Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (10 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 891 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 335 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.061

igetis-eforos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
70
Πόντοι
0
Βλέπω στις παραλίες που πηγαίνω κ στις διακοπές, τι κυκλοφορεί κ είναι σκέτη απογοήτευση. Γυναίκες 15-30 συναγωνίζονται ποια θα δείξει περισσότερο κώλο κ βυζιά. Απ την άλλη άντρες κυρίως πιτσιρικάδες φουλ μουνοείλωτες, μη τύχει κ χαλάσουν το χατίρι της καλής τους. Μιλάμε δεν υπάρχει σωτηρία, πώς καταντήσαμε έτσι ....
Πραγματικά απογοήτευση η όλη κατάσταση . Προφανώς μόνο αυτό έχουν να δείξουν αυτές οι γυναίκες

igetis-eforos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
70
Πόντοι
0
το συμπέρασμα της ιστορίας είναι το γυναικείο κόμπλεξ;
Ή μήπως το πόσο μαλάκες είμαστε όλοι εμείς που καθόμαστε και τις χαλβαδιάζουμε και τους δίνουμε αξία και τονώνουμε ακόμα περισσότερο το ναρκισσισμό τους, για να μην καταδέχονται μετά ούτε να μας φτύσουν αν δεν είμαστε το Α αρσενικό;
Πάντα θα υπάρχουν οι μαλακες που δίνουν αξία στη κάθε πατσαβούρα δυστυχώς.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.896
Πόντοι
6.056
1.Κακά τα ψέματα,άλλα πράγματα λέμε στις θεωρίες ,αλλά στην πράξη οι περισσότεροι ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ. Ζητιάνοι των γυναικών να το πούμε? Παρακαλητό γαμήσι? Γλύφουμε σαν γλυφτράκια την κάθε σε συμπεριφορά? ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ πάντως...Έτσι χοντρα να τα λέμε. ...

Τι χοντρά,αφού έτσι γίνεται,οι περισσότεροι θα πέσουν με τα μούτρα σε όποια τους κάτσει αφού θα την βλέπουν ως σανίδα σωτηρίας τους απ'τη μπακουριά

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.896
Πόντοι
6.056
Πραγματικά απογοήτευση η όλη κατάσταση . Προφανώς μόνο αυτό έχουν να δείξουν αυτές οι γυναίκες

Αφού αυτό τους αρκεί,γιατί να δείξουν κάτι α΄λλο;

Μήπως θα τους ζητήσει κανας άντρας...να έχουν καλή δουλειά ή να έχουν πόρσε;

igetis-eforos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
70
Πόντοι
0
Αφού αυτό τους αρκεί,γιατί να δείξουν κάτι α΄λλο;

Μήπως θα τους ζητήσει κανας άντρας...να έχουν καλή δουλειά ή να έχουν πόρσε;
Όχι ντε , ξέρω περιπτωση από τύπισσα που δεν έχει δουλειά και θέλει ο άλλος να έχει ακριβό αμάξι χωρίς να μπορεί η ίδια να το δικαιολογήσει . Αν βγαίναμε εμείς και το λέγαμε αυτό θα μας έλεγαν ρηχούς και θα τρώγαμε και κανσελ.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.896
Πόντοι
6.056
Όχι ντε , ξέρω περιπτωση από τύπισσα που δεν έχει δουλειά και θέλει ο άλλος να έχει ακριβό αμάξι χωρίς να μπορεί η ίδια να το δικαιολογήσει . Αν βγαίναμε εμείς και το λέγαμε αυτό θα μας έλεγαν ρηχούς και θα τρώγαμε και κανσελ.

Ειναι σαν να λέμε εμεις οτι θέλουμε να'χει ωραιο κώλο

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
447
Πόντοι
21
πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας άνδρας για να γαμήσει ? πολύ ? πάρα πολύ? μέχρι γελειοποίησης ? μέχρι εξεφτιλισμού?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
595
Πόντοι
96
Λέμε εμείς για τις Ελληνίδες ότι είναι δύσκολες, δεν δέχονται φλερτ, κοιτάνε το χρήμα κτλ
Το ίδιο ισχύει για τις Λιβανεζες σήμερα. Στο παρακάτω βίντεο στο ινσταγκραμ παίρνει συνέντευξη ένας τύπος από 2 Λιβανεζες που λένε ότι δεν μπορούν να βρουν άνδρα γιατί λένε ότι κάποιοι είναι γκέι και άλλοι τις θέλουν για ελεύθερη σχέση ενώ αυτές θέλουν σοβαρή.
Στο σχόλιο που συγκεντρώνει τα περισσότερα λαικς μια Λιβανεζα λέει την αλήθεια και αναφέρει ότι για να παντρευτούν κάποιον άνδρα που ενδιαφέρεται σοβαρά πρέπει αυτός να πάρει την έγκριση της οικογένειας και να μπορεί να αποδείξει ότι έχει τόσα λεφτά που να μπορεί να συντηρήσει την Λιβανεζα και τυχόν παιδιά που θα κάνουν.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
595
Πόντοι
96
Αδερφέ μου είναι ξεκάθαρο πως ειμαι το backup της και "έχω σκάσει και κολυμπάω" μέχρι να βγούμε σε λίγες ημέρες. Είναι λογικό να επέλεξε τον άλλο, μένουν μαζί και δε πιστεύω πως μια μπουφετζού μπορεί να καλύπτει μόνη της ενοίκια κλπ, ειδικά στην περιοχή που κατοικούν.

Σεξ εννοείς; Όχι δεν έχει γίνει... Το πήγα προς τα εκεί και πέραν κάτι φιλιών κλπ έφαγα άκυρο... Μου έχει περάσει να ξέρεις από το μυαλό και αυτό αλλά δεν το πολυπιστεύω.
Τύπε, δεν μας είπες ηλικία.
Προφανώς πρόκειται για ανώριμη γυναίκα και πιθανόν για τύπισσα που θέλει να παίζει σε πολλά ταμπλό για να τονώνει το εγώ της.
Από μένα ξεκόλλα και βρες την επόμενη να ενδιαφέρεται για σένα όπως είπαν κ οι προλαλησαντες.
Αυτό που αναφέρεις θυμίζει λίγο από τα σενάρια αυτών των άθλιων ελληνικών δραματικών σειρών που παίζει η τηλεόραση.

• Like

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
2.076
Πόντοι
216
Λέμε εμείς για τις Ελληνίδες ότι είναι δύσκολες, δεν δέχονται φλερτ, κοιτάνε το χρήμα κτλ
Το ίδιο ισχύει για τις Λιβανεζες σήμερα. Στο παρακάτω βίντεο στο ινσταγκραμ παίρνει συνέντευξη ένας τύπος από 2 Λιβανεζες που λένε ότι δεν μπορούν να βρουν άνδρα γιατί λένε ότι κάποιοι είναι γκέι και άλλοι τις θέλουν για ελεύθερη σχέση ενώ αυτές θέλουν σοβαρή.
Στο σχόλιο που συγκεντρώνει τα περισσότερα λαικς μια Λιβανεζα λέει την αλήθεια και αναφέρει ότι για να παντρευτούν κάποιον άνδρα που ενδιαφέρεται σοβαρά πρέπει αυτός να πάρει την έγκριση της οικογένειας και να μπορεί να αποδείξει ότι έχει τόσα λεφτά που να μπορεί να συντηρήσει την Λιβανεζα και τυχόν παιδιά που θα κάνουν.

Έτυχε να τις ζήσω παλιότερα. Με τη μία κιόλας αναγκαστικά διακόψαμε λόγω πίεσης από την οικογένεια της για γάμο κλπ. κι ενώ τη γούσταρα φουλ, ήμουν αρκετά μικρός (29-30) και δεν ήθελα να παντρευτώ. Ουδέποτε ετέθη οικονομικό θέμα από πλευράς τους πάντως, και ήταν σχετικά ευκατάστατη η οικογένεια. Θα πω πως ένιωσα καλοδεχούμενος πάντως.
Βέβαια ήταν χριστιανοί (μαρωνίτες), όχι μουσουλμάνοι.
Την πέτυχα σε μια παλιά κοινή παρέα χρόνια πριν και είδα πως εξελίχθηκε, κάπου μέσα μου ένιωσα μια γλυκόπικρη μετάνοια.

Η άλλη που τραβιόμασταν ήταν σκληρό ψωνάκι και αλκοολική. Όλη μέρα πλακωνόταν με πατεράδες και αδέρφια, κακομαθημένη, κάθε γαμήσι συνοδευόταν με ανελέητο πρήξιμο μετά. Δε μου λειψε...

Υπέροχες γυναίκες μεν, αλλά........πολλές κουβαλάνε αυτή τη μεσανατολίτικη νοοτροπία που δε διαφέρει πολύ απτίς δικές μας. Έχουν κι αυτές αυτή την χαρακτηριστική ξινίλα της βλαχοπριγκήπισσας.. Η γκρίνια και ο πρηξαρχιδισμός στα ίδια επίπεδα ίσως.

stinggr

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
104
Πόντοι
0
Συγνώμη φίλε μου γι αυτό που θα πω, αλλά εάν μιλάτε τόσο καιρό χωρίς να έχετε γαμηθεί, σ έχει ξεκαθαρα για φιλεναδίτσο να της κρατάς παρηγοριά όσο σου λέει τα προβλήματα της. (για τα οποία χέστηκες κιόλας, δεν σε αφορούν).

Απλά ίσως επειδή ντρέπεται να τα πει ανοιχτά σε φίλες της κλπ, σε κρατά με ψεύτικα μέλια ώστε να νομίζεις πως θα γαμήσεις μια ημέρα, να της κρατάς το χεράκι όσο αυτή μαλακίζεται. Είναι πολύ πιθανό να παίζει ήδη κι άλλος μπαλίτσα μέσα στο σχήμα με την ιδιότητα του περιστασιακού γαμιά.
Και μάντεψε: εάν υπάρχει αυτός, πιθανότατα δεν θα ναι ούτε κάνας καλούλης που θα την ακούει, ούτε θα ενδιαφέρεται να την διεκδικήσει ως γκόμενα. Παίζει ναναι κάνας παντρεμένος απο την απέναντι πολυκατοικία που την πήρε έγκαιρα χαμπάρι πως ψαχνόταν.

Δεν σε αφορά τι την προβληματίζει, δεν σε αφορά ο κόσμος της-δεν είναι δικός σου. Σε αφορά μόνο το ενδεχόμενο να γαμιέστε. Το οποίο είναι μάλλον απίθανο όσο καιρό το τραβάς.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην ασχολείσαι καθόλου. Εξαφανίσου! Μην στείλεις τίποτα από μόνος σου, παίζε μπαλίτσα ΜΟΝΟ αν σου στέλνει αυτή ίσα να σταματάς κάθε κουβέντα πάνω που φτάνει στο φόρτε της. Μπας και γυρίσει τουμπα.
Άθελα σου συστήθηκες ως φίλος κι όχι ως επίδοξος γαμιάς. Δύκολα γυρνάει αυτό πλέον. Καλή τύχη.

Ταπεινή μου γνώμη, πάντα.

Υ.Γ. κι εγώ τα τελευταία χρόνια όλο με παντρεμένες/δεσμευμένες μπλέκω, δεν είναι τόσο επιλογή μου-απλά κυρίως αυτές είναι που ψάχνονται σοβαρά!
Αδερφέ η σύνοψη όλης της γνώσης που μοιράστηκες (και σε ευχαριστώ γι' αυτό) είναι η γραμμή που αναφέρεσαι στο ότι δε με αφορά τι την προβληματίζει. Εκεί το έχασα και από εκεί ξεκίνησε η κάτω βόλτα.

Η αλήθεια είναι πως ενθουσιάζομαι πολύ εύκολα και πέφτω με τα μούτρα. Είναι η 2η φορά που την πατάω χοντρά εξαιτίας αυτού μου του ελαττώματος.

Έχουμε ήδη περιοριστεί σε απλές καλημέρες τώρα που είναι διακοπές... Πλέον ούτε αυτό δε μου κάνει κέφι να το στείλω. Κρατάω επαφή μπας και βγούμε και δέσει το γλυκό. Θα ζητήσω να βρεθούμε και βλέπουμε. Αν το αποφύγει χαιρετώ και οριστικά πλέον.

Τον/μας συγχωρείς φίλε για τον τρόπο που τα είπε, αλλά πιθανότατα έτσι είναι.. Άμα γουστάρεις απλά να μπεις, παίξε μπάλα σωστά, χωρίς μεγάλα μηνύματα, αναλύσεις, χωρίς παρακάλια, και κυρίως χωρίς να είσαι εκεί για αυτά που θέλει αυτή να συζητάει! Μη γίνεις αυτός φίλε μου, don't be that guy!
Τι να συγχωρήσω; Που μοιράζεστε τη γνώση; Εδώ μέσα ανοίγουμε ο ένας τα μάτια του άλλου... Ευχαριστώ και μόνο που μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε!

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Αδερφέ η σύνοψη όλης της γνώσης που μοιράστηκες (και σε ευχαριστώ γι' αυτό)
Να σαι καλά ρε μεγάλε..
είναι η γραμμή που αναφέρεσαι στο ότι δε με αφορά τι την προβληματίζει.
Ακριβώς!
Η αλήθεια είναι πως ενθουσιάζομαι πολύ εύκολα και πέφτω με τα μούτρα. Είναι η 2η φορά που την πατάω χοντρά εξαιτίας αυτού μου του ελαττώματος.
Τα ίδια κι εγώ, αλλά προσπαθώ να το ελέγχω πια..
Έχω ενστερνίσει πολύ περισσότερο τη νοοτροπία του "στ' αρχίδια μου όλα", παρά τη νοοτροπία του να είμαι το θύμα που "παρακαλάει"
Έχουμε ήδη περιοριστεί σε απλές καλημέρες τώρα που είναι διακοπές... Πλέον ούτε αυτό δε μου κάνει κέφι να το στείλω. Κρατάω επαφή μπας και βγούμε και δέσει το γλυκό. Θα ζητήσω να βρεθούμε και βλέπουμε. Αν το αποφύγει χαιρετώ και οριστικά πλέον.
Φίλε μου επειδή τα έχω κάνει κι εγώ κάτι τέτοια, και ντρέπομαι με τον εαυτό μου, αν με/μας ακούσεις, και κόψεις και τις (άσκοπες και άχρηστες, πραγματικά) καλημέρες, θα πάει ίσως πολύ καλύτερα, παρά αν ασχολείσαι.. Οταν τους στέλνεις καλημέρα κλπ, και γενικά προβάλεις ενδιαφέρον (that you care) ξενερώνουν! Γιατί σου λέει "καλά, εγώ σχεδόν τον γράφω, κι αυτός ακόμα ασχολείται και προσπαθεί; Καμία άλλη δε τον θέλει μάλλον"...
Αυτό είναι η female nature..
Επίσης, πάντα, άλλο είναι το τι λένε, και το τι λένε ότι θέλουν.. Και άλλο το τι πραγματικά τις ελκύει και τις κρατάει!
Τι να συγχωρήσω; Που μοιράζεστε τη γνώση; Εδώ μέσα ανοίγουμε ο ένας τα μάτια του άλλου... Ευχαριστώ και μόνο που μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε!
Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν, κι όχι πχ να θιχτούν χωρίς λόγο..

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Επίσης, δε θα "ζητήσεις" ρε φίλε..!
Εκεί χάναμε τη μπάλα όλοι, όταν είμασταν ακόμα σε αυτή τη νοοτροπία! :wink:
Δε ζητάς!
Απλά "προτείνεις". Χωρίς ερώτηση.
"θα πάω εκεί και είπα να σου προτείνω"
Ή "την τάδε μέρα είμαι ελεύθερος, πάμε για κάνα καφέ να τα πούμε αν είναι"
Εσύ είσαι ο άντρας, εσύ ρίχνεις το δίχτυ, και αν πιάσει το ψάρι οκ. Αλλιώς υπάρχουν τόσα ακόμα..
Αν δε δεχτεί, ή (σε περίπτωση που δε μπορεί) αν δεν κάνει αντιπρόταση για άλλη μέρα, τότε θα ξέρεις σίγουρα ότι δε θέλει γενικά.
Και ξεκόβεις μετά.
Δε χρειάζονται καλημέρες κλπ, δεν είστε φίλοι! Πούτσο θες να ρίξεις, είσαι άντρας κι είναι γυναίκα.
Και δεν είναι κάνα παρθενάκι, όπου και όποτε γουστάρει θα το δώσει χωρίς πολλά πολλά..

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
447
Πόντοι
21
είναι δύσκολο για τους περισσότερους να κρατήσουν αξιοπρέπει αλλά ας το θυμίζουμε.Όλοι μας έχουμε παρακαλέσει αλλά μετά έχουμε σιχαθεί τον ευατό μας.
Μέ ένα πόδι Να είσαι...κουτσός .....όχι με δύο....με ουλές στο πρόσωπο αν έχει τύχει...ακόμα και φτωχικά οικονομικά ένας Κανονικός άνδρας πρέπει να έχει την αξιοπρέπεια να ΜΗΝ παρακαλάει ποτέ γυναίκα.

johnny rotten

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Like
161
Πόντοι
1
Επιστρέφω στο εν λόγω νήμα έναν χρόνο και δύο μήνες μετά, γιατί χρειάζομαι ξανά τη γνώμη και τη σοφία των μελών του forum.

Long story short… ξαναμπλέχτηκα σε μπερδεμένη κατάσταση, κάπως παρόμοια με την προηγούμενη (όσοι θυμούνται – δεν θα είναι και πολλοί).

Αυτή τη φορά με μια μπουφετζού που μου φτιάχνει τον καθημερινό μου καφέ στο δρόμο για το γραφείο. Κοπέλα με πολύ γλυκό πρόσωπο, μέτριο σώμα (τσουπωτό θα το πω) και ύψος γύρω στο 1.60. Τυπική Ελληνίδα. Ταιριάζουμε σε πάρα πολλούς τομείς, με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι σαν να βρήκα το άλλο μου μισό (με μία δόση υπερβολής).

Βρήκα χώρο να μπω στη “συνάρτηση” όταν είχε διώξει τον σύντροφό της από το σπίτι, για να σκεφτούν και να δουν τι θα κάνουν: αν θα συνεχίσουν μαζί ή θα το λήξουν (σχέση 8 χρόνων).

Καθημερινή, συνεχόμενη επικοινωνία (σε σημείο που δεν μπορούσα να δουλέψω στο γραφείο), καυλοσυζητήσεις κ.λπ. και τελικά την 4η–5η μέρα μου λέει πως αποφάσισαν να το ξαναπροσπαθήσουν. (Και εγώ πίεσα λίγο καταστάσεις, λάθος μου, και έχασα πόντους στο να επιλέξει την “άγνωστη” λύση – εμένα).

Δεν κόβουμε παρτίδες, βρισκόμαστε σε ένα καφέ στο κέντρο για να μιλήσουμε. Μου λέει πως δεν πρέπει να γίνει κάτι μεταξύ μας, αποφεύγει να με κοιτάξει καλά-καλά. Την πιάνουν και τα κλάματα τύπου “τα έχω κάνει μπουρδέλο” και μου ζητάει να διακόψουμε.

Δύο μέρες μετά, μου στέλνει μήνυμα και ξαναρχίζουμε κουβέντα. Για να μην μακρηγορώ, έχουμε μια κατάσταση όπου κρατάει επαφή (αρκετά συχνά μέσα στην ημέρα), φροντίζει να με εξυπηρετεί η ίδια το πρωί στον καφέ και μου έχει ξεκαθαρίσει πως, ενώ είναι πάλι με τον άλλον (γύρισε σπίτι), υπάρχει ενδιαφέρον για μένα. Με θέλει, αλλά… δεν μπορεί να αποφασίσει (και προφανώς δεν υπάρχει κάποιο timeframe στον ορίζοντα).

Μετά από πολύ pressing, είπαμε πως θα ξαναβγούμε μόλις γυρίσει από διακοπές (δεν είναι μόνη της και έχει ψιλοχαθεί αυτές τις μέρες), για να δούμε τι θα κάνουμε.

Αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι με κρατάει “ζεστό” μέχρι να δει τι θα κάνει. Είμαι καλή περίπτωση αντικειμενικά (τίμια εμφάνιση, καλούς τρόπους, χιούμορ, δική μου δουλειά και σπίτ κ.λπ.), αλλά έχω αρχίσει να επιζητώ την επικοινωνία μαζί της. Πιάνω τον εαυτό μου να νευριάζει που δεν μιλάμε όσο συχνά όπως πριν, ενώ τη βλέπω online…

Η ερώτηση είναι: κάνω τον μαλάκα μέχρι να γυρίσει να βγούμε και να δούμε τι θα γίνει, κι αν απλά ήταν κίνηση για να κερδίσει χρόνο το σταματάω; Ή υπάρχει τρόπος (που δεν έχω σκεφτεί ακόμη) να περάσω στην επίθεση;

Δώστε τα φώτα σας!

Edit: Ένα φιλαράκι πάντως λέει πως δεν γίνεται να μπλέκω συνέχεια σε τέτοιες σκατοκαταστάσεις με δεσμευμένες. Μάλιστα ανέφερε πως ίσως είμαι εγώ το πρόβλημα και φοβάμαι τη δέσμευση, γι αυτό κυνηγάω αυτά τα "σενάρια". Πλέον, ένα χρόνο πιο κοντά στα δεύτερα ...άντα, ίσως και να έχει δίκιο!
Φιλε χανεις χρομο με αοριστιες.Θελει κ τον γκομενο,θελει κ σενα να αδειαζει τα ψυχολογικα τηςΜπορει αυτο να τραβηξει για καιρο..Οι γυναικες σε γενικες γραμμες δεν εχουν ιχνος ενσυναισθησης κ αδιαφορουν αν παιζουν ωστε να τονωσουν το εγω τους.Στην θεση σου,θα σταματαγα να επαιρνα κεφε απο κει.Οταν κ αν επικοινωνησει μαζι σου τοτε η δεν απαντας η της λες οτι την θες μονο για σεξ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.631
Πόντοι
2.636
- Δεν είπα κάπου για το αν είναι ή δεν είναι καλό παιδί ο Τραννός - αν και από πρόσβαση σε πληροφορίες που έχω είναι ότι καλό παιδί δεν τον λες... Φαίνεται εξάλλου.

- Αυτό όμως που είπα και θα το ξαναπώ εδώ μέσα είναι πάνω κάτω αυτό που λες και εσύ: Το οτιδήποτε θα πρέπει να μπορείς να το στηρίξεις...

- Όσο αφορά τις γκόμενες, το έχω ξαναγράψει. Δεν ερωτεύονται κάποιον αποκλειστικά με το αν είναι λεφτάς ή γόης ή δε ξέρω τι ο άλλος. Οι γυναίκες, ανάλογα με την παιδεία τους, τη μόρφωσή τους, την κοινωνική τους θέση, την ηλικία τους, το πόση πέραση έχουν, τι ερεθίσματα είχαν κ.λπ. "ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ" Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΧΕΣΗ-ΦΑΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. Μπορεί να τα φτιάξει με εμένα που παίρνω 1000 ευρώ ή με κάποιον που είναι πλούσιος - αρκεί να έχουν πλέξει σωστά ένα "φαντασιακό" στοιχείο στη κεφάλα τους. Αυτό είναι όλο και τίποτα παραπάνω.

- Βέβαια ως είθισται, αν κάποιος είναι πχ 42 ετών όπως είμαι εγώ - αυτό που συνήθως θα κοιτάξουν είναι το κοινωνικό στάτους και τίποτα άλλο. Σπάνια θα δουν κάτι άλλο. Αυτός είναι ο λόγος που αν ξελασκάρεις τα 35-40 και δεν έχεις ένα κύκλο ή μια εργασία που να σε βοηθάει γκόμενα δεν πρόκειται να βρεις - εκτός αν βγαίνεις να κάνεις καμάκι με τη μορφή ψυχοθεραπείας που κάνει ένας ημι-τρελος που μας έλεγε εδώ ότι φλερτάρει στην Ερμού.

- Οι γυναίκες σήμερα ακόμα και οι μέτριες εμφανισιακά έχουν άπειρες επιλογές και άπειρα εργαλεία μαζί τους. Η Ελλάδα, όπως έγραψε σήμερα ένας είναι απέραντος "Αρχιδόκαμπος" - και αυτό συμβαίνει γιατί αμέτρητες γυναίκες κοντά στα 40-45 έχουν παραιτηθεί από τη λέξη "φλερτ" (μιλάω για χωρισμένες ή ελεύθερες "γατομάνες" και "σκυλομάνες")

- Έξω υπάρχουν αμέτρητοι άνδρες που τα μπουρδέλα και τον πληρωμένο έρωτα ούτε απ' έξω να τον δουν δεν θέλουν. Έτσι, όλοι, παντρεμένοι, δεσμευμένοι, ελεύθεροι προσπαθούν να καμακώσουν μπας και γαμήσουν και γίνεται ο χαμός... Οι δε γυναίκες πάντα επέλεγαν και πάντα θα επιλέγουν. Εκτός αν η άλλη είναι καραμέτρια - που ακόμα και αυτή διαλέγει πλέον με τους μαλάκες που έχουμε που δίνουν γη και ύδωρ.

Ένας φίλος εδώ, μόλις είδα, ότι έκανε like σε αυτό το σχόλιό μου. Βλέποντας τα σχόλια που έχω γράψει πριν κάποιο διάστημα, είτε μικρό είτε μεγάλο, δεν μετανιώνω - αντιθέτως "καυχιέμαι" αν θέλετε έτσι αδόκιμα να το πω γιατί πουθενά δεν βλέπω να λείπει η λογική και η αλήθεια σε αυτά που λέω.

• Like

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.896
Πόντοι
6.056
- Βέβαια ως είθισται, αν κάποιος είναι πχ 42 ετών όπως είμαι εγώ - αυτό που συνήθως θα κοιτάξουν είναι το κοινωνικό στάτους και τίποτα άλλο. Σπάνια θα δουν κάτι άλλο. Αυτός είναι ο λόγος που αν ξελασκάρεις τα 35-40 και δεν έχεις ένα κύκλο ή μια εργασία που να σε βοηθάει γκόμενα δεν πρόκειται να βρεις - εκτός αν βγαίνεις να κάνεις καμάκι με τη μορφή ψυχοθεραπείας που κάνει ένας ημι-τρελος που μας έλεγε εδώ ότι φλερτάρει στην Ερμού.

Εννοείται παίζει ρόλο το στατους,αλλά αυτό που σαμποτάρει περισσότερο τον άντρα είναι το να τον βλέπουν μόνο.Δεν είναι τυχαίο που ο ελεύθερος είναι αόρατος για όλες και αν βρει γκόμενα,τον θέλουν όλες.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.631
Πόντοι
2.636
Εννοείται παίζει ρόλο το στατους,αλλά αυτό που σαμποτάρει περισσότερο τον άντρα είναι το να τον βλέπουν μόνο.Δεν είναι τυχαίο που ο ελεύθερος είναι αόρατος για όλες και αν βρει γκόμενα,τον θέλουν όλες.
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό. Εγώ, πραγματικά, πιστεύω, και το λέω με σχεδόν "απολυτότητα" ότι αν ξεπεράσεις τα 40 σου χρόνια και είσαι μόνος - δεν πρέπει ούτε κατά διάνοια να "ψάχνεσαι" γιατί σίγουρα θα πέσεις θύμα του ίδιου σου του εαυτού. Θα επενδύσεις λεφτά, συναισθήματα, χρόνο και ψυχική υγεία για κάτι που δεν κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σου αποδώσει. Ναι σίγουρα, είναι γαμάτη η συντροφικότητα, πέραν του σεξ, αλλά πλέον δεν είναι έτσι απλό να βρεις τον άνθρωπό σου.

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.334
Πόντοι
456
Λοιπόν πήγα σε μία παραλία πέριξ Θεσσαλονίκης, όχι πολύ κοσμική τύπου Χαλκιδικής, που ενδείκνυται για αυθημερόν δλδ. Είδα 3 γυναίκες μόνες τους η καθεμία σε 1 σετ ξαπλώστρες δλδ κ άλλες 4-5 δυάδες γυναικών. Όλες κοινό χαρακτηριστικό σιτεμένες σε ηλικία δλδ από μίνιμουμ 45-50 έως κ 60. Προτιμούν τη μοναξιά κ τις δήθεν φιλίες παρά μια αντρική συντροφιά. Πλέον βέβαια πέρασε η μπογιά τους κ προφανώς συμβιβάστηκαν. Αλλά είμαι σίγουρος πως στα νιάτα τους , άλλος τους βρωμούσε κ άλλος τους ξίνιζε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom