Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Πως παει το ειδυλλειο μπραμπ-ερις;;; 
Πως παει το ειδυλλειο μπραμπ-ερις;;;![]()
Πως παει το ειδυλλειο μπραμπ-ερις;;;![]()
Άσε ρε φίλε !!!
Μετανιώνω πικρά ....
Χάλασα τη λεζάντα ....
ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΦΗΣΑΤΕ ΡΕ ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ;;;
Γιατί δεν με βάλατε να σβήσω τα σχετικά posts ;;;;;
Να συνέχιζαν κι άλλο !!!!!!!
Ο αναγνώστης λογοτεχνίας κάτοχος λαμπορκίνι , φεράρι, παγκάνι , αμεγκε, μπράμπους, τις έστελνε 100 μηνύματα τη μέρα!!!!!
Και έγινα αιτία να σταματήσει αυτό !
Θέλω να κλάψω.
Είμαι αδιόρθωτος !!!!!!
Μη με αφήσετε άλλη φορά να το κάνω αυτό !
Να με σταματάτε !
Για μπυριτσα χαλαρα ψυρη η μοναστηρακι πλακα
Με τα τραβελια βγαινεις και ραντεβού ή μονο στα μπουρδέλα τους συναντιεστε?Πως παει το ειδυλλειο μπραμπ-ερις;;;![]()
Άσε ρε φίλε !!!
Μετανιώνω πικρά ....
Χάλασα τη λεζάντα ....
ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΦΗΣΑΤΕ ΡΕ ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ;;;
Να με σταματάτε !
καλή φάσηΓια μπυριτσα χαλαρα ψυρη η μοναστηρακι πλακα
άραγε φέτος θα ανοίξουν τα θέατρα;Εξαρτάται τι θέλεις . Αν θέλεις να τον γαμήσεις ή να δειξεις το πνεύμα σου,διαλέγεις ή το σεξ ή το θέατρο.
Ανοιχτα ειναι μεχρι στιγμηςάραγε φέτος θα ανοίξουν τα θέατρα;Εξαρτάται τι θέλεις . Αν θέλεις να τον γαμήσεις ή να δειξεις το πνεύμα σου,διαλέγεις ή το σεξ ή το θέατρο.
θα έλεγα τώρα αλλά τέλος πάντωνΔεν πας ποτε με τη γυναικα πρωτο ραντεβου για φαγητο εξω. Ενα χαλαρο ποτακι/καφε και κοβεις διαθεσεις. Αν γουσταρει, εχει καλως. Φαγητο κερασμενο απο εσενα μονο μετα το πηδημα. Αντιθετα με οτι νομιζουν πολλοι, οσο περισσοτερα δινεις, τοσο η γυναικα τραβιεται πισω. Δεν της το δινεις στο πιατο (το ιδιο κανει και αυτη με το μουνι της, δε στο δινει στο πιατο συνηθως) θελει να το κερδισει, να το κυνηγησει.
γιατί ρε άνθρωπε δεν υπάρχουν γκόμενες που λες από την αρχή αυτή τη θέλω μόνο για ξεπέτα κ δρόμο κ αυτή ίσως για κάτι παραπάνω; αυτό σου λέει. Τι είστε εσείς ρεΡε φιλος πρωτο ραντεβου και ηδει να σκεφτεσε για σοβαρη σχεση ; Θα πρεπει καποιος να ειναι μεγαλο ναυαγιο για να εχει αυτο στο μυαλο του . Σιγα μην την πας και στη μεγαλη βρετανια και κλεισεις και σουιτα
γιατι;Έτσι όπως το κόβω ούτε θα φάω ούτε θα πιω ούτε θα τον φάω![]()