barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.528
- Πόντοι
- 5.506
Ναι, άλλωστε το νήμα εδώ είναι της τέχνης και του πολιτισμού.Ρε γαμω την τρέλα μου,φτιαξτε κανα άλλο νημα να λετε τις μαλακιες μεταξύ σας,αντε φτάνει
Ναι, άλλωστε το νήμα εδώ είναι της τέχνης και του πολιτισμού.Ρε γαμω την τρέλα μου,φτιαξτε κανα άλλο νημα να λετε τις μαλακιες μεταξύ σας,αντε φτάνει
Θα σου την φάει μαλάκα. Γέλα εσύ τώρα... και θα του τα κλάσεις τα αρχ΄ίδια.Πάρτη ρε μαλακα, χαλάλι σου, άντε και μ έχει ζαλίσει τόσο καιρό γιατί λέει την έχω αστεφάνωτη.![]()
Σας ζητώ συγγνώμη.
Και επειδή μου φαίνεται πολύ ύποπτη αυτή η πρεμούρα της Κυρίας να σας ανασκευάσει την εικόνα του @barock , δεσμεύομαι να το ερευνήσω σε βάθος, και να σας ενημερώσω.
Εικοτολογώ πως αυτό το κάθαρμα ο @barock την παγίδευσε με κάποιο δόλιο τρόπο και την κρατά στο χέρι.![]()
Τρέμω στην ιδέα τύπε, άσε που αν τη χάσω θα κατακτήσω σαμπζιρο και 'γώ, εδώ μέσα θα ξημεροβραδιάζομαι.Θα σου την φάει μαλάκα. Γέλα εσύ τώρα... και θα του τα κλάσεις τα αρχ΄ίδια.
Είπαμε ....είμαστε σε σαη για μπουρδέλα όμως εμείς χρησιμοποιούμε τη λέξη αυτήν με την ΚΑΛΗ της έννοια.Σώσε το νήμα, Αργυροτέτοιε μας. Σώσε το νήμα.
Μήπως επίσης τα κριτήρια και τα κίνητρα τους αλλάζουν με την πάροδο της ηλικίας;
20χρονες: τρελο πανηγύρι, ζουν το μύθο, τα νιατα απολαμβάνουν το ενδιαφέρον πολλων αντρών.
30-37: αρχίζουν σε κάποιες να χτυπάνε οι συναγερμοι ωαρίων οτι αντε τελειώνουν τα ωάρια, θελουν να παντρευτούν οποτε σβήνουν ή καθαρίζουν λογαριασμούς σε κοινωνικά δίκτυα, το παίζουν μυξοπαρθένες και ψιλοθύματα που ψάχνουν καλο παιδί για παντρεια.
37-42: η πενταετία του πολέμου.
Εδω και οι τελευταίες χτυπάνε συναγερμό ωαρίων, εντονες απογοητεύσεις, απελπισία, κοινωνική απομόνωση και κατάκριση, προσπάθειες για καπάρωμα οποιουδήποτε σχεδόν ασχετως χημειας η αλλων κριτηρίων. Απλά πρέπει να κάτσει η φάση.
Καποιες απο αυτες μετανιώνουν την πρότερη ζωη τους, καποιες ούτε που κατανοούν τι έκαναν.
42-55:
Οσες μπόρεσαν και παντρεύτηκαν καλώς. Οι της προηγούμενης κατηγορίας συνήθως χορίζουν γιατί ο γάμος έγινε αναγκαστικά, αναπτύσουν μίσος και απεχθεια για τους άντρες, εκδικητικότητα κλπ. Πικρόχολα ναυάγια.
55+: η περίοδος " τελευταίες πούτσες"
Ολες ξέρουν οτι σε λίγο δε θα βλεπονται. Οπότε όσες πούτσες προλάβουν να φάνε. Τελευταία γκομενικά κεφάλαια ζωής να έχουν να θυμόνται στα καπή.
Και διηγόντας τα μη κλαις....
ωραία όλα αυτά ρε μανΓενικά συμφωνώ,με μονες ενστάσεις στο ότι οι γυναίκες όλον αυτόν τον 'μύθο' και το πανηγύρι αρχίζουν και τον ζουν οχι στα 20 αλλά με το μπαινουν στην εφηβεία.
Επίσης,η περιοδος 'τελευταίες πούτσες' νομίζω είναι μέχρι την εμμηνόπαυση,μετά οι πιο πολλές κατεβάζουν τα ρολά
ωραία όλα αυτά ρε μαν
αλλά τι έχεις να πεις για την επίκαιρη κόντρα μπαρόκ-ζαν που έχει ξεσπάσει στο θρεντ?![]()
Πειτε του ετεροθαλη αδελφου σας πως θα του το βαλω στον πατο το predator.εικάζω ότι το predator του ετεροθαλή αδερφού μου θα μας λύσει όλες τις απορίες...![]()
Ναι, τσιγκλιζε τον και συ και τα επομενα χαπια τα παιρνει στις 22:34.ωραία όλα αυτά ρε μαν
αλλά τι έχεις να πεις για την επίκαιρη κόντρα μπαρόκ-ζαν που έχει ξεσπάσει στο θρεντ?![]()
Ρε πάψε να σπαμαρεις το θρεντΝαι, τσιγκλιζε τον και συ και τα επομενα χαπια τα παιρνει στις 22:34.
Τι να πει ρε σαουλακι δεν έχω 5 μέρες εδώ μέσα και εχθές έφαγε τρελό ξεφτιλισμα με δικηγόρο τον κύριο Άγιοωραία όλα αυτά ρε μαν
Μλκ η κατασταση ή εχει χειροτερεψει ή που ησουν για τα αναποδα πουκαμισα και πριν αλλα το ειχα ξεχασει.Τι να πει ρε σαουλακι δεν έχω 5 μέρες εδώ μέσα και εχθές έφαγε τρελό ξεφτιλισμα με δικηγόρο τον κύριο Άγιο
Αφού παρακαλάει να μπλοκαριστω δεν αντέχει
Με εκείνη την μελαχρινή, που λέγαμε, τι γίνεται;;;Den milas wraia.![]()
Με εκείνη την μελαχρινή, που λέγαμε, τι γίνεται;;;
Άγιε ελαιοχρωματιστης είστε?Είναι καστανή και τη βάφουμε.![]()
Αργεί;Είναι καστανή και τη βάφουμε.![]()