Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.160
- Πόντοι
- 6.256
Άλλαξε τον τρόπο ζωής σου.α ρε βρεγμενη σανιδα που θες![]()
Είσαι ότι τρως.
ΠΡΟΣΕΧΕ
Άλλαξε τον τρόπο ζωής σου.α ρε βρεγμενη σανιδα που θες![]()
ενταξειΆλλαξε τον τρόπο ζωής σου.
Είσαι ότι τρως.
ΠΡΟΣΕΧΕ![]()
"Suicide is painless" όπως έλεγαν οι ογκόλιθοι Manic Street Preachers.εντάξει στην τελική δεν είναι απαραίτητο και να σε συμπαθείς
δεν θα περάσετε και όλη σας τη ζωή μαζί![]()
Ένα ΄μπράβο' λοιπόν!Επιστρέφω για να δώσω το update από το προηγούμενο post μου.
Σταμάτησα τελείως την επικοινωνία και ηρέμησε το κεφάλι μου, πλέον και από το μαγαζί έχω αερώσει (μια φορά την εβδομάδα και αν) μέχρι να το κόψω και αυτό τελείως...
Είχαν δίκιο τα μέλη τελικά...![]()
Εγώ. Άσχετα που παντρεύτηκα ..... έκανα μία μακροχρόνια σχέση ... και έζησα και κάτι μήνες με κάποιες άλλες ....Δηλαδή τι να πούμε,ότι υπάρχει άντρας που δεν θέλει γυναικεία συντροφικότητα;
Χωρισμένες με παιδιά ;
Έχεις δει το ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΤΡΕΫΦΟΥΣ ; Τη στιγμή που ο Ταγματάρχης ... είπε στο Ντρέϋφους ότι θα περάσει ... στρατοδικείο ...
Και το σχετικό πρωτόκολλο που υπήρχε .... με τους κανόνες ... ιπποσύνης ;
Το έδειχνε και στο ΕΧΘΡΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ....
Κολλάει ... στην περίπτωση !
αυτό!Εγώ. Άσχετα που παντρεύτηκα ..... έκανα μία μακροχρόνια σχέση ... και έζησα και κάτι μήνες με κάποιες άλλες ....
Αν γάμαγα κάθε μέρα μία βίζιτα , ήμουν κομπλέ.
Τη συντροφικότητα στη χαρίζω.
Εγώ. Άσχετα που παντρεύτηκα ..... έκανα μία μακροχρόνια σχέση ... και έζησα και κάτι μήνες με κάποιες άλλες ....
Αν γάμαγα κάθε μέρα μία βίζιτα , ήμουν κομπλέ.
Τη συντροφικότητα στη χαρίζω.
Αν είσαι όντως σκληρός γαμιόλης όμως τι γίνεται ;Δεν ειναι τοσο δυσκολες, θελουν τροπο.
Αναλογα με το χαρακτηρα σου παιζουν.Αν το παιξεις σκληρος γαμιολης θα παρεις τα παπαρια σου και θα φυγεις.Αν εισαι ντροπαλος υπαρχει περιπτωση να σε φαει αν και μενει στη ματιά λογω εγωισμου.
Γενικα αρεσει η επιθεση η καλη με καρφωτη ματιά και αν εισαι ωραιος στο μπλα μπλα παρε multivitamins!!
Το να της πει ότι την θέλει μόνο για σεξ, είναι αφορμή για να του δώσει άκυρο. Και πιστέψτε με όσοι διαβάζετε, όταν σου δίνουν άκυρο,λένε : Ε μα τον μαλάκα του άξιζε, για ποια με πέρασε κλπ .... Γενικά καλό είναι να ξεκόψει, και αν έρθει η τύπισσα από μόνη της καλώς.Φιλε χανεις χρομο με αοριστιες.Θελει κ τον γκομενο,θελει κ σενα να αδειαζει τα ψυχολογικα τηςΜπορει αυτο να τραβηξει για καιρο..Οι γυναικες σε γενικες γραμμες δεν εχουν ιχνος ενσυναισθησης κ αδιαφορουν αν παιζουν ωστε να τονωσουν το εγω τους.Στην θεση σου,θα σταματαγα να επαιρνα κεφε απο κει.Οταν κ αν επικοινωνησει μαζι σου τοτε η δεν απαντας η της λες οτι την θες μονο για σεξ.
Και τους δύο με λουριά φαντάζομαι...Πάντως όσες έχουν σκύλο,δε σημαίνει οτι δεν έχουν και γκόμενο
Έχω δει πολλές να τους βγάζουν βόλτα και τους δύο μαζί
αυτό!
Τα περι 'συντροφικότητας' είναι και λίγο ένα παραμυθάκι της παρηγοριάς προκειμένου να δικαιολογήσουν αρκετοί τον λόγο που υπομένουν μιζέρια και γκρίνια.
Σου λέει 'κακό σεξ, δυστυχία, φαγωμάρα, μονοτονία, ΑΛΛΑ.....λαμβάνω....συντροφικότητα'.
Είμαι σίγουρος πως την απολαμβάνουν κι αρκετοί παντρεμένοι όταν γυρνάει χυμένη η γυναίκα τους απτο Lacoba......
Αγκαλίτσα στον καναπέ και η ώρα περνάει 'ευχάριστα'....
Είσαι το ChatGpt των σχέσεων χαχαΚάποια στιγμή,πρέπει και οι άντρες να δουν τις γυναίκες όπως τους βλέπουν κι αυτές.Κυνικά και υπολογιστικά.Γιατί οι γυναίκες μετά απο κάποια ηλικία ΔΕΝ ερωτεύονται παρα μόνο υπολογίζουν.Είναι πολύ βλάκας όποιος πιστεύει ότι θα βρει γυναίκα 25+ που θα τον ερωτευτεί σαν άτομο.
Εγώ πχ έχω πει ότι θέλω τη γκόμενα όχι για αγκαλίτσες και γουτσου γουτσου,αλλά για να γαμάω στο σπίτι μου και για παρέα σε εξόδους-εκδρομές κλπ.Για μένα αυτά τα δύο είναι τα πιο σημαντικά,ούτε να συγκατοικούμε μ'ενδιαφέρει,ούτε να με χαιδεύει για να κοιμηθώ.Όμως μ'ενδιαφέρει η κοινωνική μου εικόνα και το να μην έχω μόνη επιλογή τα μπουρδέλα
Eννοειται ότι υπάρχουν και κάποιοι που έχουν ζήσει τη ζωή στο έπακρο κ είναι πλήρεις ( από ταξίδια, τουρίστριες καμάκια, γκόμενες, τανες κτλπ..) και αφού έχουν κάνει όλα αυτά κ τα έχουν βρει με τον εαυτό τους γουστάρουν την μοναξιά. Έλα ντε όμως που ο κοινωνικός περίγυρος τους πιέζει με τον τρόπο του για γάμο -γιατί έτσι είναι δομημένη η οπισθοδρομικη ελληνική κοινωνία -και αφού ολοκληρώσουν κ την τελευταία πίστα της ζωής κάνοντας ίσως κ απογόνους- μετά αναρωτιούνται -τι μ@λακια έκανα κ δεν καθόμουν καλύτερα μόνος που είχα την απόλυτη ησυχία μου.Δηλαδή τι να πούμε,ότι υπάρχει άντρας που δεν θέλει γυναικεία συντροφικότητα;
Το μεγάλο μυστικό της ζωής είναι να μπορείς να απολαμβάνεις τη μοναξια σου.
1)Κάποιοι με τα κατάλληλα εφόδια-χαρακτήρα-καθοδήγηση-καταστάσεις έμαθαν αυτό το σκηνικό απο πολύ νωρίς ...και το απολαμβάνουν ,αν χρειαστεί...όποτε χρειαστεί...
2)Άλλοι το μαθαίνουν μεγαλύτεροι ,πολλές φορές αναγκαστικά (πχ χωρισμός) ή έλλειψη συντρόφου για πολλά χρόνια...
3)Το χειρότερο...να ανακαλύψεις αρκετά μεγάλος...ότι όλο αυτό δύσκολα να αλλάξει και απλά να προσαρμοστείς....γιατί δεν προκύπτει κάτι άλλο...Μόνο αυτό είναι ήττα.Γιατί απλά η ομορφιά της μοναξιάς αξίζει ΝΕΟΣ να την γευτείς...όχι σαν αναγκαστική κατάσταση....Φαίνεται δλδ αυτός που ειναι μόνος και στεναχωριέται...κι αυτός που το γουστάρει...
εμ εδώ είναι η παγίδα. Με το σκεπτικό που λες, πολλοί καταλήγουν να αυτοφασκελώνονται γιατί φορτώθηκαν μια που μετά από κάποιο διάστημα βαριούνται και οι ίδιοι να τη γαμήσουν. Και τι απομένει τελικά; η στέρηση της ελευθερίας τους.Όμως μ'ενδιαφέρει η κοινωνική μου εικόνα και το να μην έχω μόνη επιλογή τα μπουρδέλα
Συγνώμη αν χαλάω την όμορφη κουβέντα ....εμ εδώ είναι η παγίδα. Με το σκεπτικό που λες, πολλοί καταλήγουν να αυτοφασκελώνονται γιατί φορτώθηκαν μια που μετά από κάποιο διάστημα βαριούνται και οι ίδιοι να τη γαμήσουν. Και τι απομένει τελικά; η στέρηση της ελευθερίας τους.