Το εθεσα λαθος, εννοουσα ενεργες γκομενες ηλικιας 20-45. Οι περιοχες αυτες ειναι οικογενειακες και δεν προσφερονται για καμακι.
ειχα δει το εξης γραφημα οπου γραφει οτι οι περισσοτεροι νεοι στην ελλαδα μεχρι 34 χρονων ζουν με τους γονεις τους πλεον, δηλαδη σε αυτες τις περιοχες οπως κηφισια και νεο ηρακλειο που τις αναφερεις ως οικογενειακες, υπαρχουν πολλες 25 χρονων και τριανταχρονες ανυπαντρες που ζουν με τους γονεις τους ,αρα εχουμε αρκετες τριανταρες να μενουν σε αυτες τις περιοχες.
και σε μενα στην πολυκατοικια μου, που υπαρχουν 12 διαμερισματα,στο ενα μενει μια 36 χρονων ανυπαντρη που μενει με την μανα της, στο αλλο μενει μια 28 χρονη ανυπαντρη που μενει μαζι με τους γονεις της και αυτη, σε ενα αλλο μενουν 3 αδελφες , η μια 31, η αλλη 29 και η αλλη 25, ανυπαντρες και αυτες και μενουν με τους γονεις της, και σε ενα αλλο μενει μια 25 χρονη και αυτη με τους γονεις της ανυπαντρη, επομενως συνολικα εχω 6 κοπελες απο 25 εως 36 χρονων ανυπαντρες που μενουν με τους γονεις της μονο στην πολυκατοικια μου,
μονο απο αυτο καταλαβαινεις οτι υπαρχουν 25 χρονες και τριανταχρονες σε αυτες τις οικογενειακες πολεις που δεν εχουν παντρευτει ακομη,
το θεμα ειναι γιατι δεν τις βλεπω εξω να βολταρουν, η απαντηση ειναι γιατι δεν βολταρουν πολυ, και βολταρουν επιλεκτικα,
βεβαια ζουνε και αρκετοι νεοι απο 20 εως 34 χρονων με τους γονεις τους σε αυτες τις περιοχες, που ομως τους βλεπω να κοβουν βολτες εξω σε παρεες χωρις γκομενα παρα πολλους απο αυτους. ομως απο 20 εως 34 σε γυναικες δεν τις βλεπω γυναικοπαρεες να κοβουν βολτες, τις βλεπω μονο μαζι με τον γκομενο,
αρα εγω βγαζω το συμπερασμα οτι ο αντρας ο τριανταρης λογω λιγουριασης και μπακουριασης βγαινει εξω για να γνωρισει και να δει κοσμο, μια αλλη τριαντα χρονων στα παπαρια της να βγει εξω να γνωρισει, την θελουν τοσοι απο δουλεια και ινστα και μεσω κυκλου, δεν εχει αναγκη να βγει εξω, και θα βγει εξω μονο με τον γκομενο.
για αυτο εξω οταν βγαινω σαββατο βραδυ βλεπω ψωλαρια απο 20 εως 35 χρονων χαμος, αλλα γυναικες απο 20 εως 35 χρονων μονο μαζι με τον γκομενο τις βλεπω.