεις γκόμενά συν αυτό που είπα η ζωή σου να είναι πολυάσχολη όχι ανύπαρκτη και σε ένα καναπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom