Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 891 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 335 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.061

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.988
Πόντοι
16.235
εντάξει στην τελική δεν είναι απαραίτητο και να σε συμπαθείς

δεν θα περάσετε και όλη σας τη ζωή μαζί :coffee:
"Suicide is painless" όπως έλεγαν οι ογκόλιθοι Manic Street Preachers.
"Tα πήρα με την πάρτη μου και αυτοκτόνησα " όπως έλεγαν οι Τσοπανα RAVE.

stinggr

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
104
Πόντοι
0
Επιστρέφω για να δώσω το update από το προηγούμενο post μου.

Σταμάτησα τελείως την επικοινωνία και ηρέμησε το κεφάλι μου, πλέον και από το μαγαζί έχω αερώσει (μια φορά την εβδομάδα και αν) μέχρι να το κόψω και αυτό τελείως...

Είχαν δίκιο τα μέλη τελικά... :)

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
2.076
Πόντοι
216
Επιστρέφω για να δώσω το update από το προηγούμενο post μου.

Σταμάτησα τελείως την επικοινωνία και ηρέμησε το κεφάλι μου, πλέον και από το μαγαζί έχω αερώσει (μια φορά την εβδομάδα και αν) μέχρι να το κόψω και αυτό τελείως...

Είχαν δίκιο τα μέλη τελικά... :)
Ένα ΄μπράβο' λοιπόν!
Λίγο-πολύ, όσο μάγκες κι αν το παίζουμε, όλοι καπου κάπως έτσι θα την πατήσαμε κάποτε. Άνθρωποι είμαστε κι όλο κάπου θα αφεθούμε.
Ήταν απλά μια ανθρώπινη στιγμή αδυναμίας που αφαιρέθηκες.

Στην τελική, αν γούσταρε όντως η τύπισσα θα χε δέσει το γλυκό εξαρχής!
Πάμε γι άλλα, πάμε δυνατά!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.883
Πόντοι
6.056
Δηλαδή τι να πούμε,ότι υπάρχει άντρας που δεν θέλει γυναικεία συντροφικότητα;
Εγώ. Άσχετα που παντρεύτηκα ..... έκανα μία μακροχρόνια σχέση ... και έζησα και κάτι μήνες με κάποιες άλλες ....
Αν γάμαγα κάθε μέρα μία βίζιτα , ήμουν κομπλέ.
Τη συντροφικότητα στη χαρίζω.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056
Χωρισμένες με παιδιά ;

Έχεις δει το ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΤΡΕΫΦΟΥΣ ; Τη στιγμή που ο Ταγματάρχης ... είπε στο Ντρέϋφους ότι θα περάσει ... στρατοδικείο ...
Και το σχετικό πρωτόκολλο που υπήρχε .... με τους κανόνες ... ιπποσύνης ;

Το έδειχνε και στο ΕΧΘΡΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ....

Κολλάει ... στην περίπτωση !

Τι να κάνεις,άμα ο άλλος δεν έχει επιλογές,θα τον χώσει σε οτι του κάτσει

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
2.076
Πόντοι
216
Εγώ. Άσχετα που παντρεύτηκα ..... έκανα μία μακροχρόνια σχέση ... και έζησα και κάτι μήνες με κάποιες άλλες ....
αυτό!
Τα περι 'συντροφικότητας' είναι και λίγο ένα παραμυθάκι της παρηγοριάς προκειμένου να δικαιολογήσουν αρκετοί τον λόγο που υπομένουν μιζέρια και γκρίνια.
Σου λέει 'κακό σεξ, δυστυχία, φαγωμάρα, μονοτονία, ΑΛΛΑ.....λαμβάνω....συντροφικότητα'.

Είμαι σίγουρος πως την απολαμβάνουν κι αρκετοί παντρεμένοι όταν γυρνάει χυμένη η γυναίκα τους απτο Lacoba......
Αγκαλίτσα στον καναπέ και η ώρα περνάει 'ευχάριστα'....

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056

Καλά,συντροφικοτητα δεν εννοούμε να είστε και βεντούζα ο ένας στον άλλο.Εγώ είμαι και κατα της συγκατοίκησης.

Αλλά,δε νομίζω κι οτι υπάρχει άντρας που να μη γουστάρει όταν βλέπει μια γκόμενα να θέλει να είναι μαζί του

The_Drill

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2019
Κριτικές
5
Like
172
Πόντοι
1
Δεν ειναι τοσο δυσκολες, θελουν τροπο.
Αναλογα με το χαρακτηρα σου παιζουν.Αν το παιξεις σκληρος γαμιολης θα παρεις τα παπαρια σου και θα φυγεις.Αν εισαι ντροπαλος υπαρχει περιπτωση να σε φαει αν και μενει στη ματιά λογω εγωισμου.
Γενικα αρεσει η επιθεση η καλη με καρφωτη ματιά και αν εισαι ωραιος στο μπλα μπλα παρε multivitamins!!
Αν είσαι όντως σκληρός γαμιόλης όμως τι γίνεται ;

The_Drill

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2019
Κριτικές
5
Like
172
Πόντοι
1
Φιλε χανεις χρομο με αοριστιες.Θελει κ τον γκομενο,θελει κ σενα να αδειαζει τα ψυχολογικα τηςΜπορει αυτο να τραβηξει για καιρο..Οι γυναικες σε γενικες γραμμες δεν εχουν ιχνος ενσυναισθησης κ αδιαφορουν αν παιζουν ωστε να τονωσουν το εγω τους.Στην θεση σου,θα σταματαγα να επαιρνα κεφε απο κει.Οταν κ αν επικοινωνησει μαζι σου τοτε η δεν απαντας η της λες οτι την θες μονο για σεξ.
Το να της πει ότι την θέλει μόνο για σεξ, είναι αφορμή για να του δώσει άκυρο. Και πιστέψτε με όσοι διαβάζετε, όταν σου δίνουν άκυρο,λένε : Ε μα τον μαλάκα του άξιζε, για ποια με πέρασε κλπ .... Γενικά καλό είναι να ξεκόψει, και αν έρθει η τύπισσα από μόνη της καλώς.

Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
51
Like
3.259
Πόντοι
4.420
Παίδες πώς τα πάτε μετά από σχέση;εγώ νιώθω ότι δεν θέλω να γάμησω πλέον την ίδια. . βαριέμαι ανελέητα .. απορώ οι παντρεμένοι πώς αντέχουν αυτήν την στέρηση ελευθερίας... βλέπω κάτι τύπους στην δουλειά,δουλεύουν σαν τα σκυλιά και τα ακουμπάνε στην φακλανα τους... καλύτερα σε ημιυπόγειο στην κυψέλη

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.567
Πόντοι
4.646

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056
αυτό!
Τα περι 'συντροφικότητας' είναι και λίγο ένα παραμυθάκι της παρηγοριάς προκειμένου να δικαιολογήσουν αρκετοί τον λόγο που υπομένουν μιζέρια και γκρίνια.
Σου λέει 'κακό σεξ, δυστυχία, φαγωμάρα, μονοτονία, ΑΛΛΑ.....λαμβάνω....συντροφικότητα'.

Είμαι σίγουρος πως την απολαμβάνουν κι αρκετοί παντρεμένοι όταν γυρνάει χυμένη η γυναίκα τους απτο Lacoba......
Αγκαλίτσα στον καναπέ και η ώρα περνάει 'ευχάριστα'....

Κάποια στιγμή,πρέπει και οι άντρες να δουν τις γυναίκες όπως τους βλέπουν κι αυτές.Κυνικά και υπολογιστικά.Γιατί οι γυναίκες μετά απο κάποια ηλικία ΔΕΝ ερωτεύονται παρα μόνο υπολογίζουν.Είναι πολύ βλάκας όποιος πιστεύει ότι θα βρει γυναίκα 25+ που θα τον ερωτευτεί σαν άτομο.

Εγώ πχ έχω πει ότι θέλω τη γκόμενα όχι για αγκαλίτσες και γουτσου γουτσου,αλλά για να γαμάω στο σπίτι μου και για παρέα σε εξόδους-εκδρομές κλπ.Για μένα αυτά τα δύο είναι τα πιο σημαντικά,ούτε να συγκατοικούμε μ'ενδιαφέρει,ούτε να με χαιδεύει για να κοιμηθώ.Όμως μ'ενδιαφέρει η κοινωνική μου εικόνα και το να μην έχω μόνη επιλογή τα μπουρδέλα

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.563
Πόντοι
456
Κάποια στιγμή,πρέπει και οι άντρες να δουν τις γυναίκες όπως τους βλέπουν κι αυτές.Κυνικά και υπολογιστικά.Γιατί οι γυναίκες μετά απο κάποια ηλικία ΔΕΝ ερωτεύονται παρα μόνο υπολογίζουν.Είναι πολύ βλάκας όποιος πιστεύει ότι θα βρει γυναίκα 25+ που θα τον ερωτευτεί σαν άτομο.

Εγώ πχ έχω πει ότι θέλω τη γκόμενα όχι για αγκαλίτσες και γουτσου γουτσου,αλλά για να γαμάω στο σπίτι μου και για παρέα σε εξόδους-εκδρομές κλπ.Για μένα αυτά τα δύο είναι τα πιο σημαντικά,ούτε να συγκατοικούμε μ'ενδιαφέρει,ούτε να με χαιδεύει για να κοιμηθώ.Όμως μ'ενδιαφέρει η κοινωνική μου εικόνα και το να μην έχω μόνη επιλογή τα μπουρδέλα
Είσαι το ChatGpt των σχέσεων χαχα
Ξέρεις τα πάντα για τις σχέσεις χωρίς να έχεις κάνει ποτέ σχέση με γυναικα
Σαν και αυτό δίνεις και συμβουλές χαχα

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.563
Πόντοι
456
Θα ήθελα πολύ να δώ τον sad-subzero να γίνει youtuber dating coach και να ανεβάζει βίντεο για το πως να ξεπεράσεις τον χωρισμό όπου θα αναλύει ότι ο μόνος τρόπος είναι να μην κάνεις ποτέ σχέση χαχα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.543
Πόντοι
3.936
Δηλαδή τι να πούμε,ότι υπάρχει άντρας που δεν θέλει γυναικεία συντροφικότητα;
Eννοειται ότι υπάρχουν και κάποιοι που έχουν ζήσει τη ζωή στο έπακρο κ είναι πλήρεις ( από ταξίδια, τουρίστριες καμάκια, γκόμενες, τανες κτλπ..) και αφού έχουν κάνει όλα αυτά κ τα έχουν βρει με τον εαυτό τους γουστάρουν την μοναξιά. Έλα ντε όμως που ο κοινωνικός περίγυρος τους πιέζει με τον τρόπο του για γάμο -γιατί έτσι είναι δομημένη η οπισθοδρομικη ελληνική κοινωνία -και αφού ολοκληρώσουν κ την τελευταία πίστα της ζωής κάνοντας ίσως κ απογόνους- μετά αναρωτιούνται -τι μ@λακια έκανα κ δεν καθόμουν καλύτερα μόνος που είχα την απόλυτη ησυχία μου.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.543
Πόντοι
3.936
Το μεγάλο μυστικό της ζωής είναι να μπορείς να απολαμβάνεις τη μοναξια σου.
1)Κάποιοι με τα κατάλληλα εφόδια-χαρακτήρα-καθοδήγηση-καταστάσεις έμαθαν αυτό το σκηνικό απο πολύ νωρίς ...και το απολαμβάνουν ,αν χρειαστεί...όποτε χρειαστεί...
2)Άλλοι το μαθαίνουν μεγαλύτεροι ,πολλές φορές αναγκαστικά (πχ χωρισμός) ή έλλειψη συντρόφου για πολλά χρόνια...
3)Το χειρότερο...να ανακαλύψεις αρκετά μεγάλος...ότι όλο αυτό δύσκολα να αλλάξει και απλά να προσαρμοστείς....γιατί δεν προκύπτει κάτι άλλο...Μόνο αυτό είναι ήττα.Γιατί απλά η ομορφιά της μοναξιάς αξίζει ΝΕΟΣ να την γευτείς...όχι σαν αναγκαστική κατάσταση....Φαίνεται δλδ αυτός που ειναι μόνος και στεναχωριέται...κι αυτός που το γουστάρει...
:thumbsup: Η μοναξιά κ η απόλυτη ησυχία στο σπίτι τελικά είναι χρυσός.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.433
Πόντοι
5.436
Όμως μ'ενδιαφέρει η κοινωνική μου εικόνα και το να μην έχω μόνη επιλογή τα μπουρδέλα
εμ εδώ είναι η παγίδα. Με το σκεπτικό που λες, πολλοί καταλήγουν να αυτοφασκελώνονται γιατί φορτώθηκαν μια που μετά από κάποιο διάστημα βαριούνται και οι ίδιοι να τη γαμήσουν. Και τι απομένει τελικά; η στέρηση της ελευθερίας τους.
Και οι δυο πηγαίνουμε στα μπουρδέλα. Εσύ έχεις το χρόνο να πας ό,τι ώρα θέλεις και να κάνεις όση τσάρκα θέλεις. Εγώ πηγαίνω στη ζούλα και υπό πίεση χρόνου, καθώς πρέπει να το συνδυάσω με κάποιο άλλο δρομολόγιο.
Μια φορά θυμάμαι, μπήκα στο Τροφωνίου 11 με τη Μιράντα, γιατί έσκασε τηλεφώνημα από την πολύτιμη σύζυγο και δεν προλάβαινα να πάω αλλού.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.883
Πόντοι
6.056
εμ εδώ είναι η παγίδα. Με το σκεπτικό που λες, πολλοί καταλήγουν να αυτοφασκελώνονται γιατί φορτώθηκαν μια που μετά από κάποιο διάστημα βαριούνται και οι ίδιοι να τη γαμήσουν. Και τι απομένει τελικά; η στέρηση της ελευθερίας τους.
Συγνώμη αν χαλάω την όμορφη κουβέντα ....

αλλά επειδή ξέρω άπειρο κόσμο ... παντρεμένους και σε μακροχρόνια σχέση ....
μετά από χρόνια , ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙΣ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ....

το πρόβλημα είναι ότι ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΑΣ ΟΣΟ ΘΕΣ. Κι όταν τη γαμάς .... το κάνει πιο σύντομο ... πιο εύκολο ... κόβει κόλπα κτλ .

Το ότι οι άνδρες πάνε με άλλες ... έχει να κάνει με το ότι γουστάρουν κι άλλες , πολλές, όλες τις γαμεύσιμες μέχρι μίας ηλικίας.
Όχι γιατί βαριούνται να γαμήσουν τη μόνιμη.

Τώρα αν φορτωθούν κάποια που εξαρχής δεν γούσταραν , αλλά το έκαναν ... γιατί την προτίμησαν ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ,
τότε μπορεί να μη θέλουν να την γαμάνε, παίζει .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom